Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de vissza magyarokra... Elsõ tétmeccs
Vezettek a svédek ... 1-0 1-1 2-1 2-2 3-2 3-3 3-4 3-5 Félidõ után beállítottam hogy minden bal oldalra Dzsudzsinak adjanak. Meg lett az eredménye.😊
<#hehe>#hehe>
Én is próbáltam már jelentkezni az elmúlt kéttucat év során kb. kétszer, de mindig elhajtottak azzal, hogy "szerintük xy a megfelelõ ember", úgyhogy õt választották...
2035-ig BL trófeát tervezek, persze közben stadionbõvítéssel meg ilyenekkel, utána esetleg 1-2x megvédem vagy valamikor újra megnyerem a BL-t, a klubranglista élére török. Azután megyek másik NB1 csapathoz, valszeg a második legerõsebbhez, esetleg kis pénzügyi mahinációval elõtte (a klub pénzének egy részébõl veszek egy használhatatlan játékost tõlük és utána megyek hozzájuk), hogy legyen zseton az új klubnál is 😊 A legvégsõ célom klubszinten az NB1 elsõ helyre emelése.
Ezenkívül persze továbbra is megpályázom a válogatottunk vezetõi posztját, ezzel kapcsolatban meg egyértelmû a végsõ cél - elsõnek lenni a ranglistán, EB-t és VB-t nyerni párszor 😊
Mission Impossible, szóval el fog tartani egy darabig a mostani játékom

(a játékbeli)
Grat neked is

Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarország!
A beígért képek:
Hazai pályán kiegyenlített mérkõzésen, nagyszerû kapusteljesítménnyel és helyzetkihasználással nyertünk 2-0-ra. Azt tartottam nagyon fontosnak, hogy nem kaptunk gólt.
Idegenben meg már nagyobb volt a két csapat közt a különbség, hamar elhúztunk hárommal, és még a szépítés után is be tudtunk találni.
Viszont ezt meg nem bírom felfogni:

Hajrá Magyarország!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
..."we announced was that the release date for Football Manager 2012™ on PC & Mac will be Friday 21st October!"
<#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3>
Most viszont csak magyar nevû magyarokat veszek, a kihívás kedvéért, meg mert csak szépen néz ki egy világverõ klubcsapat full magyarokkal 😊 Ráadásul szélsõket nem veszek, mert szélsõ nélküli taktikával nyomulok, szóval ez sem könnyíti meg a dolgot.
Elõzõ FM-ekben egyébként fix volt a ligareputáció, a közösség õrjöngött, ezért csinálták meg végre a '11-ben. Ha jól tudom, már "csak" annyi a probléma, hogy az utánpótlás még mindig fix. Azaz pl. magyar világsztárok továbbra is csak százévente egyszer születnek. Saját tapasztalatom még nincs errõl, remélem, az utánpótlástoborzási dolgot majd tudom fejleszteni (másnak eddig elvileg ez sosem sikerült, mindig szürke volt az opció, de nálam fehér, rá lehet menni!), és akkor jönnek jobb magyarok.
A régebbi verziókban (05,06ról tudom) nagyon fel lehetett húzni a bajnokság reputációját. Egyszer volt egy Lokis mentésem ahol 8 európai kupaszereplõ volt az NB1ben ami azért nem volt kispálya, bár a válogatott honosított és onnan voltak a jó eredmények ( Freddy Guarin, Lucas Biglia közép pálya meg hasonlók 😊 )
Heló szia remélem hogy vagy
közben angol válogatott edzûe lettem, mer csúnyán lebõgtek az EB-n, a csoportból se jutottak túl...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Közben a magyar nb1 elérte a szinte hihetetlennek tûnõ 3 csillagos (!) értéket, ugyanis idén 37.-rõl a 25. helyre ugrottunk 😊 Alakul a színvonal! Vajon fog-e a többi csapat spanyol, angol, brazil stb. sztárokat igazolni? Nem semmi lenne egy tényleg kemény Loki vagy Vasas ellen küzdeni 😛
Ráadásul az utánpótláshálózatomat is bõvíthetném elvileg (akadémia már van), csak a vezetõség nem egyezett bele. Majd rágom a fülüket. Mi jó lenne már világklasszis magyarokat játszatni... Mint a régi Aranycsapat 😄
Már csak azért is fontos lenne ez, mert ugye külföldieket már vagy 4 éve nem veszek, max. külhoni magyarokat.
<#zavart1>#zavart1>
2024-ben
faszom játszana addig :// de neked nagyon nagy gratula ezért!!! respect!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha nem szereti a nagy meccseket, azt valszeg így írja a gyengéi között (kb. "nem szeret a nagy, izgalmas meccseken játszani"), bár ilyennel még nem nagyon találkoztam, nálam egyik játékosnál se ír ilyet.
Románia oda-vissza elpicsázva! Estefelé tolok fel képet, most viszont lépek el!
Hajrá Magyarország!
Amúgy picit pihentetem a Shanxit, a 2. szezonból nincs is sok letolva, 3 meccs az ázsiai BL-ben,asszem 3 meccs a bajnokságban, viszont az egész csapat kínai és a védelmem 19-20 éves pöcsökbõl áll... 😄 Majd még folytatni fogom mert kíváncsi vagyok rá, hogy alakul. Most viszont HAJRÁTARCAL!!!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
lásd az elõbb az én hsz-emet is 😄
Hajrá Magyarország!
Ennek a skinnek mi a neve ha megkérdezhetem? Köszi!