Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
bármilyen meglepõ k-kp, bár nyilván az egyéni beállításai miatt ez nem annyira lényeges, de nagyon jó mélyésgi passzai vannak, kirobbanthatatlan lett pedig nagy a verseny

Avanti Crociati!

zyndar
2 támadó középpályással kened? Látom 4-3-3 a felállás.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
canales milyen pozícióban és szerepkörben csapja nálad?

zyndar
Süveg! Nem semmi.

A bajnokság izgalmasan indult, elsõ 3 meccsen 1-1-es döntetlen után cumiztunk a Bilbao ellen 1-2-re, majd az ötödik fordulóban meglett az elsõ siker. Ja, Bueno faszipántos.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
a keret 2 részletben

Avanti Crociati!

Huni92
A tavaly a Nottinghamtõl megvett balhátvédet, Paulo Sergiot már 25 millióért vinné a Roma. Remélem az elnök nem adja el.

Huni92
109 gól nem sámli. jövõre mi úgyis többet lövünk, bibibiii 😄

Fyrex
emellé még jött idén is a BL a Chelsea ellen tizenegyesekkel, az olasz kupa pedig 4-3 az Inter ellen, csak lusta vagyok megvágni a képeket 😊

keretrõl viszont tolok

Avanti Crociati!

Mor3llo
<#eljen>
keret?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fyrex
szép, gg<#taps>

Avanti Crociati!

Fisicofan
Huhh, az szép, grat 😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Fyrex
a bajnokság

Avanti Crociati!

hát lenyomom a screenshot gombját, elmenti a képet. nekem csak azért tetszik így jobban, mert utólag lehet dolgozni az összesen... tehát nem kell egybõl kimenni Paint-be aztán vagdosni meg egyebek, hanem mindent utólag meg lehet csinálni

zorrobomber
Naná! Ez a legszarabb, egyik sem sztárcsapat de mind simán csapni fog. Van egy Barca, Basel, Anderlecht csoport, az azért jobb lett volna.

Huni92
sima elsõ hely <#idiota>

zorrobomber
elsõ meccs 1-0 lett úgyhogy bejutottam csoportkörbe - liverpool, atletico madrid, genoa <#zavart1>
komazec tolta a szekeret

így csak a kivágott kész fájlt mentem el, frapsnél eleve egy képfájlt csinálsz, amit esetleg még vágni meg méretezni kell, több vele a munka
Huni92
az mennyivel egyszerûbb?

elég fapados módszer ez a print screenezés 😄

de azért köszi, de én szerintem maradok a Frapsnál.

Fisicofan
Ha már így szóba jött, én is lennék már magyar szövkap, meg is néztem hogy állunk és érdekes dolgokat találtam, irl ez nem kicsit lenne durva
2012-es EB selejtezõcsoport:

A hollandokat pl 4-1-re és 2-0-ra vertük
Az EB-n aztán nem jött a bravúr, Ausztria ellen sikerült 1 pontot szereznünk, a horvárok és az angolok megverték a csapatot
Aztán VB selejtezõ 2014-re:

Tény hogy nem egy erõs csoport de azért így sem semmi
És a jelenlegi világranglista helyezés:

És úgy állunk itt hogy 4 helyett visszaestünk az elõzõhöz képest, szóval ezt a válogatottat nagyon szívesen átvenném

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

volt egy city-s mentésem
de gea váltotta hartot
szerintem sokkal jobb nála
Fyrex
grat mindenkinek, jól toljátok <#worship><#worship><#worship>

befejeztem egy újabb idényt a Parmaval, képek hamarosan

Avanti Crociati!

Huni92
na, hivatalosat nem találtam, csak olvastam egy fórumon, és nem néztem utána. egyébként meg simán megtörténhet, psg-nél van most pénz. matuidi, momo sissoko, gameiro, menez, sirigu már megvan.

gondoltam leigazolom joe hartot, de aztán végül de gea lett belõle, mert bár szimpatikusabb az angol, ez a szimpátia nem ér 25 millió eurót pluszban.

ne viccelj, honnét a hír?
egyik kedvencem (szerintem sokunknak az)
😄 emlékszem... gondoltam nem offolok, h. bmeg elcsesztem a képet 😄 majd figyelek. vissza kell szoknom 😄

a 2 brazil 30 év körüli spíler. Egy tartalék jobbszélsõ és a cseh csatársrác meg fiatal és talán beválik. Nem akarok most szokásos igazolásokat 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
emlékszel, hogy 2008-ban hogy lecsesztél a képméret miatt? 😄D

juhász az jóság, basinason kívül a többit névrõl sem ismerem. rolika a juventusban van már 5. éve, és játszogat is.

zorrobomber
Tõlem is visszavonulhatna már Sanyi bácsi...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Pastore irl 45 millióért igazolt a PSG-be o_O
A játékban meg épp most igazolt el 47,5 millióért az Atleticoba, és egyébként õ nyerte a legutóbbi Aranylabdát.

Közben pedig Egervári visszavonult, én vettem át a helyét. Görögország, Bulgária, Svájc, Luxemburg a négy ellenfél az EB selejtezõk során.

Huni92
van belsõ is, alt+f9, és a dokumentumok/si/fm11/screenshots mappába menti a képeket.
komazecrõl dobsz egy képet?

pinnacle: igazoltál valakit?

zorrobomber
van belsõ? print screen-ctrl+v
a legjobb kezdõm

printscreen >> irfanview >> noob.hu
ti mivel csináljátok a screenshotokat? Fraps, vagy a belsõ cuccost használjátok?

Végetért a felkészülés az elsõ kupameccsel, ahol gólrekordot döntött a csapat.
Középmezõny remélem meglesz idén.

zorrobomber
aucs, sry a képméretért 😊

zorrobomber
uccsó pillanatban még befutott õ

jakuzzi
egy kis zene, néhány playboy poszter...

Helló.Olyan kérdésem lenne hogy az öltözõi hangulatot hogy tudom változtatni?köszi
<#wave><#eljen>

Mor3llo
Szép estét, gratula mindenkinek! Pinnacle, jó téged újra látni 😄
Ma is nyomtam a Napolit, a Palermo ellen így indultam neki(a 4-3-3-as taktikámnak ez nem igazán tett jót, maradt egy Zhirkov-Balotelli-Elia csatárhármas elõl, de nem igazán muzsikáltak jól, kivéve Eliát)

És maga a meccs(Nobili 18 éves ifi, most játszott elõször a nagycsapatban, természetesen kényszerbõl):

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber

Zsolti9014
Nekem is rendszeresen ez a gondom:

A srác értéke 9,5 M, a legutóbbi ajánlatom 42M volt részletre, az alatt mindig elhajtottak.

Persze a gép továbbra is 10-20 körül igazolgatja le a jobbnál jobbakat.

Hajrá Magyarország!

(sheffield wed.)
nekem sem volt egyetlen a saját akadémiámban generált játékos aki bemutatkozhatott volna a felnõttben.
Zsolti9014
Ja, és nemtom, más hogy van ezzel, de nekem mióta a Leeds-szel játszok, nem generált értelmes ifit...
3 olyan fiatal játékosom van, akikre rámondhatom, hogy határeset, de valószínûleg a PL-ben, meg a BL-ben semmire se lennének jók.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Hát nah, ezt én se értem...
És amúgy én is bajnoki címért való harcot ígértem, de még ha a bajnoki címet mondtam volna is, csak 2 millióval adtak volna többet.
Ráadásul akármiért is könyörgöm a vezetõségnek, semmit nem adnak. Se visszaforgatott összeg, se fizetés, se átigazolás, de még a fiókcsapatot is csak nehezen.

Indoklás: nagyra becsülnek, de szerintük az nem életképes ötlet. Mi vazze? Az hogy pénzbõl igazolok? 😛

Ja, egyébként Poli végül nagyjából bejött, igaz nem végig vkp-ként játszattam, hanem kkp-ként is.

Végül pedig teszek be egy játékost is:

Õ a 6. idényét kezdi nálam, 2013-ban generálta a gép az Alkmaarnak. Én a Citytõl vettem opciós kölcsönbe, majd végleg leigazoltam.

Manfred Veld

Hajrá Magyarország!

Huni92
nem értem, hogy kapsz olyan kevés pénzt. alapból bejön 40 millió euró körüli összeg a tv-s jogdíjakból, plusz a BL-ért is jár pénz, a bajnoki helyezésért is. nálam idén is adtak vagy 45 milliót, mert beígértem a bajnoki címért való harcot.
vásárolj részletre szerintem, jobban jársz.

Zsolti9014
Gratulálok, a BL nekem idén sem jött össze...

De ha már itt vagyok, akkor szezon beszámoló tõlem is.

A bajnokságban végig fej-fej mellett haladtunk az Arsenallal, de sajnos az utolsó 3 meccset zsinórban elbuktuk...

Az FA kupában valamiért igen szánalmasak voltunk, a Colchester ellen újrajátszásra kényszerültünk, majd pedig:

A Ligakupa viszont bejött (legalább ez):

Elõször nyertünk a két bajnoki címen kívül mást is... Neymar itt gólkirály is lett.

A Bajnokok Ligájában a negyeddöntõben kifogtuk a címvédõ (majd késõbb újra gyõzelemig jutó) Juventust, az elsõ meccs még tök jól is sikerült:

A visszavágó nem:

Végül pedig a játékosok statjai (Muraccioli rekordot döntött a gólok számával, és Európai aranycipõs is lett):

Idény végével Downing visszavonult, Dellafiore is, de õ idén már nem sok vizet zavart. Kranjcar 34 éves.

Szóval lenne kit pótolni, minderre megint 20 milliót kaptunk.

Hajrá Magyarország!

én nem rég a szépen felfejlõdött alaba-t akartam elhozni a bayerntõl a baglyokhoz, de még 50 millát ajánlva sem álltak velem szóba, így ott meguntam a licitálgatást...