Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ja és gratula persze a szép meneteléshez...odapörköltél rendesen...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bajnokság
Nehezen indult, döcögõsen folytatódott, aztán a téli szünet után megállíthatatlanul elkezdtünk egy új formációval felfelé törni! Az egész tavaszi szezonban talán 3-4 pontvesztést produkáltunk, így végül hatalmas harcban értünk oda az utolsó BL-t érõ helyezésre.
Kupa
Meglepõen sima volt minden. Hogy a többi csapat lazázta el, vagy csak én akartam nagyon valamit nyerni már elsõ évben azt nem tudom, de megingás nélkül, minden egyes meccset megnyerve lett miénk a TIM Cup.
Játékosok
A legjobb igazolás egyértelmûen Vass Ádám & Modibo Diakité voltak, akik stabil kezdõként egyenletes teljesítményt nyújtottak. A csapat legjobb góllövõje 24 góllal Sergio Floccari lett, míg az asszisztkirály Sebastian Giovinco volt 26 gólpasszal.
Jövõre...
Mindenképp szeretnék jövõre bajnokságot nyerni, és a BL csoportkörbe bejutva, ott legalább 3. helyezést elérni. Mindenesetre kupa nélkül megint nem maradunk, hiszen az augusztusi olasz szuperkupát már megnyertük hosszabbításban!

Avanti Crociati!
kösz rexi, lehet, hogy nem elég nagy neki a képernyõm 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
<#puszi>#puszi>
jött volna amúgy mcfadden is, de amikor elfogadta a szerzõdésajánlatomat, akkor megbukott az orvosin, amikor meg átment volna azon, túl nagy fizut kért, nem tudtam megadni és egyezkedni sem volt hajlandó. arne friedrich meg diarra volt még célpont, elõbbi nem tárgyalt, utóbbiról épphogy, de lemaradtam.
Egyébként csak mondom, 4 meccsel a vége elõtt még van esélyünk a fantasztikus 8. helyre 😄
gondolkodtam, hogy elhozom Feczesint, és összeáll a magyar duó, csak van egy Goitom, akitõl sokat várok, és nem akarom padoztatni. Januárban viszont sipirc lesz neki, ha nem nyomja jól.
Játékosmozgások