Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Palermoval vagyok, 1. szezon Witsel 5m-ért vagy Isla 7.5 ért?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e esetleg valakinek kedve Online játszani. Egyedül már sokat játszottam, kipróbálnám magam multiban is 😊
U.i: Jó a fórum
Marcos Alonso
Criscito: volt nálam több csapatba is fasza player
Alex Sandro: õ eléggé jó
Schennikov
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ashley Cole-ért igen intenzíven érdeklõdött a City. 25 milliót adtak volna érte elsõ körben, de nem engedtem el. 30 éves, következõ ilyen alkalomkor lehet el kellene adni. Helyére gondoltam a fialat németet, mert a Bayern-ben is játszott bal szélsõt. Szerinted?
Mellé még megpróbálnám a Kroos-Müller duó egyik tagját is elhozni a késõbbiekben, ne egyszem német legyen a csapatban. 😊
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nálam defender/stopper volt aki megállította a támadókat.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
azota nem is nyomtam, pedig átigazolási szezon van, a legjobb idöszak, csak a gond hogy a keretem átlagéletkora 23,6 év volt mielött eladtam egy 29 éves playat...
igazábol nincs olyan poszt ahova erösítenék, mert aki erösitést jelentene az nem is tárgyal velem, lesz vagy 40 millam, de nem tudom mire költeni...
és amikor az ember azt látja hogy Messi 30 éves és van Persie a PSV edzõje, akkor elgondolkodik, hogy miota nyomom én ezt a mentést?😄DD
A bajnokságban tök utolsó helyre várnak,pedig elég jól sikerült erõsitenem a nyáron.Annyira,hogy szerintem a bajnoki címért is harcaban leszünk,de..
Ha egy olyan csapattal találkozom akiket elõzetesen feljutásra prognosztizáltak,szinte semmi esélyem sincs,pedig jóval erõsebb a keretem.
Ez nálatok is elõfordul? Köszi a segitséget!
akárcsak a Shanyi ifikerete, õstehetségek vannak itt 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
hát ezt kell csinálni eeee???
a csapatra büszke vagyok, fõleg a védelemre, nem tudom maradok e, most nagyon közel voltam és elkeserít hogy nem lett meg az arany.
Elszállt a mentésem, úgyhogy Neymart nem tudtam eladni (nem adtak volna, csak 46m-t), de lehet, jobb is így.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
átigazolások
di vaio és legrottaglie a koruk ellenére is nagyon jó igazolásoknak bizonyultak.
liga kupa bukta
korán búcsúztunk, mert megint nem volt szerencsénk a sorsolással. azért megizzasztottuk rendesen a fulham-et.
bajnoki meccsek
a swansea elleni 4-0-ás óriási blamáig minden faszán ment, aztán jött egy rövidke hullámvölgy, de leicester elleni kiszenvedett siker után újra magunkra találtunk és így már öt gyõzelmünk van zsinórban. így a tabellát is magabiztosan vezetjük.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)