Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajnok leszel?😄

szabocsaba1983
Az utolsó forduló nagyon izgalmasra sikerült:

elöljáróban: a CSZKA-nak elég egy X is, hogy bajnok legyen, ha kikap, és a Szpartak nyer, õk a bajnokok. Ha a Szpartak X-el, és én nyerek, én vok a második (és a CSZKA mindentõl függetlenül bajnok), mert 4-1 és 0-1-et játszottunk a bajnokságban.

A CSKA a már kiesett 15. Rostovval meccselt, a Szpartak a tökutolsó Nalchikkal, szóval nem reménykedtem sok jóban.
Ha a gólok idejét nézitek, kiderül, hogy a mérkõzések alatt az összes lehetséges forgatókönyvre állt a helyzet. Mi nem bíztunk semmit a véletlenre.

alapszakasz összegzés holnap (ma délután-este)

(igen, most kapcsoltam, hogy a rájátszás még hátra van az átállás miatt <#falbav>)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

a bajnokság egyharmada még hátra van úgyhogy akár még bajnok is lehetsz

szabocsaba1983
A várt nagy meccs nem okozott csalódást:

bajnok nem leszek, de ami nagyobb baj, hogy így lehet elúszik a 2. hely (ami még BL-t ér)

szabocsaba1983
Na kérem:

A bajnokság féltávja körül nem volt túl rózsás a helyzet, a csapat a 4. helyen állt, 12 pontra az éllovas CSZKA-tól. Aztán egy huszáros hajrá következett (14 meccs 10 gyõzelem, 2X), a legutóbbi 6 meccset zsinórban hoztuk (fõleg Dzsudzsák, és Eto'o vezérletével). És az utolsó fordulóra eljutottunk ide:

kis meccs lesz...

egy kis döcögés után megint robog a szekér, néha olyan eredményeket produkálunk hogy az én szemem is kigúvad. <#wow2> álmomban sem számítottam volna ilyenekre az elsõ évben. <#hawaii>

kisebb mázlival kivertük az intert a kupa negyeddöntõjében
az elõdöntõ elsõ meccsén olyan elõnyt szereztünk hogy továbbjutásra esélyesként utazunk nápolyba
bajnokságban pedig 3-0-ra vertük az udinese-t és a roma-t is.
Sikerült választanom! Asszem lesz velük munkám is 😊

Huni92
pedig nagy fun 😊
#78469: 1-2 meccs alapján annyira azért nem jön ki, hogy ki a jobb. szezonokat lejátszva reálisabb a kép 😊

Láma!
majd teszek be képet is, de többek közt igazoltam Douglas Costat, Dario Conca-t, Anelka-t (ingyen) és Giuliano-t. az összes gólt rúgott az elsõ meccsén 😊

ilyet se láttam még , el kellett mondanom valakinek😄

köszi

bakkerman
ajánlat tételnél rámész az otherre és monthly installments 48 hónap

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Üdv az lenne a kérdésem hogy 4 éves részletre hogy lehet vásárolni játékosokat?

Hegeace
Üdv mindenkinek és gratula az elért eredményekhez!

Én az Arsenal gárdáját szemeltem ki, hogy újra régi fényében csilloghasson a kezeim által, bár amikor megláttam a sorsolást majdnem lefordultam a székrõl aztán mit ad isten ...

Erõsítés ( term. mindenki 4éves részletre )

Heló szia remélem hogy vagy

Csak a Diósgyõr, csak a Diósgyõr, meg a hideg sör.<#nevetes1>
Érdekes ez a teamtalk.Félidõben 2-1-re vezettünk a Tottenham ellen, mondtam ,hogy még nincs vége figyeljenek oda.Minden játékosnál zöld lett, meg focused erre 2 perc múlva szögletbõl gól.Végülis nyertünk, ami idegenben nem rossz, szerintem a Tottenham az egyik legjobb csapat a 12-ben, én legalábbis mindig megszenvedek velük.
fmbase, vagy sorti fóruma
zyndar
A 35 éves szabadrúgás-király góljával megvertük a listavezetõt 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

nemtudjátok hogy le lehet-e tölteni valahonnan az osztrák bajnokság 3. illetve kisebb ligákat?? köszönöm a választ! 😊
SK Sturm Graz
2011/2012
szezon-összefoglaló képek
/

Barátságos meccsek

Bajnoki meccsek 1
Bajnoki meccsek 2
Az utolsó 5 fordulóra lemerültek és leengedtek a srácok, a biztos bajnoki gyõzelem tudatában.

Tabella 1/4
Tabella 2/4
Tabella 3/4
31 forduló után bajnok lettem
Tabella 4/4

BL menetelés
Kupa menetelés

A csapat amivel elértem ezeket
igazolások
Kicsit csalásnak érzem, de használtam a 48 hónapos vásárlási lehetõséget.

u19 tabella
év csapata
Év managere
Év osztrák játékosa
Bíró statisztika
Játékos stat
gól analízis 1
gól analízis 2
gól analízis 3
taktika analízis

Hugo Pareiros

grat és hajrá mindenki 😉

de azért 1-2 barátságos meccsre simán jó 😊

megtudni hogy ki a nagyobb taktikus

ammiiig csak élek éééénnn nem érdekel máááás csak a dióóósgyõõõr csak a diósgyõõõõõr 😊 csapatom: dvtk 😊
hálózatban lehet mással, de nem ajánlom, mert csak akkor megy tovább az idõ, ha minden játékos a folytatásra nyom
Üdv

Online h lehetne játszani?

bakkerman
bwin -sportfogadás,kaszinó,játékok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

németország válogatottját hogy lehet megcsinálni normálisra? mert alapból nem létezõ emberekkel van tele és irreálisan erõs...
Én már ajánlottam õt a itt párszor, Lokiba eljött hozzám, jövõbeli képet nem tudok róla mutatni, mert csak 2013ban járok, de már több mint 40 gólt rugott fél szezon alatt. Szóval tudom ajánlani nagyobb klubokba is, tõlem is vinnék elfele.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

zyndar
Ez mekkora! <#nyes>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

igen,pár társával... nagy takarítás lesz 😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

uh, tippmixelt? 😄

Sváb Dani búcsúmeccse... még jó hogy van 3 nálam jóval gyengébb csapat..😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
nem mész.

na, lehet, hogy jön egy 30 éves fernando torres kölcsönben, és a fizujának 10%-át kell csak fizetnem, ami 1 millió euró évente. villa 32 éves, szabadúszó, 4 milliót kér, tevezt akartam hozni, az meg 8 alá nem ment 😄

Huni92
határozottan. nem is fogadtam el természetesen.
amúgy storyja van az egésznek. a spanyolok kizúgtak a vébén az elõdöntõben, delboszke lemondott, jelentkeztem, erre kiröhögtek. guardiola lett a szöv. kap., aztán a barca megkeresett. pár nap múlva a vébédöntõs chile kért fel, elfogadtam 😊

oszt és mész?
LasDen
elég szar csapatnak tûnik, és a pénzek is elég szarok...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MrIncredible
Az ígért igazolások

Huni92

zyndar
Nézd csak, de kinyílt a szád <#hawaii> Arcosharcos.

Huni92
nálam nincs benne, pedig most kedves akartam lenni 😞 szoptad, köcsög 😄

zyndar
Északon még mindig lehet találni tálentumokat. Van valakinek képe róla késõbbrõl (2014+)?

zyndar
Zajlanak a dolgok mindenhol <#idiota>

Huni92
mario götze átadón, 32 millió az értéke, 220 a kért ár érte 😄

lement 12 forduló, vannak érdekességek rajtam kívül is... 😄
tabella / bajnokik / átigazolások
Huni92
Conca nagy skill volt tavaly is, csodálkoztam amikor a nyáron elment Kínába. Jönne is Almeriaba, dehát annyi pénzt nem tudok meg sajnálok is adni érte 😊

zyndar
Volt itt minden:

szerzõdést kínált a Videoton. Elfogadtam 😊
zyndar
Félve kérdem, mennyit adsz neki? 😊

zyndar
2-0 volt a szünetben, helyretettem a srácokat 😊 Döntõbe jutásért játszunk.

Conca-t le is igazoltam, jól játszik, így nem is baj hgy horribilis fizetést kért😄