Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor passz
DONGUBA
En siman nyomom vele

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
én se tudok péntek óta a demoval játszani

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hali! Megtudja nekem mondani valaki hogy mért nem indul nekem el a demo game? Steamrõl leszedtem elindul és az utolso betöltõ képnél meg kilép, miért? Köszi!
Az eredeti sajnos nincs meg csak a demo. <#hamm>
horrorpops
és végül az utolsó meccsüket is megnyerték, a legjobb 16 között meg az OM-t kapták. kíváncsi vagyok mire jutnak.

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops
azért nem semmi ebbõl a csoportból 5 kör után tovább menni. érdekes, így, hogy nincs betöltve a magyar bajnokság, nagyon durva arcokat generál -magyar viszonylatban- a játék.
bár születtek még érdekes eredmények. a Valencia 0 ponttal esett ki.

blüh im ganzen dieses glückes.

A steam-n belül próbáld indítani, ne az asztalról parancsikonnal...

www.smart-bus.hu

DONGUBA
nekem is muxik

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Jó neked
Ez tény, ezzel nem is kívánok vitázni! 😄

www.smart-bus.hu

hát legyen, de fizikából most ami kiló nekem az 1000 😄 1000 volt 1k volt, etc. 😄

Pedig kiváló flém lehetõség volt... 😄

www.smart-bus.hu

Akkor nem egy tanyán nevelkedtünk... nálunk a kiló=100, az 1000=rongy...

www.smart-bus.hu

maradjunk annyiban, hogy használják százra és ezerre is
téma lezárva 😄
kiló = 1000

urambocsá'

Csak 900.-Ft? 😊

www.smart-bus.hu

Huni92
9 kiló.

Darthmushroom
mennyibe fáj most az eredeti? fizukor lehet benevezek rá

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én nekem még mûködik a demo.

A demo már tényleg nem fog mûködni vagy az enyém ilyen csak?
LasDen
a segély szervezeteket az aranyoldalakba keresd ne rajtam....😄

és nem megy olyan jól csak...ilyenem van...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akko má nekem is vedd meg ha ilyen jól megy 😄

LasDen
ha fizuig nem lesz, akkor megveszem...ha lesz kedvem bemenni bankba...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Üdv!
Elõzõ kérdésre válaszolva: Semmit, sõt a hozzászólások alapján a következõ hetekben sem várható.

Épp ezért úgy döntöttem, ha sikerülne találnom valahol ilyan 3-4 ezer forint környékén eladó kulcsot, megpályáznám.
A GameCardos oldalon kifogytak belõle, esetleg tud még valaki valami hasonló boltot? 😄
LasDen
kukucs....hozott már valamit a jézuska, télapó, mikulás, bob marley?? (gonosz várezóló vagyoook)

Fanatikus.<#nevetes1>
(eredeti mérethez katt a képre)

az ilyen változásokra mindig odafigyelnek
Valaki meg tudná mondani, hogy a 2012-ben átalakitották-e már az orosz ligát a jelenlegi szezon alapjára,vagy még mindig a régi rendszer van érvényben? Nagyon megköszönném!

McFrost
Ide nem küld.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BlueMaster
Shipping to: Australia, N. and S. America, Asia, New Zealand
Excludes: Europe, South America

Azaz Európába nem szállítanak, Magyarországot ki sem lehet választani...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

DONGUBA
hat en nem tudni angolul csak minimalis😄DDD....

nem tudom, nem néztem utána, de szerintem az is bõven elég lenne, ha meg lehetne beszélni, hogy csak a cd keyt kérjük és nem kell postázni
DONGUBA
Ha itt megrendelem mikorra van itt?Es ez szallitassal ennyi?

És megvan legalább,tudod fogdosni😄 viccen kivül,steam nagyon drága,kivéve ha épp nagy leárazások vannak... fm is lesz majd 20 körül karácsonykor... vagy 30😄 de még mindig olcsóbb mint fontba...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

BlueMaster
Le van ejtve a steam.... Majd mindenki a galaxisnál vesz, és lejjebb teszik az árat...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Fabio Capello
ez a Steamre vonatkozik, nem a rendes bolti dolgokra.

BlueMaster
Most ezt nem nagyon értem én 9000-ért vettem, az sem több mint 30 font, sõt....

Igaz nem a steam-en hanem a galaxisnál, de ugyanazt a játékot kaptam, és ingyen kihozták...

Fabio Capello
Nem lehet, sajnos mi (EU2) így jártunk, itt mindig ilyen lehúzások mennek. Bezzeg ti (EU1) vígan dõzsölhettek. 😛 Az USA régióról meg nem is beszélve, hurrdurr.

Popovicsa
kb egy hónapja vettem meg steamen 😊

vedd meg inkább a cd galaxisba... legalábbis én ott venném meg akkormár😊

Popovicsa
A kiírás arra vonatkozik, hogy a warezt ne itt beszéljék ki az emberek, nem magát a warezt tiltják meg. Kicsit félreértelmezted.

Steamen nem lehet átállítani a régiót vagy valamit? Most néztem meg még mindig 29.99 font a játék 25%os akcióval. Az 50 euro kicsit erõsnek érzem. Elhiszem, hogy annyi csak durva hogy országok között ennyi különbség van.

sajátban azért tûrik, mert azt csak bejelentkezett felhasználók láthatják, a google nem találja meg és ezzel TÉMA LEZÁRVA
csak egyszerûen nem tudod befejezni...

nem rég óta vagyok az sg-n, ezzel be is fejezem az offolást, de még 1-2 kérdésem azért van

ha tilos sg-n a warez, akkor az off topikban (látom hogy a saját fórumokba van) miért engedélyezett?
Azok is ugyanúgy az sg.hu/forum-on vannak, tehát vonatkoznia kellene rá az általános szabályzatnak, nem?

esetlegesen ha mégsem így lenne, nyugodtan indíthatnék ott egy 100%-os wareztartalommal töltött topikot is? Amiben filmek, játékok és hozzájuk tartozó crack/serial illetve programok letöltési linkjei lennének?
Nem szólhatna meg engem senki érte? (nem csak az sg-t felügyelõkre gondolok, hanem más szervekre is.
Mert ugyebár én elfogadtam egy szabályzatot regisztrációkor és ha nem szerepel benne az, hogy én ott olyat nem csinálhatok, akkor voltaképpen megtehetem. Ha ez nem tetszik valamelyik felsõbb szervnek, akkor nem engem kell megbaszniuk hanem az SG.hu üzemeltetõit, akik viszont hozzám nem is szólhatnak, mert nem tûntették fel, hogy ez tilos...ha pedig feltûntették akkor most zavarodott vagyok :S

valaki mutasson 1 kis fényt nekem a sötétségben, köszönöm

gabber_saviola
rileksz van, és te se offold széjjel a topikot kérlek.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sg-n tilos a warez, aki ezt megszegi, bant kap, kissé félreértelmezted a kiírást
no warez!
warez = ban

ebbõl a két mondatból úgy tûnik hogy ellenzi a topik a tört játékot, miközben szinte mindenki azzal játszik aki itt van 😄 ez nem képmutatás?

Csak hozzá szólok én is, ha már ez a k... demó nem megy.Igaza van annak is aki megveszi, nincs macera a kalózverzióval, patchekkel(én is megvenném ha...) viszont nagyon igaza van annak is, aki 10k-ért egy hónapra bevásárol valamelyik áruházban.Nem lenne itt semmi gond ha mindenki 30-40 ezerrel többet keresne havonta.(és ezzel is legalul lennénk uniós szinten)De ez csak álom, mint az mtk bl gyõzelme.(azért majd megpróbálom<#nevetes1>)