Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha viszont egy kimondott jobbszélsõt szeretnél venni, akkor pl. a Juvés Krasicot ajánlanám még.
Hajrá Magyarország!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Huni,Water<#eljen>#eljen> komoly:D grat mindenkinek:))
Betöltöm már a dinamot mert kicsit elvagyok maradva.
elsõ BL meccs idén.
Hajrá Magyarország!
Tudnátok nekem mondani egy olyan játékost, aki megfelelõen pótolhatja Robbent?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vasvári az én városom :P Csak azért tolom Lökkel, mert akkor még nem volt megye 1 adatbázis, csak NB3.
Szegény mi, jól kikaptunk :)
ha az eredmény önmagában nem lenne megalázó, akkor hozzáteszem, hogy nem kevesebb, mint 70 (!) percet kellett várni az elsõ lövésre a vendégek részérõl, illetve 5 bekapott gól után is azt kell mondanom, hogy a kapusuk volt a meccs egyik legjobbja.
Most meg olyan keretet szedtem össze, hogy újat ezért nem kezdek.
Hajrá Magyarország!
Nézõszám is durva. Ha a hazai klubelnököt, az edzõ unokáját, minden játékos barátnõjét, meg az ificsapatot összeadom, ki is jön. :P
Hajrá Magyarország!
vége van a nyárnak, hûvös szelek járnak...ööö..ez egy másik történet.
szóval lezajlott a felkészülés, megvolt a BL csoportok sorsolása is. a rohadt panathinaikosz 1-8-as összesítéssel esett ki a valencia ellen, nagyon súlytalanok. remélem az európa ligában azért alakítanak valamit.
3. kalapból várhattuk a BL sorsolást, ez lett belõle: barca, lyon, aris, basel. ez megint 3. hely lesz úgy érzem.
Hajrá Magyarország!
Zsolti neked meg kitartást! szivesen vágnék bele én is ilyenbe,de sajnos csak a 07-tel tok játszani :(( valakinek esetleg nincs ötlete,hogy esetleg h kreálhatnék ebben egy csapatot,vagy játékosokat,vagy ilyesmi? elõre is köszi ha valaki tud valakit :)) és sok sikert mindenkinek!
Hajrá Magyarország!
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
persze, kihívás az lesz benne bõven, azt, hogy megunom, nem így értettem, hanem csak szimplán magát az fm-et. :)
Hajrá Magyarország!
Hidd el, nem fogod megunni. Juss fel NB2-be, majd NB1-be, nyerd meg, utána juss ki BL csoportkörbe, aztán nyerd meg a BL-t is - hidd el, legalább 20 szezonig nem fogsz unatkozni :))
Néhány név ismerõs lehet:
Szatmári Lokis volt.
Vincze Ottót nem kell bemutatni, Gábor az õ öccse, ex-Gyõri és Honvédos, mindketten Ózdon születtek.
Zsivóczky Fradista volt.
Balaskó többek közt Pécs, Sopron.
Bognár Fradi.
Brnovics Loki, Gyõr.
Filó Gyõr, Honvéd.
Horváth Feri ugye megintcsak ismerõs lehet (Fradi, válogatott!)
Kriston, Lazics Fradi.
Szmiljanics Honvéd.
stb.
Némelyik igazolás engem is meglepett (mármint hogy sikerült). Persze pénz nem volt igazolásra, meg fizetésre sem, mindegyikük amatõr szerzõdéssel van itt, az 55 eurók azok kompenzációk.
Kíváncsi vagyok, ez mire lesz elég, illetve, hogy hamar megunom-e a játékot.
Hajrá Magyarország!
keres valami 20-30k eurót egy év alatt, csinálok belõle edzõt :D
zyndar: szar ügy, ráadásul még makkoltak is ://

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Majdnem féltávnál a tabella.
Illetve a nyári játékosmozgások.
A Real elég érdekes teljesítményt nyújt (Az idei játékban ilyet még nem is láttam), 2 forduló múlva játszom velük. Ha minden jól megy, egy BL-es hely év végére reális célkitûzés lehet, bár még 3 hétig a harmadik számú kapusom véd, ugyani Ustari és Codina is lesérült egy héten belül 3 fordulóval ezelõtt...
Forza Juve per sempre!
Tolói csak második próbálkozásomra jött el kölcsönbe. 10 millióért el is adta volna a MU, de annyit sajnáltam kiadni.
Juhász Breno helyére jött, még sosem volt nálam.
Amin meglepõdtem, az Cabaye. Elküldtem a kölcsönajánlatot, de nem vártam elõrelépést az ügyben, aztán néztem nagyot, amikor jött a hír, hogy Cabaye aláír.
Hacsak nem lesz valami akció, amit nem érdemes kihagyni, akkor ennyi volt a nyári játékosmozgás.

nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy macheda ismét itt fog játszani kölcsönben. hazament manchesterbe, kapott egy hot prospect for the future státuszt, erre berágott, mivel úgy gondolta, hogy a kölcsönben töltött eredményes év segít neki a kezdõbe jutásban :D
Viszont a Mestallaban cumiztunk... (2-0)
Forza Juve per sempre!
a juve elleni két meccsen is õ volt a köcsög, három gólpasszt adott szögletbõl, hogy rohadjon meg.
Majd dobok képet féltávnál, de egyelõre elég jól állunk. Következõ forduló a 3. Valencia ellen. Papírforma szerint 9-0 ide.
Forza Juve per sempre!