Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
blüh im ganzen dieses glückes.
Edzések: nem lehet, hogy összekeverted a részidõst a teljes idõs edzésekkel? Mert ugye full contractosnak nem lehet adni részidõs edzést és fordítva. Persze ettõl még nem kéne hogy eltûnjön.
elõbb igazoltam edzõket, és mikor be akartam állítani, hogy ki mit csináljon, crash dumpssal kilépett. jó öt éve nyüstölöm ezt a játékot, de ilyennek még nem találkoztam.
Utána még egyszer ellenõrzöm, és még megcsinálom azokat, akik esetleg benne sincsenek a játék adatbázisában (van ilyen). Ha ez megvan, akkor közkinccsé teszem.
Persze kiesõk/feljutók is meg lesznek csinálva, illetve ha találok NB2-es körképet, akkor a másodosztály igazolásai is.
Hajrá Magyarország!
Végén nagy görcs volt bennem h kiegyenlítenek de végül nemsikerült.ÖRÖM ÉS BÓDOTTÁÁÁ:DDDD igaz így is csoportuccsók leszünk de nyertünk egy meccset nem is akárki ellen.
Grat Spiczi:)Kubu tényleg jóvolt:D
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Bajnokcsapat
Statok
Érdekes év volt nem mondom. Kihordtam menet közben vagy 6 infarktust, mert a meccsek legalább fele úgy nézett ki, hogy az elsõ 15 percben kaptam 1-2-3 gólt és innen kellett valamit alkotni a támadósornak. Valszeg az egyik KP-m vissza fogom húzni DM-nek, mert botrány sok gólt kapok és az értékeik alapján a védelmem OK, szóval ez majd talán segít. Kíváncsi leszek a jövõ évre, remélem kapok némi casht a vezetéstõl, hogy az idegenlégiósaim minõségi kínai játékosokra tudjam cserélni.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Akinek van egy kis ideje és kedve az csatlakozhatna hozzám és megcsinálhatnánk DF'10-es facepack pár csomagját.Elsõsorban magyar másod és harmadosztályra gondoltam és többek között még frissíteni az új átigazolásokkal.
Alábbi ligák vannak készen és letöltve a gépemen.
46 liga elsõ osztályú csapat arcképe
10másodosztályú liga csapata
4 db harmadosztályú liga
1db 4osztályú liga
Tervezem még:
Magyar másod és harmadosztály
Japan és az ázsia térség jobb játékosainak arcképeit
Afrikai térségbe is ugyanezt.
Európai kisebb ligák jobb játékosainak arcképeit.
Fiatal tehetségeit arcképeit.
Ingyen megszerezhetõ játékosok arcképei.
Természetesen a régebbi arcokat frissíteni.Szóval aki kedved érez rá az segíthet nekem ebbe.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

2010/11 Dinamo Zagreb
A csapat ebben a majd 40ezer fõs stadionban játsza a meccseit:
Fennállásának 100. évfordulóját ünnepli az egyesület amely fõ céljának a bajnoki cím megvédését tûzte ki.Horvát csapat utoljára 2000ben volt a bl fõtáblján akkor is a dinamo szerepelt a bl-ben , inkább kevesebb mint több sikerrel.Fõ célomnak azt tûztem ki hogy 10-15év alatt stabil bl-résztvevõt faragjak a csapatból és hogy elõbb utóbb sikerüljön behúzni a bl gyõzelmet is.
Célok:
-csapatomban egy évben nem lehet több 10külföldi játékosnál(inkább 6-8)
-minimum 5 de inkább 7-8sajátnevlésünek kell lennie
-csapat egykét fiatal tehetségét megtartani minnél tovább és nemzetközileg is elismert játékosokat faragni(erre meg is vannak a kiszemeltjeim.pl: Badelj)
-minden évben lehetõleg profitot teremteni az átigazolási idõszakban.
-idõvel hazahozni a horvát tehetségeket és egykori sajátnevelésû játékosokat( gondolok itt: Modrid,Corluka,Eduardo,Lovren,Kranjcar).
Lássuk a csapatot:
Csapat
Fiatal tehetségek:
Vrsaljko:legtehetségebb szélsõm
Badelj:csapat sztárja.Jólenne minnél tovább nálunk tartani.
Kramaric: nem olyan egetverõen nagyon az értékei viszont eléggé jól érzi a kaput.
Tomecak: Eddig kellemes csalódás a szélsõ.Állandó kezdõ lett nálam.
Kovacic: csapat legfiatalabbja.Csereirányítóként számítottam rá viszont elsõ meccs után kezdõvé vált 16éves kora ellenére.Úgyérzem igazi sztárrá válhat.
Ademi jó kis dm lesz belõle.
Bajnokok Ligája:
Cél volt h végre 10év után újra legyen csapat a bl-ben.
Nehezen de végül eljutottunk a csoportkörig:Leginkább a kobenhavn ellen volt szenvedés.Többi könnyen ment.
Végül ebben a csoportban próbálhatunk szerencsét.
Túl sok esélyt nem látok még a 3.helyre sem.
Végül meglett az elsõ kupám is:
Bajnokságban 6forduló után 8.helyen állunk.eléggé nyökvenyelõsen kezdtünk viszont letudtuk az összes rangadót.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
[email protected]
A jelszó ugyanaz, mint az eleje. Utána megnyitod ezt a levelet: "Paaree - magyar ligák megye 1-ig", abban van egy zip csatolmány, azt kell letölteni.
Shanxi loading
Köszi elõre is!!
Az NB1 amúgy feljött az ötvenvalahanyadik helyrõl a 37.-re (még mindig ugyanannyi csapat indul BL-ben meg EL-ben, és ugyanúgy 2 és fél csillagos), így kb. az angol és a német másodosztály között vagyunk. Gondolom, ez az eredményeimnek köszönhetõ elsõsorban, meg annak, hogy egy ismeretlen csapatból faragtam NB1 bajnokot, így megmaradtak a legerõsebb NB1 csapatok, plusz jöttem még én, mint a talajvíz <#boxer>#boxer>, tehát nõtt a színvonal. Ezenkívül nem "lopom el" a többi csapatból a külföldi erõs játékosokat sem, ezzel sem csökken a többiek ereje. Persze ha jó magyar ifire bukkanok, azt gátlástalanul lenyúlom :)
A Lök pedig a 100. hely környékén van a ranglistán (tavaly, az elsõ csoportkörbe kerülés után mi voltunk a legtöbbet ugró csapat), ezzel gyakorlatilag a Hertha meg a Bréma közelében-mellett vagyunk, ami játékoserõben nem reális, csak eredményekben.
Játékosaim
mutatnál néhány képet a húzóembereidrõl?
Hajrá Magyarország!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!

Elkezdtem a magyar adatbázist az NSO alapján, ha az imént linkelt összeállításban valaki hibát talál, azt jelezze! :)
Hajrá Magyarország!