Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
<#taps><#taps><#taps>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na kezdek egyet a Videotonnal,az utolsó centig kihasználom a fejlett anyagi lehetõségeket,és magyar kirakatcsapatot hozok létre,leszarván mindent,a lehetõ legjobb játékosokat akarom elhozni,és zsinórban gyûjtögetni a bajnokságokat!!!

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
<#nezze>

Avanti Crociati!

BUNDA! :D

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

:) de itt nem döme van ,hanem zsil :)

2016 ig szerzödött...kemény 5k az ára :)

Üdvözlet!

csak azért kérdezem, mert mióta Döme van, nem láttam
köszi firex...

Ranilovics simán itt van...miert hol lenne?

amugy 2 vereség dobodott rám ,uh lesz izgalom remélhetöleg

Üdvözlet!

Ranilovic irl ottvan még a fradiban?
Fyrex
grat Zsil és Hugo P.<#taps>

és kösz mindenki <#pias>

Avanti Crociati!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez a team az elsö idényben...

Üdvözlet!

Football Manager 2012
Anglia
Bolton Wanderers
http://soccerreviews.com/wp-content/uploads/bolton/Bolton-Wanderers-Logo.png

2011/2012

szezon összefoglaló

szezon elõkészületek

Vége a szezonnak, ideje összegezni, hogy mi is történt. Haladjunk sorjában:

Liga Kupa:
Idény elején ezt szerettem volna megnyerni, hogy jövõre indulhassak az EL-ben. Sikerült is :). Bár az elõdöntõben a másodosztályú Peterb. majdnem kiejtett minket :D.
liga kupa menetelés

FA kupa:
Mivel behúztuk a Liga kupát és a bajnokságban is jól álltunk, nem fektettem erre nagy hangsúlyt. A cserejátékosok léptek pályára, és az eredmény nem tükrözi a MU elleni meccset. Pariban voltunk végig.
FA kupa menetelés

Bajnokság:
A legfontosabb. Hihetetlen amit a srácok véghezvittek.
Sérülések jöttek, de nem volt semmi komoly. Pár napra sérültek le max az emberek.
Formaingadozás se volt tapasztalható a szezonban, végig eszméletlenül jók voltunk.
Bajnoki menetelés 1
Bajnoki menetelés 2

Nagyon szoros lett a végére. 37 meccs után 88 ponttal vezettem, második 87 ponttal a City és harmadik 85 ponttal a MU.
Az utolsó mérkõzésemet hazai pályán a Cityvel játszottam.
Döntetlen és gyõzelem esetén bajnokok vagyunk, vereségnél simán lehetünk harmadikok is (ami szép eredmény lett volna...de úgy hogy végig mi vezettünk, elszomorodtam volna).

Lássuk a meccset:
Bolton - City

Amikor vezetést szerzett a City lemondtam a bajnoki trófeáról, benyomtam hogy "overload" és elindultak a srácok. ;)
Knight külön megjegyzést érdemel, õ csak azért játszott mert a stabil középsõ védõm a Citytõl jött kölcsönbe, és a szerzõdése miatt nem léphetett pályára. :D

Tabella

Nekik köszönhetem, hogy idáig jutottam az elsõ évemben. :)
Jövõre igazolnom kell 4-5 új játékost a kiöregedettek helyett, de lesz is rá lehetõségem.

Jöjjenek a statisztikák:
Játékos stat
csapat stat
Év managere
Év kapusa
Év ifije ... megérte leigazolni
Év csapata

utóbbit viccesnek tartom, mert a bajnok és ligakupa gyõztes csapatomból csak 1 játékosom került be...

végezetül...idény közben kértem a vezetõket a stadion fejlesztésére...nem volt rá keret, na de most :) így hogy megnyertük a PL-t...jött is az üzenet:
stadion

Elsõ szezonnak igencsak tökéletes volt :)

ui: Valaki pattogott, hogy sok a sárgalap a játékban: 41-et kaptam összesen a szezon alatt :) Piroslapot pedig 0-t.
Nem rúgdosódni kell, hanem focit játszani.

hajrá mindenki

ez a helyzet...

Üdvözlet!

LasDen
az iggen...:?DD

Jól kezdett az újonc :D

Am grat mkinek tényleg vannak szép eredmények ;)

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

reménykedhetek?:D gyirmót és pálhalma veréssel kezdtem a szezont,míg a gyirmót gázmüvektõl kapott ki,paks meg misleny ellen:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

aztakurva :D
takarodsz a büdöspicsába :D
<#worship>

Fyrex
SOSEM GYÕZTÖK LE BERLUSCONI BÉRENCEK!!! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Avanti Crociati!

szerintem én a 2006 óta ablakban játszom :D
zorrobomber
igen, ablakban kell futtatni, nálam évek óta nem látott full screent, ez az a játék ahol semmi értelme, fõleg hogy így egyszerûbben tudod közben az sg-t is olvasni :)

ablakban futtatom és gond nélkül mûködik a print sreen
szoval print screen megvan,utána kerdi h webre,nyomtatora,vagy szovegesen....aztan egyik formatumot sem látja"

oriasi,,eddig 2 gombnyomás volt......screenshoot al meg nem tudom beilleszteni

ti hogy linkeltek képet 12-böl?

Üdvözlet!

végre valaki megért :D
az kemény :D abból hitelre tudsz vásárolni vagy 50-60 milkáért :D
LasDen
swanseanál azé jól megy...16 millát adtak igazolni, ennyibõl csak benn tudjuk tartani a csapatot...:D

thx

Üdvözlet!

van rá gomb a játékban, a beállításoknál megnézheted, hogy melyik
gabber_saviola
elvitte mindet a cica, mivel egyik sem ütötte meg a 130-as PA-t. :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Gallardo is a DVTK-ba
Hello' küldenék képet a bajnokságrol,,,az van h se a print screen,se a ctrl v,,nem másolja be corellbe,,,azaz mindig az asztalt fotozza" le....ilyet meg nem láttam...

valami ötlet?

köszi

amugy fradi 9 meccs--8 gyozelem,1 vereseg....eddig...remélem lesz kihivás azért,nem mindha hanyatlo forma hianyozna :)

Üdvözlet!

de nem érted, hogy nem illik a hírnevéhez? :D sérti az önbecsülését
Fyrex
<#guluszem1> jónak néz ki

Avanti Crociati!

Láma!
hol vannak a tehetséges magyar fiatalok a csapatból?!?!?!? <#idiota>

Fyrex
háj ól! <#wave>

grat Gábor & Huni & LasDen, jól nyomjátok <#taps>

geo sztem ne add fel, nem fogunk kinézni a topikból ha kivételesen nem nyersz meg mindent elsõre <#idiota>

Avanti Crociati!

na meg a másik hogy elcsesztem nagyon a dolgokat az igazolásoknál, mivel az nem vettem figyelembe az európa liga nevezési szabályait. (tehát orrba-szájba igazoltam a külföldieket a szabadlistáról.) meg elkültem egy csomó saját nevelésût, így egy normális méretû és erõsségû keretet sem tudtam nevezni el-be, jópár játékos így kimaradt, tehát ha jön néhány komoly sérülés akkor igen nagy szarban vagyok...
gabber_saviola
szerintem valami közepesen nívósabb bajnokság legerõsebb csapata kellene neked. pl. Rangers, Celtic, PSV ... ilyesmi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bakkerman
belerázódásként,és tanuló évnek szerintem tökéletes választás egy PSG

bakkerman
most ezért feladod??? a meglévõ kerettel megint dobogón végzel,megint kijutsz az EL-be,és lehet jövõre nagyobb szerencséd lesz,és verhetõ csapatot kapsz,és nem egy Man Cityt...

Sziasztok! Megvan nekem is a játék igy elkezdeném. Lenne egy pár kérdésem ha nem baj?:) Esetleg tudnátok ajánlani linket hol találok letöltést a játékhoz? Ill. valami patch van már? És kivel induljak? várom az ajánlatot olasz,angol,német,spanyol elsõ,másod osztályú csapatokat. Köszönöm. Üdv
szóval európa liga, második selejtezõkörben csatlakoztam, laza 9-1-es összesítéssel ki is ejtettem a szerb rad csapatát. aztán jött a brann bergen, 2-3-ra (félidõ 2-1 oda!) nyerünk kint, és 2-2 itthon, bravúr a javából! aztán jött megint a sorsolás és megkaptuk a man city-t. hát azt már lejátszani sincs lelki erõm... egyrészt esélyem sincs, így csáó európa liga, buktam egy halom lóvét, így már a következõ szezon is el van ásva ahogy az idei is el volt, egy forintot nem kaptam igazolni és a keret sem változott, csak minimálisan... tehát tele a faszom és töröltem a mentést. majd pár karrierrel késõbb talán újra próbálkozom. szóval most keresek valami másik csapatot.

http://www.youtube.com/v/AnzEWNUZYNE&version=3
LasDen
sosenem az a bajnok, aki érdemelné :DD

Huni92

s04 - bayern 5-1, totál ko. a hajrában 8 perc alatt négyet lõttünk nekik, és ezek lesznek a bajnokok, elképesztõ :D

LasDen
az utolsó gól széép volt..

/micsoda ték :DD/

gabber_saviola
http://www.youtube.com/v/EW-3JY4exwo&version=3

Huni92
nem tûnik nagy skillnek, de 14 éves, ki tudja, mi lehet belõle :)
kát, hogy a szezon végén új karriert kezdek, és nem viszem ezt még 10 évig :D

ter stegen egyébként játszik még valakinél? elég idióta egy kapus, átlagban kétszer árnyékra vetõdik egy meccsen.