Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként akik a googlet nem használják, a FAQ-t se fogják.
Semmit 😉 mert fölöslegesnek tartom továbbra is.
lehet, hogy te tudod, meg én is, meg mondjuk 15 másik ember, de százharmincmillióan arra sem képesek, hogy googlet használjanak.
arra meg kíváncsi vagyok, hogy te mit írtál volna bele 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
2. azért nem reagáltam rá, mert én pozitívat nem tudok hozzászólni, de itt a véleményem:
fölösleges idõtöltés volt részedrõl összeállítani 😊
semmi olyan információ nincs benne amit 30 másodperc google ne dobna ki illetve ne tudnánk már a régi részekbõl
kértem véleményt, nem sokan reagáltak.
itt van ni: https://docs.google.com/document/d/1IQ6QB4iCr5QAykQ4Wl3khABkE01iuX1PEUcFFAfvM3E/edit
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
találd meg a FAQ-ot és hozd vissza! ha akar ha nem...
sok sikert, az erõ kísérjen utadon...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Játszottam az ifijeim ellen...lealáztak minket. 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2011/2012
Amikor átvettem a csapatot,minimum célként a 4. helyet tûztem ki,a kupában meg az elõdöntõt. Játékos mozgás nem volt,csak Fernando Vega jött ingyen balhátvéd posztra,ott elég gyenge volt az alapkeret. A felkészülés elég gyengén sikerült,sérültek,gyenge eredmények,rossz játék,de nem nyúltam a taktikához,így vártam a bajnokság rajtját! Jól kezdtünk,a 7. fordulóig veretlenek voltunk(Twente-Feyenoord 4-3),és dobogón álltunk elég sokáig,de ami utána jött,arra nincs szó: 7 bajnokit nyertünk zsinórban,és villámgyorsan a tabella élére kerültünk,pont elõnnyel! November végén aztán jött egy nagy pofon,a 2. vereség a bajnokságban,az AZ Alkmaar ellen idegenben 4-1-re kaptunk ki,December 10.-én újabb vereség,az Ajax ellen idegenben 1-0...a 2011-es évet kupameccsel zártuk,a Heraclest vertük 4-2-re,ezzel bejutottunk a negyeddöntõbe. 2. helyrõl vártuk a január 21.-ei folytatást,és rögtön egy méretes Armani alkalmi ruhadarabbal kezdtünk,5-1 a Heerenveen otthonában,4 nappal késõbb ismét vereség a Den Haag otthonában kupameccsen,így a holland kupa a negyeddöntõkkel nálam véget ért 😞 Télen egyébként nem igazoltam senkit,így volt idõm tárgyalásokat folytatni a lejáró szerzõdésû emberkékkel,több-kevesebb sikerrel( 2 kapus edzõvel,Roy Makaay-al(assz.manager),és egy megfigyelõvel nem sikerült megegyeznem,õk távoznak júniusban),és a játékosok közül se tudtam megegyezni pénz hiányában az alap jobbhátvédemmel. Tavasszal nem voltunk olyan jók,mint az õsszel,de azért a riválisaink is többet botlottak,így végig dobogón volt a csapat,egészen március 25.-éig,amikor a csapat elnézett Venlo-ba egy Zara alkalmi ruhadarabért,és sikerült is hazatérnünk 3 darab ízléses zakóval. Ekkor már csak 5 forduló volt hátra a bajnokságból,és az elsõ és az ötödik helyezett között csak 4 pont volt,így akár még bajnokok is lehettünk volna,de akár playoff helyre is visszaeshettünk volna. 5 bajnokiból 4 gyõzelmet gyûjtöttem(köztük egy Alkmaar elleni 3-2),és egy nagyon értékes döntetlent(Ajax ellen hazai 1-1),és 2. helyen értünk célba,a Twente mögött,és ezzel kivívtuk a BL selejtõt 😊)) Nagyon elégedett vagyok a csapattal ,utoljára 2006-ban ért el dobogós helyezést a Feyenoord 😊 Pénz nincs,adósság van(2014 nyaráig havi 1 misi megy csak a hitelekre),fizukeret jócskán átlépve,erõsíteni nem fogok tudni,de valahogy muszáj lenne bejutni a BL-be a pénzek miatt,vagy különben kiárúsítom a legjobbakat :S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mi a Kínában (?) megrendezett Supercoppa behúzásával fejeztük be a felkészülést a szezonra. Az EL-selejtezõben a Hajduk gárdáját kaptuk.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
2012/2013
szezon-összefoglaló képek
2011/2012 szezon
igazolasok
Erõsíteni próbáltam a csapatot, hogy több esélyünk legyen a BL-ben. Ez sikerült is.
Bajnoki meccsek v1
Bajnoki meccsek v2
Idén szerencsére a fiúk végig lelkesen küzdöttek.
Tabella 1/4
Tabella 2/4
Tabella 3/4
29 forduló kellett
Tabella 4/4
Az elsõ szezon után nem meglepõ az idei fõlény sem.
BL csoport
BL meccsek
Amit kiemelnék! Nem tudom, hogy az én érdemem e, de szerintem igen. Jövõre 2 csapat indulhat a BL-ben. A második a 3. selejtezõben kezdi, a bajnok pedig rögtön a csoportkörbe kerül.
kupa meccsek
Izgalmas meccsek voltak. Fõleg az elõdöntõ.
u19 bajnok tabella
Idén is nagyszerûek voltak. A következõ szezonra igazoltam már hozzájuk pár igen nagy tehetséget, így még simább lesz a következõ szezonjuk.
játékos stat
csapat stat
díjak
év csapata
Hugo Pareiros
Hajrá és grat mindenki 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
3-5.hely körul hoztuk eddig,iden remelem bajnoksag nyerés
Üdvözlet!
vegyed meg teis a fradiba!😄
köszi a gratot, nagy elismerés ez egy olyan szájából aki szintén NEM EDITOR ÉS VISSZATÖLÖGETÕKIRÁLY! 😛
ja és elolvastam végig, és persze gratulálok is. GRATULÁLOK HORISZ, SZÉP TELJESÍTMÉNY, FÕLEG ÚGY HOGY RÓLAD TUDOM, HOGY TE NEM VAGY EDITOR ÉS VISSZATÖLÖGETÕKIRÁLY! 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
López-nek nem sikerült megvédenie gólkirályi címét, 24 góllal 1-gyel lemaradt a Marseille csatára Rémy mögött.
Örömteli viszont hogy az év játékosa az enyém lett Douglas Costa révén, és övé lett a legtöbb gólpassz is. 32 bajnokis meccsen 12 gól és 15 gólpassz.
Õt ajánlom mindenkinek, megéri az árát nagyon! A Donyeck-ben játszik 21-22 éves.
Ezen túl megnyertük a francia kupát, majdnem el is felejtettem😊 a döntõben a Lille-t vertük 1-0ra.
Következõ idényben cél a bajnoki cím, most már reális esélyt látok rá egy kis erõsítéssel.
köszi hogy elolvastad😊
Kezd hasonlítani egy sztárcsapatra :-)
msn:[email protected] bárki felvehet
És itt a fickó,aki fõszerepet játszott a feljutásban ismét,aki a 121.percben intézte el a Colwyn Bay-t 😊))
Irtó kemény szezon várható,mert igazolni max alacsonyabb osztályból tudok,és azt is csak mértékkel.Mint mindig idén is a szakértõk a tuti kiesõ szerepét szabták rám,de igyekszünk megcáfolni õket 😊)))
Jövõre lesz egy pofás kis stadionunk,és remélem addigra az egyenlegem is egyenesbe jön.<#hawaii>#hawaii>
Anji-val kezdtem foglalatoskodni mint itt sokan mások ahogy olvastam elsõ évben bajnok bl-csoportból elsõként tovább mentünk volt benne egy 4-2es real verés is😊 de a FCP megállított minket oda vissza agyabugyált. második évben is bajnok lettem bl- csoportban most is elsõ. majd szúrok képet is és további infókat! szép estét!
Miután átvettem a csapatot, a keretben volt pár jó játékos, akire lehetett alapozni, de légiósnak számítanak, és mivel 5 orosznak lennie kell mindíg a pályán, ezért egyrészt jó hazai játékosokra, másrészt fiatal tehetségekre koncentráltam, akiknek van idejük kivárni azt a csepp 6 évet, ami kell az állampolgársághoz. Fölösleges lett volna újabb sztárokat hozni a padra, akik a légiós szabály miatt nem férnek be.
Erõfeszítéseim felemás eredménnyel zárultak: igazán jó orosz játékost (nincs sok) nem tudtam igazolni (többnyire nem tárgyaltak velem), de fiatal tehetséget igen. Közülük is kiemelném Ruben Jenssent, õ már az elsõ évben berobbant, irányító poszton a maga 22 gólpasszával.
Bajnokság:
Végig az elsõ 6 között mozogtunk, egészen a hajráig tisztes távolságban az éllovas CSZKa-tól, de szenzációs sprintet futva eljutottunk az utolsó fordulóban az 1 pontos különbségig, és jöhetett a rangadó. A vége 1-1 lett (mi vezettünk), ilyen a foci, majd jövõre sikerül. A csapat fantasztikusan teljesített: tabella alapszakasz, rájátszás,grafikon
Kupa:
Végég meneteltünk, a döntõben meglepõ módon 3-0 ra kaptunk ki, attól a Volgától, akit 4X össze-vissza vertünk a bajnokságban. A mérkõzés labdabirtoklása 63-37% volt, ide... 3 gól 30 méterrõl...
kupa
húzóemberek: Eto'o, Balázs, Kadlec
Nem mondom, hogy elégedetlen vagyok a szezonnal, de egy picit "Leverkusen"-íze van a számnak.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
44. forduló --> CSZKA-Anji
1. CSZKA 91 pont
2. Anji 90 pont
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
legalább 15.000-res lenne, de plusz 2000 helyért új stadion? 😄
Grat mindenkinek szép eredmények sorakoznak 😊
Csoportelsõség a Bl-ben, sorrend: Anzsi, Real Madrid, Shakhtar Donyeck, PSV
Real ellen elsõ meccs 2-2 otthon, majd 2-0-ra nyertünk a Bernabeuban!!!!
bajnokság felénél 6 ponttal vezetünk a CSKA elõtt!
"jó az öreg a háznál": rosati és diamanti
fiatalok és tehetségesek: martínez és carraro
A középmezõnyt ígértem, ami jócskán összejött. Azt tervezem, hogy nem nyúlok még nagyon a taktikához, hátha az erõsítésekkel több gólt tudunk szerezni, a védekezéssel újoncként elégedett vagyok.
A kupa viszont igazi tündérmese volt, tegyük hozzá, a sorsolás kegyes volt, no meg a Catania is, akik a Juvét verték ki az elõdöntõben.

Az elõzõ évadokban volt egy olyan opció a csapat képernyõjén, hogy a manager aszisztenst meg lehetett kérni, nézzen kölcsönjátékosok után (poszt szerint), és olyan is, hogy a parent klubtól lehetett kölcsönjátékosokat kérni. Ezt az idei FM-ben nem találom, megszüntették, vagy csak eldugták?
Hala Madrid!