Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elöljáróban: a CSZKA-nak elég egy X is, hogy bajnok legyen, ha kikap, és a Szpartak nyer, õk a bajnokok. Ha a Szpartak X-el, és én nyerek, én vok a második (és a CSZKA mindentõl függetlenül bajnok), mert 4-1 és 0-1-et játszottunk a bajnokságban.
A CSKA a már kiesett 15. Rostovval meccselt, a Szpartak a tökutolsó Nalchikkal, szóval nem reménykedtem sok jóban.
Ha a gólok idejét nézitek, kiderül, hogy a mérkõzések alatt az összes lehetséges forgatókönyvre állt a helyzet. Mi nem bíztunk semmit a véletlenre.
alapszakasz összegzés holnap (ma délután-este)
(igen, most kapcsoltam, hogy a rájátszás még hátra van az átállás miatt <#falbav>#falbav>)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
A bajnokság féltávja körül nem volt túl rózsás a helyzet, a csapat a 4. helyen állt, 12 pontra az éllovas CSZKA-tól. Aztán egy huszáros hajrá következett (14 meccs 10 gyõzelem, 2X), a legutóbbi 6 meccset zsinórban hoztuk (fõleg Dzsudzsák, és Eto'o vezérletével). És az utolsó fordulóra eljutottunk ide:
kis meccs lesz...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
kisebb mázlival kivertük az intert a kupa negyeddöntõjében
az elõdöntõ elsõ meccsén olyan elõnyt szereztünk hogy továbbjutásra esélyesként utazunk nápolyba
bajnokságban pedig 3-0-ra vertük az udinese-t és a roma-t is.

#78469: 1-2 meccs alapján annyira azért nem jön ki, hogy ki a jobb. szezonokat lejátszva reálisabb a kép 😊
ilyet se láttam még , el kellett mondanom valakinek😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én az Arsenal gárdáját szemeltem ki, hogy újra régi fényében csilloghasson a kezeim által, bár amikor megláttam a sorsolást majdnem lefordultam a székrõl aztán mit ad isten ...
Erõsítés ( term. mindenki 4éves részletre )
Heló szia remélem hogy vagy
2011/2012
szezon-összefoglaló képek
Barátságos meccsek
Bajnoki meccsek 1
Bajnoki meccsek 2
Az utolsó 5 fordulóra lemerültek és leengedtek a srácok, a biztos bajnoki gyõzelem tudatában.
Tabella 1/4
Tabella 2/4
Tabella 3/4
31 forduló után bajnok lettem
Tabella 4/4
BL menetelés
Kupa menetelés
A csapat amivel elértem ezeket
igazolások
Kicsit csalásnak érzem, de használtam a 48 hónapos vásárlási lehetõséget.
u19 tabella
év csapata
Év managere
Év osztrák játékosa
Bíró statisztika
Játékos stat
gól analízis 1
gól analízis 2
gól analízis 3
taktika analízis
Hugo Pareiros
grat és hajrá mindenki 😉
megtudni hogy ki a nagyobb taktikus
Online h lehetne játszani?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
na, lehet, hogy jön egy 30 éves fernando torres kölcsönben, és a fizujának 10%-át kell csak fizetnem, ami 1 millió euró évente. villa 32 éves, szabadúszó, 4 milliót kér, tevezt akartam hozni, az meg 8 alá nem ment 😄
amúgy storyja van az egésznek. a spanyolok kizúgtak a vébén az elõdöntõben, delboszke lemondott, jelentkeztem, erre kiröhögtek. guardiola lett a szöv. kap., aztán a barca megkeresett. pár nap múlva a vébédöntõs chile kért fel, elfogadtam 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi