Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
miért lenne vicces?? nekem is volt már 10+ meccses gyõzelmi sorozatom...swanseaval a feljutás után az elsõ vereséggel ért véget a 20 meccses veretlenségi sorozatom...az meg hogy kihagyják...passz nálam is vna.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RemX
Ja és eddig 24 meccsen kaptam 14 gólt... most ötöt... hagyjuk már...

RemX
Kabaré ez a játék.... a 13 meccses gyõzelmi sorozatom (mondjuk ez is vicces) után 5-0-ra kaptam ki a mögöttem álló Tottenhamtõl úgy, hogy a 7 lövésébõl 5 gól lett... mi meg mindent kihagytunk... valaki mondja meg mit kell tenni ahhoz hogy a kapussal szemben 10bõl legalább 4-5-öt belõjjenek a csatáraim...

Huni92
<#worship><#worship>

LasDen
Vasst én is leakartam most igazolni, de végül a genoahoz ment.....

ja és gratula persze a szép meneteléshez...odapörköltél rendesen...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
FC Parma 2011/2012 - 1. idény összefoglaló

Bajnokság
Nehezen indult, döcögõsen folytatódott, aztán a téli szünet után megállíthatatlanul elkezdtünk egy új formációval felfelé törni! Az egész tavaszi szezonban talán 3-4 pontvesztést produkáltunk, így végül hatalmas harcban értünk oda az utolsó BL-t érõ helyezésre.

Kupa
Meglepõen sima volt minden. Hogy a többi csapat lazázta el, vagy csak én akartam nagyon valamit nyerni már elsõ évben azt nem tudom, de megingás nélkül, minden egyes meccset megnyerve lett miénk a TIM Cup.

Játékosok
A legjobb igazolás egyértelmûen Vass Ádám & Modibo Diakité voltak, akik stabil kezdõként egyenletes teljesítményt nyújtottak. A csapat legjobb góllövõje 24 góllal Sergio Floccari lett, míg az asszisztkirály Sebastian Giovinco volt 26 gólpasszal.

Jövõre...
Mindenképp szeretnék jövõre bajnokságot nyerni, és a BL csoportkörbe bejutva, ott legalább 3. helyezést elérni. Mindenesetre kupa nélkül megint nem maradunk, hiszen az augusztusi olasz szuperkupát már megnyertük hosszabbításban!

Avanti Crociati!

LasDen
csak sikerült leigazolni ezt a szarházit...😄D

folytattam fradis karrierem sikerült 6pontos elönyt elbuknom és gól aránnyal az élen maradni...izgalmas lesz ez a szezon de még az elején vagyunk 😄
61 meccs 60 gól messi mérleg az elsõ szezonom végén <#eljen>

LasDen
nem mi kaptuk a legtöbb gólt a ligában...😄D addig meg jók vagyunk...de igen dolgozom az ügyön..😄

Fyrex
bentmaradtál, az a lényeg <#eljen>

Avanti Crociati!

Huni92
úgy nézem, hogy egy teljesen új védelem jól fog jönni 😄
kösz rexi, lehet, hogy nem elég nagy neki a képernyõm 😄

Fyrex
h elég nagy a képernyõd akkor lehet egyre több fület hozzáadni asszem

Avanti Crociati!

LasDen
közben ugye véget ért a bajnokság és sikerült benn maradni, bár elég fosul ment a 2., felében...ennek egyik oka, hogy télen city elvitte Gigliottit a gólvágómat aztán nem volt, aki rúgja õket...na mindegy...erõsíteni kell mer védelembõl távoztak, de péz meg van, úgyhogy nem lehet gond...😄

Huni92
Tudja valaki, hogy hogyan lehet elõvarázsolni ezt a nézetet?

bakkerman
1440x900

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

semmi
LasDen
kurva munkavállalási engedély...nem lehet senkit leigazolni me a buzik elutasítják...király csatárt találtam, de nem jöhet mer a buziknak nem tetszik...kapják be...a szélsõmet is visszadobták, de ott legalább fellebezhettem....

de te milyen felbontásban jáccol mer nekem az alap van beállitva az az 1024x....vmi 😄 és az nagyon rossz :S
Huni92
pár másodperc után megy rendesen, engem nem zavar 😄

bakkerman
nekemis kiszokta írni,ezért inkább maradok a full screen-nél,nálam alap h fm mellett megy a youtube,a facebook,az nso,az sg stb...

Köszi akkor megprobálom úgy 😊
sziasztok. fm2011-el játszom és az a problémám, hogy szezon végén a klub vezetõség bõvítené/építene új stadiont, viszont a városi vezetõség nem engedi...ilyenkor mi a teendõ?
egyszerre sokmindent csinálsz mellette, ami leterheli a gépet, olyankor várni kell és nem lesz semmi gond
az miért van nemtudjátok hogy ha ablak módba játszok egy idõ után leáll a játék és kiirja h nem válaszol???
off topic ?

bakkerman
reggel,nagy grat mindenkinek,dúrván csapatjátok! a banner pedig nagyon szép!! <#eljen>

Lazio, Napoli, Udinese, Malaga, Valencia, Fulham
Huni92
a kupában is megkaptuk õket, 1-0-ra nyertünk, öngóllal 😄

jóccak.

ajánlatok nekem vmi középcsapatot?😊
Huni92
Fisicofan
hmm, a Fredrikstad itthon 4-1-re nyert, 2 perc alatt kettõst kaptunk, asszem elfelejthetjük a 7. helyet, és örülhetünk, ha a 10. meglesz

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

gojoci
A 4-2-3-1 jó, inkább a balance és attacking az, ami nem stimmel. Próbáld meg a fluid/very fluid és standard/control opciókat.

Huni92
tegyük hozzá, hogy nálad 😄

bocs lányok, ma este nagyon köcsög vagyok 😄

Huni92
ezúttal elnézem még neked, de legközelebb nem lesz kegyelem, elnyered méltó büntetésed te gyarlóságodban rossz útra tévelyedett félkegyelmû 😄<#idiota>

<#puszi>

jött volna amúgy mcfadden is, de amikor elfogadta a szerzõdésajánlatomat, akkor megbukott az orvosin, amikor meg átment volna azon, túl nagy fizut kért, nem tudtam megadni és egyezkedni sem volt hajlandó. arne friedrich meg diarra volt még célpont, elõbbi nem tárgyalt, utóbbiról épphogy, de lemaradtam.

akvik
sztem összesesen fog 4meccset játszani nálad annyit lesz sérült😄DD

Fisicofan
Elnézést Mester, nem is értem mire gondoltam, bocsásd meg tudatlanságom... 😊
Egyébként csak mondom, 4 meccsel a vége elõtt még van esélyünk a fantasztikus 8. helyre 😄

Huni92
az bizony. 4 meccs, 3 gól, erre 1 hónapra kidõl szerencsétlen 😄
gondolkodtam, hogy elhozom Feczesint, és összeáll a magyar duó, csak van egy Goitom, akitõl sokat várok, és nem akarom padoztatni. Januárban viszont sipirc lesz neki, ha nem nyomja jól.

akvik
németh krisz frí rájder? akk el is hozom a barcába😊

LasDen
taníccs mester <#worship> 😄

Huni92
menj már, hova gondolsz? a két öngól teljesen megtervezett akció után született (és az elsõnél az ellenfél kapusa a gólvonalról sem véletlenül csúszott be a labdával a kapuba), és azt sem nevezném szerencsének, hogy 20 lövésbõl 2 gólt kaptunk, és azt sem, hogy annak ellenére, hogy kb stat alapján pályán sem voltunk, nem kaptunk ki 5-0-ra. ezt így beszéltem meg a fiúkkal, nem értem a problémád 😄😄

Játékosmozgások

A Dortmundhoz nem tudtok vmi jó taktikát? 4-2-3-1-et csináltam meg,hazai meccseken jó vagyok,de idegenbe nem megy a játék,1-2góllal kikapok vagy X-elek.Balance meg Attacking a felfogás.Pedig jó kis csapat ez,de vmiért nem megy.Weindenfeller-Pisczek-Hummels-Subotic-Scmelzcer-Bender-Kehl-Kagawa-Perisic-Götze-Barrios.Kadlec-et vettem meg 5misiért,õ a csere cs.Elõre is köszi.
Fisicofan
Nem vagyok egy Mourinho, de mintha nektek is lett volna egy apró, kicsi szerencsétek!? 😄 Persze lehet hogy tévedek... 😊

LasDen
ti nem is kellettetek volna a pályára....maguk is megoldottak mindent...😄D

Huni92
Bemakkolták a végén...<#idiota>

LasDen
😄DDD

Fisicofan
Ó, engem védekezésbe nehéz lesz felülmúlni, az Odd Grenlandnál volt 3 meccs sorozatba amikor csak mi tudtuk bevenni a saját kapunkat... És összesen is vagy 5-6 öngólnál tartunk idén

akvik
direkt van úgy.

Láma!
a világbajnokis selejtezõscsoport sorsolás direkt irányitott a játékban vagy csak nekem tünt fel hogy a IRL is ugyanaz a csoportja a magyaroknak mint a játékban? (nyáron volt ugye a sorsolás, irta is hirként hogy holnap sorsolnak, aztán hogy ezek a csoportok.)