Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eredeti a játékod?
horrorpops
próbálom feltelepíteni a 09-t, de az aktiválási kód után ez fogad: http://noob.hu/2011/11/05/cats_2.jpg
mit kellett csinálni ahhoz, hogy mûködjön?

blüh im ganzen dieses glückes.

RemX
Igen mert azt hittem minden lóvét odaadnak az eladásokból de nem... 😞 De az elõször írtak sem voltak reális célok 6-7 milláért sajna pedig jó játékosok...

Elhoztam a Topalt a Valenciából kölcsönbe. majd télen körülnézünk 😊

zyndar
Értem én, csak 6-7 milliót írtál elõször.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

RemX
De nem adtak pénz... van 4 millám most igazolni...

zyndar
Akkor: Kara (Parma), Kévin Anin, Javi García, Marco Biagianti, Didier Digard.
Azért a 'Poolal meg lehet szerezni néhány playát 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

igen köszi most találtam egy tunéziait az tartaléknak bõven megfelel
szerintem a legegyszerûbb, ha megkeresed a neked megfelelõ személyt, mert mindenkinek máshogy generálja a játékosokat a játék, aztán nem biztos, hogy nálad is jó lesz az, aki másnál bevált
Sziasztok!
Magyar bajnokságban azon belül Fradiba nem tudtok valami belsõ védõt? Tartalék lenne Grúz és Klein mögött! Köszi!
LasDen
féltávnál...bõven jobban állunk mint vártam elõtte...így a célkitûzés valsz sikeres lesz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RemX
köszi de ezekre esélyem nincs 😊

zyndar
Mario Bolatti, Ognjen Vukojevic, Rio Mavuba, Bruno (Soriano), Yann M'vila, Angelo Palombo.

Huni92
Fernando a Portoból.

grat itsuki 😊

köszi Zyndar 😊

ez a második szezonom,de a harmadik lesz a legnehezebb 😄 1 egyiptomi csatár és 1 francia védõ jött. nagyon mást nem is tudok hozni..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

RemX
Srácok!

Sürgõsen kellene nekem a liverbe egy megbízható DM aki adott esetben CM is tud lenni, tehát nem árt ha tud passzolni... van rá úgy 6-7 millám euróban.

HELP! 😊

eddigi tapasztalataim szerint az elsõ szezon egy kicsit mindig könnyebb, mint a többi.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

zyndar
Ez az Itsuki, megy ez! <#worship>

LasDen
a blackburn 5 góllal megszopat, míg a manunited ellen laza 1-1...komolyak vagyunk...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FC Ajka
2012-2013

Nem igazoltam sztárokat.nem is lett volna rá pénzem. Egyedül Nagy Erik-et tudnám kiemelni,õ hatalmas csillag lett a csapatba. új csatársort hoztam Kresz és Dékány személyébe,azért több gólt vártam volna tölük. a védelembe Szücs hihetetlen erõsitésre sikeredett. Szezon legjobbja volt.
Bajnokság nem úgy indult,de úgy fejezödött be ahogy kellett... 4.helyen teleltünk,11pontra lemaradva a Pakstól... majd 2 gyözelem után 8 pontra olvadt az elönyük (ekkor megkérdeztem,hogy reménykedhetek-e választ nem kaptam😄 )

a paksi derrby...

a bajnokság vége. Hát ilyet még nem müveltem 1 fm-be se,ez picit a diósgyõr nb2es menetelésére hasonlit... õsszel sanszunk sõt nem is gondoltam feljutásra,erre tavasszal olyat müvelt a csapat amit én még sose tapasztaltam.

mérközések... elég hosszú veretlenségi sorozatot mutattunk be...😊

a magyar kupa csalódás lett...

a keretünk. mindenki nb2es szint...

és a legjobb játékosunk...
Nem akarom szétkergetni a csapatot,kell 2 csatár és 1 belsõ védõ... talán bentmaradunk,de nehéz lesz..

Darthmushroom
én is mindjárt belépek befejezem az elsõ szezont a celtic-el és majd hozok képeket róla. bajnokság szinte tuti h meglesz a 4. derby-n is nyertünk a rangers ellen és így 11pont elõny (1 többet játszva) és lassan már szétoszlik a mezõny alsó és felsõház. szóval nem sok van hátra.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

RemX
Én is ebben bízom, hogy csak a szezon elején vagyunk... mert mikor elõször játszottam próbaképpen a reállal akkor ott rendben volt...

Gratula mindenkinek!

Vagy a játék ennyire könnyû,vagy ti vagytok ennyire jók,vagy én vagyok ennyire rossz? sokszor eltûnõdök ezeken... szenvedve tudunk csak nyerni meg ilyenek... na de vége a 2.szezonnak mindjárt felteszem az értékelést..😄

Darthmushroom
*meg

Darthmushroom
hát mondjuk ahogy figyeltem celtic mentésbe nem is sok játékos van most átadón/kölcsön az elején. ott nekem is fõleg csak angolok voltak. megy egy két fos játékos más országokból

RemX
Large, 18000 player

mekkora adatbázist állítottál be kezdésnél?
RemX
Kivedtem hogy szûrje a nem reálisokat... és mégis 😞

na akkor én is jelentkezem egy kis riporttal.

A keret siralmas volt, a szélsõ játékosok abszolút hiányoztak belõle. a tehetségesebb fiatalok mind kölcsönben az u19 játékosaival kitöröhettem volna a s*ggem, szóval egybõl repült mind átadó és kölcsönlistára. akik maradtak, azokba szorult némi potenciál, de inkább a jövõ emberei, én pedig nem szerettem volna azonnal kiesni, szóval egybõl aktivizáltam magam a másnak nem kellõ játékosok piacán.

õk jöttek. patrik és obiakor best buyok voltak.

a keret

taktika

és az elsõ meccs. örülhetnek, hogy ennyivel megúszták

Darthmushroom
szerintem azért mert assistod kiszûrte az irreális játékosokat, és ezért csak olyan van a listába aki el is menne hozzád, és azok szinte csak angolok.

RemX
Sziasztok Srácok!

Kezdtem egy játékot a Liverpoollal...

Csak nálam van olyan gond, hogy a játékos keresésnél a transfer listed, listed for loan stb. részeknél szinte csak és kizárólag angliában játszókat látok????? 😞

bakkerman
Videoton-Borac 3-3 (3-1-re is vezettünk),remélem kinnt nem tudunk nyerni,és kiesünk,ez a foshalmaz nem érdemel továbbjutást.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
két bajnoki 0 pont,3 lõtt,7 kapott gól. finom lesz,21. percben 0-3-nál már nagyon remegett a kezem,hogy kinyomom a picsába a gépet,de már csak azért is kiváncsi voltam megállnak-e 10 alatt a honvédosok,5 gombóc lett belõle,sebaj,jön a Borac elleni BL csata

bakkerman
ha játszatod akkor 2-3 év és nagy penge lesz a srác

akvik
na kicsit drágán de megérkezett a csapathoz a legnagyobb spanyol tehetség deolufeu.kiváncsi vagyok beváltja a hozzáfûzött reményeket.szerencsére jókor hoztam el így saját nevelésnek fog számítani.

Huni92
majdnem egy óra kellett, de azt hiszem, megvan! Cádiz, spanyol harmadosztály.

én sem láttam még sose azért mondtam 😄 én kezdetm egyet a Fradival kiváncsi vagyok....😄
Huni92
FM08, Gyõri Eto, és azzal kifújt 😄 Sokra abból sem emlékszem, de az megmaradt, hogy Sasa Stevanovic nagy király volt a szögletbuggal 😄

akvik
Hunit még sose láttam magyar csapattal tolni😄
Jól alakulnak az átigazolások a Malaganal.Érkezett eddig Canella,K.Akale és jövõre csatlakozik a kerethez Kovacic.érkezik még Deulofeu és kéne valami tapasztalt játékos a kp-ra meg egy fiatal védõ Carrico is a keretet erõsíti majd.

Huni92
nem vagyok én mazopista, és az eszem sem ment el teljesen még 😄

Huni kezdj egyet a magyar bajnokságban 😊
Huni92
miapicsa, az atletico romát visszasorolták, már nem profi csapat, pénzügyi gondok miatt nem indult idén a harmadosztályban, de még a negyedikben sincs benne, brühühü 😞

akvik
öreg Raúl azért csinált egy 13+17et😊

Huni92
Rövid összegzés a bemelegítõrõl, már ami az FM2012-t illeti:
Schalke 04, Barusso, Hildebrand, Nelson Rivas, Gio dos Santos, Kwadwo Asamoah (11 millió), ter Stegen (14 millió), Fernando (kp, Porto, 1,7 millió), Friedrich érkezett a nyáron illetve januárban, Marica, Baumjohann, Hildebrand, Moravek, Uchida, Pukki távozott.

68 pontot gyûjtöttünk a bajnokságban, tízzel kevesebbet, mint a bajnok Bayern, ezzel a 2. helyen végeztünk. 69 (^^) lõtt gól, 28 kapott, 21 gyõzelem, 5 x és 8 vereség a mérleg. Huntelaar 19 góllal gólkirály.

Az EL-ben sima továbbjutás a csoportból, majd a Milant és az Arsenalt is kiverve a döntõig mentünk, ott a Shakhtar ellen meccseltünk, 3-1-re nyertünk is. Huntelaar itt is gólkirály lett, 13 góllal.

A Német Kupában is döntõig mentünk, a Dortmund ellen pedig egy nagyon gyenge színvonalú meccsen 1-1-es 120 perc után tizenegyesekkel nyertünk (4-1).

Kép a keretrõl.

Most pedig irány egy alacsonyabb osztály, bár még nem tudom, melyik csapathoz megyek. 😊

akvik
van mit alakítani ezen a malaga-n pedig nem vásárolták õket össze annyira rosszul.

Elkezdtem a Fradival 😄
Huni92
csíííííter 😛

baglyozás lesz? hamarosan indítom az új karriert.

akvik
hopp egy Zidane az fmbe😄 (kis móka és tesztelés péntek estére)
és komolyra fordítva a szót végre kezdek egy karriert Malagaval.

jön obiakor \o/

grat

Sikerült megoldanom.Köszönöm 😊