Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jön egy jó hosszú szünet. Ha jól számolom alig 8 új ember kell a kezdõbe, nem több. 😊
Kell 1 kapus, mert Varsányi már ide nem nagyon elég, a váltótársnak szerzõdtetett veterán Túri Géza szintén nem. Védelemben mondjuk Salamon meg Mico együtt 70-en túl vannak, két széle mondjuk határesetnek nevezhetõ Filóval, meg egy fiatal diósgyõri kölcsönemberrel. A középpálya közepén Vincze Ottó meg Lazics is elég öregek, Lazics cseréje meg nem jött be. Elõre Brnovics király, de kell még valaki, mert Quinteros nagyon rapszodikusan teljesít. Két széle, Pisanjuk és Zsivóczky rendben vannak.
Igazából azt hittem, hogy a tavalyi keret elég lesz ezekkel az erõsítésekkel, meg azt is, hogy nem számít ennyit a kor. De a sebesség... Persze nem is nagyon tudok kibõl válogatni, ingyenemberek száma korlátozott.
A vezetõség meg egy hónapig keresett anyaklubot (kb. 5x kértem, mire hajlandóak lettek), persze nem találtak... Mindegy, kirúgásig csinálom.
Hajrá Magyarország!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
..ja nem, az egy másik film <#vigyor5>#vigyor5>
még jó hogy csak kölcsönbe gyütt...😄
Viszont a magyar vállogatotthoz nem találok jó taktikát:/
faszául kezdtünk,4 bajnoki kör után 12 pont 11 lõtt,1 kapott gól,BL-ben CSZKA elpicsázott minket az elsõ meccsen 3-0-ra idegenben...a csoportban van még az Inter meg az Aalborg,célom hogy az Aalborgot oda-vissza szopassam,és akkor 3. helyen továbbmegyünk az EL-be.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a felkészülésbõl nem szabad kiindulni, sokszor csalóka a kép. na de hajrá!
Legnagyobb baj az lehet, hogy olyan lassúak a fiúk, mint a reumás lajhár, de azért ez kegyetlen.
A legjobban az ilyenek idegesítenek, mint: barátságoson Barcika 5-0, bajnokin 0-2...
Hajrá Magyarország!
megye2-es cuccot nem tudok adni, nem érdekelt sosem, ezért nem is vagyok témában 😊
gg geo 😊
Mintha érdeklõdnének pár játékosod iránt 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Geo: látom Kadlec jól termelt😄
Közbe énis toltam egy kicsit du a dinamoval.Bayern ellen idegenbe 1-0vezetés után természetesen megint fordítottak😊) Kettõsvereséggel kiestem a bl-bõl.
Bajnokságban 9forduló van vissza 6pont az elõny.
Többször elmondtam már, hogy szerintem a felkészülési meccsek olykor kicsit értelmetlenek, de megint: ugyebár Fradi 2-0, Barcika 5-0, stb., mindet nyertük. Most Bõcs-Ózd 2-0... de jó...
Ez az idei szezon jó nagy szenvedés lesz. Bár azóta a Makót vertük otthon 1-0-ra.
Hajrá Magyarország!
Megtudod mondani a Skin nevét amit használsz?
csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / meccsek 1 / meccsek 2
kupák: horvát kupa / szuperkupa
bl: csoport / meccsek
Hajrá Magyarország!
Kicsit mérges voltam mikor megkaptam a Birmingham csapatát , igaz lehetett volna roszabb is. Elsõ mérkõzésen gyönyörûen játszottunk.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Farferi: szépen menetelsz azért, gratula. Egy képet a tabelláról majd ha ráérsz, tehetsz. 😊
Hajrá Magyarország!
Imádom!!! 😊 Szebb lett volna, ha az elején a pályán van a védelmünk.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun