Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Gratula mindenkinek!
Délután ha lesz végre idõm, nekiesek az NB2-nek is az Ózddal. Uccsó felkészülésin 5-0-ra csaptuk a Kazincbarcikát. 😊

Hajrá Magyarország!

Huni92
augusztus 31-én kitették Machedát kölcsönlistára, de nem akart aláírni, pedig a kedvenc klubja az Aris 😞
Necid átveheti a helyét, elsõ bajnokin triplával mutatkozott be.

Sziasztok.. már nem szándékoztam feltenni a játékot,de sajnos nincs semmi amivel elüthetném az idõt...😄 nincsen megye 2es adatbázis esetleg? vagy valaki valami csapatot ajánlhatna.. köszi😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

horrorpops
az Olaszo.-ban elért remek eredmény után sajnos otthon nem sikerült újfent meglepnünk az Intert, Milito a 78. percben betalált, így oda a BL csoportkör 😞 EL-ben a Szpartak Moszkva, a Kolozsvár és a PSV vár ránk. egy harmadik hellyel már elégedett lennék.

blüh im ganzen dieses glückes.

bakkerman
AEK Athén FM2011 1. szezon,gyári adatbázis
TABELLA
KUPA
ATIGAZOLASOK

EL-ben nagyon csúnyán szerepeltünk,a 4. selejtezõ körben estünk ki a full néma Cercle Bruges ellen,akkor még nem alakult a csapat végleges játéka,legalábbis szerintem ezért estünk ki olyan korán.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ilyenkor vagyok ideges. Rámentem a mentésre és nem mentette el a játékot. Kezdhetem hearts elsõ meccstõl:/
Jól sikerült a bajnoki rajt.
EL-ben a 3. körben járok Hearts az ellenfél 3-1 rõl várjuk a visszavágót. Képek hamarosan!
hmm, nem rossz.
LasDen
pavlyuchenko jó gyerek, szeressem...😄
látom manchesterbõl szeretsz igazolni 😄

nálam meg most jött kölcsönbe Macheda...és Paloschit meg vinnék, de 20 alatt nem adom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
Lezavartam a nyarat is.

LasDen
Palacio 3 hónapra kidõlt...pics
ott van Pereira de akkor is, megtörik a sikeres trió...plusz gondolkodom, hogy a két kölcsönöst, Gignacot és Ben Khalifát haza küldöm a picsába mer semmit nem tesznek hozzá....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
na mindegy. inkább fél évet kibekkelünk a grimi-kladrubsky-agtzidis hármassal, minthogy vegyek egy náluk nem jobbat. télen talán több szerencsém lesz.

horrorpops
nyenyenye

loooool. nálam meg átadón volt a játék elején 230 ezer ojróért... 😄 még szép hogy lecsaptam rá.
Huni92
20 milliót kérnek érte 😄

LasDen
de megszakadt a sorozat...fio 2-0-ról egyenlített...nagy segítségükre volt Criscito mert sikerült 2x a kapuba juttatni a labdát...kapja be 😄
Morimoto meg az utóbbi 4 meccsen 5 gólt vágott..nem is rossz ahhoz képest hogy semmit nem vártam tõle és csak kényszerûségbõl raktam be...😄

brutál vagy 😄 <#worship><#worship>
manuel pamic?
Huni92
Elképesztõ, hogy nem találok egy balhátvédet. Tolói sajnos a Shakhtarba igazolt -potom 2,1 milliót fizettek érte-, velem meg szóba sem állt.

LasDen
inter után juve...ez kell nekem....morimoto meg úgy látszik birkózószart evett....😄 és Schaafot utána ki is rúgták juvetól 😄D

Huni92
6 millió euró volt. amin meglepõdtem az az, hogy elõttem már a Real ajánlatot tett érte (szintén 6 milla), de két nappal az én ajánlatom után õk visszavonták. lehet, hogy tõlük többet kértek.

LasDen
a félkaromat....és ha kell a kocsit is rátolom, de le kell igazolni..😄D

<#eljen><#taps> megy ez hallod e 😄
Huni92
zyndarnál is gyenge volt morimoto.

10 millát simán, de 20-at is ha muszáj 😄
LasDen
oké....ez kész..😄 85. perctõl szívbaj kerülgetett fõleg mikor Coutinho 1-1 vitte Eduardora...belelõtte de az ismétlés már kapura ment, szerencsére elkanyarodott mellette..😄D ezzel feljöttünk a 8. helyre...morimototól meg nem vártam ggólt, iszonyat mennyi helyzet kell neki, hogy egy bemenjen....

Huni92
beindult a gépezet 😄

nálam az van, hogy most nemigazán tudok nagy neveket szerezni, a kínálat nem valami egetrengetõen szenzációs. aki meg jó volna, nem akar jönni.
Õ viszont érkezik majd januárban. Ki mennyit adott volna érte? 😊

LasDen
galaxy...

<#worship><#worship>

milyen skin ez amúgy?
LasDen
oké...kezdek icitpicit reménykedni hogy talán....😄

de paloschit se értem....az olyan ránézek a kapura és bent van helyzeteket rendre képes kihagyni...viszont ha a náci hadseregen és hitleren kell egy bicskával átverekednie magát akkor tuti hogy belövi...😄
viszont már az elõzõ meccs elõtt is jött a szöveg, hogy még 1 vereség és repülök...😞

jah és 1 éve vagyok a genoanál...😄 42 meccs 19-10-13...

LasDen
oké...2-0 napoli ellen idegenbe....50 percig bírtuk majd halál...addig semmit nem csináltak csak mi voltunk, viszont nem tudtuk belõni a 100-as lehetõséget sem...
ilyenkor mindig elbizonytalanodok hogy milyen szar vagyok...😄

Huni92
rájátszás? 😊
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

cissét meg ne vigyék el, mert akkor kevesebb az esélye, hogy valami értelmes eredményeket érjen el a pana az európai kupákban, és nem fejlõdik a bajnokság sem.

horrorpops
nem tudtunk mit kezdeni Cissé-vel, sajnos nálam is remekelt. remélem, nyáron elviszi valaki, különben tartok tõle, hogy jövõre se leszünk jobbak. a kupa gyógyírt jelent, fõleg, hogy Huni Aris-t gyõztük le 😄

Most látom hogy 40ezer nézõ volt.Az szép lenne élõben.
Huni92
benéztem, még egy évig érvényes. így azért már más a leányzó fekvése 😄
feljöttünk a 28. helyre a klubranglistán.

Huni92
a következõ meccseid lesznek a mérvadóak igazán. ha ott is menni fog, akkor sínen vagy.

cissé európai aranycipõs lett, úgy, hogy csak 1,5-ös szorzóval bírnak a góljai.

LasDen
de az a durva, hogy eddig szoptam a gólokat....

<#eljen>
uhh, az úgy érdekes akkor.
LasDen
kezdem szégyellni magam hogy én milyen szar vagyok velük...😄

Huni92
persze. 3 hét 😄

Elnéztem az egyik kommentet.<#nevetes1>De akkor már ezt is neked küldöm szeretettel.

kértél új szerzõdést? mennyivel a meglévõ lejárta elõtt?
<#worship><#eljen>
Huni92
az aris vezetõsége nem akar új szerzõdést ajánlani, mert szerintük nem bizonyítottam eleget...:/

LasDen
én ezt már nem értem...mondjuk állítottam taktikon de akkor is fura..😄

nem éppen, középmezõnyben vitézkednek.
Huni92
nem akar visszavonulni, és edzõ sem akar lenni..😞