Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az eredeti sajnos nincs meg csak a demo. <#hamm>#hamm>
blüh im ganzen dieses glückes.
bár születtek még érdekes eredmények. a Valencia 0 ponttal esett ki.
blüh im ganzen dieses glückes.
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
téma lezárva 😄
urambocsá'
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
és nem megy olyan jól csak...ilyenem van...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elõzõ kérdésre válaszolva: Semmit, sõt a hozzászólások alapján a következõ hetekben sem várható.
Épp ezért úgy döntöttem, ha sikerülne találnom valahol ilyan 3-4 ezer forint környékén eladó kulcsot, megpályáznám.
A GameCardos oldalon kifogytak belõle, esetleg tud még valaki valami hasonló boltot? 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Excludes: Europe, South America
Azaz Európába nem szállítanak, Magyarországot ki sem lehet választani...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Igaz nem a steam-en hanem a galaxisnál, de ugyanazt a játékot kaptam, és ingyen kihozták...
Steamen nem lehet átállítani a régiót vagy valamit? Most néztem meg még mindig 29.99 font a játék 25%os akcióval. Az 50 euro kicsit erõsnek érzem. Elhiszem, hogy annyi csak durva hogy országok között ennyi különbség van.
ha tilos sg-n a warez, akkor az off topikban (látom hogy a saját fórumokba van) miért engedélyezett?
Azok is ugyanúgy az sg.hu/forum-on vannak, tehát vonatkoznia kellene rá az általános szabályzatnak, nem?
esetlegesen ha mégsem így lenne, nyugodtan indíthatnék ott egy 100%-os wareztartalommal töltött topikot is? Amiben filmek, játékok és hozzájuk tartozó crack/serial illetve programok letöltési linkjei lennének?
Nem szólhatna meg engem senki érte? (nem csak az sg-t felügyelõkre gondolok, hanem más szervekre is.
Mert ugyebár én elfogadtam egy szabályzatot regisztrációkor és ha nem szerepel benne az, hogy én ott olyat nem csinálhatok, akkor voltaképpen megtehetem. Ha ez nem tetszik valamelyik felsõbb szervnek, akkor nem engem kell megbaszniuk hanem az SG.hu üzemeltetõit, akik viszont hozzám nem is szólhatnak, mert nem tûntették fel, hogy ez tilos...ha pedig feltûntették akkor most zavarodott vagyok :S
valaki mutasson 1 kis fényt nekem a sötétségben, köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
warez = ban
ebbõl a két mondatból úgy tûnik hogy ellenzi a topik a tört játékot, miközben szinte mindenki azzal játszik aki itt van 😄 ez nem képmutatás?