Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez tényleg durva 😄
szabocsaba1983
Vagy anyagi csõd, vagy egy új korszak...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

bakkerman
uhhúú a PSG atomzsírkirály lesz a 12-ben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gunnersboy
áááááá BLben csoportmásodikként simán továbbmentünk a Bayern mögött, megkaptuk a Realt..... otthon 0-0, idegenben:

ráadásul a ligakupa negyeddöntõben a Bordeaux is kiejtett....maradt a bajnokság és a francia kupa.. 4/2 még meglehet..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zorrobomber
<#eljen><#taps>

Huni92
elvileg majd helyrejön, és BL-es leszel.
btw

zyndar
Aztán meg benyögi ezt <#fejvakaras>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Véget ért a 2. szezon. Minden várakozáson felül teljesítettünk. Ez nagy részben annak köszönhetõ, hogy az utolsó 20 fordulóban 14-4-2-t produkáltunk. Bueno a bajnokság elsõ felében 1-es gól/meccs mutatót hozott össze, majd lesérült és nem is találta már meg a góllövõ csukáját. Szerencsére Alan Kardec viszont igen, így jövõre BL-selejtezünk.
Csapat stat.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szabocsaba1983
Én se, ha Neymart le tudnám igazolni ingyen... De 40m-ért adják csak 😄

Huni92
Jön az EL, a Panathinaikosz az ellenfél. A Debrecen egyébként 2. helyen jutott tovább mögöttünk, és a Leeds ellen játszanak 😊

Huni92
salomon rondónt is bepróbálhatod, nagy skill.

zyndar
Vezettünk, oké?! Volt 20 perc emberhátrányunk is.

zyndar
Simaliba.
Esetleg Llorente, Bojan, Soldado?

Huni92
Rayo - Sociedad 1-3
Sociedad - Rayo 1-4

spanyol kupa elõdöntõ volt. a másik ágról a barcát kiverõ bilbao jutott be a döntõbe (épp az elõbb vertük õket 6-3-ra).

Huni92
jó, mit csináljak, ha agüeroék nem akarnak leállni? lõjem agyon õket? 😞
higuain 37 bajnoki gólnál jár, ahhoz mit szólsz?

te meg legalább a 95. percben egyenlítettél? 😄

csaba: nálam nem volt, az ellenfélnél általában jól teljesített, de én nem adnék érte tíz milliót.

szabocsaba1983
Necid-et adnák, nem tárgyal. Ahogy Vossen se. Steven Fletcher megér 10m-t?

zyndar
Nini, a vicces fiú!<#integet2>
Am nem ért véget.

Ja, légyszíves lõjetek 25 meccsen 100 gólt, köszi.

Huni92
Lassan a bajnokság kétharmadánál járunk, 24 forduló elteltével így áll a tabella.

Huni92
zseniális, nagyon szép 😊

mármint a meglátás <#idiota>

zyndar
Ennek a sorozatnak most fogunk a végére érni gondolom<#idiota>

Gunnersboy
Üdv! maradtam a nyáron szépen a seggemen 😄 pedig a 15.helyen végzett atletico tárt karokkal várt volna,de ugy gondoltam még legalább egy évet maradok 😄
Eladtam Cearát a jobb bekkemet, hoztam a helyére Vanden Borrét, illetve leigazoltam a Besiktastol 14,5 misiér a joöreg Quaresmát 😄 ugyhogy most a 2 szélsõ helyére a Qua, Sessegnon, Menez, Giuly 4es rotálódik 😄 meglátjuk milesz, egy csoportban vagyok a Debrecennel a bl-ben..nem sok momentumuk volt eddig, de az én szezonom egész jól alakul, bõvebben késõbb 😄

(ja és megnyertem az OM ellen a fr. szuperkupát)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Szépjóestét az uraknak! Töltöm a Zatleticó Madridot.

Az Aston Villa majd megkapja az EL helyet, ha minden igaz, de neked nem lesz európai kupaporond, Csaba.

zyndar
Csaba döntõs volt a Ligakupában.

Darthmushroom
hát ha ligakupába bl-s csapatok voltak senki

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szabocsaba1983
Most ez mi? Az FA ezüstérmes és a gyõztes is indul az EL-ben? És a Ligakupa helyet ki kapta?

szabocsaba1983
Képzeld, ahhoz képest, hogy 12. lett a csapat, én lettem a 2. legjobb edzõ a szigetországban. (elsõ a bajnokcsapat managere)
És Jádson lett az év igazolása <#hawaii>

zyndar
Te jössz <#hawaii>

szabocsaba1983
Na igen, de a chelsea a BL-ben indul, ezért az EL-hely nekünk jár, nem? Mert a 7. helyezett Aston Villa sem kapott EL-helyet.

szabocsaba1983
Ooo

zyndar
Akkor ezért nem te indulsz az EL-ben.

szabocsaba1983
A bajnokságban a tavalyi 14. hely után a 12.-en végeztünk. Elõrelépés van, de a cél (pozitív gólarány) az utolsó meccsen dõlt el, de mivel kikaptunk a 'pool-tól 1-0-ra, ezért -1 lett. FA kupában az elõdöntõben véreztünk el újrajátszás után, (chelsea ellen), csakúgy, mint a ligakupa döntõben, hosszabbításban 2-1-re.
Volt pár bíztató eredmény (Ligakupában az elsõ meccsen 1-0-ra kikaptunk a MCity ellen, de a visszavágón nyertünk 2-0-ra), döntetlen chelsea, MU ellen, sõt, chelsea-t idegenben 2-0-ra vertük! De nagyon hullámzó volt a szezon, mi voltunk a döntetlenkirályok, ha 5-6 meccset megnyerünk ezekbõl, összejöhetne egy EL-es hely. Jövõre nagy javulás kéne, az alsó 5-6 csapatot stabilan oda-vissza verni kéne, ez idén nagyon nem ment, akinél sokkal jobbak voltunk, azzal is X-eltünk. Persze, ha nem tárgyal velem egy valamire való pléja sem, akkor jövõre is marad a szenvedés.
Valaki írta, hogy Macheda nem ér meg 15 m-t. Azért nem volt rossz...

zyndar
Te hányadik lettél?

zyndar
Testcsellel balra...inkább kötény...ááá, fogok itt szórakozni!

szabocsaba1983
Kikaptam a ligakupa döntõjében a chelsea-tõl, õk 3. helyen végeztek a PL-ben, de nem indulok az EL-ben. Miért?

zyndar
Neved->keresés->gyorslista->gyorslista gomb->import

zyndar
Nem-nem 😊

Eddig így állunk, ma végre van idõm játszani.

Darthmushroom
szerintem gyorslistát tett be

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

pzoli00

hogymi?
Soldiers
Srácok tettem be egy olyat a játékba 300 játékos ingyen vihetõ azokat a játékosokat hol találom??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

pzoli00
- ritkaság, és nagy mázli kell hozzá, de gyõzni mindig jó érzés

bakkerman
de azért azt te is belátod,hogy nem sok ilyen meccs van a játékban,és a valóságban sem

Mor3llo
Ebben igazad van 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

words of wisdom by zoli :-)

pzoli00
- a focit gólra játszák, kapuralövés és labdabirtoklás lóf...szt sem ér, ha közben elbukod a meccset

zorrobomber
ja, ehhez csak gratulálni lehet 😄

Gunnersboy
ááá...a Valencia bejelentkezett Sessegnon-ért....8M volt az értéke kértem érte 13at..megadták, nemtom eladjam e 😄

inter94
ez kurvanagymakkolás 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

bakkerman
shots: 22-2
poss. : 61-39

ezt aztán az alázás,csak épp argentín részrõl 😄

Mor3llo
Hát ez messze van az alázástól 😄DD
Persze, azért gratula 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú