Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A bajnokság izgalmasan indult, elsõ 3 meccsen 1-1-es döntetlen után cumiztunk a Bilbao ellen 1-2-re, majd az ötödik fordulóban meglett az elsõ siker. Ja, Bueno faszipántos.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
keretrõl viszont tolok
Avanti Crociati!
keret?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
komazec tolta a szekeret
de azért köszi, de én szerintem maradok a Frapsnál.
2012-es EB selejtezõcsoport:
A hollandokat pl 4-1-re és 2-0-ra vertük
Az EB-n aztán nem jött a bravúr, Ausztria ellen sikerült 1 pontot szereznünk, a horvárok és az angolok megverték a csapatot
Aztán VB selejtezõ 2014-re:
Tény hogy nem egy erõs csoport de azért így sem semmi
És a jelenlegi világranglista helyezés:
És úgy állunk itt hogy 4 helyett visszaestünk az elõzõhöz képest, szóval ezt a válogatottat nagyon szívesen átvenném
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
de gea váltotta hartot
szerintem sokkal jobb nála
befejeztem egy újabb idényt a Parmaval, képek hamarosan
Avanti Crociati!
gondoltam leigazolom joe hartot, de aztán végül de gea lett belõle, mert bár szimpatikusabb az angol, ez a szimpátia nem ér 25 millió eurót pluszban.
egyik kedvencem (szerintem sokunknak az)
a 2 brazil 30 év körüli spíler. Egy tartalék jobbszélsõ és a cseh csatársrác meg fiatal és talán beválik. Nem akarok most szokásos igazolásokat 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
juhász az jóság, basinason kívül a többit névrõl sem ismerem. rolika a juventusban van már 5. éve, és játszogat is.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A játékban meg épp most igazolt el 47,5 millióért az Atleticoba, és egyébként õ nyerte a legutóbbi Aranylabdát.
Közben pedig Egervári visszavonult, én vettem át a helyét. Görögország, Bulgária, Svájc, Luxemburg a négy ellenfél az EB selejtezõk során.
komazecrõl dobsz egy képet?
pinnacle: igazoltál valakit?
Középmezõny remélem meglesz idén.

Ma is nyomtam a Napolit, a Palermo ellen így indultam neki(a 4-3-3-as taktikámnak ez nem igazán tett jót, maradt egy Zhirkov-Balotelli-Elia csatárhármas elõl, de nem igazán muzsikáltak jól, kivéve Eliát)
És maga a meccs(Nobili 18 éves ifi, most játszott elõször a nagycsapatban, természetesen kényszerbõl):

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A srác értéke 9,5 M, a legutóbbi ajánlatom 42M volt részletre, az alatt mindig elhajtottak.
Persze a gép továbbra is 10-20 körül igazolgatja le a jobbnál jobbakat.
Hajrá Magyarország!
3 olyan fiatal játékosom van, akikre rámondhatom, hogy határeset, de valószínûleg a PL-ben, meg a BL-ben semmire se lennének jók.
Hajrá Magyarország!
És amúgy én is bajnoki címért való harcot ígértem, de még ha a bajnoki címet mondtam volna is, csak 2 millióval adtak volna többet.
Ráadásul akármiért is könyörgöm a vezetõségnek, semmit nem adnak. Se visszaforgatott összeg, se fizetés, se átigazolás, de még a fiókcsapatot is csak nehezen.
Indoklás: nagyra becsülnek, de szerintük az nem életképes ötlet. Mi vazze? Az hogy pénzbõl igazolok? 😛
Ja, egyébként Poli végül nagyjából bejött, igaz nem végig vkp-ként játszattam, hanem kkp-ként is.
Végül pedig teszek be egy játékost is:
Õ a 6. idényét kezdi nálam, 2013-ban generálta a gép az Alkmaarnak. Én a Citytõl vettem opciós kölcsönbe, majd végleg leigazoltam.
Manfred Veld
Hajrá Magyarország!
vásárolj részletre szerintem, jobban jársz.
De ha már itt vagyok, akkor szezon beszámoló tõlem is.
A bajnokságban végig fej-fej mellett haladtunk az Arsenallal, de sajnos az utolsó 3 meccset zsinórban elbuktuk...
Az FA kupában valamiért igen szánalmasak voltunk, a Colchester ellen újrajátszásra kényszerültünk, majd pedig:
A Ligakupa viszont bejött (legalább ez):
Elõször nyertünk a két bajnoki címen kívül mást is... Neymar itt gólkirály is lett.
A Bajnokok Ligájában a negyeddöntõben kifogtuk a címvédõ (majd késõbb újra gyõzelemig jutó) Juventust, az elsõ meccs még tök jól is sikerült:
A visszavágó nem:
Végül pedig a játékosok statjai (Muraccioli rekordot döntött a gólok számával, és Európai aranycipõs is lett):
Idény végével Downing visszavonult, Dellafiore is, de õ idén már nem sok vizet zavart. Kranjcar 34 éves.
Szóval lenne kit pótolni, minderre megint 20 milliót kaptunk.
Hajrá Magyarország!