Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Féltáv...

Most jön egy jó hosszú szünet. Ha jól számolom alig 8 új ember kell a kezdõbe, nem több. 😊
Kell 1 kapus, mert Varsányi már ide nem nagyon elég, a váltótársnak szerzõdtetett veterán Túri Géza szintén nem. Védelemben mondjuk Salamon meg Mico együtt 70-en túl vannak, két széle mondjuk határesetnek nevezhetõ Filóval, meg egy fiatal diósgyõri kölcsönemberrel. A középpálya közepén Vincze Ottó meg Lazics is elég öregek, Lazics cseréje meg nem jött be. Elõre Brnovics király, de kell még valaki, mert Quinteros nagyon rapszodikusan teljesít. Két széle, Pisanjuk és Zsivóczky rendben vannak.

Igazából azt hittem, hogy a tavalyi keret elég lesz ezekkel az erõsítésekkel, meg azt is, hogy nem számít ennyit a kor. De a sebesség... Persze nem is nagyon tudok kibõl válogatni, ingyenemberek száma korlátozott.

A vezetõség meg egy hónapig keresett anyaklubot (kb. 5x kértem, mire hajlandóak lettek), persze nem találtak... Mindegy, kirúgásig csinálom.

Hajrá Magyarország!

Keneseit ki ne felejtsétek!!!!
Huni92
LasDen
nálam Rudolfon kívül mindenki fosch volt...senki nem volt képes gólt lõni...Torghellét meg elvbõl be se hívtam...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
torghelle - feczesin csatársor kell (esetleg németh valamelyik helyett) és retteghet a világ 😄

Huni92
a válogatottnál levõ asszisztensem egy veréb. konkrétan veréb dániel 😄

Szélsõ játékot kell erõltetni,ott van jó játékosok.Amúgy utálom, de itt bejön.
Huni92
relax, csak bugos az fm 😄

LasDen
jéé...Torres tud gólt lõni??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
Nem mondom, hogy nyerni mentünk a Stamford Bridgere, de szétpicsáztuk a Chelseat...

..ja nem, az egy másik film <#vigyor5>

LasDen
Nassim Ben Khalifa 16 meccs után meglõtte (fejelte) elsõ gólját....super effective.....
még jó hogy csak kölcsönbe gyütt...😄

Lipták duplájával és egy öngóllal 3-0 ra vertük a steaua bukarest csapatát. Így palermo mögött a másodikak vagyunk eddig.
Viszont a magyar vállogatotthoz nem találok jó taktikát:/
Akkor versenyezhetünk ki nyer elõbb vb-t.<#hamm>
Huni92
most nézem, 5. helyen végeztek a vb selejtezõk során az Oroszország, Hollandia, Lengyelország, Ausztria, Kazahsztán csoportban.

<#eljen>
Huni92

Zsolti9014
Na, két iksz után megszültük...az idei második gyõzelem:

Hajrá Magyarország!

Huni92
A védelmünk még vakációzik.

bakkerman
AEK Athén 2. szezon

faszául kezdtünk,4 bajnoki kör után 12 pont 11 lõtt,1 kapott gól,BL-ben CSZKA elpicsázott minket az elsõ meccsen 3-0-ra idegenben...a csoportban van még az Inter meg az Aalborg,célom hogy az Aalborgot oda-vissza szopassam,és akkor 3. helyen továbbmegyünk az EL-be.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
"hát tudja egyik meccs a másik..." 😛
a felkészülésbõl nem szabad kiindulni, sokszor csalóka a kép. na de hajrá!

Zsolti9014
Hát, emberek, ez eddig nem szezon, hanem egy f*s. Elég erõs a mezõny az igaz, de hogy egy olyan csapattal, ami az elõzõ idényt 100+ lõtt góllal zárta, meg a felkészülés során brillírozott, ez igen durva:

Legnagyobb baj az lehet, hogy olyan lassúak a fiúk, mint a reumás lajhár, de azért ez kegyetlen.

A legjobban az ilyenek idegesítenek, mint: barátságoson Barcika 5-0, bajnokin 0-2...

Hajrá Magyarország!

Huni92
heyho babáim!

megye2-es cuccot nem tudok adni, nem érdekelt sosem, ezért nem is vagyok témában 😊

gg geo 😊

zyndar
Nagy Grat!<#taps>
Mintha érdeklõdnének pár játékosod iránt 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Nem kaptál ki egyszer sem?Az szép,grat.
akvik
Grat Huni,Lasden,Farferi,Geo és Bakkerman.
Geo: látom Kadlec jól termelt😄

Közbe énis toltam egy kicsit du a dinamoval.Bayern ellen idegenbe 1-0vezetés után természetesen megint fordítottak😊) Kettõsvereséggel kiestem a bl-bõl.
Bajnokságban 9forduló van vissza 6pont az elõny.

LasDen
grat geo...😄

nálam meg Wendel bekezdett, sírból hozta vissza a meccset...😄

ROCKnROLLA
Koszonom, sikerult! 😊

fmif
Zsolti9014
Agyfax manager 2011! 😊

Többször elmondtam már, hogy szerintem a felkészülési meccsek olykor kicsit értelmetlenek, de megint: ugyebár Fradi 2-0, Barcika 5-0, stb., mindet nyertük. Most Bõcs-Ózd 2-0... de jó...

Ez az idei szezon jó nagy szenvedés lesz. Bár azóta a Makót vertük otthon 1-0-ra.

Hajrá Magyarország!

Grat!😊
Megtudod mondani a Skin nevét amit használsz?
DINAMO ZAGREB, 2010/2011

csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / meccsek 1 / meccsek 2
kupák: horvát kupa / szuperkupa
bl: csoport / meccsek
akvik
nem regisztráltál az oldalra.tedd meg és tudsz letölteni😊

ROCKnROLLA
sracok, miert van az hogy probalok letolteni az fm-base-rol, de mindig azt irja, hogy varj ennyi meg ennyi masodpercet, aztan ha megvarom, akkor megint azt irja hogy varjak.

LasDen
nah...Paloschit elvitte az AtMa 20 milláért, de csak a szezon végén csatlakozik...hoztam helyette Fluminensebõl Wendelt 8-ért...nem mintha olyan nagyon tervezgetnem kéne a jövõt, mer az még mindig esélyesebb, hogy szezon közben kirúgnak....

Köszi.Igen, most jönnek majd de mára ennyi.Még megvertük 3-0-ra a litvánokat barátságos meccsen azért.A megye kiegészítõt sajnos nem tudom akkor, talán Huni ha feljön.
Zsolti9014
makulátlan. most jön a két holland?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ITT megye I.-ig van, illetve meg van csinálva a megye II-III is, editorban látszik, de az nem játszható.

Hajrá Magyarország!

Idegenben is elvertük a Bimingham gárdáját 3-2re. Bejutottunk a csoportkörbe ahol a következõ csapatokat kaptuk: Odense BK, Palermo, Steaua Bukarest. Második hely meglehet!
kivertük a fenert és a legjobb nyolc közé jutottunk bl-ben! érdekes hogy a hazai meccsen sokkal jobbak voltunk mint a törökök, mégsem sikerült nyerni, ellenben az idegenbeli meccsen õk voltak a jobbak, mégis mi lõttük a gólokat. 😊
Úgy rémlik az fmhungary-ról szedtem le.
MrIncredible
köszönöm

Roland10
Szerintem megye 2-es nincs!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

4.kör elsõ mérkõzés
Kicsit mérges voltam mikor megkaptam a Birmingham csapatát , igaz lehetett volna roszabb is. Elsõ mérkõzésen gyönyörûen játszottunk.
hol találok megye 2es adatbázist?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Parancsolj.Tényleg szépen menetelünk csak irtó lassan telik az idõ mert én marha megye2-ig játszhatóvá állítottam be Magyarországot és sokáig számol a gép.

Kicsit beszorultunk a második félidõben, de aztán Rudolf eldöntötte.

Zsolti9014
Itt van több is.

Farferi: szépen menetelsz azért, gratula. Egy képet a tabelláról majd ha ráérsz, tehetsz. 😊

Hajrá Magyarország!

Kubu, gyümölcsös rostos ital...

Imádom!!! 😊 Szebb lett volna, ha az elején a pályán van a védelmünk.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ez is megvan,bár nem játszottunk nagyon jól, a védelem viszi a csapatot a hátán.

MrIncredible
valaki tolna egy linket a nyári adatbázisról? amiben minden benne van - ha létezik ilyen egyáltalán
Köszönöm