Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tabella:
és akinek mindezt köszönhetjük:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ajka elsõ nb1es szezonjánál tartok,ahol eléggé fenyeget a kiesés réme. Igazolásaimat benéztem nagyon talán jövõre tudok alkotni valami szépet,már ha maradunk nb1be. Addig is hoztam egy szép gólt 😄
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
csak aszt remelem h 2. evben general teljes u 19 eseket....ahogy eddig is
Üdvözlet!
más csapatoknal semmi ilyesmi...majdnem minden u 19 szurke....(bövebben...azt szoktam tenni h a magyar b ban,minden csapatot atnezek tehetseg ugyben,,,hogy felhozzam a u 19 es csapatomat....ugye nem kell magyarazni...viszont elsö évben nincs kit igazolnom,mert ismetlem szurkék a fiatalok,egy ket kivetellel.....nem tudok nincs modom offer contract ra
nem is ertem mi ez az ujitás"
Üdvözlet!
Van egy-két játékos, akik nincsenek már a keretben, azok is érdekelnek?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
miért van az hogy elsö évben,,belépek a magyar bajnokság u 19 esekhez,bármely csapatnál,,,szürkék a fiatalok ehy 2 kivétellel.....
Hogy vasaroljam fel igy a fiatal ifiket?
Vagy 2 , évben generál majd? mert eddig ugye minden jatekos megtekinthetö volt 15,16 éves korátol.....
nálatok is ez a helyzet? köszi
Üdvözlet!
a bíró 10-est kapott, de ha a páros lábbal való becsúszásoknál a szándékot piros lappal jutalmazza, akkor a két csapatból nagyjából 6 ember maradt volna a pályán.
a történethez hozzátartozik, hogy sánchez ebben a szezonban már nem játszik, mert sérült, valamint a meccset kihagyta messi is, szintén sérülés miatt.
zyndar: jóvagyol, te kilencvenkettedikpercesmakkerkirály 😄
december közepén járunk, 15 fordulón vagyunk túl, meglepõen jól szerepelünk, ugyanis jelenleg a képzeletbeli dobogó alsó fokán állunk.
joga bonito
ettõl elKaboultok majd 😄
Kiazamessi? o_O
de néha ilyent is tudunk ://
a barca még a realnak is megfoghatatlan, 14 gyõzelem, 1 vereség, eldõlt a bajnokság 23 körrel a vége elõtt 😄
Engem ért a megtiszteltetés, hogy az uruguayi válogatottat irányíthattam az Olimpián. Tehetséges csapatról van szó, amit kiegészítettem 3 túlkorossal: Lugano, Suárez és Cavani. Csoportellenfelek Dél-Korea, Kamerun és a házigazda Nagy-Britannia csapatai voltak. Az elsõ meccsen többek közt Cavani duplájával vertük az ázsiaiakat. Ezután kaptunk egy józanító pofont a házigazdáktól, lemostak minket. A zárófordulóban az afrikai csapatot sikerült kiütni. Itt sajnos Cavani kisebb sérülést szenvedett, amiért ki kellett hagynia a Brazil csapat elleni meccset, ahol az ifjú Barrientos és Suárez jeleskedett. A döntõbe jutásért természetesen megint a britekkel meccseltünk és a nem egészen egészséges Cavani 4 góljával hengereltünk. Irány a döntõ! Itt talán a korábbi eredmények miatt kicsit könnyelmûek voltunk, de a rendes játékidõ hosszabbításában Cavani megszerezte a meccsen a harmadik, a tornán a 9. gólját, így olimpiai bajnok Uruguay! <#hawaii>#hawaii>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Annyi pénz azért nincs mint a city-nél (a hiedelmekkel ellentétben), azért a 23m font átigazolásra nem kevés. De ez még az orosz mezõnyben sem kiemelkedõ, hát még egy topligás bajnokságban, ráadásul az orosz premier division mezõnye nem gyenge. Próbálok fiatalokra építeni, jó kis gém lesz.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
tény h 12 ben vannak furcsaságok,,,nálam nem vészes amugy
de meg kell szokni és átlátni az uj szisztémát"....
Sosem vettem elö régi részt az uj megjelenés ota....2005 ota...
viszont a taktikán sok mulik,es ha szar a taktik,akkor 11 ben is vannak fals jelenetek...
szerintem összességében jo a 12..és csak jobb lesz 😊
Üdvözlet!
Azt hol tudom beállítani hogy a Barátságos Mérkõzéseken ne én irányítsam a csapatot?
Fail
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Miután nyertünk Barcelonában, lehoztunk még egy-két hazai kötelezõt, majd Liverpoolba látogattunk, ahol simán, 4-0-ra kikaptunk.
Ezen mérkõzés visszavágója viszont annál érdekesebben sikerült:
Jól sikerült a félidei eligazítás, odatettük magunkat.
Tisza Tibit 3 hónapra sajnos elvesztettük, de feledteti ezt a bánatot a döntetlenért kapott pénzösszeg😊!
ööö. nem elég, hogy van egy messijük, még makkolnak is 😄
nálam lezajlott a nyári felkészülési idõszak, és elkezdõdött a bajnokság.
Igazolások
Felforgattam a csapatot, nem akarok kiesni. 😄
Felkészülés.
Elégedett vagyok vele, kíváncsi vagyok, mire leszünk jók a szezonban.
Crash dump esetén, ha nem volt elmentve nem folytathatom onnan ahol kidobott hibával? Naív kérdés, de van rá megoldás?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Nos, miután a elsõ szezonban megnyertük a bajnokságot, nyáron sikerrel vettük mindhárom BL-selejtezõs megmérettetést (sorrendben Malmõ FF; Basel; APOEL)!
A csoportban a Barcelona, Liverpool, Ajax mellé kerültünk, így kitûztük a célt: lõjjünk egy gól valakinek.
Elsõ meccsen ez sikerült is, máris kétszer, DVTK-Ajax 2-3.
Aztán ellátogattunk a kissé tartalékos Barcához, és a következõ történt:
http://noob.hu/2011/11/10/barca-dvtkk_0.jpg
Az okokat keressük továbbra is...
Elõször is gratulálok mkinek, másodszor meg beszámolnék egy kis siker élményemrõl.
2. szezon utolsó BL- selejtezõ kör Lokival, egyedül a Rangerstõl féltem, meg is kaptam õket, legnagyobb meglepetésemre, egy hazai, emberelõnyös 0-0 után, remekeltünk, és eddigi legnagyobb sikerem értem el az FM2012-ben.
Rangers-Loki
Kiemelném az itt is remeklõ Bakenga statisztikáját:
Bakenga
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Véget ért az elsõ szezon, sikerült emlékezeteset alkotni. A csapat húzóemberei Grenier, Milanov, Kostov, Guberti, Ogbonna és a 35 éves Parisi voltak. Utóbbi bõdületes szabadrúgásai és pontos gólpasszai hiányozni fognak. Mondjuk lehet, hogy adok neki még egy éves szerzõdést, csak vésztartaléknak. A kupában egész jók voltunk és valljuk be a sorsolás sem volt túl kegyes, a folytonos idegenbeli meccsekkel. Végezetül jöjjenek a statok.. Mivel sok volt a kölcsönjátékosom, meg öregszünk is, így nyáron kereshetek egy komplett csapatot, remélem adnak rá zsetont. De nincs pihenés, az urukkal megyek az Olimpiára <#hawaii>#hawaii>
Geo, neked nagy grat, fõleg úgy, hogy nem is erõsítettél igazán. <#taps>#taps>