Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huni: cissé tényleg állat😄 de azé a te csatárduód se panaszkodhat.akartam dobni neked rivaldos face-t de gondolom visszavonul..És persze grat😊
Geo: Nálad is jó a slaven belupo?
TÉK!
Aris Salonika - 2012/2013
Rövid leszek.
Igazolások
Tabella
Játékos statok. Cissé beteg.
Csapat
A kupa megnyerve, a BL-ben csoportelsõként, 15 ponttal jutottunk tovább a Barca, Lyon, Basel trió elõtt, majd megkaptuk a Leverkusent, õket 5-3-as összesítéssel ütöttünk ki, aztán a negyeddöntõben a Barca jött, kettõs gyõzelemmel (1-0, 5-1) mentek tovább a katalánok.
genoaról nem is szólva...hol nyerek, hol vesztek, teljesen kiegyensúlyozatlan a játékunk...és nem a kicsik ellen nyerünk hanem teljesen random...plusz vezetõség is mondta, hogy jobbak is lehetnénk....kifognak rúgni 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most sem úszták meg 5 gólos különbség alatt 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
04.30
05.08
05.11
05.13
05.15
a rájátszás mérkõzésének dátuma. örülök, hogy a csapat fele sérült. nem tudom így ki fog pályára lépni...
blüh im ganzen dieses glückes.
nálam sérülthegyek, kadlec pedig többszörösen eltiltott minden sorozatban...
az odavágó...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Közbe bl:egy fordulóval a vége elõtt minimum x kellett volna a továbbjutáshoz.
Na ez az ami nem lett.Eléggé rommá vertek.Másik meccs viszont a bordónak köszönhetõen jól alakult hála a 92.percnek.
Csoport vége ez lett:
Büszke voltam a fiúkra h ilyen csoportból így továbbmentek.Nagy eredmény😊Nyolcaddöntõben meg a Bayernnel meccsezünk majd.....
blüh im ganzen dieses glückes.
amúgy a barszával, werderrel és az anderlecht-el kerültem egy csoportba.
hát íme
Benfica-Villa vagy Barca😄 0-7😄
Akkor egy kis helyzetjelentés a második szezonról:
Bajnokság eddig elég sima.Védelem gond nincs😄DD támadók lehetnének jobbak is.
Tabella
Bl: erõs csoport és egy fordulóval a vége elõtt így állunk:
Utolsó fordulóban arsenalhoz megyünk még a másik meccs a juve-bordó lesz.Azaz már mindenképpen indulhatunk tavasszal vagy az el-ben vagy a bl-ben.Remélem a több pénz miatt inkább a bl- lesz belõle bár a címvédõ Arsenal otthonában nehéz lesz legalább egy pontot szerezni....
íme egy kis szezoneleji összefoglaló:
átigazolások és keret
dhaouadi egy gyors és technikás balszélsõ, az elsõ csapatba vettem. pouye gyors jobbszélsõ, tartalék. okonkwo egy ügyes és fiatal, sokoldalú jobb hátvéd. rafael tolói és kadlec szerintem nem szorul bemutatkozásra. 😊 pamic pedig egy tehetséges és gyors balhátvéd, ráadásul horvát! bizony itt is vannak idegenlégiósokat korlátozó szabályok, max 6 lehet a pályán belõlük. (szívesen mutatok képet bárkirõl a felsoroltak közül vagy akár a keret bármelyik játékosáról, ha érdekel valakit.)
tabella és bajnokik
fej-fej mellett haladunk az õsi riválissal.
horvát szuperkupa
behúzva, szintén a legnagyobb rivális ellen. simább is lehetett volna.
bl meccsek
mindhárom körben simán, oda-vissza verve az ellenfelet jutottunk be a csoportkörbe, ahol bizony jóval nehezebb dolgunk lesz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kicsit parás volt, mer keret elég gány volt, fõleg középen, de télen jött maduro és salif középre szélre meg motta...így kicsit nagyobb merítési lehetõségem volt...
nyáron jött egy kis erõsítés (meg egy rakás játékos akit rám sóztak) amivel remélhetõleg erõsödött a keret....meg mentek is el sokan..😄
és a keret végül így néz ki...
aztán 1. forduló totál katasztrófa volt....hazai pályán lazio dobott egy négyest nekünk...katasztrófa...😄
a válogatott már csak másodlagos...csinálom amíg ki nem rúgnak és reménykedem hogy sikerül valamit alkotni, de rendes csatár nélkül nem nagyon tudokk...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A Fradi ráadásul két El-meccs között volt, tehát játékban vannak.
Hajrá Magyarország!