Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudjátok hogy az orosz ligába hogyan van ez a légiós kérdés h mennyi lehet vagy mi? mer akarok kezdeni egyet ott csak nemtudom hogyan müködik...:S köszi !
Huni92
most kezdtek el dolgozni rajta, 77%-ot állítólag magyarít a tavalyi, de van még 10 ezer tétel amit le kell fordítani. ne kérdezd, fogalmam sincs mit takar egy tétel 😄

Roland10
kb mikorra várható magyarítás srácok?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Huni92
csaba! utánaolvastam a dolgoknak a loyalty bonusszal kapcsolatban. az egyszerûség kedvéért számokkal magyarázok.
van mondjuk milevskyi, aki kér 1 millió eurós bónuszt, 4 éves szerzõdés mellett. te megadod neki, hozzád igazol. az 1 millió eurót a 4 év alatt kapja meg, ha minden igaz, akkor havonta egy kisebb összeget. egy kis matek segítségével kiszámolható, hogy nagyjából havi 20 ezret fizetsz neki, mindezt négy éven keresztül.
egy dologban nem vagyok biztos, de ha jól értelmezem, akkor eligazolás esetén is ki kell fizetni a pénzt neki (ezt írják: If the player is sold, he will be due the outstanding sum - aki biztos benne, az fordítsa le 😄), viszont ha átadóra kéri magát, érvényét veszíti a hûségbónusz.

szerintem felesleges betölteni annyi játékost, régen én is annyival kezdtem, de az elején úgyis csak párezer játékos használható belõle, mert a többi falábú, plusz rettenetesen belassítja a játékot, utána pedig úgyis a generált játékosokra kell figyelni
show filter -> u19 squad

Sziasztok, nem látom az U19-es csapatom helyette a felnõtt keret játékosai láthatóak, mitõl lehet ez és mi rá a megoldás? köszi a segítséget.
Sziasztok.
kezdtem egy újat. 76000 játékossal. ti mennyivel kezditek?
a 200000+ nagyot lassít?

Mi a különbség ha 3 vagy 1 db fizioterapeuta van a csapatban?

War. War never changes...

nálam eddig nem okozott semmi hibát
Forza Italia
köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
igen,de kb a felét magyarosítja le csak,és valakinél okozott problémákat(kresdamp stb...)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
srácok az Fm11 es magyarosítás jó a 12 hez ??? 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
nagyon kegyetlen tud lenni a futball,ezzel az utolsó pillanatokban bekapott góllal 1 millió eurotól estünk el,mert ha nincs az a gól,akkor megyünk a BL playoff körbe,és aki onnan esik ki,az egyenes ágon EL csoportkörös,és az 1 misivel jár 😞 és akkor még ott lett volna 3 hazai meccsünk,meg még a jogdíjak 😞 na meg a koefficiensünk is nõtt volna...na mind1,már csak azért se adom fel,bajnok leszek megint a Vidivel,és jövõre neki megyek megint!

bakkerman
félek,hogy valami kárt teszek itthon a berendezésben,megyek is ki cigizni,hátha lenyugszok

bakkerman
Borac-Videoton 2-2 a 94. percben lõtte a gólt a Borac,elsõ meccs otthon 3-3 lett...próbálom visszafogni magam,de nehéz,remeg a kezem

Huni92
na, január vége van, elhoztam Pedro Moralest kölcsönbe, viszont elfelejtettem, hogy itt csak 2 nem-EU-s játékost lehet nevezni, ami Rivas és Bressan személyében már megvan. kipróbáltam Moralest, oktat, és nehéz szívvel ugyan, de Rivast nem nevezem a tavaszi szezonra. 7,40-es átlagot hozott le a csávó, de a támadójáték híve vagyok, ezért inkább õt hagyom ki.
értelmes védõt nem tudtam hozni helyette, az Alcoyano elleni meccs viszont megoldást szült. kiállították az egyik bekkemet, így 3 védõvel játszottunk és nyertünk. a Huesca elleni meccsre már egy 3-1-2-3-1-es felállásban mentünk ki, 6-1-re nyertünk, és bár a Huesca utolsó, a hat gól az hat gól, ráadásul nagyon szépen játszunk. egyébként jött Feghouli kölcsönbe, valamint visszatért M'bia is, kellemes gondjaim lesznek a kezdõ összeállításánál úgy érzem.
a felállás így néz ki:

valahogy akörül 😄 de ez megszokott ilyen szinten, ha az ember "minõségi" játékosokat akar a csapatba
LasDen
grat, bár nem szorulsz rá 😄

mi az átlagéletkor? 30?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az elég jól lecsúszott neki.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

LasDen
oda rakta...csak kár hogy kikaptunk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gááá... valaki javítsa plz... ezt meg törölje. addig meg képzeljétek oda. 😄

félidõ

Huni92
Almeria - Barca
jók voltunk, 3 kapufa 😞

LasDen
korábban elfelejtettem....igazolások...de a csapatnak még van hova fejlõdni, mert így nem sok elõre lépést látok a szezonra (és a média is 18. helyre vár 😄)

am érdekes, ilyet még nem láttam, hogy brazil-lengyel nemzetiségû srác 😄

Water
Sima ügy! 😛

Forza Juve per sempre!

Fyrex
annyit mondanék

REAL MADRID, LIVERPOOL, AJAX, PARMA

.

Avanti Crociati!

sziasztok, gratu mindenkinek, töltöm a zátét.

Szia! Ugyan oda másold ahova tavaly. http://www.fmhungary.hu/letoltes/fm2011_100hun
Huni92
Németh visszatért a sérülésébõl (4/3-al állt ugyebár), aztán lehozott egy masszív 1050 perces góltalanságot 😄

http://noob.hu/2011/11/06/Untitled_1.jpg

Nézzétek meg ezt.
Üdv, a tavalyi magyarosítással rendesen mûködik a játék (77%-ban magyar), és hova kell másolni a fájlokat? köszi a segítséget.
LasDen
csak most vettem észre a transzfer öf-nél, hogy a City 45milláé behúzta CR-t...😄

Sziasztok! Nem szoktam irogatni, de ugy dontottem megosztom velemenyemet a jatekkal kapcsolatban. Kezdtem egy karriert kedvenc csapatommal, a Liverpoollal. 3 merkozessel a szezon vege elott igy all a tabella:
tabella
A csapat:
csapat
Tavaszi eredmenyek:
meccsek
A pirossal bekarikazott merkozesekkel kapcsolatban az volt az erzesem, hogy akkor lovunk golt, amikor csak akarunk..ha vmelyik csapat megszerezte a vezetest, mi rogton forditottunk stb..
Lattam par bejegyzessel lennebb egy PL tabellat, ahol 20 meccs utan a ManU mutatoja kb azonos volt azzal, mint amit nalam alakitottak 35 meccs utan. Masnal is ilyen erosek? 😄 Csak amiatt nem lettem meg bajnok, mert rendre megverik a gep altal iranyitott csapatokat. Tudom, hogy csak egy jatek, de ez a liverpooli keret egyaltalan nem vilagvero, megis nagyon egyszeru veluk a game. Egyebkent a ligakupabol koran kiestem az ifik szerepeltetese miatt, az FA kupaban a Chelsea ellen jatszom a dontoben. A legfurcsabb dolgot a vegere hagytam. Steven Gerrard lett a 2011-es ev aranylabdasa, pedig Messi s Iniesta nem sokkal maradtak le golok, golpasszok tekinteteben. Amugy az aranylabdat nem a 2011-es naptari evben nyujtott teljesitmenyre adjak? Mert Gerrard marcius korul kidolt majd fel evre, de elotte amikor jatszott se volt meggyozo. 😄
aranylabda
LasDen
jól indul a szezon....2 vereség...de mit várjak, ha a mcity meg a chelsea az ellenfél....
azt most jött egy hír, hogy a szurkolók szeretnék ha dobnám a taktikát és mással próbálkoznék...kapják be 😄D

DONGUBA
MLSZ.HU 😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hogymit?
Krisz018
Sziasztok!!

Honnan tudom letölteni a magyar bajnokságot?

Köszönöm elõre is !!

us alessandria, olasz negyedosztály <#szeret>

a varese és az albinoleffe személyében két serie b-s(!) csapatot ejtettünk ki az olasz kupából. a negyedik forduló már tuti bukta, a fiorentinát kaptuk. bajnokságban meg eddig 3 meccs 3 gyõzelem, de 7 ponttal állunk. 😄 (megoldás: -2-rõl kezdtük a bajnokságot, ugyanis tavaly bunda(?) miatt pontlevonással súlytották és visszasorolták a csapatot egy osztállyal.)
Fyrex
jöhet a csoportkör <#vigyor>

Avanti Crociati!

Huni92
kösz bazdmeg 😄

Huni92
Zaragoza vs Almeria: 1-3, mwhahaha. Goitom triplájával megaláztuk õket, továbbmentünk 😊

fasza a banner!!

Huni92
1-0-ra nyertünk az élvonalban játszó és ott 13. helyen álló Zaragoza ellen kupameccsen hazai pályán, a visszavágó viszont szerintem nehezebb lesz.

A Császár emlékére mindent megkell nyerni a Fradival!
bakkerman
akkor fradiból lett egy nagy sportszelet?

hubazmeg, betöltöttem az afrikai játékosokat kezdésnél, a fradi fél év alatt kb 10 csokit leigazolt és a harmadik helyen vannak a tavaszi fordulók elõtt 😄
bakkerman
jah,a helyzetkihasználás az kabaré a játékban,legyek a Barcaval,vagy legyek a Debrecennel,vagy egy finn harmad osztályú csapattal...