Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit kellett csinálni ahhoz, hogy mûködjön?
blüh im ganzen dieses glückes.
Elhoztam a Topalt a Valenciából kölcsönbe. majd télen körülnézünk 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Azért a 'Poolal meg lehet szerezni néhány playát 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Magyar bajnokságban azon belül Fradiba nem tudtok valami belsõ védõt? Tartalék lenne Grúz és Klein mögött! Köszi!
ez a második szezonom,de a harmadik lesz a legnehezebb 😄 1 egyiptomi csatár és 1 francia védõ jött. nagyon mást nem is tudok hozni..
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Sürgõsen kellene nekem a liverbe egy megbízható DM aki adott esetben CM is tud lenni, tehát nem árt ha tud passzolni... van rá úgy 6-7 millám euróban.
HELP! 😊
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2012-2013
Nem igazoltam sztárokat.nem is lett volna rá pénzem. Egyedül Nagy Erik-et tudnám kiemelni,õ hatalmas csillag lett a csapatba. új csatársort hoztam Kresz és Dékány személyébe,azért több gólt vártam volna tölük. a védelembe Szücs hihetetlen erõsitésre sikeredett. Szezon legjobbja volt.
Bajnokság nem úgy indult,de úgy fejezödött be ahogy kellett... 4.helyen teleltünk,11pontra lemaradva a Pakstól... majd 2 gyözelem után 8 pontra olvadt az elönyük (ekkor megkérdeztem,hogy reménykedhetek-e választ nem kaptam😄 )
a paksi derrby...
a bajnokság vége. Hát ilyet még nem müveltem 1 fm-be se,ez picit a diósgyõr nb2es menetelésére hasonlit... õsszel sanszunk sõt nem is gondoltam feljutásra,erre tavasszal olyat müvelt a csapat amit én még sose tapasztaltam.
mérközések... elég hosszú veretlenségi sorozatot mutattunk be...😊
a magyar kupa csalódás lett...
a keretünk. mindenki nb2es szint...
és a legjobb játékosunk...
Nem akarom szétkergetni a csapatot,kell 2 csatár és 1 belsõ védõ... talán bentmaradunk,de nehéz lesz..
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Vagy a játék ennyire könnyû,vagy ti vagytok ennyire jók,vagy én vagyok ennyire rossz? sokszor eltûnõdök ezeken... szenvedve tudunk csak nyerni meg ilyenek... na de vége a 2.szezonnak mindjárt felteszem az értékelést..😄
A keret siralmas volt, a szélsõ játékosok abszolút hiányoztak belõle. a tehetségesebb fiatalok mind kölcsönben az u19 játékosaival kitöröhettem volna a s*ggem, szóval egybõl repült mind átadó és kölcsönlistára. akik maradtak, azokba szorult némi potenciál, de inkább a jövõ emberei, én pedig nem szerettem volna azonnal kiesni, szóval egybõl aktivizáltam magam a másnak nem kellõ játékosok piacán.
õk jöttek. patrik és obiakor best buyok voltak.
a keret
taktika
és az elsõ meccs. örülhetnek, hogy ennyivel megúszták

Kezdtem egy játékot a Liverpoollal...
Csak nálam van olyan gond, hogy a játékos keresésnél a transfer listed, listed for loan stb. részeknél szinte csak és kizárólag angliában játszókat látok????? 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jól alakulnak az átigazolások a Malaganal.Érkezett eddig Canella,K.Akale és jövõre csatlakozik a kerethez Kovacic.érkezik még Deulofeu és kéne valami tapasztalt játékos a kp-ra meg egy fiatal védõ Carrico is a keretet erõsíti majd.
Schalke 04, Barusso, Hildebrand, Nelson Rivas, Gio dos Santos, Kwadwo Asamoah (11 millió), ter Stegen (14 millió), Fernando (kp, Porto, 1,7 millió), Friedrich érkezett a nyáron illetve januárban, Marica, Baumjohann, Hildebrand, Moravek, Uchida, Pukki távozott.
68 pontot gyûjtöttünk a bajnokságban, tízzel kevesebbet, mint a bajnok Bayern, ezzel a 2. helyen végeztünk. 69 (^^) lõtt gól, 28 kapott, 21 gyõzelem, 5 x és 8 vereség a mérleg. Huntelaar 19 góllal gólkirály.
Az EL-ben sima továbbjutás a csoportból, majd a Milant és az Arsenalt is kiverve a döntõig mentünk, ott a Shakhtar ellen meccseltünk, 3-1-re nyertünk is. Huntelaar itt is gólkirály lett, 13 góllal.
A Német Kupában is döntõig mentünk, a Dortmund ellen pedig egy nagyon gyenge színvonalú meccsen 1-1-es 120 perc után tizenegyesekkel nyertünk (4-1).
Kép a keretrõl.
Most pedig irány egy alacsonyabb osztály, bár még nem tudom, melyik csapathoz megyek. 😊
és komolyra fordítva a szót végre kezdek egy karriert Malagaval.