Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blüh im ganzen dieses glückes.
Forza Juve per sempre!
blüh im ganzen dieses glückes.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
halkan kérdem, de nem lehet valahogy belehekkelni ilyet egy mentésbe...?
Második évem volt ez Görögországban, a tavalyi bajnoki cím eredményeképpen a Bajnokok Ligájában is megcsillogtathattuk tudásunkat.
A nyári uborkaszezon elég mozgalmasra sikeredett, az érkezõk számánál...

...csak a távozóké volt nagyobb.

Amikor a szezon elején elpáholtuk az AEK Athént, azt gondoltam, hogy csont nélkül nyerjük majd a bajnokságot. Aztán kiderült, hogy az élet Görögországban sem ilyen könnyû, és ádáz harcot vívva, az utolsó elõtti fordulóban vált biztossá az aranyérem.

Ami tavaly nem jött össze Araujonak, az idén sikerült Machedanak, gólkirály lett.

A kupa sem volt egyszerû menet, az elõdöntõben a Kavala ellen elõbb a hazai pályán rendezett odavágón, késõbb a visszavágón izzadtunk meg.
Nelson Rivas öngólja a szezon leghülyébb megmozdulása volt így utólag, bár amikor bevágta a labdát a saját kapujába, nem épp így gondoltam.
A döntõben aztán szétvertük az AEK Athént.
A végére hagytam a nemzetközi szereplést. A BL csoportból 3. helyen estünk ki,

így az EL-ben folytathattuk, ahol egészen az elõdöntõig mentünk. Ott a Juventus megölt a szögleteivel.

Machedat nem valószínû, hogy újra elengedik kölcsönbe, annyi pénzem pedig nincs, hogy megvegyem, úgyhogy könnyes búcsút kell vennem a csapat (egyik) legjobbjától.

Tegnap két meccsre volt erõm, elsõ a Torino elleni rangadó egybõl, idegenben, 2-2 de Torino 90. percben egyenlített, majd egy Varese elleni 1-1 amit bánok mert mindent kihagytak a srácok sajnos.
Rivas gyönyörûséges, már-már Duricat idézõ szupergólja alant látható.
na, kicsit komolyabb vizekre evezve: még 4 bajnoki, két biztos kupameccs (és aztán remélhetõleg még egy döntõ) valamint két EL meccs van hátra.
a következõ három meccsünk a kavala ellen lesz. illetve már csak kettõ, mert idõközben 4-4-re végzõdött a kupa elõdöntõjének odavágója hazai pályán.
es epp 9. vagyok 20 meccs utan.....kivi leszek meglesz-e a feljutas
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mikor néztem a hogy a magyar válogatott 2012-ben Egervárival a 13. helyen áll a világranglistán, akkor gondoltam magamban, valamit tényleg tudhat az öreg <#idiota>#idiota>
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.
http://noob.hu/2011/09/06/napoli_0.JPG
Az egyenes kieséses rendszerben a Realt, a Chelseat és a Hamburgot is búcsúztattuk.
berakni már be tudom, de köszi, hogy azt is leírtad.
Hajrá Magyarország!
Marveaux elment kölcsönbe, opcióval -ez is volt a tervem vele-, helyére jött kölcsönbe Arango.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi