Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pisanjuk 21, de ukrán, Zsivóczky magyar, de 23. A többi veterán. Persze ez nem lenne nagy gond, hiszen direkt az átigazolási idõszakra néztem meg ezt, de kompenzációs díjra nincs pénz, anyaklubot nem adnak, kölcsönbe meg mindenkinek kérnének min. 40%-ot fizetésbe, én meg max. 30-at tudok adni. Ingyenjátékosok nagy része nulla.
Hajrá Magyarország!
Mi 10 forduló alatt összeszedtünk 9 pont elõnyt, a Pana elleni 2-2-t leszámítva nincs botlásunk. A BL-ben 4-2-re vertük a Baselt, így 2 körrel a csoportkör vége elõtt eldõlt, hogy továbbjutottunk. A csoportelsõség sem kizárt, 1-2 pont kell hozzá.
Hajrá Magyarország!
ezért hoztam Ózdra. Kapust viszont még mindenképpen kell szereznem...
Hajrá Magyarország!
Az átigazolási idõszak olyan jól sikerült, hogy az még engem is meglepett, szerintem a keret idén az NB II-ben is jól teljesített volna, legalábbis a középmezõnybe elég lett volna. Idény közben kellett hoznom még csatárt meg jobb-bekket, páran meg pofátlanul leléptek - ez az átka az amatõr csapatoknak.
A bajnokságban az elejétõl elég jól muzsikáltunk, elsõsorban az Egerrel és a Vasas II-vel vívtunk, majd a Salgótarján, a Balassagyarmat és a Putnok is felzárkózott. Az utolsó elõtti fordulóban már-már biztos volt a feljutás, de igazából Vincze Ottó bombagóljával biztosítottuk be, mellyel 1-0-ra vertük az utolsó meccsen a kiesés ellen küzdõ Felsõtárkányt. A védekezésünk hagyott némi kívánnivalót maga után, de támadójátékban elég jók voltunk, felhívnám a figyelmet a lõtt gólok számára, mely az NB I-tõl Megye I-ig a legtöbb lett az egész országban.
A Magyar Kupában a Tiszavasvári könnyed legyõzése után az eggyel magasabb osztályban szereplõ, és ott is bõven top10-es Kazincbarcika ellen már kevesek voltunk. Bár ha késõbb lett volna a meccs pár hónappal... (ezt az eredményt Házigizda bácsinak ajánlom 😛)
A játékosok nagy része ugyebár új igazolás volt, és be is váltak, felhívnám a figyelmet Mico Szmiljanics 12 góljára, melyeket középhátvádként ért el.
A következõ szezonra komolyan kell erõsíteni, nem tudom, ki marad, ki nem, ezt elõre nem lehet megjósolni az amatõr szerzõdések miatt. Elsõsorban természetesen ingyenjátékosokat tudok majd igazolni valószínûleg. A cél a bennmaradás lesz, de én valójában szeretnék rögtön feljutni. 😄
Hajrá Magyarország!
5.91es csapatosztályzattal ne is nyerjél/döntetlenezz
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hát íme...
A 41. életévét taposó Rivaldo megszerezte elsõ gólját egy kupameccsen.

Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarország!
Falkirk keret 2019-20
Gaspard Capdeville:
http://noob.hu/2011/09/08/Gaspard_Capdeville.JPG
Boris Kabasele:
http://noob.hu/2011/09/08/Boris_Kabasele.JPG
Majd még töltök fel képeket csak most a noob sz@rakodik. :S
Hajrá Magyarország!
ITT NI! 😊
Hajrá Magyarország!
A Vasas II-tõl és a nagy megyei rivális Putnoktól kikaptunk, a döntetlen a Balassagyarmat ellen csúszott be. Ahogy a mellékelt ábra mutatja (😄), a támadójátékkal nem nagyon van gond, a védelemmel viszont akad.
Azért a siker letéteményeseirõl is teszek képet. A két szélsõm, valamint az egyik támadóm az, akiket kiemelnék, bár több jó teljesítmény is volt.
Zsivóczky Norbert
Igor Pisanjuk
Bojan Brnovics
Elõbbi kettõ ráadásul fiatal is, jó lenne sokáig megtartani õket.
Hajrá Magyarország!
ja, az hogy Leeds, az ne tévesszen meg, hiszen bajnoki címig jutottunk kétszer is ha jól emlékszem. 😊
Hajrá Magyarország!
Idén Araujo termel jobban, és Macheda gyengébb egyelõre. Tavaly ez fordítva volt, fõleg a szezon második felében indult be az olasz.
A helyzet az, hogy még 1 pont kell, és továbbmegyünk a BL-ben. Pénzügyileg biztosan jobban megéri, mint az EL, de nem lesz hosszú életünk tavasszal.
Amúgy kár, hogy a '11-ben Götze még nem olyan nagy zsuga. 😞
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Igazából egy szoros vereségnek is örültem volna, az elsõ 20 percet nem értem, hogy úsztuk meg kapott gólok nélkül, a piros lap után viszont a Barca életképtelen volt. Csatár nélkül játszottak, és két lövésük volt a meccs hátralevõ részében.
Gondolkodtam azon, hogy beküldöm Rivaldot, de aztán mégis Éderson lett belõle 😄
Majd Barcelonában kap néhány percet az öreg.

Hajrá Magyarország!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi