Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Délután ha lesz végre idõm, nekiesek az NB2-nek is az Ózddal. Uccsó felkészülésin 5-0-ra csaptuk a Kazincbarcikát. 😊
Hajrá Magyarország!
Necid átveheti a helyét, elsõ bajnokin triplával mutatkozott be.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
blüh im ganzen dieses glückes.
TABELLA
KUPA
ATIGAZOLASOK
EL-ben nagyon csúnyán szerepeltünk,a 4. selejtezõ körben estünk ki a full néma Cercle Bruges ellen,akkor még nem alakult a csapat végleges játéka,legalábbis szerintem ezért estünk ki olyan korán.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
EL-ben a 3. körben járok Hearts az ellenfél 3-1 rõl várjuk a visszavágót. Képek hamarosan!
látom manchesterbõl szeretsz igazolni 😄
nálam meg most jött kölcsönbe Macheda...és Paloschit meg vinnék, de 20 alatt nem adom 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ott van Pereira de akkor is, megtörik a sikeres trió...plusz gondolkodom, hogy a két kölcsönöst, Gignacot és Ben Khalifát haza küldöm a picsába mer semmit nem tesznek hozzá....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Morimoto meg az utóbbi 4 meccsen 5 gólt vágott..nem is rossz ahhoz képest hogy semmit nem vártam tõle és csak kényszerûségbõl raktam be...😄

nálam az van, hogy most nemigazán tudok nagy neveket szerezni, a kínálat nem valami egetrengetõen szenzációs. aki meg jó volna, nem akar jönni.
Õ viszont érkezik majd januárban. Ki mennyit adott volna érte? 😊
milyen skin ez amúgy?
de paloschit se értem....az olyan ránézek a kapura és bent van helyzeteket rendre képes kihagyni...viszont ha a náci hadseregen és hitleren kell egy bicskával átverekednie magát akkor tuti hogy belövi...😄
viszont már az elõzõ meccs elõtt is jött a szöveg, hogy még 1 vereség és repülök...😞
jah és 1 éve vagyok a genoanál...😄 42 meccs 19-10-13...
ilyenkor mindig elbizonytalanodok hogy milyen szar vagyok...😄
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!
cissét meg ne vigyék el, mert akkor kevesebb az esélye, hogy valami értelmes eredményeket érjen el a pana az európai kupákban, és nem fejlõdik a bajnokság sem.

blüh im ganzen dieses glückes.
feljöttünk a 28. helyre a klubranglistán.
cissé európai aranycipõs lett, úgy, hogy csak 1,5-ös szorzóval bírnak a góljai.