Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nálam ca: 112 pa:135
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az olaszok már a második félidõ elején feltolták a védelmüket, meg is lett az eredménye, alant látható.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem mondtam én, hogy CSÁSZÁR lenne...
Annyit írtam, hogy nálam nem fért be a keretbe se az elsõ szezonban, egy jobb nb2-es játékosnak tûnt. Miközben IRL kirobbanthatatlan a csapatból, legjobb és legértékesebb játékosunk, nem melleleg több tucat meccset játszott a holland élvonalban.
Mellesleg nézz meg kérlek pár meccsünket. Középsõ védõkéne és dmc-ként is olyan 40-60 méteres hajszál pontos keresztlabdákat ad, hogy öröm nézni, magyar pályán ritka az ilyen.
CSAK a Fradi
huni, meg mindenkinek grat 😄
Tényleg utoljára, engem nem érdekel, hogy ki készítette, ki a felelõs érte, a végeredménnyel játszom és azt tudom egy kész egészként értkelni. Ez alapján egyelõre csalódott vagyok az nb1 kapcsán, ennyi. 😊
Lassan írok vmi szösszenetet a Fradimról, bár nem lett túl nagy örömködés az elsõ szezon.
CSAK a Fradi

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
10 kapuralövés volt, amibõl 2 kapufa és 1 gól. Szóval õ volt aki nagyot játszott szerintem.
Semmi mást nem akart az ellenfél csak megúszni nagyobb verés nélkül pl. 29 bedobása volt a Torinonak, ergo majdnem minden labdát kibasztak a védõk.
Felállás meg a lövések érdekesek lennének. De szerintem egyáltalán nem irreális. A futott km viszont tényleg fura.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
@Terminátor14
Ez mindig így volt hogy a frissen külföldrõl igazoltak az elõzõ bajnokság adatbázisából jönnek, és csak egy év múlva értékelik a magyarok az itteni teljesítménye alapján.
gameiro 5gól.. félidõ 2t cseréltem jött egy sérülés 3.cserét is kihasználom rá 1perc akit behoztam is megsérült... inkább nc a meccs
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
CSAK a Fradi
Az FM12vel csak nettel lehet játszani ????????? Mert a mobilnetem, ahol lakok elég gyenge, és nem tudok vele játszani... Nincs rá más mód ???
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
és nem látom..pedig kerestem mindenhol...viszont játékosoknál meg van olyan opció h törlés a national poolból
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Avanti Crociati!
továbbra sem látom a bugot, inkább csak szeretcsétlen voltál 😞 de majd valami profi kijavít vagy megerõsít
Avanti Crociati!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a bug az az, hogy ha eladták nekem, akkor hogy a francba adták el a chiévónak is? (nem volt közös játékjoguk a játékosért)
a kérdés hogy van e ilyen szabály 😊
Avanti Crociati!
Augusztusban leigazoltam a Bresciától Vass Ádámot. Ki is írta, hogy január 10-n érkezik. Minden szép és jó el is jött. Ekkor jött a bazmeg 😄 nem tudom játszatni, mert én vagyok idén neki a 3. csapat ahol játszana.
A Brescia eladta valamilyen módon a Chiévónak és ott is játszott két meccset.
17et lenyomott a Bresciában. Így most várhatok a következõ szezonig vele.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
@paly90: azt csak akkor látod, ha szövetségi kapitány vagy. Legutóbb a '11-ben voltam, akkor a csapatképernyõn látszódott.