Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor passz <#szomoru2>
horrorpops
azzal. de nem hiszem hogy a verzióval van a gond, hiszen már jó pár hónapja fenn van és még nem fordult elõ. persze játszani ugyan úgy tudok szerencsére, csak hát na :)

blüh im ganzen dieses glückes.

Nekem soha nem volt ilyen problémám az elmúlt években, még csak crash dump vagy kilépés se volt. Lehet, hogy rossz a verziód. 2011-gyel játszanál?
horrorpops
nem, nincs összekeverve semmi. 3. évemben járok, eddig semmi gond nem volt, csak most látom, hogy a nyáron jött játékoshoz nem tudok edzést hozzárendelni, inaktív az edzés beosztása gomb. de ha próbálok machinálni vmit az edzéssel cd-vel rögtön kilép.

Crash dumpra nem tudok gyógyírt.
Edzések: nem lehet, hogy összekeverted a részidõst a teljes idõs edzésekkel? Mert ugye full contractosnak nem lehet adni részidõs edzést és fordítva. Persze ettõl még nem kéne hogy eltûnjön.
horrorpops
valakinek van arra ötlete, hogy ugyan már mi a jó francért tûnnek el az edzésterveim? akár sajátot csinálok, akár importálok, egyszerûen eltûnnek, a játékosoknak nem tudok edzési lehetõséget kiválasztani.
elõbb igazoltam edzõket, és mikor be akartam állítani, hogy ki mit csináljon, crash dumpssal kilépett. jó öt éve nyüstölöm ezt a játékot, de ilyennek még nem találkoztam.

Zsolti9014
Na, emberek, helyzetjelentés: tegnap 5 csapatot sikerült már megcsinálni a magyar átigazolásokkal, van még hátra bõven. :)
Utána még egyszer ellenõrzöm, és még megcsinálom azokat, akik esetleg benne sincsenek a játék adatbázisában (van ilyen). Ha ez megvan, akkor közkinccsé teszem.

Persze kiesõk/feljutók is meg lesznek csinálva, illetve ha találok NB2-es körképet, akkor a másodosztály igazolásai is.

Hajrá Magyarország!

beteg vagy hallod :D amúgy grat
akvik
4.csoportmeccsre minden mindegy alapon kiküldtük a csapatot.3meccsbõl eddig nulla pont volt. Teljesen támadó szellemben barca stilussal küldtem gyepre a csapatot és ez lett a vége:

Végén nagy görcs volt bennem h kiegyenlítenek de végül nemsikerült.ÖRÖM ÉS BÓDOTTÁÁÁ:DDDD igaz így is csoportuccsók leszünk de nyertünk egy meccset nem is akárki ellen.

Grat Spiczi:)Kubu tényleg jóvolt:D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

SHANXI

Bajnokcsapat
Statok

Érdekes év volt nem mondom. Kihordtam menet közben vagy 6 infarktust, mert a meccsek legalább fele úgy nézett ki, hogy az elsõ 15 percben kaptam 1-2-3 gólt és innen kellett valamit alkotni a támadósornak. Valszeg az egyik KP-m vissza fogom húzni DM-nek, mert botrány sok gólt kapok és az értékeik alapján a védelmem OK, szóval ez majd talán segít. Kíváncsi leszek a jövõ évre, remélem kapok némi casht a vezetéstõl, hogy az idegenlégiósaim minõségi kínai játékosokra tudjam cserélni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

akvik
nemkellett volna hozzá sok....

akvik
Nemlehet, viszont szeretnék egy felhívást intézni.
Akinek van egy kis ideje és kedve az csatlakozhatna hozzám és megcsinálhatnánk DF'10-es facepack pár csomagját.Elsõsorban magyar másod és harmadosztályra gondoltam és többek között még frissíteni az új átigazolásokkal.
Alábbi ligák vannak készen és letöltve a gépemen.
46 liga elsõ osztályú csapat arcképe
10másodosztályú liga csapata
4 db harmadosztályú liga
1db 4osztályú liga

Tervezem még:
Magyar másod és harmadosztály
Japan és az ázsia térség jobb játékosainak arcképeit
Afrikai térségbe is ugyanezt.
Európai kisebb ligák jobb játékosainak arcképeit.
Fiatal tehetségeit arcképeit.
Ingyen megszerezhetõ játékosok arcképei.
Természetesen a régebbi arcokat frissíteni.Szóval aki kedved érez rá az segíthet nekem ebbe.

A klasszikra konvertált taktikát nem lehet visszaállítani az eredetire ?
Passzolnék... Én arról szedtem le, amit megadtam, és ki tudtam logikázni, hova kell rakni, de képeket nem raktam fel hozzá.
Yór Welkám! :)
lippet
Aham értem. Olyat nem lehet, hogy a nem generált játosoknak, akikhez nincsen kép csatolva, azoknak legyen generált képük?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Hova kell bepakolni azt a fájlt?

akvik
Sztem úgy hogy ott csak generált játékosok vannak míg a nb3ba már megcsinálták a valódijátékosokat.

lippet
Pl. magyar NB3 Balassagyarmatot néztem meg most frissibe, és ott senkinek sincs arcképe, míg megye 1-ben mindenkinek van generált. Ezt hogy?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

akvik
Hátha levan töltve a facepackbe akk lesz.hogy értve öregebb játékosok? ingyen igazolhatók? vagy már visszavonult?

lippet
Ezt leszedtem én is! :) Olyan kérdésem lenne, hogy ha kezdek egy új játékot, akkor be lehet állítani valahol, hogy az öregebb játokosnak is legyen profilképük?

LFCM tartalmazza a magyar átigazolásokat is:)
Wally's vs. LFCM adatbázis frissítés??
hõõõha

akvik
Vándorkarrieremet kicsit félretéve az új átigazolási patchel(wally) kezdtem egy új játékot.Szerettem volna egy viszonylag kis csapatot választani ami azért szép múltra tekint vissza és ahol sok a fiatal tehetség ráadásul régen járt az ország csapata a bajnokok ligája fõtábláján.Végül a választásom a Dinamo Zagreb csapatára esett.

2010/11 Dinamo Zagreb

A csapat ebben a majd 40ezer fõs stadionban játsza a meccseit:

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az egyesület amely fõ céljának a bajnoki cím megvédését tûzte ki.Horvát csapat utoljára 2000ben volt a bl fõtáblján akkor is a dinamo szerepelt a bl-ben , inkább kevesebb mint több sikerrel.Fõ célomnak azt tûztem ki hogy 10-15év alatt stabil bl-résztvevõt faragjak a csapatból és hogy elõbb utóbb sikerüljön behúzni a bl gyõzelmet is.
Célok:
-csapatomban egy évben nem lehet több 10külföldi játékosnál(inkább 6-8)
-minimum 5 de inkább 7-8sajátnevlésünek kell lennie
-csapat egykét fiatal tehetségét megtartani minnél tovább és nemzetközileg is elismert játékosokat faragni(erre meg is vannak a kiszemeltjeim.pl: Badelj)
-minden évben lehetõleg profitot teremteni az átigazolási idõszakban.
-idõvel hazahozni a horvát tehetségeket és egykori sajátnevelésû játékosokat( gondolok itt: Modrid,Corluka,Eduardo,Lovren,Kranjcar).

Lássuk a csapatot:
Csapat

Fiatal tehetségek:
Vrsaljko:legtehetségebb szélsõm
Badelj:csapat sztárja.Jólenne minnél tovább nálunk tartani.
Kramaric: nem olyan egetverõen nagyon az értékei viszont eléggé jól érzi a kaput.
Tomecak: Eddig kellemes csalódás a szélsõ.Állandó kezdõ lett nálam.
Kovacic: csapat legfiatalabbja.Csereirányítóként számítottam rá viszont elsõ meccs után kezdõvé vált 16éves kora ellenére.Úgyérzem igazi sztárrá válhat.
Ademi jó kis dm lesz belõle.

Bajnokok Ligája:
Cél volt h végre 10év után újra legyen csapat a bl-ben.
Nehezen de végül eljutottunk a csoportkörig:Leginkább a kobenhavn ellen volt szenvedés.Többi könnyen ment.

Végül ebben a csoportban próbálhatunk szerencsét.

Túl sok esélyt nem látok még a 3.helyre sem.
Végül meglett az elsõ kupám is:

Bajnokságban 6forduló után 8.helyen állunk.eléggé nyökvenyelõsen kezdtünk viszont letudtuk az összes rangadót.

bakkerman
olyan nem nagyon lesz,én magyar csapattal már csak a 12-ben fogok kezdeni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szycsu
Most készítik...

Les Dogues

Nem találok olyan Update-t ahol a Szeptember 1.ig minden magyar igazolás benne van normálisan:S
Lehet, hogy autista vagyok, de ezt hova is kell rakni? :P

Danke sün!

Belépsz erre a címre:
[email protected]

A jelszó ugyanaz, mint az eleje. Utána megnyitod ezt a levelet: "Paaree - magyar ligák megye 1-ig", abban van egy zip csatolmány, azt kell letölteni.
Ahhoz le kell tölteni az NB3-at aktiváló fájlokat. Mindjárt kikeresem.
Hogyan lehet alsóbb magyar ligázkat berkani a játékba? Ha egyszer megunom a shanxit, majd belekezdek valami hasonlóba. :D

Shanxi loading

gilgames00
srácok az elképzelhetõ,hogy azért fagy le a játék menet közben mert egy új updateval jáccok? (wally)
Köszi elõre is!!

Ja, és ennél már nemigen lesz sokkal erõsebb csapatom, mert csak magyarokat veszek. Bár fene tudja, lehet, hogy Romániában vagy Szlovákiában rábukkanok valami ötcsillagos magyar titánra :) Eddig a környezõ országokban több jó magyar játékost találtam, mint itthon.
Kösz, remélem :) 2035-ig ugyebár BL-t szeretnék nyerni <#vigyor2>

Az NB1 amúgy feljött az ötvenvalahanyadik helyrõl a 37.-re (még mindig ugyanannyi csapat indul BL-ben meg EL-ben, és ugyanúgy 2 és fél csillagos), így kb. az angol és a német másodosztály között vagyunk. Gondolom, ez az eredményeimnek köszönhetõ elsõsorban, meg annak, hogy egy ismeretlen csapatból faragtam NB1 bajnokot, így megmaradtak a legerõsebb NB1 csapatok, plusz jöttem még én, mint a talajvíz <#boxer>, tehát nõtt a színvonal. Ezenkívül nem "lopom el" a többi csapatból a külföldi erõs játékosokat sem, ezzel sem csökken a többiek ereje. Persze ha jó magyar ifire bukkanok, azt gátlástalanul lenyúlom :)

A Lök pedig a 100. hely környékén van a ranglistán (tavaly, az elsõ csoportkörbe kerülés után mi voltunk a legtöbbet ugró csapat), ezzel gyakorlatilag a Hertha meg a Bréma közelében-mellett vagyunk, ami játékoserõben nem reális, csak eredményekben.
akvik
Grat hozzá:) Bl is majd egyre jobb lesz.

Tudom, hogy nem valami erõsek, de egyrészt a csapat nagyon fiatal, sok a 20-22 éves gyerek, aki még fejlõdhet valamelyest, másrészt annál édesebb a gyõzelem <#vigyor3>
<#eljen>
Hogyne.
Játékosaim
<#worship>
mutatnál néhány képet a húzóembereidrõl?
Roland10
akkor oké :D

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Zsolti9014
így csináltam, már három csapat kész is van, köszi a segítõkészséget. mondom, ha az nso átigazolási körképében hibát véltek felfedezni, azt jelezzétek, mert az alapján csinálom.

Hajrá Magyarország!

Roland10
bekell töltened az 11.3 -a patchet az editorba, utána pedig a wally-s fájlt amit bemásoltál az editor data mappádba! :) mind1 erre rájössz magadtól! :D írj ha gáz van.

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Csapatot milyen programmal lehet elkészitteni??
akvik
Én pedig folytatom az arccsomag készítését.Ebbe a részbe az eddig kimaradó nagyobb igazolások(téli és nyári) frissítése kerül bele,pár kimaradó játékos és persze jópár fiatal tehetség.

Zsolti9014
elvileg a játék mappáján belül van egy Tools mappa, abban ott is van. Ha feltetted a magyarosítást, akkor magyar.

Elkezdtem a magyar adatbázist az NSO alapján, ha az imént linkelt összeállításban valaki hibát talál, azt jelezze! :)

Hajrá Magyarország!