Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálok fiatalokat venni, nincs annyi pénz mint vártam, de azért egész jó csapatot összelehet hozni. Hoilett 10 milliót megért, fejlõdik még és már egész jól játszik. Most télen a védelmet erõsítem.
BL nyolcaddöntõben jön a Barca.
Igazolások:
Eddigi alkotás:
Ez a 6 orosz játékos a csapatban szabály egy picit beba...ott, nincs túl sok jó orosz pléja, vagy megfizethetetlen, fõleg a hátsó alakzatba.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
szögletrõl jut eszembe, hogy a barca és a real is 25-30 gólt szerzett szögletbõl, de még legalább 8 csapat lõtt többet, mint mi. egyébként mi nyolcat lõttünk. szóval nem tudom, hogy mi ez, de érdekes, hogy 8-10 csapat is 10-nél több szögletgólt szerez :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kérdés: Falcaoról valaki tudna nekem nyilatkozni akinek van róla tapasztalata?
Forza Juve per sempre!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
itt a tavalyi kiindulásnak
Rochináról tolhatnál egy piksört.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Miután tavaly a 2. helyen jutottunk fel az élvonalba, és ennek ellenére nem voltam igazán elégedett a csapat játékával és teljesítményével, a szezon elején óvatos voltam és egy középmezõnybeli helyezést ígértem a vezetõségnek.
(Jó) Szokásomhoz híven idén is komoly játékoskeringõt bonyolítottam le, rengeteg volt az érkezõ és a távozó is.
A kupában a nyolcaddöntõig jutottunk, ott a Villarreal vert meg.
A bajnokság kaotikus volt, a két nagy dominanciájához kétség sem férhet, a közelükbe sem lehetett kerülni. Mindezt úgy, hogy Messi, A. Sánchez, C. Ronaldo, Fabregas, Kaká, Benzema hónapokra dõltek ki a sorból. Messi kihagyott úgy 4-5 hónapot, 20 bajnokin játszott, lõtt 31 gólt, köszipuszi, Higuain meg 36 bajnokin 41-et.
Egész évben nagy harc volt a helyezésekért, a 26. fordulóban mi elfoglaltuk végsõ pozíciónkat, a 4. helyet.
Igazán mély hullámvölgyünk szerencsére nem volt, bár becsúsztak érthetõ és érthetetlen vereségek is (2-6 a Barca és mondjuk 0-2 a Gijón ellen), de többnyire kiegyensúlyozottan teljesítettünk.
Rochina volt a gólvágónk idén, 11 millióért érkezett és bár nehezen lendült bele, végül a gólkirályi tabella legalsó fokára is felállhatott.
Mellette ki kell emelni a villarreali delegációt, Marcanot és Oriolt, valamint Kaboult, Andújart, Bressant, Candrevat és Seleznyovot. Õk alkották a csapat gerincét és õk játszottak legjobban a szezon során.
Különösebb panaszom a többiekre sem lehet, talán Annan 6,90-es átlaga az aminél jobbat vártam elõzetesen. Csapatkép.
Pénz nincs sok -konkrétan -5 millió "van"-, úgyhogy ezúttal nem számítok nagy mozgásra a nyáron, az idõsebbeket eladom, és ingyen próbálok meg igazolni.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
karajj: van egy javaslatom. írok egy részletes faq-t, linkekkel, faszipántosan elmagyarázva, cserébe meg azt "kérem", hogy az ilyen hova másoljam a nagymamám kutyájának jobb fülét típusú hsz-eket töröld, anélkül hogy elõtte 10 hsz-en keresztül meg kellene magyarázni, hogy miért kerül törlésre.
õszintén szólva elég unalmas 15. alkalommal is azt olvasni 2 oldalon belül, hogy valaki elbaszta a magyarítás másolását és kidobálja a játék...
kíváncsi vagyok, hogy a többiek hogyan vélekednek errõl. csak én vagyok a hisztispicsa vagy nektek sem jön be a félmondatos hsz-ek gyártása, amelyekre a válasz 2-3 oldallal hátrébb megvan?
nem kell személyes támadásnak venni, nem feltétlen azokra vonatkozik akik a mai nap folyamán írtak, szóval a 'mészótábeezegyfórummenjéhaza' típusú véleményektõl kíméljetek meg.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Asus K8N
Codegen 300W
Valaki nem tud valami jó taktikát az NB2-es Békéscsabához?:D