Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marinon gondolkodom, mivel Reus már nálam van. :)

Zsolti9014
mondjuk így is áll amit mondtam, csak akkor a Ribéry-Müller kettõsbõl tehetnél valakit jobbra, az említett emberek meg balra mennének. Persze akkor ha jelenleg pl. Ribéry a balszélsõd.
Ha viszont egy kimondott jobbszélsõt szeretnél venni, akkor pl. a Juvés Krasicot ajánlanám még.

Hajrá Magyarország!

Hát általában olyan 20 millió euró körül szokott adni a vezetõség a Bayernnél. Amúgy nem, jobb oldalon játszik, mint, ahogy a valóságban is.

De ez nagy szemétség, két vereségem van a Sienával, mindkettõ akkor amikor a válogatott miatt alig tudtam kiállni :S

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

akvik
köszi.ablakba laptopon nemjó játszani.legalábbis nekem:D
Huni,Water<#eljen> komoly:D grat mindenkinek:))
Betöltöm már a dinamot mert kicsit elvagyok maradva.

Huni92
nem. ha a szövetség nem teszi át más idõpontra a meccset, akkor nem lehet halasztani. nekem épp az elõzõ szezonom végén volt egy elmaradt meccs pótlása miatt olyan, hogy szerdán a Blackburn ellen játszottunk EL negyeddöntõ odavágót, csütörtökön meg az elmaradt bajnokit :D

elsõ BL meccs idén.

Zsolti9014
mennyi pénzbõl? illetve Robbent bal oldalon játszatod? Mert akkor pl. Eden Hazard, Dzsudzsák Balázs, meg nekem Premier League-ben Niko Kranjcar is nagyon bevált.

Hajrá Magyarország!

Sziasztok.

Tudnátok nekem mondani egy olyan játékost, aki megfelelõen pótolhatja Robbent?

Nem lehet valahogy halasztást kérni a bajnokságban? Elegem van h most megint jönnek a válogatott meccsek, de a Seria B-be forduló van, és nálam van vagy 6-7 játékos a válogatottban köztük a kapusaim.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Huni92
alt+f9
de ha ablakban játszol, akkor a sima printscreen is mûködik.

bakkerman
óó jöhetne már a 12,kezdem unni a 11-et :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akvik
hátha még valaki felvan..szóval most laptopom tolom és olyan kérdésem lenne hogy a print screenes képkészítésen kivül melyik is a másik módszer amivel képet csinálunk? amikor a játék mappájába menti a képet.

LOL
Vasvári az én városom :P Csak azért tolom Lökkel, mert akkor még nem volt megye 1 adatbázis, csak NB3.
Szegény mi, jól kikaptunk :)
Zsolti9014
egyébként az eredmény magában is megalázó. :)

Hajrá Magyarország!

Huni92
well, errõl beszéltem.
ha az eredmény önmagában nem lenne megalázó, akkor hozzáteszem, hogy nem kevesebb, mint 70 (!) percet kellett várni az elsõ lövésre a vendégek részérõl, illetve 5 bekapott gól után is azt kell mondanom, hogy a kapusuk volt a meccs egyik legjobbja.

Huni92
az aek athén 25 millió eurót költött a nyáron, és egyetlen értelmes igazolásuk az m'bami volt az almeriatól, beszarok. megvették a nullskilles henri saivet hét és fél millióért. aztán csodálkozhatnak, hogy az elsõ fordulóban rögtön szétverjük õket.

Zsolti9014
Mellesleg igen durva, hogy bajnokin 3 cserét nevezhetek a meccsre... Ezt azért kijavíthattam volna editorban, de nézte a fene. :)
Most meg olyan keretet szedtem össze, hogy újat ezért nem kezdek.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Hát egy kicsit. :) <#mf1>

Nézõszám is durva. Ha a hazai klubelnököt, az edzõ unokáját, minden játékos barátnõjét, meg az ificsapatot összeadom, ki is jön. :P

Hajrá Magyarország!

Huni92
15 kiló borjúhúsért cserébe egy egész meccset is meg lehet venni ezen a szinten, ahogy látom :D

vége van a nyárnak, hûvös szelek járnak...ööö..ez egy másik történet.
szóval lezajlott a felkészülés, megvolt a BL csoportok sorsolása is. a rohadt panathinaikosz 1-8-as összesítéssel esett ki a valencia ellen, nagyon súlytalanok. remélem az európa ligában azért alakítanak valamit.

3. kalapból várhattuk a BL sorsolást, ez lett belõle: barca, lyon, aris, basel. ez megint 3. hely lesz úgy érzem.

aztakurva, összebalhéztak a rétinégerek? :D
Zsolti9014
Ez volt aztán eseménytelen meccs! :)

Hajrá Magyarország!

azért köszi,majd holnap próbálkozom akkor vele,majd az editort kell akkor elõkeresnem! és kitartást,izgalmas lesz majd még,csak türelem :))
Zsolti9014
sokat toltam a 07-tel, amíg nem volt elég újabbhoz a gépem, de sajnos az editor nincs elõttem már. abban szerintem meg lehetne oldani. akár egy meglévõ csapat átszerkesztésével, akár új létrehozásával. valami olyat kell keresni az editorban, amikor böngészed mondjuk az egyik osztályt, hogy "Add". Aztán így valahogy. De tényleg nem emlékszem, hogy megoldható-e.

Hajrá Magyarország!

nagy grat elõször is mindenkinek!
Zsolti neked meg kitartást! szivesen vágnék bele én is ilyenbe,de sajnos csak a 07-tel tok játszani :(( valakinek esetleg nincs ötlete,hogy esetleg h kreálhatnék ebben egy csapatot,vagy játékosokat,vagy ilyesmi? elõre is köszi ha valaki tud valakit :)) és sok sikert mindenkinek!
Zsolti9014
Fuhh, én valami nagy grafikai csomagot szedtem torrentrõl, talán EZT. Aztán, hogy mást raktam-e fel, arra nem emlékszem, ebben lehetett benne minden, ami nekem megvan.

Hajrá Magyarország!

shalalala
Zsolti9014 Meik logopack amiben Martonvásár logoja is bennevan? <#kerdes>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Huni92
épp ezért lehet beleunni szvsz. három-négy év nb1-es tagság után már gyakorlatilag egyértelmû lesz, hogy ki nyeri a bajnokságot, onnantól pedig abban nincs kihívás. a BL meg épp amiatt szar, mert 20 év is kellhet, hogy valami értelmes eredményt fel tudjon az ember mutatni. nekem nem lenne kedvem évi 45 meccset (bajnokság, kupa, ligakupa) lejátszani azért a néhány el vagy bl összecsapásért :)

Zsolti9014
köszönöm a biztatást!
persze, kihívás az lesz benne bõven, azt, hogy megunom, nem így értettem, hanem csak szimplán magát az fm-et. :)

Hajrá Magyarország!

Hajrá, kolléga! :)
Hidd el, nem fogod megunni. Juss fel NB2-be, majd NB1-be, nyerd meg, utána juss ki BL csoportkörbe, aztán nyerd meg a BL-t is - hidd el, legalább 20 szezonig nem fogsz unatkozni :))
Huni92
szimplán elbeszélgetek vele és elmondom neki, hogy jó edzõ válna belõle.

micooooo :D imádtam :D
Zsolti9014
Emberek, elkezdtem egyet az Ózdi FC NB3-as csapatával. Az FM2011-ben elõször vagyok magyarokkal, plusz efemes pályafutásom során elõször játszom amatõr klubbal, ha jól emlékszem. Az igazolásaim:

Néhány név ismerõs lehet:
Szatmári Lokis volt.
Vincze Ottót nem kell bemutatni, Gábor az õ öccse, ex-Gyõri és Honvédos, mindketten Ózdon születtek.
Zsivóczky Fradista volt.
Balaskó többek közt Pécs, Sopron.
Bognár Fradi.
Brnovics Loki, Gyõr.
Filó Gyõr, Honvéd.
Horváth Feri ugye megintcsak ismerõs lehet (Fradi, válogatott!)
Kriston, Lazics Fradi.
Szmiljanics Honvéd.

stb.

Némelyik igazolás engem is meglepett (mármint hogy sikerült). Persze pénz nem volt igazolásra, meg fizetésre sem, mindegyikük amatõr szerzõdéssel van itt, az 55 eurók azok kompenzációk.

Kíváncsi vagyok, ez mire lesz elég, illetve, hogy hamar megunom-e a játékot.

Hajrá Magyarország!

Edzõt hogy csinálsz?ilyet én még nem csináltam.
Huni92
gondolod, hogy játszani jött? :P
keres valami 20-30k eurót egy év alatt, csinálok belõle edzõt :D

zyndar: szar ügy, ráadásul még makkoltak is ://

zyndar
Kikaptunk a Nápolytól a Szuperkupa döntõben. Az egyetlen gólt az a bizonyos szamuráj szerezte, aki nálam 29 meccsen lõtt ugyanennyit...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
Rivaldo nekem a Lokiban is totál bukta volt...

mondjuk ha jól sejtem már nem igen van nem generált játékosod :D
mutatsz a keretedrõl egy képet? kíváncsi lennék kiket lehet skóciába csábítani ennyi idõ után. :D a legjobb generáltakról meg külön-külön, mivel azok értékeit nem ismerhetem.
Hát azt képzeld el hogy a csoport körben a Real simán vert minket de aztán a kieséses szakaszban haza pályán rúgtunk nekik egy hármast. Azért volt nehéz az elején mert kevesek a televíziós jogdíjak és a szponzori pénzek így játékos eladásokból és a Bl szereplésbõl tudtam profitálni. Az is elég vicces hogy a Skót Liga Kupa egyik évben több pénzt adott mint a Skót Kupa meg hát már hatodik éve nyerem sorozatba a bajnokságokat és még így sem én kapom a legtöbb szponzori pénzt. Se a Celtic vagy a Rangers sem valami hatalmas ellenfél a 3-4 év után. Most a célom hogy minél jobban fejlesszem az utánpótlást hogy értékelhetõ skót ifiket neveljek ki.
Water
Nekem délutánra ennyi volt urak.
Majdnem féltávnál a tabella.
Illetve a nyári játékosmozgások.

A Real elég érdekes teljesítményt nyújt (Az idei játékban ilyet még nem is láttam), 2 forduló múlva játszom velük. Ha minden jól megy, egy BL-es hely év végére reális célkitûzés lehet, bár még 3 hétig a harmadik számú kapusom véd, ugyani Ustari és Codina is lesérült egy héten belül 3 fordulóval ezelõtt...

Forza Juve per sempre!

Huni92
Brenot benéztem, mert elfelejtettem, hogy nincsenek EU-s papírjai, így muszáj volt kölcsönbe dobnom. 7,5 millióért megveheti a Porto majd, szóval legalább pénzt látok belõle.
Tolói csak második próbálkozásomra jött el kölcsönbe. 10 millióért el is adta volna a MU, de annyit sajnáltam kiadni.
Juhász Breno helyére jött, még sosem volt nálam.
Amin meglepõdtem, az Cabaye. Elküldtem a kölcsönajánlatot, de nem vártam elõrelépést az ügyben, aztán néztem nagyot, amikor jött a hír, hogy Cabaye aláír.
Hacsak nem lesz valami akció, amit nem érdemes kihagyni, akkor ennyi volt a nyári játékosmozgás.

Huni92
épp azért kellene megsérüljön, hogy ne tudd leigazolni :D
nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy macheda ismét itt fog játszani kölcsönben. hazament manchesterbe, kapott egy hot prospect for the future státuszt, erre berágott, mivel úgy gondolta, hogy a kölcsönben töltött eredményes év segít neki a kezdõbe jutásban :D

Water
Nincs még nálam elõvételben.
Viszont a Mestallaban cumiztunk... (2-0)

Forza Juve per sempre!

Huni92
remélem beszop az olasz egy 3 éves sérülést :D
a juve elleni két meccsen is õ volt a köcsög, három gólpasszt adott szögletbõl, hogy rohadjon meg.

Water
Spence itt van természetesen de elsõ évben még nem kezdõ. Gio meg majd év végén jön mint mindig... :D
Majd dobok képet féltávnál, de egyelõre elég jól állunk. Következõ forduló a 3. Valencia ellen. Papírforma szerint 9-0 ide.

Forza Juve per sempre!

Huni92
csak sikerült bemakkolni :D

giovinco? spence? :D

Water

Forza Juve per sempre!

jaaaaaaaaaa, asztem velük vagy, mert az elõbb meg AEK meccsrõl tettél képet :D