Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
En is felebredtem az alombol.....
Europa liga csoportkorbe jutas
Tottenham.Fradi 1-0 mondom van remeny odahaza szetkapjuk oket.
Fradi-Tottenham 2-8 😞(((((((((....nem volt gyenge csak az ment be amit kapura kuldtek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Ez a jelzõ már a kérdésben is benne volt😊!
zyndar
Ezt a verziót még tanulni kell 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

valaki linkelt be képet róluk lentebb
LasDen
spanyolok

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Srácok!
Fm2012-ben milyenek a DVTK spanyoljai😊?
Köszi!
zyndar
Ez is belekerült.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sziasztok. Aki már játszik az fm12-vel berakna egy képet a Szeged keretérõl és felszereltségérõl. Elõre is köszi és jó játékot mindenkinek
LasDen
kár...majd csak valahogy túlélem..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Japán az nincs😞(
Fyrex
mazó pista<#vigyor>

Avanti Crociati!

sajnálnám ha nem lenne, mert oda én is szívesen mennék :/
a ligaaktiválók mindig bugosak...
LasDen
a 2012-ben sincs japán liga???

DONGUBA
Bar ott van Yuri Tsigalko velem nem allt szoba jo kapus

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
en nem talaltam normalis kapust....kovacsik adam jott de ose vm jo...en Otoo nevu csatart hoztam el fiatal es jo lesz fm11 ben wonderkid volt

Lipták jött nekem is, akiket írtam még anafri meg mobi okoli, kanta ugy néz ki jön, és lehet hogy némo is most valami kapust keresgélek
Hát az alapok nagyjából megvannak,csak még nem folytam bele jobban igy a csúszkákba. Tudsz valami magyarnyelvû leirást ezek használatához?Biztos hogy döntõtényezõ lehet egy kiélezett meccsen.A tippeket meg köszi szépen 😊

bakkerman
honvéd,újpest(HAHAHHA VICCELTEM),pápa,kaposvárral se lehetnek kiesési gondok,de ha a játékba akarsz belejönni,és próbálgatni,akkor kezdj a lokival,vagy a vidivel,a keret mindkettõnél fullos,csinálsz egy alap taktikot,és jönnek maguktól a pontok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hellósztok! Tudtok mondani valami stabil NB1-es csapatot akivel nem olyan nehéz játszani? Nem vagyok egy Mourinho,csak egy átlagos manager 😄

webibebi
közben megtaláltam😊 köszönöm 😊 elég jóra sikerült ez a játék 😄 nagyon sok jó dolog van benne. a szabadrúgás készítõt azt merre találom:S

msn:[email protected] bárki felvehet

Fisicofan
csapat/Team Policy és itt a First Team fülnél

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

webibebi
hol lehet beállítani h a barátságos meccseket az asszistens irányítsa?

msn:[email protected] bárki felvehet

DONGUBA
kiket igazoltal?eddig liptak a legnagyobb nevem😄....meg Benjelun vagy ki a rak

Néhány név akik 11-ben is jók voltak: Anafri, Mobi Okili Ku.. jók és olcsóak. Most Kantára hajtok ne jáccon má nb2-be
pedig Klein nem rossz... Én õt megtartom
DONGUBA
Elso meccs igen mert ugy generalta a jatekot hogy az odavago mar le volt jatszva.....LIPTAK ELJOTT hozzam😄DDDDD.....Nemeth Krisztian szoba se all velem....csizmadiat eladtam 220 ezer fontert es kleint is majdnem 500 ezerert

Látom sokat nem erõsítettél a csapaton 😊) Ha valaki talál faszántos playereket akik eljönnek magyarba megírhatná. Én is fradival kezdtem épp, Németh Krisztián és Lipták free csak nem akarnak jönni, bár némo jönne csak rengeteget kér😞(
gojoci
"elsõ meccs Európa liga visszavágó" nincs itt valami zavar?

LasDen
hatalmas fölényben játszott az ellenfél...😄

DONGUBA
Tessek elso meccs europa liga visszavago....

stat..

stat2

Csacsi
Köszi.....ott volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hát a játékban is van képernyõmentés gomb,alt+f9 asszem? nem tudom,de átlehet állitani a billt..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

gojoci
Alt+F9 vagy valami ilyesmi, és a screenshots mappába menti õket.

akkor a fraps nevû progi kell neked
DONGUBA
hogy kell kepet menteni?A lapin nincs printscreen gomb😄😄😄😄😄

képeket tessék nyomatni ezerrel 😄
DONGUBA
Na fm2012....Fradival a kezdes es lam adtak egy millat igazolni de vigyazunk ra😊)...megy a jatekoskereses.

bakkerman
kezdtem egy vándorkarriert,8 bajnokság betöltve,16 osztállyal,elsõ csapatom az fc brussels,2011-ig írtam alá velük.

gojoci
A 2011-ben a játékos "positions" fülén volt. Gondolom most is ott vannak felsorolva.

Csacsi
Már nem emlékszem, hogy a 2011-ben benne volt-e...de a 2012-ben van olyan lehetõség, hogy megnézzem a játékosok "preferred movejait"? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Na kellet ez nekem?Liverpool-MU ligakupa.Gondoltam rangadó, mindenki fel van tüzelve.Erre félidõben ilyen 6.8-as átlag nállam, de még így is dominálunk.Második félidõ, MU szöglet, béna gól,anyád.Némi csere, helyzet hegyek, 80x percben Suarez gól.Extra time, remek, 3 nap múlva bajnoki.Potya tizeneggyes, vezetünk, majd még egy gól sima.Hernandez megint betalál, anyád.De végül nyertünk.Labdabirtoklás 62-38 ide, lövés 22-14 és egy söröm elfogyott meccs közben<#hamm>
Nem akartam nagyon írni, de olvasom itt a hozzászólásokat és fél órája pont ezen filóztam.Szóval Angliában 1000 font a minimálbér ha jól tudom, az napi szintre lebontva kb 1 napi minimal.Nállunk meg....?<#rinya>
Viszont megint megy a demó, köszi a tegnapi tanácsokat.
Huni92
megítélés kérdése, de egyébként nem basztatni akartam a népet -jogom sincs, nekem sincs játék 😄-, csak megjegyeztem, hogy milyen szar a helyzet 😄

én mikor próbaidõs voltam, hetente kaptam, attól faszább dolog a világon nincs 😄
mindig van a zsebedben pénz és még félre is tudsz tenni belõle 😄
LasDen
mé nem hetente van fizetés itt is mint más normális országokban???? 😄

DONGUBA
Miert kin mulik???Megvan eredetiben neked...nekem....tobbsegnek??Nincs mert sajnaljuk ra a pizt tehat a mi hibank😄DDD

bakkerman
nem rajtunk múlik,hogy nincs tele a topik fm12-es karrier beszámolókkal

még 2 óra melo aztán go haza és vasárnapig fm.😊 majd irom a beszámolot.
akartam is írni, hogy aki reggel óta nem volt gép elõtt, és meglátja, hogy mennyi új hsz van, annak biztos megdobban a szíve, hogy hátha 😄