Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akvik: na ja, az se lenne gyenge, de azért Torghelle-Némethet írtam, mert õk mindketten szabadon igazolhatók.
Roland10: köszi. És jó, hogy szólsz, mert rögvest új adatbázissal kezdtem volna. 😊
Hajrá Magyarország!
On: Végül a Malaga-s mentésem elszállt mielõtt még jobban belemerülhettem volna.....Új csapat után nézek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Mert ha igen, akkor ma vagy holnap elkezdem a magyar átigazolásokat.
OFF: milyen durva lenne, ha egy magyar csapatnál összeállna a Torghelle-Németh csatárkettõs! 😊
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy emberek! Van valami külsõ editor, amivel az igazolásokat meg tudom csinálni, vagy csak az fm sajátja?
Mert ha úgy van, és ráérek, akkor a magyar bajnokságot megcsinálnám szívesen valamelyik nap.
Hajrá Magyarország!
Huni hajrá meglesz az😊
Hajrá Magyarország!
de köszi a segítséget, regelek is gyorsan, nem tart semmibõl.
Hajrá Magyarország!
Akit érdekel esetleg, az fmbase-en hamarosan elérhetõ lesz az LFCM-es legfrissebb, utolsó elõtti kiadása is. A leírásban a magyar bajnokságot is említi, de nem egyértelmû, hogy csak a feljutók/kiesõk, vagy az átigazolások is piszkálva vannak/lesznek.
Hajrá Magyarország!
Köszi elõre is!
Hajrá Magyarország!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Legutóbb ugye a Tiszalökkel indítottam, ahhoz kellett egy NB3-as adatbázis, amit felraktam, de ennyi.
Végeztem a Toulouse elsõ szezonjával: a média a 14. helyre várt minket azonban a csapat végül az 5. utolsó EL ligás heylre ért be. 6 fordulóval a vége elõtt 2. voltam de a végét elcsesztük( Amúgy a Lyon olyan simán lett bajnok mint a huzat). A kupában elvéreztünk a Lille ellen.Az új szezonra kaptunk majdnem 14 millát igazolni ebbõl eddig jön Marilungo és Sanogo. A képeket késõbb mert laptopon játszom
és még egy ifi aki most találtam.Elsõ évbe szétnéztem h ki jöhetne még a malagaba valami fiatal csatár ingyen és ezt dobta a gép:
Serder Serderov.Értékei elégjók ahhoz képest h 16.Kiváncsi vagyok hova fejlõdik.
az EL-ben viszont fogadtuk a galatasarayt, 4-1-es eredménnyel küldtük haza a pulykákat. kaotikusnak érzem a szereplésünket.
LFCM-féle meg a többi túlkapásost le se töltöm, elõzõ hasonló frissitése is gyenge volt
Bele néztem editorral.. valósak az értékek! .. na de egy valami zavar.. szokás szerint a Barcát kicsit jobbra bütykölték megint.. a Realból meg vettek el.. :/ de én ezt javítottam valósra! 😊
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"