Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
Az elsõ nagy rangadó:

Fordítottunk, a cseréknek köszönhetõen: Boussafa a 72. percben állt be (1 gól, 1 assist), Kukharchuk a 87. percben állt be (1 gól).

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

LasDen
letuttam az elsõ évemet párizsban....sima feljutás.....és egy meglepetés gyõzelem a kupában...megyünk az EL-be :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Idõvel pár játékos orosz állampolgár lesz, az kicsit könnyít a dolgon. :D
Próbálok fiatalokat venni, nincs annyi pénz mint vártam, de azért egész jó csapatot összelehet hozni. Hoilett 10 milliót megért, fejlõdik még és már egész jól játszik. Most télen a védelmet erõsítem.
BL nyolcaddöntõben jön a Barca.
szabocsaba1983
Én is velük tolom. Tapasztalat az nincs, 3 forduló ment le a bajnokságból.

Igazolások:

Eddigi alkotás:

Ez a 6 orosz játékos a csapatban szabály egy picit beba...ott, nincs túl sok jó orosz pléja, vagy megfizethetetlen, fõleg a hátsó alakzatba.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Valaki Anzsi tapasztalat?!
Én az Anzsival kezdtem. Mikor meglett a játék egybõl velük akartam lenni! Elsõ szezonban könnyen vittünk mindent. Most a 2. szezon is tökéletes. Fõleg a BL. Marseille ellen 1-1, Fenerbahce ellen 4-0. Ezután jött a Milan oda-vissza.. odavágón 3-1-re kikaptunk, visszavágón 1-0 gyõzelem. Egy fordulóval a vége elõtt csoportelsõk vagyunk már biztosan... OM elleni visszavágón 2-0-ra gyõtünk. Egész jókat igazoltam megvettem Anita-t az Ajaxtól és Hoilettet a Blackburntól. Jól mûködik a csapat, a középszerû orosz játékosok ellenére. 1-2 szezon és tényleg sztárcsapat lesz ez. Taktikám 4-2-3-1 Deep. A 2012-13-as bajnokságot 18 forduló után veretlenül vezetjük. Ajánlom mindenkinek.
zyndar
Generált:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Orosháza??!!!!Ki ez az ember?
zyndar
Az átigazolások és a felkészülés lement, a média 19. helyre vár. Hajrá. <#hawaii>
Játékosmozgás:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
én is így gondoltam, lehet, hogy már este átdobom :)

szögletrõl jut eszembe, hogy a barca és a real is 25-30 gólt szerzett szögletbõl, de még legalább 8 csapat lõtt többet, mint mi. egyébként mi nyolcat lõttünk. szóval nem tudom, hogy mi ez, de érdekes, hogy 8-10 csapat is 10-nél több szögletgólt szerez :D

Liga kupa elsõ meccs :man city.Mondtam én.
Miért szívok minden csapatommal a bl-ben?Komolyan, én még bárkivel voltam, mindig valami erõs csoportba kerültem.Na mindegy, szétrúgom Murinyóék seggét.<#nevetes1>
Tudtommal az még az fm10-ben volt.Itt nem úgy mûködik, hogy tuti nyersz, mert lesz 2-3 gólod.De legalább tudom, hogy nem írhatok bármit, mert nagyon figyelmes és kritikus a közönség.<#nevetes1>
bakkerman
miért? nálam lokival simac 1 szezon alatt fejelt 10 gólt,házi góllövõn 3. lett,és nem nyúltam a szöglet taktikához(sose szoktam)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fyrex
egy kicsit szöglet-cheat gyanús... :)

Avanti Crociati!

Water
Hunito gratula! Bemákoltad... :D

Kérdés: Falcaoról valaki tudna nekem nyilatkozni akinek van róla tapasztalata?

Forza Juve per sempre!

bakkerman
ez a belsõ védõ christopher samba??? :DDDDD elég finom 4 gólt vágni belsõvédõként :DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Water
Szép, de azért ebben volt 4 szögletgól is ha jól látom. :)

Forza Juve per sempre!

Mi ez kérem, vízilabda?<#nevetes1>.Ráadásul ez volt az idény nyitó meccs, mi lesz késõbb?

úgy is jó, ha egy word fájlban megírod az egészet, én meg kirakom majd
itt a tavalyi kiindulásnak
Darthmushroom
faja:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rochinát én is megvetem a Liverpoolba, mert támadó középpályásként és csatárként is bevethetõ, klasz kis játékos.
Huni92
zyndar
Irány Európa! <#taps>
Rochináról tolhatnál egy piksört.

sziasztok.szüneteltettem egy-két napig az fm-et nem tudtam kivel kezdeni,nem ment a játék végül most belekezdek és a kedven csapatomat menedzselem azaz a Ferrencvárost!
Szycsu
Beállok a sorba.

Les Dogues

Huni92
Almeria - 2012/2013 - Liga BBVA

Miután tavaly a 2. helyen jutottunk fel az élvonalba, és ennek ellenére nem voltam igazán elégedett a csapat játékával és teljesítményével, a szezon elején óvatos voltam és egy középmezõnybeli helyezést ígértem a vezetõségnek.
(Jó) Szokásomhoz híven idén is komoly játékoskeringõt bonyolítottam le, rengeteg volt az érkezõ és a távozó is.
A kupában a nyolcaddöntõig jutottunk, ott a Villarreal vert meg.

A bajnokság kaotikus volt, a két nagy dominanciájához kétség sem férhet, a közelükbe sem lehetett kerülni. Mindezt úgy, hogy Messi, A. Sánchez, C. Ronaldo, Fabregas, Kaká, Benzema hónapokra dõltek ki a sorból. Messi kihagyott úgy 4-5 hónapot, 20 bajnokin játszott, lõtt 31 gólt, köszipuszi, Higuain meg 36 bajnokin 41-et.
Egész évben nagy harc volt a helyezésekért, a 26. fordulóban mi elfoglaltuk végsõ pozíciónkat, a 4. helyet.
Igazán mély hullámvölgyünk szerencsére nem volt, bár becsúsztak érthetõ és érthetetlen vereségek is (2-6 a Barca és mondjuk 0-2 a Gijón ellen), de többnyire kiegyensúlyozottan teljesítettünk.
Rochina volt a gólvágónk idén, 11 millióért érkezett és bár nehezen lendült bele, végül a gólkirályi tabella legalsó fokára is felállhatott.
Mellette ki kell emelni a villarreali delegációt, Marcanot és Oriolt, valamint Kaboult, Andújart, Bressant, Candrevat és Seleznyovot. Õk alkották a csapat gerincét és õk játszottak legjobban a szezon során.
Különösebb panaszom a többiekre sem lehet, talán Annan 6,90-es átlaga az aminél jobbat vártam elõzetesen. Csapatkép.

Pénz nincs sok -konkrétan -5 millió "van"-, úgyhogy ezúttal nem számítok nagy mozgásra a nyáron, az idõsebbeket eladom, és ingyen próbálok meg igazolni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

zyndar
Igazad van te hisztispicsa.

LasDen
+1

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

teljesen igazad van! én is szeretném a beszámolókat olvasni és nem a kötekedéseket meg az ilyesmi hozzászólásokat....!
Huni92
van vagy 35 hsz az utolsó beírásom óta, gondoltam, hogy lesznek fasza eredmények, beszámolók, erre 5-6 kép van, aztán a többi idióta offolás, már bocsánat.

karajj: van egy javaslatom. írok egy részletes faq-t, linkekkel, faszipántosan elmagyarázva, cserébe meg azt "kérem", hogy az ilyen hova másoljam a nagymamám kutyájának jobb fülét típusú hsz-eket töröld, anélkül hogy elõtte 10 hsz-en keresztül meg kellene magyarázni, hogy miért kerül törlésre.
õszintén szólva elég unalmas 15. alkalommal is azt olvasni 2 oldalon belül, hogy valaki elbaszta a magyarítás másolását és kidobálja a játék...

kíváncsi vagyok, hogy a többiek hogyan vélekednek errõl. csak én vagyok a hisztispicsa vagy nektek sem jön be a félmondatos hsz-ek gyártása, amelyekre a válasz 2-3 oldallal hátrébb megvan?

nem kell személyes támadásnak venni, nem feltétlen azokra vonatkozik akik a mai nap folyamán írtak, szóval a 'mészótábeezegyfórummenjéhaza' típusú véleményektõl kíméljetek meg.

Na túl vagyok elsõ tétmeccsemen :)

Darthmushroom
ott pont az a lényeg h keményebben :D ha már fizetsz érte :D:D:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Lehet masszázson van <#zavart1>

?
finomabban egy kicsit, ha kérhetem
akkor valamit elrontottál
Láma!
nekem ilyen nem volt:D
nem mindenhova másoltál be mindent:)

Köszi meccs elõtt azt írja ki hogy javíthatatlan hiba azzat mit csináljak?:D

Láma!
2011-est tettem be alá:D

igy olyan 60-70%-ban magyar :D

Kérni lehet:D Csak nincs pénz rá.Nem baj egy bajnoksággal is tudok játszani.

Magyarosítást honnan szedted le?:D

De ez a játék nem a dirt2 és nem a mass effect... gépem intel pentium core duo e2180 2ghz 2x667mhz 1gb ram 9600gt és ez is gyenge hozzá szinte... és nem bántás képen mondom de a Te géped még az enyémhez képest is... attól még azt tanácsolom hogy egy új konfigot kérj karácsonyra :D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Hát a géppel nincsen baj mert azért a Dirt 2 meg a Mass Effect részek is mentek rajta.

Hát ezzek a géppel max 5 ligát (nem országot..) mernék betölteni,de még ezt se nagyon,de mondanom se kell azért ezt a gépet fel kellene picit újítani..:)

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Azért akarok több bajnokságot be tölteni hogy tudja más csapatokhoz igazolni.Meg azért hogy ha egy klubbal vagy akkor az én játékosaimért és tegyenek ajánlatot.Vagy azért úgy is adnak ajánlatot hacsak egy bajnokságot jelölök be?

Ez a gépem.Milyen karrier terv?

AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Asus K8N
Codegen 300W

Üdv

Valaki nem tud valami jó taktikát az NB2-es Békéscsabához?:D