Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Hát elégé döcögõs eddig a szezon a Derbyvel 😄😄 de talán a rájátszást ki tudjuk harcolni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nem lehet, hogy pár éven belül meg fogják ezt szüntetni, és a játékban egy idõ után már ezért nincs benne?
hol jársz? mert csak átigazolási idõszakban engedi ezt az opciót...ha viszont akkor sem akk nincs ötletem...

Palermoval vagyok, 1. szezon Witsel 5m-ért vagy Isla 7.5 ért?

DONGUBA
DIREKT MIATTAD toltottem be es barkinek tudok ajanlani olaszban....igy nem ertem te miert nem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
a korábban feltett közös tulajdon "problémára" senki sem tud megoldást? 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zenszkij
csíter peccsel, mármint Huni 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Senki se szeretne Online módban játszani? 😞
Kemény az élet Shanxiban nem mondom... minõségi játékosok nem akarnak csatlakozni hozzám, a szecskákat pedig szeretném elkerülni. Pénzem éppen még akadna is, de egyszerûen tárgyalni se hajlandóak. Érdekes lesz ez így, bár a csapat alapjaiban véve egyáltalán nem rossz. Az eddigi két meccs nagyon meggyõzõ volt, bár sokkal gyengébb ellenfelek ellen voltam. Meglátom hogy alakulnak a dolgok. Képet nem rakok, mert még nincs mirõl...<#idiota>, a csapatból már vagy 10 embert elküldtem, de még senkit se tudtam lehozni... remélem ez majd változik.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

akvik
11.3.0.

akvik és Huni ti milyen Patch-el nyomjátok ?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e esetleg valakinek kedve Online játszani. Egyedül már sokat játszottam, kipróbálnám magam multiban is 😊

U.i: Jó a fórum
lippet
Ashley féle kellene, szélen felfutó-támogató. Ki jöhet szóba szerinted még?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

akvik
Ja hogy balszélre kéne.Sztem ashley cole-ért eléggé fasza ár volt én adtam volna .Am ilyen Badstuber féle magasabb balhátvédet keresel vagy inkább alacsonyabb de masszívabb és gyorsabb és technikásabbat?

lippet
Azért kérdezem érdemes-e leigazolni, mert most kezdtem egy új mentést a Chelsea-vel (naptári év végén teszek beszámolót).

Ashley Cole-ért igen intenzíven érdeklõdött a City. 25 milliót adtak volna érte elsõ körben, de nem engedtem el. 30 éves, következõ ilyen alkalomkor lehet el kellene adni. Helyére gondoltam a fialat németet, mert a Bayern-ben is játszott bal szélsõt. Szerinted?

Mellé még megpróbálnám a Kroos-Müller duó egyik tagját is elhozni a késõbbiekben, ne egyszem német legyen a csapatban. 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

akvik
Badstuber
Nálam defender/stopper volt aki megállította a támadókat.

akvik
Én dolgoztam vele a bayernbe.Mindjárt mutatok róla képet.

lippet
Badstuber mit tud a játékban? Dolgozott már valaki kezei alatt? Valaki tehetne róla képet, mikor már 30 körül jár. Köszi!

DONGUBA
koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akvik
DONGUBA
ez melyik skin?

akvik
Sajtótájékoztatókon motiváljad õket.

akvik
nálam is már Messi 33éves.😄DD Amúgy maradtam még az arsenalnál amíg nem kapok valami jó állást...megnyertük az európai szuperkupát közbe.

Láma!
köszi, de most nagyon elment a kedvem...

azota nem is nyomtam, pedig átigazolási szezon van, a legjobb idöszak, csak a gond hogy a keretem átlagéletkora 23,6 év volt mielött eladtam egy 29 éves playat...
igazábol nincs olyan poszt ahova erösítenék, mert aki erösitést jelentene az nem is tárgyal velem, lesz vagy 40 millam, de nem tudom mire költeni...

és amikor az ember azt látja hogy Messi 30 éves és van Persie a PSV edzõje, akkor elgondolkodik, hogy miota nyomom én ezt a mentést?😄DD

gilgames00
Sziasztok !

A bajnokságban tök utolsó helyre várnak,pedig elég jól sikerült erõsitenem a nyáron.Annyira,hogy szerintem a bajnoki címért is harcaban leszünk,de..
Ha egy olyan csapattal találkozom akiket elõzetesen feljutásra prognosztizáltak,szinte semmi esélyem sincs,pedig jóval erõsebb a keretem.
Ez nálatok is elõfordul? Köszi a segitséget!

DONGUBA
ya biztos.......nem emlexek.....tilts vissza😊))

mert egyszer elgurult a gyógyszered, aztán írtál szép privátot... 😄
DONGUBA
karaj megkerdezhetem miert tiltottal le?akartam irni a flameltes miatt erre levagyok nalad tiltva

Kb. 160 hsz, szánalmas...

akárcsak a Shanyi ifikerete, õstehetségek vannak itt 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

nabaszki, így menjen az ember meccsre...
hát ezt kell csinálni eeee???
<#worship><#eljen>
akvik
nemrossz player.Delac meg jó fogás.

Láma!
zsinórban 28 veretlen meccsel annyit tudtam elérni, mivel köztük volt egy Ajax elleni 1-1, hogy nyílt maradt a bajnokság az utolsó fordulóig. 2-vel a vége elõtt az õsi rivális x-elt, ezzel 1 pontra feljöttem mögéjük, azonban õk az utolsó fordulóban otthon fogadták az utolsó helyezettet, sima 3-0-val hazaküldve, maradt tehát az ezüst.

a csapatra büszke vagyok, fõleg a védelemre, nem tudom maradok e, most nagyon közel voltam és elkeserít hogy nem lett meg az arany.

köszi!
tessék:
átigazolások
gómez
szabocsaba1983
Látom vérpisti visszatért 😊

Elszállt a mentésem, úgyhogy Neymart nem tudtam eladni (nem adtak volna, csak 46m-t), de lehet, jobb is így.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

akvik
átigazolásokat valamiért nekem nem jeleníti meg...Jordi Gómezrõl dobsz egy képet?😊 és gratula😊

egy kis szezonközi összefoglaló 18 forduló után

átigazolások
di vaio és legrottaglie a koruk ellenére is nagyon jó igazolásoknak bizonyultak.
liga kupa bukta
korán búcsúztunk, mert megint nem volt szerencsénk a sorsolással. azért megizzasztottuk rendesen a fulham-et.
bajnoki meccsek
a swansea elleni 4-0-ás óriási blamáig minden faszán ment, aztán jött egy rövidke hullámvölgy, de leicester elleni kiszenvedett siker után újra magunkra találtunk és így már öt gyõzelmünk van zsinórban. így a tabellát is magabiztosan vezetjük.

notepad++
lippet
Köszi, most gondolkodom rajta, hogy felfüggesztem az esseni karierm, s újra megpróbálom a Chelsea-vel, Hazard, Neymar, Ganso igazolásokkal! 😊

bakkerman
inside winger= szélsõ támadó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BBeno2
kösz. tehát feltétel az orosz állampolgárság.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

akvik
azok akik nem orosz állampolgárok.csapatodnál amikor regisztrálsz kiírja h kik a légiósok.keresõbe is ha úgy keresel h nationality(russia) akkor azok lesznek a hazai játékosok.

BBeno2
hát nem tudom, biztos velem van a baj de még mindig nem látom pedig ír arról hogy 6 légiós lehet a kezdõben meg hogy 30 forduló van stb. de azt nem látom hogy kik is pontosan a nem légiósok.

akvik
Nem tudom pontosan hogy fordították magyarra az fmesek.Én nem használom a magyar nyelvet benne.Sztem valami szélsõként fordíthatták de van aki ezt nálam itt afórumon jobban tudja😊

pedig ott van a legalján
BBeno2
Valaki meg tudná mondani hogy az orosz bajnokságban mely országokból jött játékosok nem számítanak légiósnak? mert a liga szabályzatban egy árva kanyit nem találtam errõl. elõre is köszi.

lippet
Tkp? Magyarul mit takar az az "inside winger"? Bocsi, de nem tanultam soha angolt. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF: Tud valaki FM XML Editor linkelni?

akvik
Anno nekem a napoliba balszélsõ volt inside winger-ként.De láttam már olyat aki advanced playmakerként játszatja támadó felfogásban.

lippet
Te Hazard-ot milyen poszton, milyen utásításokkal játszatod/játszatnád?

akvik
Alexis sánchez és Hazard se lennének rosszak a szélre.