Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon idegesített hogy Ti tudtok elérni ilyen eredményeket MAGYARokkal én meg nem, persze nagy grat és minden elismerésem. Így egyet én is kezdtem egy újat velük, új taktika minden, és majd elvállalok egy rossz helyzetben lévõ csapatot hogy kihuzzam õket a slamasztikából.
Na de vissza magyarokra... Elsõ tétmeccs
Vezettek a svédek ... 1-0 1-1 2-1 2-2 3-2 3-3 3-4 3-5 Félidõ után beállítottam hogy minden bal oldalra Dzsudzsinak adjanak. Meg lett az eredménye.😊
Alsó sor, balról a másodikon látszik nem gyengén, hogy fotosop 😊
😊)
Ez az egykori CSKA Moszkva...?
<#hehe>
Csak válogatott? Szép kis szüneteid lesznek, de hajrá!

Én is próbáltam már jelentkezni az elmúlt kéttucat év során kb. kétszer, de mindig elhajtottak azzal, hogy "szerintük xy a megfelelõ ember", úgyhogy õt választották...

2035-ig BL trófeát tervezek, persze közben stadionbõvítéssel meg ilyenekkel, utána esetleg 1-2x megvédem vagy valamikor újra megnyerem a BL-t, a klubranglista élére török. Azután megyek másik NB1 csapathoz, valszeg a második legerõsebbhez, esetleg kis pénzügyi mahinációval elõtte (a klub pénzének egy részébõl veszek egy használhatatlan játékost tõlük és utána megyek hozzájuk), hogy legyen zseton az új klubnál is 😊 A legvégsõ célom klubszinten az NB1 elsõ helyre emelése.

Ezenkívül persze továbbra is megpályázom a válogatottunk vezetõi posztját, ezzel kapcsolatban meg egyértelmû a végsõ cél - elsõnek lenni a ranglistán, EB-t és VB-t nyerni párszor 😊

Mission Impossible, szóval el fog tartani egy darabig a mostani játékom
MLSZ bekaphattya 😊
(a játékbeli)
Ej be szép ezt látni 😊
Grat neked is
Zsolti9014
Na, az igen: február végére nem tudtam leszervezni barátságos meccset, erre elmentem szabadságra. Most jövök vissza, nézem a keretet, aztán Kabát, meg hasonlóak vannak benne. Mondom ez mi? Hát, a gép le tudta szervezni a meccset, ki is szívtak Elefántcsontparttól 4-1-re... hosszú veretlenségnek vége, hogy b.szná meg!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
most hogy mondod. 😄
amúgy elsõre nem tûnt fel.

Hajrá Magyarország!

jobbalsóban a szõke japán is fura 😄
Zsolti9014
nagyon komoly, a Berezutskikról ismertem meg. 😛

Hajrá Magyarország!

bizony 😄 csináltak egy retro képet 😄
Zsolti9014
hát, katonacsapat vazze! 😊
vagy a két csoki miatt?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

egy kicsit off, de ezen nagyot röhögtem most 😄

Zsolti9014
Debrecenbõl meg lemondtam. Ezzel a kerettel 8. hely novemberben, az szégyen. Inkább figyelek csak a válogatottra...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nagy gratula mindenkinek, pecaboy, farferi, Geo, Lasden!

A beígért képek:

Hazai pályán kiegyenlített mérkõzésen, nagyszerû kapusteljesítménnyel és helyzetkihasználással nyertünk 2-0-ra. Azt tartottam nagyon fontosnak, hogy nem kaptunk gólt.

Idegenben meg már nagyobb volt a két csapat közt a különbség, hamar elhúztunk hárommal, és még a szépítés után is be tudtunk találni.

Viszont ezt meg nem bírom felfogni:

Hajrá Magyarország!

Elkezdödött a selejtezõ... A statisztika mindent elárul,a 92.percbe vágdostuk ki a labdát,annyira nyomott a hazai csapat... Katar ellen 3-1re nyertünk,akkor Pandza 2 gólt fejelt szögletbõl... Nagyon gyengék voltunk.. Közbe magyarok svédeket 3-2re verték😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Most kaptam mélben:
..."we announced was that the release date for Football Manager 2012™ on PC & Mac will be Friday 21st October!"
Ja, és én is gratulálok mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elért valamit 😊
<#taps><#vigyor3>
Igen, elõzõ játékokban én is úgy csináltam, hogy megvettem a 17 éves külföldieket és magamnál tartottam õket, amíg tudtam. 25-26 éves korukig többnyire maradtak, rá tudtam venni õket szerzõdéshosszabbításra, és persze megkapták közben a magyar állampolgárságot is.

Most viszont csak magyar nevû magyarokat veszek, a kihívás kedvéért, meg mert csak szépen néz ki egy világverõ klubcsapat full magyarokkal 😊 Ráadásul szélsõket nem veszek, mert szélsõ nélküli taktikával nyomulok, szóval ez sem könnyíti meg a dolgot.

Elõzõ FM-ekben egyébként fix volt a ligareputáció, a közösség õrjöngött, ezért csinálták meg végre a '11-ben. Ha jól tudom, már "csak" annyi a probléma, hogy az utánpótlás még mindig fix. Azaz pl. magyar világsztárok továbbra is csak százévente egyszer születnek. Saját tapasztalatom még nincs errõl, remélem, az utánpótlástoborzási dolgot majd tudom fejleszteni (másnak eddig elvileg ez sosem sikerült, mindig szürke volt az opció, de nálam fehér, rá lehet menni!), és akkor jönnek jobb magyarok.
Hegeace
Gratula mindenkinek!

A régebbi verziókban (05,06ról tudom) nagyon fel lehetett húzni a bajnokság reputációját. Egyszer volt egy Lokis mentésem ahol 8 európai kupaszereplõ volt az NB1ben ami azért nem volt kispálya, bár a válogatott honosított és onnan voltak a jó eredmények ( Freddy Guarin, Lucas Biglia közép pálya meg hasonlók 😊 )

Heló szia remélem hogy vagy

Még jó, hogy itt a hétvége és folytatom a magyar válogatottat mert nagyon nem akar menni a Darlingtonnal. Kínkesrves döntetlenek, esetleg egygólos gyõzelmek, sorra lerugútt játékosok, stb.Nem rinya, de azért felüdülés lesz a magyar sztárokkal játszani.Majd rakok képet de most nincs hozzá idegrendszerem.
LasDen
szuperkupa is behúzva...2 éve a fio ellen elbuktunk, de most nem kegyelmeztünk...najó az túlzás, de az els félidõben csak mi voltunk viszont nem lõttünk gólt...aztán 2. félidõben samp került elõre, de végül ROssi betuszkolta...

közben angol válogatott edzûe lettem, mer csúnyán lebõgtek az EB-n, a csoportból se jutottak túl...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kíváncsiságból megnéztem a rivális csapatok kezdõjének értékét.Háááát....ilyen 2.5, 4.5,7 millió font.Az enyém meg fél millió körül.Csoda hogy tartom magam.
Kösz!

Közben a magyar nb1 elérte a szinte hihetetlennek tûnõ 3 csillagos (!) értéket, ugyanis idén 37.-rõl a 25. helyre ugrottunk 😊 Alakul a színvonal! Vajon fog-e a többi csapat spanyol, angol, brazil stb. sztárokat igazolni? Nem semmi lenne egy tényleg kemény Loki vagy Vasas ellen küzdeni 😛

Ráadásul az utánpótláshálózatomat is bõvíthetném elvileg (akadémia már van), csak a vezetõség nem egyezett bele. Majd rágom a fülüket. Mi jó lenne már világklasszis magyarokat játszatni... Mint a régi Aranycsapat 😄

Már csak azért is fontos lenne ez, mert ugye külföldieket már vagy 4 éve nem veszek, max. külhoni magyarokat.
bakkerman
"Mint korábban írtam, megszülettek az elsõ csoportkörös gyõzelmek"
<#zavart1>
2024-ben

faszom játszana addig :// de neked nagyon nagy gratula ezért!!! respect!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Két gyõzelmünk csoportkörben:
Lök-Benfica 2-0
Sahtar-Lök 1-2
Szép! 😊
bakkerman
nagy grat!!!!

Ezt a hozzászólásomat (ld. elõzmény) kicsit pontosítanám. Ha a játékos lapján a gyengék között az szerepel, hogy nem bírja a sorozatos nagy nyomást, annak valszeg semmi köze nincs a nagy meccsekhez. Ugyanis nemrég láttam egy figyelõi jelentést, ahol az erõsségek között írta, hogy szereti a nagy, izgalmas meccseket, a gyengék között meg hogy nem bírja a nyomást. Mindezt ugyanannál a játékosnál. De az továbbra is igaz, hogy a "szereti a nagy meccseket" erõsséggel rendelkezõk erõsebben játszanak a nagy meccseken.

Ha nem szereti a nagy meccseket, azt valszeg így írja a gyengéi között (kb. "nem szeret a nagy, izgalmas meccseken játszani"), bár ilyennel még nem nagyon találkoztam, nálam egyik játékosnál se ír ilyet.
Zsolti9014
Megvoltak a pótselejtezõk!

Románia oda-vissza elpicsázva! Estefelé tolok fel képet, most viszont lépek el!

Hajrá Magyarország!

Igazold le Qu Bo-t XD.

Amúgy picit pihentetem a Shanxit, a 2. szezonból nincs is sok letolva, 3 meccs az ázsiai BL-ben,asszem 3 meccs a bajnokságban, viszont az egész csapat kínai és a védelmem 19-20 éves pöcsökbõl áll... 😄 Majd még folytatni fogom mert kíváncsi vagyok rá, hogy alakul. Most viszont HAJRÁTARCAL!!!

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Zsolti9014
ja, amúgy Sanya sziporkázik: 16 meccs 4 gól (kezdõként végig)...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
illene. de én sem értem, hogy most mi van, de egyelõre fontosabb a következõ két meccs (magyar-román), utána kicsit próbálok szétcsapni köztük. majd teszek képet estefelé a Loki-keretrõl, mert mindjárt megyek itthonról, de elég izmos pedig az egész. Igaz, Tisza 3 hónapra kidõlt.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
pedig ilyen nevekkel mint er sándor meg dzsírá illene menetelned

Zsolti9014
Debrecennel közben csak kínlódunk... kupából a Nyíregyháza ejtett ki, most szívunk a Szolnoktól...

Hajrá Magyarország!

köszi😊

bakkerman
galaxy skin for fm11

Zsolti9014
jobb klikk --> válogatott gyorslistájához adni.

Hajrá Magyarország!

Én is tennék 1 láma kérdést... Van a bõvitett keret a válogatottaknál. Oda hogy tudok berakni játékosokat?

Zsolti9014
nem láma kérdés egyáltalán, senki nem úgy születik, hogy mindent tud. 😊
lásd az elõbb az én hsz-emet is 😄

Hajrá Magyarország!

Helló!
Ennek a skinnek mi a neve ha megkérdezhetem? Köszi!

bakkerman
a faszom

Akkor ezek szerint a harmadik hellyel nem érnénk semmit.
Köszi Zsolti, bakkerman - és bocs a láma kérdésért 😊
bakkerman
leglazább meccsem a real padján,pályán se volt a malaga

bakkerman
csoport elsõk fixen kijutnak,plusz a legjobb csoportmásodik,a többi csoportmásodik (8 csapat) meg egymás ellen játszik,és 4 továbbmegy,így lesz meg a 14 csapat+lengyel,ukrán