Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

féltáv: tabella / meccsek
szép! de miért pont én? 😄
akvik
Grat alázzad õket😄
Huni: cissé tényleg állat😄 de azé a te csatárduód se panaszkodhat.akartam dobni neked rivaldos face-t de gondolom visszavonul..És persze grat😊
Geo: Nálad is jó a slaven belupo?

Huni92
Nice 😊

TÉK!

Aris Salonika - 2012/2013

Rövid leszek.
Igazolások
Tabella
Játékos statok. Cissé beteg.
Csapat

A kupa megnyerve, a BL-ben csoportelsõként, 15 ponttal jutottunk tovább a Barca, Lyon, Basel trió elõtt, majd megkaptuk a Leverkusent, õket 5-3-as összesítéssel ütöttünk ki, aztán a negyeddöntõben a Barca jött, kettõs gyõzelemmel (1-0, 5-1) mentek tovább a katalánok.

Ezt lesd meg Geo<#nevetes1>

LasDen
tiszta szégyen....feröer szigetek ellen 2-2....pedig 2-0-ra vezettem....pedig végére mindig labdatartás biztonsági játék de beszopják....Rudolf, németh kivételével az összes csatárt leselejteztem mer szarok, gólképtelenek....most szabics meg valami srác tatabányáról van még keretben...szabics 2 góllal tért vissza, de rá nem sokáig számíthatok, és némethiis szar...

genoaról nem is szólva...hol nyerek, hol vesztek, teljesen kiegyensúlyozatlan a játékunk...és nem a kicsik ellen nyerünk hanem teljesen random...plusz vezetõség is mondta, hogy jobbak is lehetnénk....kifognak rúgni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

anderSLECHT 😄
most sem úszták meg 5 gólos különbség alatt 😄
Huni92
Barcelona - Aris 1-0
Aris - Barcelona 1-5.

Pedig nagyon közel voltunk, majdnem megvolt 😞 😄

Nyári adatbázis frissítéssel kezdtem egyet a Magyar vállogatottal és leszerzõdtem a ZTEFC -hez. Max 2 légióst akarok azt is csak ha muszály. Eddig tárgyalok: Németh K., Tisza,Babos,Lipták,Fehér. Meglátjuk mi lesz😊
bakkerman
lassan vége elsõ AEK-es szezonomnak,dobok majd képet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Most méééééé?<#gun> <#nevetes1>Labdatartás, szöglet,lövés közel egyenlõ.Amúgy: Lackó,Pintér,Lipták,Lázár-Bodor,Vass-Dzsudzsi,Cvitkovics-Szalai,Rudolf
a mindig túlzás, kétszer kapott azonnali pirosat, egyszer bajnokin egyszer bl-ben, kettõ illetve három meccses eltiltás lett belõle.
horrorpops
04.27
04.30
05.08
05.11
05.13
05.15

a rájátszás mérkõzésének dátuma. örülök, hogy a csapat fele sérült. nem tudom így ki fog pályára lépni...

blüh im ganzen dieses glückes.

akvik
mindig kiállítatja magát?

://

nálam sérülthegyek, kadlec pedig többszörösen eltiltott minden sorozatban...
akvik
nemvoltak helyére nemvoltunk jobbak..

akvik
nemvagyok feszült😊 bayern 6helyzete mind szögletbõl lett......szégyen ez a csapat komolyanmondom.Meglõtték távolról kipattantak a játékosaimról szögletre és abból lõtték mindhárom gólukat....jó oké nemvoltak jobbak csak két helyzetünk volt de mi legalább vezettünk normális akciókat a kapura.Híres Robben,Ribery duóval még egy akciót se vezettek..visszavágó sztem így formalítás.
az odavágó...

LasDen
fasza...tényleg partiba voltál..😄 engem is elpicsáztak...kik vannak a keretben???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Partiban voltunk pedig,így utólag megnézve.Szerintem.

Na, el is picsáztak egy hármassal az angolok amiben csak az a bántó , hogy 2 gól a nullából született.Jönnek a svédek.
Koman lesérült 3 hónapra,fasza.Bocs a sok postért csak nem történik semmi a meccsig mivel sima bajnokság nincs betöltve ezért unatkozom míg a gép számol.
Dzsudzsit megvette a bayern 12 millió fontért.A valóságban is ott lenne a helye, akkor lehet nem lenne sérült.
No, elkezdtem a magyar válogatottal,elsõ mecss az angolok ellen lesz, új taktika, jó pár új ember, nem egyszerû.(plusz a tegnapi sörözés is belassít kicsit<#nevetes1>)
horrorpops
erre mondják, hogy Fortuna veled volt 😊

akvik
hát hiába fogadta el corluka és kranjcar a szerzõdés ajánlatomat végül mindig visszautasították.....kicsit elkeserítõ de majd talán nyáron megint próbálkozok náluk egy újabb ajánlattal.
Közbe bl:egy fordulóval a vége elõtt minimum x kellett volna a továbbjutáshoz.

Na ez az ami nem lett.Eléggé rommá vertek.Másik meccs viszont a bordónak köszönhetõen jól alakult hála a 92.percnek.

Csoport vége ez lett:

Büszke voltam a fiúkra h ilyen csoportból így továbbmentek.Nagy eredmény😊Nyolcaddöntõben meg a Bayernnel meccsezünk majd.....

az ifjú kovacic 3, rukavina pedig 4-5 hónapra dõlt ki...
horrorpops
én otthon 0-0 játszottam veletek. de jól szerepeltek, -7p és -1 mérkõzés az elsõ helytõl.

*csatárral
igen. egy csatárorral játszom, így nem kell túl sok belõlük. januárban el is igazol majd.
Huni92
nos, a leverkusent kaptuk ugyebár a BL-ben, idegenben 2-2 lett ellenük, hazai pályán pedig 3-1-re nyertünk. a negyeddöntõben jön a csoportkörbõl már ismerõs barca, és bár egyszer megvertük õket, szerintem most nem lesz szerencsénk.

akvik
Kramaricot kitetted a keretbõl?

ismerõs, nálam is botrány néha a helyzetkihasználás.
akvik
ezmá nagyonkomoly.hetek óta próbálom támadóbb szellemûvé tenni a csapatot de hiába van egy rakat helyzet hiába van nekik javasolva mit a csináljanak a kapu elõtt(ráadásul azt is csináljak) mindig kifogok valami jó kapust így a 6--8tiszta helyzetbõl egy megy be igaz így se kapunk ki a ligába mivel az ellenfél kb egyszer ha eljut a kapunkig....csak nemértem miért van az h 16forduló után 29gólosvagyok:d

hát remélem, de majd meglátjuk
akvik
onnan meglehet a második hely.😊

köszi és grat! <#eljen>

amúgy a barszával, werderrel és az anderlecht-el kerültem egy csoportba.
Huni92
jééé, görögország 😄
7-0-t játszottam az atromitos ellen nemrég 😊

kihagytunk egy tizit, megszereztük a vezetést, aztán jött a barsza... talán olcsón megúsztam, mivel a fél meccset emberhátrányban játszottam... de hogy valami pozitívum is legyen: kadlec lerúgta puyolt. (ezért kapta a pirosat.) így aztán a szokásos két heti fizetésmegvonás helyett csak szóbeli figyelmeztetésben részesítettem. (ha már megdicsérni nem lehet érte. 😄)

hát íme
akvik
amelyik fordulóba én a juvét vertem villa kicsit alázta a benficát....
Benfica-Villa vagy Barca😄 0-7😄

horrorpops
nyertem, de azért ez már túlzás.

akvik
sok sikert neked is geo a dinamohoz😊 remélem jobb csoportokat kapsz a bl-be mint én😄

Akkor egy kis helyzetjelentés a második szezonról:
Bajnokság eddig elég sima.Védelem gond nincs😄DD támadók lehetnének jobbak is.
Tabella

Bl: erõs csoport és egy fordulóval a vége elõtt így állunk:

Utolsó fordulóban arsenalhoz megyünk még a másik meccs a juve-bordó lesz.Azaz már mindenképpen indulhatunk tavasszal vagy az el-ben vagy a bl-ben.Remélem a több pénz miatt inkább a bl- lesz belõle bár a címvédõ Arsenal otthonában nehéz lesz legalább egy pontot szerezni....

kezdtem egyet a dinamó zágrábbal, jó keretük van, nem kellett sokat alakítgatni rajta, a nagyobb kihívás inkább a legjobbjaim maradásra bírása lesz. na meg hogy mit sikerül alakítani európai porondon.

íme egy kis szezoneleji összefoglaló:

átigazolások és keret
dhaouadi egy gyors és technikás balszélsõ, az elsõ csapatba vettem. pouye gyors jobbszélsõ, tartalék. okonkwo egy ügyes és fiatal, sokoldalú jobb hátvéd. rafael tolói és kadlec szerintem nem szorul bemutatkozásra. 😊 pamic pedig egy tehetséges és gyors balhátvéd, ráadásul horvát! bizony itt is vannak idegenlégiósokat korlátozó szabályok, max 6 lehet a pályán belõlük. (szívesen mutatok képet bárkirõl a felsoroltak közül vagy akár a keret bármelyik játékosáról, ha érdekel valakit.)

tabella és bajnokik
fej-fej mellett haladunk az õsi riválissal.

horvát szuperkupa
behúzva, szintén a legnagyobb rivális ellen. simább is lehetett volna.

bl meccsek
mindhárom körben simán, oda-vissza verve az ellenfelet jutottunk be a csoportkörbe, ahol bizony jóval nehezebb dolgunk lesz.
bakkerman
helyes,amíg nem esik le a kinti hõmérséklet tartósan 17-18 fok alá,addig nyomás kifele sörözni!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Eléggé.Bár még menthetõ vagyok, mert most ültem volna neki de hívott a haver sörözni és õt vállasztotam.<#nevetes1>
LasDen
kezdem egyet a válogatottal, de nem sikerült megismételnem a korábbi sikereimet...a selejtezõt a 4. helyen zártam a finnek mögött...ranglistán meg 50.-rõl 70.-re süllyedtem..😞 taktikám becsõdölt szóval most vb sel.-re mást rakok össze...aztán még novemberben a genoa felkért hogy húzzam ki õket a szarból ...elvállaltam mer érdekesnek tûnt a 19. helyrõl felmászni...😄 jól indultunk mer 3/3 gyõzelem köztük a korábbi bajnok napolival. aztán döntetlenek a fio és roma ellen...és az elsõ vereség a juve ellen volt idegenben esély nélkül 3-0 lenyomtak, viszont visszavágón otthon 2-t vertem nekik és végül 11. helyre futottunk be.
kicsit parás volt, mer keret elég gány volt, fõleg középen, de télen jött maduro és salif középre szélre meg motta...így kicsit nagyobb merítési lehetõségem volt...

nyáron jött egy kis erõsítés (meg egy rakás játékos akit rám sóztak) amivel remélhetõleg erõsödött a keret....meg mentek is el sokan..😄

és a keret végül így néz ki...

aztán 1. forduló totál katasztrófa volt....hazai pályán lazio dobott egy négyest nekünk...katasztrófa...😄
a válogatott már csak másodlagos...csinálom amíg ki nem rúgnak és reménykedem hogy sikerül valamit alkotni, de rendes csatár nélkül nem nagyon tudokk...

<#worship>
zyndar
Addiktív-e a játék? <#bohoc>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
Ugyan csak felkészülés, de akkor is:

A Fradi ráadásul két El-meccs között volt, tehát játékban vannak.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
akkor kitartást addig! 😊

Hajrá Magyarország!