Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

függ a géped speficikációjától + a karrierterveidtõl is

Mert mikor rá megyek arra hogy folytatás akkor be jön egy ablak és a bajnokságok mérkõzéseit mutassa lassan.

Hány 1.osztályú bajnokságot (Országok) válasszak ki hogy normálisan lehessen játszani?

A '12-höz osztrák harmad, vagy épp német harmadik liga alatti ligaaktiválóról nem tud esetleg valaki?

Huni92
3 és fél hónap múlva lejár a szerzõdésem, szóval mondtam a nagykutyáknak, hogy helyzet van, írjunk alá új papírokat. válaszként azt kaptam, hogy mit képzelek, felejtsem el, még nem értem el semmi olyant ami indokolná ezt. jaha 😄D

Láma!
ja amugy az mért van hogy nem látszik a játékos profiljának a bal oldala? a képen is láthato hogy tök üres...

Láma!
félidõhöz érkeztem a Lyonnal, döcögõs kezdés után bizakodó vagyok, bár igazolási pénzt csak novemberben kaptam, azt elszórtam fiatalokra, igy erõsítés a keretben nem történt, és nem is fog ugy tünik.
Tabella:

és akinek mindezt köszönhetjük:

Mor3llo
Ligakupa ide, vagy oda, örülök😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gratula mindenkinek,föleg az a DVTK tetszik,akik béelt fognak nyerni..😄 bár ilyen eredmények mellett kezdem azt érezni hogy ez a játék nem nekem való,hisz sose voltak nagy eredményeim,csak pár nb1 gyözelem😄
Ajka elsõ nb1es szezonjánál tartok,ahol eléggé fenyeget a kiesés réme. Igazolásaimat benéztem nagyon talán jövõre tudok alkotni valami szépet,már ha maradunk nb1be. Addig is hoztam egy szép gólt 😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Ezért kár volt meghívniuk<#nevetes1>.Mi lett volna ha nem cserélem le az egész csapatot a 60. percben?

ez alapvetö probléma,,,mondhatni szuper baki....

csak aszt remelem h 2. evben general teljes u 19 eseket....ahogy eddig is

Üdvözlet!

okés,azt tudom 😊 de csak sajat csapatomnal tudok szerzödést adni fiatalaoknak,akik szurkék......

más csapatoknal semmi ilyesmi...majdnem minden u 19 szurke....(bövebben...azt szoktam tenni h a magyar b ban,minden csapatot atnezek tehetseg ugyben,,,hogy felhozzam a u 19 es csapatomat....ugye nem kell magyarazni...viszont elsö évben nincs kit igazolnom,mert ismetlem szurkék a fiatalok,egy ket kivetellel.....nem tudok nincs modom offer contract ra

nem is ertem mi ez az ujitás"

Üdvözlet!

Ezzel a kerettel vagyok épp:

Van egy-két játékos, akik nincsenek már a keretben, azok is érdekelnek?
bakkerman
jobb klikk,offer contract

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sziasztok'

miért van az hogy elsö évben,,belépek a magyar bajnokság u 19 esekhez,bármely csapatnál,,,szürkék a fiatalok ehy 2 kivétellel.....

Hogy vasaroljam fel igy a fiatal ifiket?

Vagy 2 , évben generál majd? mert eddig ugye minden jatekos megtekinthetö volt 15,16 éves korátol.....

nálatok is ez a helyzet? köszi

Üdvözlet!

Huni92
Nagyon komolyan visszavágtunk a Barcának.
a bíró 10-est kapott, de ha a páros lábbal való becsúszásoknál a szándékot piros lappal jutalmazza, akkor a két csapatból nagyjából 6 ember maradt volna a pályán.
a történethez hozzátartozik, hogy sánchez ebben a szezonban már nem játszik, mert sérült, valamint a meccset kihagyta messi is, szintén sérülés miatt.

Huni92
#78269: képet, részletesebb beszámolót, mert érdekel! 😊
zyndar: jóvagyol, te kilencvenkettedikpercesmakkerkirály 😄

december közepén járunk, 15 fordulón vagyunk túl, meglepõen jól szerepelünk, ugyanis jelenleg a képzeletbeli dobogó alsó fokán állunk.
joga bonito
ettõl elKaboultok majd 😄
Kiazamessi? o_O
de néha ilyent is tudunk ://

a barca még a realnak is megfoghatatlan, 14 gyõzelem, 1 vereség, eldõlt a bajnokság 23 körrel a vége elõtt 😄

zyndar
opsz az elõdöntõ lemaradt:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
2012, Olimpia, London.

Engem ért a megtiszteltetés, hogy az uruguayi válogatottat irányíthattam az Olimpián. Tehetséges csapatról van szó, amit kiegészítettem 3 túlkorossal: Lugano, Suárez és Cavani. Csoportellenfelek Dél-Korea, Kamerun és a házigazda Nagy-Britannia csapatai voltak. Az elsõ meccsen többek közt Cavani duplájával vertük az ázsiaiakat. Ezután kaptunk egy józanító pofont a házigazdáktól, lemostak minket. A zárófordulóban az afrikai csapatot sikerült kiütni. Itt sajnos Cavani kisebb sérülést szenvedett, amiért ki kellett hagynia a Brazil csapat elleni meccset, ahol az ifjú Barrientos és Suárez jeleskedett. A döntõbe jutásért természetesen megint a britekkel meccseltünk és a nem egészen egészséges Cavani 4 góljával hengereltünk. Irány a döntõ! Itt talán a korábbi eredmények miatt kicsit könnyelmûek voltunk, de a rendes játékidõ hosszabbításában Cavani megszerezte a meccsen a harmadik, a tornán a 9. gólját, így olimpiai bajnok Uruguay! <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Kijutottam a magyarokkal az EB-re!
betonk megirhatnád kikkel jutottál el eddig. Barca verés szép. Gratula
lécci skint hova kell másolni? danke 😄
szabocsaba1983
Gondoltam kezdek egyet a dagesztáni chelsea-vel, vonz, hogy teljes csapatot kell építeni, és persze Balázs miatt.
Annyi pénz azért nincs mint a city-nél (a hiedelmekkel ellentétben), azért a 23m font átigazolásra nem kevés. De ez még az orosz mezõnyben sem kiemelkedõ, hát még egy topligás bajnokságban, ráadásul az orosz premier division mezõnye nem gyenge. Próbálok fiatalokra építeni, jó kis gém lesz.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

majd jönnek a patch-ek,mint mindig.....11 is problémás volt az elején.....aztán patchekkel a végén meg annyira nehéz lett,h már nem volt öröm benne....,,

tény h 12 ben vannak furcsaságok,,,nálam nem vészes amugy

de meg kell szokni és átlátni az uj szisztémát"....

Sosem vettem elö régi részt az uj megjelenés ota....2005 ota...

viszont a taktikán sok mulik,es ha szar a taktik,akkor 11 ben is vannak fals jelenetek...

szerintem összességében jo a 12..és csak jobb lesz 😊

Üdvözlet!

Üdv

Azt hol tudom beállítani hogy a Barátságos Mérkõzéseken ne én irányítsam a csapatot?

Mor3llo
Fail

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Üdv!

Miután nyertünk Barcelonában, lehoztunk még egy-két hazai kötelezõt, majd Liverpoolba látogattunk, ahol simán, 4-0-ra kikaptunk.
Ezen mérkõzés visszavágója viszont annál érdekesebben sikerült:

Jól sikerült a félidei eligazítás, odatettük magunkat.
Tisza Tibit 3 hónapra sajnos elvesztettük, de feledteti ezt a bánatot a döntetlenért kapott pénzösszeg😊!
Huni92
látom nem érzed az iróniát 😊

bakkerman
azért a 6gól,meg a 3x annyi kapuralövés,meg a 6-0 clear cut chances az nem számít makknak,azt fölénynek hívják

Huni92
messilona - almeria, 2. forduló a bajnokságban.
ööö. nem elég, hogy van egy messijük, még makkolnak is 😄

ahajó
pzoli00
na ezért nem játszok az fm12-vel, egy vicc az egész gém <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

bakkerman
aztarohadtegetilyetmégnembasztam <#wow1><#wow1> azért ez második szezonban durva

Huni92
heyho, gratóll!

nálam lezajlott a nyári felkészülési idõszak, és elkezdõdött a bajnokság.
Igazolások

Felforgattam a csapatot, nem akarok kiesni. 😄

Felkészülés.
Elégedett vagyok vele, kíváncsi vagyok, mire leszünk jók a szezonban.

MrIncredible
üdv!
Crash dump esetén, ha nem volt elmentve nem folytathatom onnan ahol kidobott hibával? Naív kérdés, de van rá megoldás?

hát ez az nb1 ez nem nekem való...semmi nem jön össze...úgy látom mennem kell a topligákba?! :S de hova?
Szycsu
Azanyjapicsáját! (Elnézést) 😄

Les Dogues

Igen, szerintem is 😊
azér egy barcelonának sztem 8 emebrrel is vernie kéne egy diógyõrt 😄
grat ez kurva nagy 😄
zyndar
A kiállítás nyilván szerepet játszott benne, de azért le a kalappal! <#hawaii>

Szval akkor a kép:

Kezdtem egyet (csak) a Diósgyõrrel.
Nos, miután a elsõ szezonban megnyertük a bajnokságot, nyáron sikerrel vettük mindhárom BL-selejtezõs megmérettetést (sorrendben Malmõ FF; Basel; APOEL)!
A csoportban a Barcelona, Liverpool, Ajax mellé kerültünk, így kitûztük a célt: lõjjünk egy gól valakinek.

Elsõ meccsen ez sikerült is, máris kétszer, DVTK-Ajax 2-3.
Aztán ellátogattunk a kissé tartalékos Barcához, és a következõ történt:

http://noob.hu/2011/11/10/barca-dvtkk_0.jpg

Az okokat keressük továbbra is...
Jó estét mkinek.
Elõször is gratulálok mkinek, másodszor meg beszámolnék egy kis siker élményemrõl.
2. szezon utolsó BL- selejtezõ kör Lokival, egyedül a Rangerstõl féltem, meg is kaptam õket, legnagyobb meglepetésemre, egy hazai, emberelõnyös 0-0 után, remekeltünk, és eddigi legnagyobb sikerem értem el az FM2012-ben.

Rangers-Loki

Kiemelném az itt is remeklõ Bakenga statisztikáját:
Bakenga

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

értem! köszönöm szépen 😊
grat neked is! az olasz negyed- és a harmadosztály között nincs nagy különbség színvonal szempontjából, majd a serie b lesz az elsõ igazi megmérettetés, remélem sikerül rendesen erõsíteni majd a nyáron.
szerintem kifelejtetted a perjelet a záró makróból
zyndar
Azt árulja már el valaki, ha csak a félkövér részt tettem center makró közé, akkor miért igazítja az egészet középre? <#fejvakaras>

zyndar
Torino FC, 2011/12

Véget ért az elsõ szezon, sikerült emlékezeteset alkotni. A csapat húzóemberei Grenier, Milanov, Kostov, Guberti, Ogbonna és a 35 éves Parisi voltak. Utóbbi bõdületes szabadrúgásai és pontos gólpasszai hiányozni fognak. Mondjuk lehet, hogy adok neki még egy éves szerzõdést, csak vésztartaléknak. A kupában egész jók voltunk és valljuk be a sorsolás sem volt túl kegyes, a folytonos idegenbeli meccsekkel. Végezetül jöjjenek a statok.. Mivel sok volt a kölcsönjátékosom, meg öregszünk is, így nyáron kereshetek egy komplett csapatot, remélem adnak rá zsetont. De nincs pihenés, az urukkal megyek az Olimpiára <#hawaii>

Geo, neked nagy grat, fõleg úgy, hogy nem is erõsítettél igazán. <#taps>

mivel szar a gépem, csak az olaszt