Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nálam stabil kezdõ Otten, de valóban hibásan (gyengén) van megcsinálva szegénykém.

amúgy nálam ca: 112 pa:135

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
meg is érdemlik...😄 szép volt..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
7-3-mal vertük ki a Milant, a visszavágón tartalékos védelemmel is álltuk a sarat.
Az olaszok már a második félidõ elején feltolták a védelmüket, meg is lett az eredménye, alant látható.

bakkerman
azért aki a holland élvonalból jön,az legyen már 4-4 és fél csillagos az NB1-ben,és ne legyen egy szinten a Vasas egyik belsõvédõjével...igenis emelkedjen ki a magyar mezõnybõl,legyen 1 milliós piaci értéke,mint ahogy Alvesnek is nyugodtan adhattak volna 900k-1 misis piaci értéket,mert ez így lófasz,hogy 200k-ért akármikor elhozhatom egy Gyõrrel,vagy egy Debrecennel,ahova a büdös életbe nem menne el,mert nála már cask a Vidi,vagy külföld jön szóba...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
nincs szükségem ilyenekre...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Terminátor14
Örülök, hogy õszinte vagy. 😊

Nem mondtam én, hogy CSÁSZÁR lenne...

Annyit írtam, hogy nálam nem fért be a keretbe se az elsõ szezonban, egy jobb nb2-es játékosnak tûnt. Miközben IRL kirobbanthatatlan a csapatból, legjobb és legértékesebb játékosunk, nem melleleg több tucat meccset játszott a holland élvonalban.
Mellesleg nézz meg kérlek pár meccsünket. Középsõ védõkéne és dmc-ként is olyan 40-60 méteres hajszál pontos keresztlabdákat ad, hogy öröm nézni, magyar pályán ritka az ilyen.

CSAK a Fradi

Huni92
nice 😊 nem akarsz logopacket betenni? 😄

zorrobomber
Õszintén megmondom neked, én a valóságban sem látom mitõl lenne akkora császár ez az Otten gyerek 😊 Vagy csak álmodtam hogy 14. helyen áll a Fradi? 😊

LasDen
a 2. osztály királya vagyok úgy látszik...espanyolt is lazán felküldtem meg most a swanseat is...a bajnokság is majdnem meglett, de wolvesnak ki kellett volna kapnia az utolsó ellen, de nem sikerült nekik, így marad a 2. hely, ami így is királyság, fõleg, hogy 15. helyrõl jöttünk fel...pl-re meg kéne erõsíteni csapatot, mer nem lesz okéamúgy, de meglátjuk...😄

huni, meg mindenkinek grat 😄

Terminátor14
Most írjam le harmadszor is, hogy ez engem totál hidegen hagy?

Tényleg utoljára, engem nem érdekel, hogy ki készítette, ki a felelõs érte, a végeredménnyel játszom és azt tudom egy kész egészként értkelni. Ez alapján egyelõre csalódott vagyok az nb1 kapcsán, ennyi. 😊

Lassan írok vmi szösszenetet a Fradimról, bár nem lett túl nagy örömködés az elsõ szezon.

CSAK a Fradi

Huni92
Hannover, Nürnberg, Kaiserslautern nevû, gigászi kluboktól kikapunk, aztán elmegyünk Milanóba, és szétverjük a noname AC Milant...

<#eljen>

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Atesz89
Állítsd át a költségvetést és máris lesz pénz igazolni, olyan 17-18000 €/hét bõven elég fizetésre és akkor lesz kb. 200.000 €-d igazolni

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

media prediction 16. hely. 😄

bakkerman
olyan rosszul biztos nem fogsz szerepelni mint a valóságban a ZTE,olyan fantasztikusan szar csapatot csak rajzolni lehet,szerintem 6.-12. hely a realitás a játékban egy ZTE-vel

hát kezdtem egyet a zátével. a keret borzalmas, pénz nincs. kénytelen leszek egy karácsonyfa 4-3-2-1 felállást játszatni, de nem magas, mindent elfejelõs csatárral, hanem fast strikerrel, és öt középsõ középpályással (3 cm, 2 am). szép baleset lesz.

Huni92
hanyatlunk, 8 forduló van hátra, 12 pontra nõtt a különbség a Bayern és köztünk, a Leverkusen meg 4 pontra van tõlünk (bár épp most kaptak ki a Kölntõl 7-0-ra 😄)

Maximum a kapusukat lehet kiemelni.
10 kapuralövés volt, amibõl 2 kapufa és 1 gól. Szóval õ volt aki nagyot játszott szerintem.
Semmi mást nem akart az ellenfél csak megúszni nagyobb verés nélkül pl. 29 bedobása volt a Torinonak, ergo majdnem minden labdát kibasztak a védõk.

Felállás meg a lövések érdekesek lennének. De szerintem egyáltalán nem irreális. A futott km viszont tényleg fura.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
csak kergették alabdát felsalá...😄

zyndar
És vajon hova futottak 115 kilómétert? 😄 Mert a kapuig nem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
meg kapásból az is kurva irreális,hogy ilyen fölényben játszott,és csak 1-0-ra nyert,tehát az ellenfél védelme idegileg bírta 90 percen keresztül

zorrobomber
<#eljen>
@Terminátor14
Ez mindig így volt hogy a frissen külföldrõl igazoltak az elõzõ bajnokság adatbázisából jönnek, és csak egy év múlva értékelik a magyarok az itteni teljesítménye alapján.

Darthmushroom
psg 6:2 celtic
gameiro 5gól.. félidõ 2t cseréltem jött egy sérülés 3.cserét is kihasználom rá 1perc akit behoztam is megsérült... inkább nc a meccs

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Terminátor14
Ez az új rendszer, akkortól megkapod az ifiket próbaszerzõdéssel, nálad lesznek vmennyi idõt és amelyik tetszik, azt szerzõdteted, a többi megy a levesbe.

CSAK a Fradi

Huni92
ejjha, március elején jött egy üzi, hogy új fiatal játékosok érkeztek a klubhoz próbajátékra. eddig ilyen csak a szezon elején volt :o van egy 15 éves ifi, azt írja, hogy next odonkor, az edzõm meg 4 csillagos potentialt gondol róla.

LasDen
thats called hip...fasza meccs...

offtopik
Zenszkij
de van, csak az illegális

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sziasztok, lenne egy sürgõs kérdésem !!!
Az FM12vel csak nettel lehet játszani ????????? Mert a mobilnetem, ahol lakok elég gyenge, és nem tudok vele játszani... Nincs rá más mód ???

Nelson Rivas eljött a Lokiba is, azért sztem magyar szinten kiemelkedõ védõ, szal lehet próbálkozni nála.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Fyrex
0-1?!<#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

most a brazil u-23-al vagyok...
és nem látom..pedig kerestem mindenhol...viszont játékosoknál meg van olyan opció h törlés a national poolból

BBeno2
kajak irrelális statisztika... a lövéstõl a futott km-ig. nem nyerõ.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zyndar
Nem rémlik, hogy láttam volna már ilyet <#idiota> Pedig egy osztályban vagyunk.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Oszd meg velünk, biztos jól jön.
Fyrex
fordítva <#idiota> de megértettem nagynehezen <#vigyor>

Avanti Crociati!

a bug az, ha jól értem, hogy a klubja elõször eladta a chievonak, utána meg neki.

Fyrex
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> óóóóó, leesett, elnézést! ez valóban elég furcsa <#merges2>

Avanti Crociati!

Fyrex
szerintem két külön dolog hogy melyik klubnál van egy srác játékjoga, és hogy a pályára lépés szabályainak megfelel-e

továbbra sem látom a bugot, inkább csak szeretcsétlen voltál 😞 de majd valami profi kijavít vagy megerõsít

Avanti Crociati!

BBeno2
van ilyen szabály gondolom. de itt azt találta bugnak hogyha egyszer augusztusban leigazolta januári érkezéssel akkor hogy adhatta el a chievonak a brescia. amúgy kölibe adhatta attól még nem?

DONGUBA
van egy idenyben max csak 2 csapatban jatszhat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nem a szabály zavar, az oké

a bug az az, hogy ha eladták nekem, akkor hogy a francba adták el a chiévónak is? (nem volt közös játékjoguk a játékosért)

Fyrex
ha van ilyen szabály akkor mért lenne bug?

a kérdés hogy van e ilyen szabály 😊

Avanti Crociati!

megtaláltam az elsõ bugot a játékban?!

Augusztusban leigazoltam a Bresciától Vass Ádámot. Ki is írta, hogy január 10-n érkezik. Minden szép és jó el is jött. Ekkor jött a bazmeg 😄 nem tudom játszatni, mert én vagyok idén neki a 3. csapat ahol játszana.

A Brescia eladta valamilyen módon a Chiévónak és ott is játszott két meccset.
17et lenyomott a Bresciában. Így most várhatok a következõ szezonig vele.

DONGUBA
szep gratula

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex

Avanti Crociati!

zyndar
De minek 😊

zyndar
Itten-e van leírva meg a fájl is.

@paly90: azt csak akkor látod, ha szövetségi kapitány vagy. Legutóbb a '11-ben voltam, akkor a csapatképernyõn látszódott.

LasDen
így pár szezonnal a hátam mögött kezdem ki ismerni a team talkot, mi mikor használ, mi nem..stb...😄

BBeno2
1.fm 11 magyarítást rá lehet tenni?

2. hogy is mûküdik ez a fake.lnc dolog? honnan kell kitörölgetnem mert tavaly csináltam és az rég volt 😄