Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
megbódított a 31 misis transzfer keret 😄DDDD jaj bsszus ez így kurva szar,szerintem hagyom is a picsába 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

okos vagy 😄 igazolgatások elõtt érdemes lecsekkolni a bajnokság szabályait, ha olyan országban kezdtél ahol addig még nem.
bakkerman
takkkaaroogymááár 23 fõs keretembõl 19 számít légiósnak,így hogy a faszba álljak ki egy bajnokira??? vagyis kitudok állni,tarcsikkal meg ifikkel,szép lesz a felállás egy Eto'o-val meg pár alkoholista orosz suttyóval

bakkerman
Sakho,Cicinho,Mavuba,Hazard megvéve

Revishvili-Cicinho-Klava-Sakho-R.Carlos Mavuba-Dzsudzsák-Zhirkov-Hazard-Boussufa Eto'o

bakkerman
na indítok egyet az Anzhi mahacskalával a legújabb détbésszel,1 hét alatt végigverem európát,aztán kezdek máshol 😄DDDDDD

Huni92
nem jött össze, kikaptunk a leverkusentõl, 4-3 lett, megyünk az EL-be, ahol az Espanyol ellen játszunk, továbbjutás esetén pedig a Sion - Celtic párharc gyõztesével.

Belépsz erre a címre:
[email protected]

Jelszó ugyanaz, mint a kukac elõtti rész. Paaree levelének csatolmánya ad egy xml fájlt, amit be kell rakni a Documents and settings\<felhasználóneved>\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data\ mappába. Utána új játéknál nyilván ki kell pipálni az adatbázist.
Zsolti9014
nos, tudom, hogy a Google a barátom, de tudnál dobni egy linket hozzá? 😊
Elõre is köszi!

Hajrá Magyarország!

Van egészen megye1-ig kiegészítõ, szóval játszhatsz a saját városoddal is 😊
akvik
messze még a suli kezdete😄D

Zsolti9014
az rémlett, hogy erdélyi vagy, de nem emlékeztem biztosan. 😊

Hajrá Magyarország!

Huni92
Erdélyi vagyok, Marosvásárhelyen járok majd egyetemre.

Zsolti9014
hova is jársz?
mellesleg nekem is 19-tõl van fõsuli.

addig még nagyon gondolkodom valami kis karrierben, ez a Siena is tetszene, meg régebben ötleteket is kértem itt, volt egy pár javaslat. a Heerenveennel kezdtem is egyet, de pár meccs után letettem, pedig nem ment rosszul.
Viszont a 2011-esben még magyar klubbal nem voltam, lehet az lesz a vége. Igazából németek is szóba jöhetnek, gondolkodtam Mainzon meg Herthán. De csak alap 11.3-mal, nem frissítettel.

Csak magyar csapatok közül sem tudom. Vidit csípem, de nem akarok velük meg a Lokival se, MTK gyerekkori kedvencem Illésék óta, szóval az is szóba jöhet, meg olyan nagy múltú csapatok, mint Honvéd, Vasas. Esetleg NB2-bõl Diósgyõr, de ott alapból mínuszos a fizetés. Kár, hogy a saját városom nincs benne... Vagyis nem játszható (Ózd NB3).

Hajrá Magyarország!

Huni92
19-én kezdõdik nekem az egyetem 😄 meg itt a suli is csak jövõ hétfõn indul 😊

gyerekek, milyen fura, hogy megkezdõdött a suli, mégis éled a topik 😄
Huni92
Szétvertük az ukránokat.
A Real már biztos csoportelsõ, a Leverkusen 7 ponttal a 2. helyen áll, nekünk is 7 van, a Kijevnek pedig csak egy. Szóval ha nyerünk a németek ellen az utolsó körben, 2. helyen végzünk. Igazából nem tudom, akarom-e...

Huni92
Mégsem lesz egyszerû a bajnokság, 10 forduló után 6 ponttal megy a Pana, sorozatban két vereségünk van, egyik épp tõlók.

Nem kis meló lehetett vele, hisz még a játékosok és a menedzserek mellett még a sima edzõk egy része is friss képet kapott... a gépem meg nem fog örülni, de, itt az új DF11 facepack.

efem2x.blogspot.com

gilgames00
na akkor ezeket megnézetem,köszi a tippet

Huni92
vukojevic, kacar, kwadwo asamoah, arturo vidal. utóbbi kettõt valszeg csak részletekre tudnád megvenni.

gilgames00
Aston Villa és kb lenne rá 10millio eurom...

Huni92
melyik csapatba kellene, mennyi pénzért?

gilgames00
Egy igen támadó taktikával nyomom elég szép eredményekkel de sajna aránylag sok gólt kapok.Nem várok csodát tisztában vagyok vele,hogy ennél a formációnál számolni kell ezzel!4-2-4 lenne az.Hasonló mint amit Huni is játszat a csapataival,de kellene egy jó védekezõ MC.
Valami tipp szerintetek??

Huni92
Ollééééééééé. A 89. percben 10 emberrel maradtunk, beálltunk bekkelni, a 4 perces hosszabbításból 7 perces lett, 3 Real helyzettel az utolsó két percben, azt hittem, hogy nem lesz meg, de 1-1 lett a vége. Itt van Morales gólja, nem gyenge 😊

Huni92
mc/dm a posztja, januárban érkezik, meglátjuk mit tud majd.

zyndar
Inkább DM-nek lenne jobb. Lassú is, gyenge is, de 400-at tényleg megér.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
nem is rossz, csak az a fránya 3. oszlop ://
középsõ kp a lelkem amúgy, de 400k eurót megér.

Darthmushroom
lol. am nekem idei-be mindig sz5r volt. szerintem tavaly óta nagyon sokat húztak le rajta. de köv-be meg tuti megint felviszik...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Akkor tartsátok meg <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
nincs ötletem, szerintem kösd le a friendlyket, aztán reménykedj, hogy jövõre helyrejön.

aris - real 2-5. pedig 1-2-nél még reménykedtem 😄

zorrobomber
Touluse-nak vagyok a fiókcsapata, valami évi 70ezer €-t kapok 😊

Amúgy most nézem hogy idén nem kapott a reserve invite-ot, erre a bug-ra van valami javítás, vagy szervezzek friendly-ket és jövõre talán kapok meghívást(csak ilyen "megoldást" találtam fórumokon).

akvik
Zorro lehet írták már vagy neked is eszedbe jutott de milenne ha loki lenne valami sztárcsapat fiókcsapata? azokból is széppénz jön be plusz kaphatnál sztárcsapatból játékosokat.

Jah, eleinte én is így csináltam, de aztán leszoktam róla. Gondolom a te B kereted is az NB2-ben nyomja, olyat vegyél, aki 18-19 évesen oda befér. Aztán lesz akit csak 2-300 ezerért tudsz eladni, de 5-bõl egy szépen felfejlõdik, befut. Nekem a francia védõm két éve éppen befért volna az A-ba, mikor a Dinamo B. nekirontott és végül 5,5 millió euróért + 30% késõbbi haszonért elvitte. Jah és nem vásároltam senkit drágán, vagy free, vagy olcsó játékosok érkeztek. Ilyen korban a rendszeres nb2-es játék csodákra képes az u19-es, u21-es játékosokkal.

efem2x.blogspot.com

zorrobomber
*sztárjátékosok

zorrobomber
"a lokihoz alapból nem igazolnak nagy nevek"
Hehe, ezt most nem veszem magamra, pedig! Persze mivel 1-2 éve már csak lokit nyomom idõhiány miatt, nekem egy Hofland Gekas Frau már a sztárcsapatok netovábbja, ezek szerint másnak nem feltétlenül <#idiota> Lehet el kéne már mennem valami jobb csapathoz 😄

Huni92
közben eszembe jutott még egy tipp: a lejáró szerzõdésûeket szerzõdteted (ha már szabadúszók, akkor kevesebb pénzt kérnek, de rizikós megvárni a júliust, mert hosszabbíthatnak), majd ahogy a csapatban vannak, kiteszed átadóéistára 5-10-szeres áron. csak kölcsönajánlatok érkeznek majd, de ha úgy engeded el, hogy a fizetését a kölcsönvevõ klub állja, és egy future feet is beleraksz a kölcsönszerzõdésbe, akkor egy év múlva nyereséggel zárhatod az ügyet.
persze nem lesz óriási profit, fõleg azért, mert a lokihoz alapból nem igazolnak nagy nevek, de azért gazdaságilag megéri.

zorrobomber
Köszi a tippet, próbálok pár olcsó ifit nézni. Eddig is vettem õket, de lehet túl ambíciózus vagyok és csak olyat veszek aki már az elsõ csapatba is kb. befér, és ezek eddig elég drágák voltak, nem is mind vált be, az értékük pedig csökken.
Idén õ jött:

Huni92
Aris - Leverkusen 1-2. Ezúttal nem nekünk kedvezett a szerencse, a 91. percben egy kontra után nyerték meg a meccset.

A BL mellett tényleg kevés lehetõség van.
1. nálam a Fradinál mûködött az, hogy a 2-es keretet szépen feltöltöttem 18-19 éves u19-es válogatottakkal (volt angol, olasz, holland stb. is), akiket idõvel nagyon szép pénzért vittek. Elõzõ szezonban asszem 6 milla euró jött be 3-4 20-21 éves játékos értékesítésével + záradékok, és a jövõben is számítok ilyenekre. De ez is csak kiegészítés, próbálok figyelni a fizura inkább.
2. A nagycsapatoknál lehet kereskedelmi célokra keresni fiókcsapatot, ami szép pénzt tud behozni Kínából, Usa-ból stb. Legalábbis a 2010-ben így volt, a 11-ben nem próbáltam, mert kevés csapatnál van rá lehetõség. Los Angelesnél és Juvénél spec volt. 😄

efem2x.blogspot.com

Huni92
egy kis spam még: a menedzser 1967-es születésû, és 14 éves 😄D
új menedzsert hozzáadva, 1901-es születési dátummal 50 évesnek könyveli el.

HUNLonsdale
Kezdtem a frissítéssel egyet Spanyol honban, a Málagával. Jól sikerült átigazolások után a Bl volt a minimum amit elvártam a csapattól. A 2 nagy mögött sikerült is a 3. helyre befutni. Elég nagy takarítást végeztem, és jól is sikerült eladni a játékosokat. Káka pl. 12.5misiért jött, és fél évre rá 35,5 -ért ment, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem én hanem a tulaj adta el. Anyagiak rendben, bár elég nagy a keret és sok megy el még mindig fizetésekre. Röviden ennyi, irány a BL.

ui: D.Villa egy ufó,44góllal lett gólkirály... pedig Iaquinta sem volt rossz...

tabella
forgalom
statok

Huni92
egyetlen esély a folyamatos BL szereplés, abból jöhet csak pénz.

13 nap és 8 óra kellett amúgy annak a 200 évnek a lepörgetéséhez, és 6 perc, míg a játék betöltötte a mentést 😄

zorrobomber
szóval errõl van szó, ilyen kereseteket hosszú távon már nem bír el egy Loki, ha van valami tippetek hogyan tovább, szívesen elfogadom 😊

HUNLonsdale
Nekem van egy ilyenem, de már félbehagytam, már generált, volt játékosok a menedzserek... katt

Huni92
847 mega ez a mentés bazdki 😄 az fm08 iso fájlja nincs 600 😄

zorrobomber
Van, Zayatte 13ezret keres, meg Griffiths 8750et de most jutottam el oda ahova minden évben eljutok, hogy egyszerûen nincs már pénz. Eladásokból lehetne keresni, de nem túl sokat, hiszen egy játékosomnak se megy 2milla felé az értéke. Lehetne még fejlõdni, Ramsey pl elvileg már szóba állna velem...heti 30ezerért, köszi :S

ez beteg! 😊

Huni92
mentálisan nem egy stabil gyerek, és úgy általában véve sem kiemelkedõ. van nála többet keresõ embered?

zorrobomber
Quaresma a Lokiban! Csak linkként mert leírva jobban hangzik mint képen 😊 (kurvaszar értékei vannak, nagy bukó lesz sztem, ne legyen igazam 😊

Huni92
a géptõl függ, hogy mennyi idõ alatt generálja le ezt a röpke 200 évet 😄 meg persze attól, hogy hány ország hány ligája van betöltve.
egyébként szerintem a statok törlõdése idén is megvan.