Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
már tudom, amikor "vagányan" bevágtam img tagek közé, és megjelenítette így, rögtön leesett. :)

Hajrá Magyarország!

aha , csak én direkt linkbe akartam hogy ne kelljen átméretezni :D

Zsolti9014
bocs, csak segíteni akartam, de nem méreteztem át! :\

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Najó kezd a faszom ki lenni ezekkel az új szarokkal amikkel nem lehet normálisan linket beszúrni

bocs,
1. http://noob.hu/2011/09/17/fm_2011-09-17_15-23-45-53.png<span class="Apple-style-span" style="font-family: Arial; background-color: rgb(240, 240, 240); ">2. http://noob.hu/2011/09/17/fm_2011-09-17_15-25-01-46.png</div>

1. http://noob.hu/2011/09/17/fm_2011-09-17_15-23-45-53.png
2. http://noob.hu/2011/09/17/fm_2011-09-17_15-25-01-46.png

még dolgoznod kell kicsit, én 6-0ra vertem a barcát, rakok is képet minnyá :D

Zsolti9014
köszi. egyelõre jól állunk a vb selejtezõ-csoportban is, 3/3 gyõzelem. de nehéz lesz, mert még az oroszok oda-vissza, ukránok-csehek idegenben... emellett a lett oda-vissza, meg luxemburg itthon az kötelezõ.

Hajrá Magyarország!

Sztem eredmények kellenek hozzá (klub reputáció).
LasDen
az igen, gratula...nekem 25. hely volt a legtöbb és én is elég komolyakat nyomtam le, továbbjutás is volt VB-n...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
nekem meg sose volt kerheto sehol az az opcio

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Egyeztetés a vezetõséggel -> összeköttetések, hálózat -> jobboldalt a 4., azaz utolsó opció
DONGUBA
ezt hogy kell?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Grat :)
Milyen érzés megverni a saját csapatodat? :P
bakkerman
MEGVAAAAAAAAAAAAAN Tubuszselé az elsõ félidõben 3 ziccert hagyott ki,és ilyenkor törvényszerûen az ellenfél lövi a gólt,de fordítottunk a BARCELONA ellen,és ez kurvanagy szó!!!!! fuhh eksztázisban vagyok!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tudom, csak az bosszant hogy olyan kevésen múlt az el döntõ... :/ ha simán kikapok a bordeaux-tól egy szavam sincs, de így...
Zsolti9014
de azért szép eredmény ez így is!

Hajrá Magyarország!

de egy dolgot megtanultam belõle: hiába van egy játékosnak 18-as büntetõrúgása, hogyha mentálisan egy roncs...
csöppet... utána kaptam ki a bajnokságban is, mentettem aztán félre is tettem, a szezon hátralévõ meccseit ma játszottam le, mikor már lenyugodtam... :D
bakkerman
gondolom trotyocki kihagyott büntijénél picit feszült voltál :DDDD

DINAMO ZAGREB, 2011/2012

csapat: átigazolások / keret
bajnokság: tabella / játékosstatok
kupa: bukta...
bl: meccsek / csoport
el: meccsek / elõdöntõ, végállomás: odavágó / visszavágó
lehet csak nálam van így de kipróbáltam a LFCMarshall's Summer Update 2011. adatbázis frissitést és nagyon sok játékos nincs a helyén

Zsolti9014
A luxemburgi 2-0 után nagyon megszenvedtünk a csehekkel. Az elején egy gólunkat elvették, 10 percen belül a csehek az elsõ kapuralövésükbõl megszerezték a vezetést.

Eközben Luxemburg pontot csent az ukránoktól.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
spanyol kupa 4. forduló odavágó Real Unión-Real Madrid (U19) 2-1 otthon Ronaldoék megszerkesztik ezt a dolgot egy erõteljes hatossal

bakkerman
muhaha Granada-Real Madrid 0-5 a srácokat is felpaprikázta ez a dortmundi szopó

bakkerman
NA ILYENKOR MEGY EL A JÓBÜDÖS FASZBA A GÉP.
Dortmund-Real
a stat ne tévesszen meg senkit,KÖZE nem volt a meccshez a dortmundnak,az elsõ félidõben eldöntöttük a meccset(vagy nem),és a 68. percig érdekes módon csak néhány távoli lövésük volt,akkor szépítettek,és utána mintha mezet cserélt volna a két csapat,és mi lettünk volna dortmund mezben...fúúú ezért otthon nagy megbaszom õket,3 támadóval,2 irányítóval,megnézheti majd magát KLOPPO

Zsolti9014
Na, ukránok pipa, 2-0.
Jövõ hónapban Luxemburg idegenben, csehek otthon.

Hajrá Magyarország!

faq:

"Az ország, bajnokság, egyéb adatbázis elemek németül jelennek meg:

Ha nem indítottál új játékot a magyarítás felrakása után, akkor ez sajnos természetes. Ha új játékot indítottál, akkor elfelejtetted kijelölni a játék indításakor az adatbázis-magyarítás xml fileját. Az angol adatbázis fájlok használatával visszaállíthatod õket angol nyelvûre."
Lcapitant
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? olyan problémám van, hogy feltelepítettem a játékot, a magyarítást, patchet meg mindent. jól szuperál a magyarítás, kivéve 1 dolgot: amikor kezdeném a játékot, ki kell választanom az országokat, és akkor azok németül vannak...meg utána a csapatok is...
mit tudbék csinálni?

köszi elõre is

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

az se kocka :DDD
nekem egy osztálytársam volt, aki az age of empires-hoz álmodott meg olyan taktikát, amivel másnap mindenkit levert multiban :D
bakkerman
azért az durva ha valaki fm-el álmodik :DDDD bár egyszer énis megálmodtam másnapra hogy kivel kezdek

Zsolti9014
hát gondolom. meg a hollandok megverése, spanyol X. De engem is meglepett, nem kicsit.

lassan kezdõdik a vb selejtezõ, az ukránok ellen nyitunk.

Hajrá Magyarország!

annyian nyomjátok a válogatottal, hogy azt álmodtam az este hogy én is velük toltam... :D <#banplz>
bakkerman
hogy a picsába tudtál feljönni a 9. helyre??? ilyen sokat számított egy kijutás?

Zsolti9014
Ezt csak azért, mert már úgyis Boszniáról volt szó:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
türelem rózsát terem :)
vannak azért nagy spílerek abban az országban, csak gondolom sok a hiányposzt. de majd összeáll.

közben nálam a világranglista:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ez se lesz ám sétagalopp:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Hát, az Európa-bajnokságon sajnos nem sikerült továbbjutni a csoportból, bár ilyen csoportból nem is csoda:

Az elsõ mérkõzésen a franciák egyszerûen jobbak voltak, talán kontrázni kellett volna inkább, nem tudom. Ami viszont biztos, az az, hogy Llorisnak nem lehetett gólt lõni, számos nagy védést mutatott be, 9.40-es osztályzattal a meccs legjobbja lett.

Elõzetesen a célkitûzésem az volt, hogy az íreket mindenképpen meg kell verni, ez sikerült is.

A harmadik találkozónkon a címvédõ spanyolokkal játszottunk ki-ki meccset, ha nyertünk volna továbblépünk. Persze lélekben egy nagy zakóra is felkészültem, de a végén mégis mi bosszankodhattunk, akár ki is húzhattuk volna 4-3-mal.

A csoport végeredménye:

Hajrá Magyarország!

Spori bazmeg, hát normális?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bakkerman
nagyon ríííízs !!!!!! szal ~1 hónap múlva ilyenkor már zúzni fogjuk az SI games legújabb gyöngyszemét <#szeret>

Zsolti9014
jaja, most csak válogatott. de lehet vállalok még klubot, ha felkérnek. de a Lokinál nem volt szívem maradni, a keret többre hivatott, mint ahogy álltunk.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
én meg a kismalacot ismertem fel rögtön,szluckij mestert :)

Zenszkij
Nálam Dzsudzsákot 2015-ben megvette a Barcelona, mert Messi lesérült 6 hónapra. Ontja a gólokat :).

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nájsz :)