Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
és a csapat tengelye, akik nélkül talán egyik címet se húzzuk be:
ráadásképp én lettem a szezon menedzsere :)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grat Huni, Leder, Fisico, Mylo!
Üdv Gunnernek!
@Huni: a Rayo csítcsapat, azért vagyok velük.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Olaszország, Görögország, Montenegró, Portugália lesz a csoport az EB-n.
Mancini kiejtette a Leedset a BL-bõl, jönnek az EL-be. Remélem összekerülünk velük.
Fortuna Düsseldorf - 1860 München 0-0
A Karlsruhe is pontot hullajtott...így továbbra is azonos pontszámmal vagyunk elõl.
Most egyelõre végeztem, majd folytatom késõbb, most már alszok! :D addig valahogy megálmodom hogyan kellene gólt rúgnunk végre! :D
Huni neked grat a gyõzelemhez!! Nagyon szép!!!
Jóéjt!! :-)
Egyébként annak ellenére, hogy a Realból CR, a Barcaból Messi hiányzik már hónapok óta, elég jól nyomja mindkét csapat. Higu mondjuk 13 bajnokin összehordott 25 gólt, úgyhogy van aki vigye a hátán a fehéreket.
most jön a 4. Düsseldorf idegenben, majd otthon a Paderborn, majd idegenben Hertha....és ezek után talán jönnek a könnyebb meccsek....
eddig a tavaszi szezonban szánalmasak vagyunk...1 gyõzelem 4 döntetlen 1 vereség... ideje lenne megtalálni az õszi formát! :D
...a középmezõnybe kerülni <#idiota>#idiota>
bocs :D
vedd a tempót lassabbra, hátha segít a helyzetkihasználásban.
1860 München - Cottbus 0-0
jelentem...baromi nagy gödörben vagyunk.... pontazonosság a KSC-vel.... 3. a Hertha 5 pont lemaradással...de ha így folytatom ezt gyorsan ledolgozzák! :S :D
te ha így nyomod meglesz a bajnoki címed is! :D
43 lövés egy meccsen, és 2 gól. 1-1 lett a malaga elleni bajnoki, de eszméletlen, hogy mik maradtak ki mindkét oldalon.
2 forduló múlva jön a spanyol szuperkupa visszavágója, azaz bajnoki a Barca ellen.
Tabella 12 forduló után
túl sok kedvem nekem sincs itt dekkolni a laptop elõtt, de vannak dolgok az életben, amelyeket muszáj lerendezni :D közben meg tudok játszani is, és tereli valamelyest a figyelmemet.
VfL Bochum - 1860 München 0-0
1860 München - Arminia Bielefeld 1-1
és még jönnek a további rangadók, mint pl a 2. Karlsruhe ellen most, illetve utána a Cottbus...majd Hertha és a Paderborn...érdekes hetek elé nézek!! :-)
Engem a Sevilla meg a Chelsea csábított 2. szezon végén de kategórikusan nemet mondtam, nekem ez az a mentés ahol akkor állok fel a Napoli kispadról ha küldenek :D
Heló szia remélem hogy vagy
Grat Huni neked is! Viszont én lépek, majd holnap jelentkezem - illetve ma -, elég érdekesnek néz majd ki ez az átigazolási szezon :)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
szevasz gunner! <#wave>#wave>
a portugál szövetség idióták gyülekezete. kiviszem a csapatot az EB-re, erre még õk fenyegetnek meg, hogy ha nem javulunk, elkezdik keresni a helyettesemet. :D
Bulgária - Portugália 0-1
CR sérült, gondoltam nélküle is easy lesz. Lófaszt. Ha nincs Nani 2 gólja, csúnyán égtünk volna :D
elsõ eredményem a szezonban:
Egyébiránt, Buszkecc megéri ingyé? <#idiota>#idiota>
3 perces hosszabítás naná, hogy a 95 percben bemakkolnak egy kecseg gólt. Tipikus FM
-_-
De nemtudom még, lehet megbolondít a pénz...mondjuk arra meg már most ottvan a ManCitys mentés :D