Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figy, ha megkapod mindenképp írj már egy privit vagy ide jelezd kérlek, köszönöm szépen 😊

Innen vettem az elõbb, mert azt írták, hogy új regisztrációval is maximum 15 perc alatt megkapod. 1 óra után meguntam a várakozást és írtam nekik live helpre, ott azt mondták 2-3 óra múlva kapják csak meg a kulcsokat...
na csajok, stream
LasDen
én nem sietek (csak az órám)...úgyis csak majd a jövõhéten-hosszúhétvégén tudok majd idõt szakítani, rája...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
air sándor eddig nagyon ficánkol,én miatta nézem a meccset,régen láttam élesben a mestert

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
engem is "diszlájkolni" szoktak a boltba ha kölcsönzök....ez glaubális lehet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kölcsön kenyér... 😄
Fyrex
jeee, diszklájkoltalak xD

Avanti Crociati!

bakkerman
<#dumcsi><#banplz>

Huni92
úgy legyen, ámen 😄

LasDen
akkor azok nem mûködõek....

off, azért ide mert ez most pörög 😄

tud valaki MÛKÖDÕ sport m streamrõl? találtam már vagy hatot, de egyik sem megy...
Mor3llo
Addig spammoljuk szét a topicot, elsõ helyre kerülünk a top10-ben, karajjj meg nem tud majd játszani, mert törölgetnie kell a mérhetetlen mennyiségû hozzászólást 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
elolvastam én is, szakadtam 😄
kezdhetnénk már, na 😄

LasDen
(lehet) így engedem ki a fáartt gõzt, ami a nap közbe felhalmozódik bennem...😄

Megvettem innen, kivancsi vagyok minden rendben lesz-e. Jó lenne már este játszani 😊
bakkerman
mostanában nagyon szellemes vagy ,rm fórumban is láttalak 😄DDD

ÚÚ épp idõben linkelted ezt be, ha ez megbízható innen veszem, mert pont most akarom megvenni csak kutakodok a legolcsóbb iránt. A cdkulcsok.info-s srác visszaírt, hogy egyelõre gondjai akadnak a játékkal és nem tudj árulni a kulcsot, szóval más opció után kell nézzek.

http://gamecards24x7.com/games/good/506

Ismeri esetleg vki ezt az oldalt? 18 euro elvileg jó ár érte, csak nem tudom mennyire megbizható.
LasDen
énb a piros tûzoltóautóval fogok elõször jáccani, mer az az igazán menõ...utána meg töltök egy pohár vizet és a fiorentinát...bo ho ho...

itthon csak a Barcika! 😄
Én Ajaxxal kezdtem egyet. Letelt 2 tétmeccs, szuperkupát megnyertük.

Eddig tetszik a játék, mondjuk sok újdonság van és sokkal idõrabló lett az egész.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

hogy a kedvenc nótám elsõ sorával válaszoljak:
"csak is a KISPEST..." 😊
bakkerman
júúúújjj river plate tényleg,na meg ne felejtsük ki az MTK-t se! van pár izgalmas kihívás!

zorrobomber
thx!

DONGUBA
Fradi...Sampdoria....River Plate......

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én a Diósgyõrrel, vagy a Kazincbarcikával kezdek, lehet Diósgyõr lesz belõle, egy barcika már úgyis van 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ajka,majd utána nem tudom ki😄D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
ááááá én elõször leverem az egész világot a srácokkal,aztán jöhetnek a komolyabb kihívású csapatok 😊

Sampdoria!
Huni92
én a demoban már kiéltem a gyerekkoromat a reallal, úgyhogy nem kezdek ilyen gigászi klubbal 😊

bakkerman
én elõször Barca,aztán Videoton(bejutok a BL fõtáblára,kihasználva a kurvajó anyagiakat,ami Szuzának nem sikerült),Monaco(visszajuttatom õket az élvonalba csak francia játékosokkal),de már lenne itt a vinyómon a gém...😞 😄DD

Huni92
én már azon gondolkodom úgy dél óta, hogy kivel kezdjek, de fogalmam sincs még 😄
mindenesetre leugrom a boltba cigiért meg energy drinkért ^^

Fyrex
jogos 😊 kiírtam offtopik fejlécébe, hogy ott lehet, bár ezek fölösleges dolgok, érkezik az elkerülhetetlen 😄

Avanti Crociati!

az input mezõben ottvan
Fabio Capello
egy idõben nem használhatjátok egyszerre, mivel a játék a steam fiókodhoz lesz kötve, az pedig nem támogatja a több géprõl történõ egyszerre belépést.

Fyrex
de egyébként ha rám hallgatsz beírod a bannerba hogy no warez, és szó nélkül törlöd a warez hsz-eket, nem kell rájuk válaszolgatni hogy ejnye bejnye

Avanti Crociati!

Water
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ha megvennénk eredetibe a játékot azt fel lehet-e rakni több gépre. Utánaolvastam egy kicsit, azt írta, hogy egy steamfiókról feltehetem több gépre, viszont ha az egyiken megy, akkor a másikon nem mehet. Ha van valakinek errõl információja segítsen pls, nem vagyok nagy steames viszont lennénk a gémre négyen és úgy már megérné összedobni.

Forza Juve per sempre!

Fyrex
persze mi is így álltunk hozzá kapálóval meg somával <#taps>

Avanti Crociati!

DONGUBA
Ma megint celozgatsz?D😄😄😄😄😄😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
várd ki amíg jön a skidrow és a reloaded verzió. HUEHUEHUEHUE

eddig kifejezetten jólviselkedik mindenki, aki meg nembír majd magával, azt egy huszárvágással kirakom a topikból 😄
Fyrex
hehe, énis kiváncsi leszek hogy fogja bírni <#idiota> ezért jó ex-házigazdának lenni itt <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Avanti Crociati!

bakkerman
na ha ez igaz,akkor egy MW3 kulcsra én vevõ leszek

óhogyrohaggyámek
Na ez megnyugtató, köszönjük! Már csak jelentkeznie kéne a krapeknak😊

bakkerman
szevasz diósgyõr,7 forduló után kibasztak,10. helyen álltunk sok döntetlen miatt,azt elküldtek...3 napig voltam munkanélkül,jelentkeztem a tök utolsó nb1-es kecskeméthez,benntkellene tartanom õket,rögtön hoztam is pár benchwarmert,Lisztes,Szili,Mettomo,Kriston,Petõ,kiegészítem a keretet velük

Hihetetlenül apróság de eszméletlen:

AJAX stadionja behúzható tetõvel van, jó idõ esetén irja, hogy a tetõ nyitva marad, esetleg rossz idõjárás jelentés miatt pedig behúzzák. Ergo olyan h. rossz a pálya az Ajax számára nincs, hazai környezetben persze 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
brammwamm. Ismerem a srácot, rendszeresen tõle veszek Steam kulcsokat, jóval olcsóbbak és teljesen okés a cucc amit ad, steamen pöccre megy (kivéve ha aktivációs zár van rajta, akkor VPN-en keresztül kell a steamre belépni, aktiválni, utána vissza a normál állapotba - ezt is leírja). Ha nagyon szkeptikusak vagytok, akkor a hardverapron ezt nézzétek meg a hirdetését, és a hozzászólásokat.

Kareszkám neked meg glhf a következõ két hét spam és warezáradatához, házigazdaként, az elsõ megjelenési idõszakodhoz <#idiota> Majd benézek hogy teljesen agyfaszt kaptál e már, vagy még trollkodjak én is egy kicsit 😄😄😄

bakkerman
azért elég érdekes,hogy a szpari elleni itthoni rangadón 3110 nézõ volt,míg a többi hazai meccsemen cegléd ellen 3800,vecsés ellen 4100,makó ellen a nyitó fordulóba 6300...pedig szpari ellen lazán 8-9 ezerre számítottam,mind1,nyertünk 3-1-re