Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pzoli00
hát igen tõlünk nyugatabbra a 10ezer forint egy takarítónõ félnapi bére

2011 magyarosítás jó az új részhez? (persze gondolom nem 100%-ban)

azon a 3ezren akadok fent igen. ha 7 ezer a kezdõár, akkor fél év múlva már csak 4 ezer lesz dobozosan, így meg fél év múlva lesz 7ezer...

most azon a 3 ezren akadsz fent? 3ezerért venném meg,mert új játék. számomra 2ezer az a határ amit megvennék... 3ezerért tényleg új... ennél többet amúgy se adnék ki,de tényleg, azért erõs multiplayer támogatás nincs benne. az más kérdés hogy az angolok ki tudják adni,itt meg (szinte) kelet európába azért 10ezer forintból be tudsz vásárolni..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

egyébként szerintem alapból ez az 50 euros meg 10ezres ár nevetséges ezért a játékért. semmi olyan tartalma nincs, ami az embert arra késztetné, hogy megvegye. komolyabb online része sincs, semmilyen community oldal, etc... ha 7ezer lenne a dobozos ára, talán megfontolnám, hogy megveszem...

Huni92
a 2011-es cuccok kompatibilisek a 12-es játékkal.

a menedzser kép eltûnésre én megtaláltam a megoldást, persze ha eltûnt, azt már nem lehet visszahozni. annyi a lényeg hogy közvetlenül a mentésben nem szabad újratölteni a skint vagy bármit állítgatni, hanem ments és lépj ki a mentésbõl és úgy állítsd be amit szeretnél és már játszhatsz is.
Zenszkij
Jó hát mondjuk ez noobság ez a 288.000 játékos. Eredetim van. Kétmagos proci, 4 giga ram, de a meccs beakad képileg és kirúgásból gól lesz, lõtte a kapus.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Ja igen meg a meccs közbeni sérülések. Mondjuk az mindig is aránytalanul sok volt az FM-ben. És nem tudom, de továbbra is létezik-e az a hiba, hogy ha a beállításoknál bekapcsolom az allways reload skin on confirmet, akkor a menedzseremnek beállított arckép eltûnik?

Teljesrõl beszélünk?

Nálam egyáltalán nem kimagasló a lapok aránya. Sõõt, hivatalos fórumon se olvastam róla ilyeneket.
Meccsmotor mit szarakodik? Nem támadok, érdeklõdök.

Jah és most olvastam, hogy egyik srác panaszkodik, hogy rohadt lassú neki az FM és mekkora szar.
Kiderült 288.000 játékost töltött be az okos:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

inkább a szabálytalanságok száma ami érdekes... volt olyan meccsem a demoban, hogy 20 szabálytalanságom volt de ugyanakkor 2 sárgám. azért az ilyesmi ritkaság, pláne gyenge ellenfél ellen

Zenszkij
Sárga lap, piros lap, meg hogy túl könnyû a játék, a meccsmotor néha baxaxik.

Minek vegye meg?

Már most elérhetõ a kupák, csapatok, nevek, bajnokságok nevének eredetijét beállító fájl. Logók, facepackek is szintén.

Skineket is elkezdték csinálni már.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Milyen bugokra gondolsz ha kérdezhetem? :)

Zenszkij
Picit egyet kell értenem. Kellenek még a patchek facepackok stb, stb. Ez a játék így még elég felületes. Ezeket a rohadt face és mezpackokat igazán belerakhatná már az FM, vegyék meg a jogokat.

bakkerman
nem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hali!Tudja valaki,h a 2011hez lesz még frissítés??
pzoli00
én inkább a 11-est pörgetem, szerintem ez az új semmivel sem lett jobb mint az, csupán design meg egy kis púder, amúgy meg bug-os mint az állat

bakkerman
pörög a topik,2 ember játszik,a többiek meg várakoznak :DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pzoli00
az eredeti játék bolti ára 9000-10000 Ft között mozog, steam-en 50 € (kb. 15 rugó), na most ki az a hülye aki a steamen vásárol???

Huni92
te voltál tévedésben.
a képmutató meg nem tudom, honnan jön :)

ezt eddig is lehetett tudni, sõt sokan csak akkor kezdenek játszani, mikor a magyarítás elkészül
de azért azt valljuk meg, hogy kicsit képmutató a topik
Eddig azt hittem, hogy itt a nagytöbbségnek megvan eredetiben a játék...aztán most látszik csak, hogy az a nagytöbbség összvissz 2-3 ember. :)

mondjuk, ha nem csak kötekedni jönnél, hanem visszaolvasnál egy kicsit, akkor megtudnád...
pzoli00
egyébként mennyiben másabb, vagy tud többet a 12 mint a 11? csak azért kérdezem, mert már 3 napja kijött a gém, de nem igazán dicsekedik vele senki, netán ennek az az oka, hogy még nem jött ki a warez verzió? <#nevetes1>

Huni92
kreatív, de tõled nem is vártam ennél jobbat :D

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Ja, ideje új bannert csinálni :P

Huni92
ez performansz volt a javából :D

Hol a legeslegolcsóbb digitális verzióban? Mostmár komolyan megveszem..

hát annyi idõsen:) ma voltam ajka-fradi tarcsin én inkább nem mondom h a kapusunk 20 évesen ma milyen gólokat...:D

ma pont beszopott egyet a Hoffenheim ellen, de amúgy tényleg jó kapus
Gladbach kapusa... nagyon tehetséges..

Popovicsa
Nekem is az egyik scoutom dobta ki, megérte kezdésnek mindenkit kirúgdosni és 20as jelen és 20as jövõbeli képeséggût felvenni. <#nyes>

Huni92
életemben nem hallottam még stegenrõl, de abszolút nem rossz. :)

Popovicsa
Az ablakos megoldás bejött a másodikat meg késön láttam már meg :)

kapus
Verratti

Huni92
alt + f9, beteszi beteszi a dokumentumok/sports interactive/fm12/screenshots mappába.

ablakban futatni v. F12 és vhova csinal magatol képet

Popovicsa
Print screenel az asztalt fotozza le, van valami megoldás rá?

Huni92
verrattiról meg az új kapusodról lökjél pikcsõrt :)

Popovicsa
Vége lett az elsõ szezonomnak. Bajnokságot nyertem egy ponttal a Juve elött. Igaz már 4 fordulóval a vége elõtt bajnok lettem, csak jött egy kisebb hullámvölgy és sorozatban kikaptam.
Kupában a döntõig menteltem ahol a Napoli 1:0ról 2:1 forditott és végül megnyerte.
BLben nem kezdõdött jól az Ajax, Valencia, Plezen csoport hiszen Amsterdamban rögtön kikaptam 1:0ra. Egész meccsen jobb voltam és sorra maradtak ki a nagyobbnál nagyobb helyzetek, de végül az utolsó percben kikaptam. Innentõl megnyertem az összes meccsemet és az Ajaxot is 3:1re elvertem hazai pályán így csoport elsõ lettem.
Legjobb 16 között Arsenal. Londonban megint jött az amsterdami forma és a vereség is, a visszavágon mindent megtettek a srácok sikerült is ledolgozni az egy gólos hátrányt, de aztán jött egy 5 perces zárlat és az Arsenal forditott. Sajnos korai búcsú lett belõle.
Vicces volt a bajnokság, tulajdonképpen azt is mondhatnám hogy sikerült az életet leszimulálni, hiszen mindenki gyenge volt és közülük mákkal én gyöztem. Jelemzõ a színvonalra, hogy Pato 18 góllal lett golkirály, amit kb 6-7 meccsen rúgott meg, a többin szinte pályán se volt. Robinhonak 9 órás góltalansági rekordja volt közben.

Nagy reményekkel vártam a következõ szezont, hogy majd szép átigazolási suskát kapok majd, na és rögtön itt ért az egyik legnagyobb meglepetés. Berlusconi megköszönte a munkát és adott 8mát igazolni. Így megint lejjebb szorítottam. Végül is Flamini belement fizu csökkentésbe így maradt. Aquanit nem marasztaltam, Boateng semmit se csinált kb az egész szezonban így kölcsön adtam a Lyonnak. Amelia is távozott.
Érkezõ oldalon elsõnek Astorit szerettem volna leigazolni, de a Juve beelõzõtt és valamiért õket választotta. Hopp majdnem kifelejtettem Verrattit a Pescarától. Olasz U21es válogatott középpályás, egész jó félszezont futott, olcsó és hasznos kiegészitõ ember. Pár gép által generált ujoncót is leigazoltam még szezon befejezése elött, hátha valamelyik majd pár év múlva jó játékos lehet majd.
Kapus posztra leigazoltam ter Stegent a Gladbachtól hosszú alkudozás után 17márt. Egész jó értékekkel rögtön kezdõ kapus nálam 20 évesen. Maradt még pár millám mivel a reserve csapatból is eladtam a nagy keresõket. James Rodrigez 7,5m a Portóból irányító posztra. Montillo a szezon elsõ részében húzzó ember volt, aztán egyszer csak eltûnt és meccsrõl meccsre csak alibizett. A Man united bejelentkezett az argentinért így eladtam 13,25mért túl drága lett volna padra és kicsit lehangoló volt a második szezon része. Majd bejelentkeztem Eriksenért az Ajaxnál és meglepõ módon 10márt elengedték. Ugyhogy most középpályán is rendben vagyok, már csak majd egy csatárt kell igazolni és teljesen rendben leszek, de ez majd jövõre marad.
Az új bajnokságban felemásan kezdtem. Szuper kupát megint elbuktam a Napoli ellen. 1:0ra vezetem majd fordítottak 3:1re végül még egy gólt bepaszíroztam és 3:2re kikaptam. Bajnokságban 5 meccsbõl 5öt nyertem egész jó formában vagyok. Blben a Bayern, Atheltico Bilbao és Galatasaray csoportba kerültem. Bilbaoban döntetlennel nyitottam.

This game currently unavali...Picsába, pedig a fradi-újpest mellett nyomattam volna.Akkor marad a meccs, remélem élvezhetõ lesz.
DONGUBA
nekem megy

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Demo nuku, mivel kijött a teljes?Indítanám a demót, erre nem elérhetõ.Vagy ez steam hiba?
Popovicsa
Oh téged is látni? <#wow1> Szia <#vigyor4>

Fabio Capello
Elmész ám a tudodhova Ádámkám... :D

gojoci
A fiatalokra most nagy hangsúlyt fektettek:
http://au.fourfourtwo.com/blogs.aspx?CIaBEID=2521

U19-es KLUBCSAPAT BAJNOKOK LIGÁJA VAN!!!

:)

Szycsu
OFF
Air Sanyiiiiiiiiiiiiiiiii! :D

Les Dogues

Popovicsa
Steamen pár hete rendeltem elõ, éppen akciós volt és 26 fontért megtudtam venni. Igaz észak-írországban élek, lehet ezért más az ár :)
Hajnalban meló után már kiprobáltam és ma egész nap nyúzom. Nekem nagyon bejön, fõleg az új team talk, igaz már a demoban is király volt.
AC Milannal kezdtem, mint minden manageres játékot. Kezdésnek eladtam az összes öreg és sokat keresõ játékost Seedorfot, Gattusot, Ambrosinit, Zambrottát, Nestát, Cassanot és Ibrát is. (Ibránál fõleg a demos tapasztalatok és a 250k heti fizetése miatt szabadulam meg)
Így volt pénzem igazolni is pár embert. Montolivio, S. Taylor, Moussa Sow és Walter Montillo érkezett.
Van Bommelt is már az átigazolási szezon után eladtam, januárban távozzik és Flamininek se fogom meghosszabítani a szerzõdését.
Meglepetésemre 12 bajnoki meccsbõl 10et nyertem és 2 döntetlenem van így vezettem a táblázatott 4 ponttal és a rangadókon már túl vagyok.
Eddig minden igazolás remekül sikerült, bár Montillo minden negyedik meccsén elég gyenge, viszont a többin húzó ember.