Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Avanti Crociati!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
2016 ig szerzödött...kemény 5k az ára :)
Üdvözlet!
Ranilovics simán itt van...miert hol lenne?
amugy 2 vereség dobodott rám ,uh lesz izgalom remélhetöleg
Üdvözlet!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Anglia
Bolton Wanderers
http://soccerreviews.com/wp-content/uploads/bolton/Bolton-Wanderers-Logo.png
2011/2012
szezon összefoglaló
szezon elõkészületek
Vége a szezonnak, ideje összegezni, hogy mi is történt. Haladjunk sorjában:
Liga Kupa:
Idény elején ezt szerettem volna megnyerni, hogy jövõre indulhassak az EL-ben. Sikerült is :). Bár az elõdöntõben a másodosztályú Peterb. majdnem kiejtett minket :D.
liga kupa menetelés
FA kupa:
Mivel behúztuk a Liga kupát és a bajnokságban is jól álltunk, nem fektettem erre nagy hangsúlyt. A cserejátékosok léptek pályára, és az eredmény nem tükrözi a MU elleni meccset. Pariban voltunk végig.
FA kupa menetelés
Bajnokság:
A legfontosabb. Hihetetlen amit a srácok véghezvittek.
Sérülések jöttek, de nem volt semmi komoly. Pár napra sérültek le max az emberek.
Formaingadozás se volt tapasztalható a szezonban, végig eszméletlenül jók voltunk.
Bajnoki menetelés 1
Bajnoki menetelés 2
Nagyon szoros lett a végére. 37 meccs után 88 ponttal vezettem, második 87 ponttal a City és harmadik 85 ponttal a MU.
Az utolsó mérkõzésemet hazai pályán a Cityvel játszottam.
Döntetlen és gyõzelem esetén bajnokok vagyunk, vereségnél simán lehetünk harmadikok is (ami szép eredmény lett volna...de úgy hogy végig mi vezettünk, elszomorodtam volna).
Lássuk a meccset:
Bolton - City
Amikor vezetést szerzett a City lemondtam a bajnoki trófeáról, benyomtam hogy "overload" és elindultak a srácok. ;)
Knight külön megjegyzést érdemel, õ csak azért játszott mert a stabil középsõ védõm a Citytõl jött kölcsönbe, és a szerzõdése miatt nem léphetett pályára. :D
Tabella
Nekik köszönhetem, hogy idáig jutottam az elsõ évemben. :)
Jövõre igazolnom kell 4-5 új játékost a kiöregedettek helyett, de lesz is rá lehetõségem.
Jöjjenek a statisztikák:
Játékos stat
csapat stat
Év managere
Év kapusa
Év ifije ... megérte leigazolni
Év csapata
utóbbit viccesnek tartom, mert a bajnok és ligakupa gyõztes csapatomból csak 1 játékosom került be...
végezetül...idény közben kértem a vezetõket a stadion fejlesztésére...nem volt rá keret, na de most :) így hogy megnyertük a PL-t...jött is az üzenet:
stadion
Elsõ szezonnak igencsak tökéletes volt :)
ui: Valaki pattogott, hogy sok a sárgalap a játékban: 41-et kaptam összesen a szezon alatt :) Piroslapot pedig 0-t.
Nem rúgdosódni kell, hanem focit játszani.
hajrá mindenki
Am grat mkinek tényleg vannak szép eredmények ;)
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Avanti Crociati!
oriasi,,eddig 2 gombnyomás volt......screenshoot al meg nem tudom beilleszteni
ti hogy linkeltek képet 12-böl?
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
valami ötlet?
köszi
amugy fradi 9 meccs--8 gyozelem,1 vereseg....eddig...remélem lesz kihivás azért,nem mindha hanyatlo forma hianyozna :)
Üdvözlet!
grat Gábor & Huni & LasDen, jól nyomjátok <#taps>#taps>
geo sztem ne add fel, nem fogunk kinézni a topikból ha kivételesen nem nyersz meg mindent elsõre <#idiota>#idiota>
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
s04 - bayern 5-1, totál ko. a hajrában 8 perc alatt négyet lõttünk nekik, és ezek lesznek a bajnokok, elképesztõ :D
/micsoda ték :DD/
kát, hogy a szezon végén új karriert kezdek, és nem viszem ezt még 10 évig :D
ter stegen egyébként játszik még valakinél? elég idióta egy kapus, átlagban kétszer árnyékra vetõdik egy meccsen.