Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na lecsekkolom hátha van e már japán liga kieg, hátha ez egyszer szerencsém lesz "ligaaktiválóügyileg" és nem lesz atombugos, mint bármelyik amit eddig kifogtam a 10-hez és 11-hez....
fejedben 😄
LasDen
és hol keresed???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pár napja félretettem az alessandria játékom és ezzel az egész fm-et, mert kellett már egy kis változatosság, kicsit egyhangú már zsinórban az 5. szezonom nyomni, ugyanazon csapattal. meg aztán nem úgy kezdõdött a bl csoportkörében a bemutatkozás ahogy reméltem... de ha újra megjön hozzá a kedvem, majd elõveszem ezt a mentést és biztos hogy valamikor a jövõben elõ fogom, mert egy ilyen mentést kár lenne örökre sutba dobni. 😊 szóval most új csapatot keresek.
Huni92
rendben, nem fogok szájkaratézni.

A saját véleményemet írtam le, azt hogy nekem mennyire hasznos.
Egyébként akik a googlet nem használják, a FAQ-t se fogják.

Semmit 😉 mert fölöslegesnek tartom továbbra is.

Huni92
te követted az elmúlt években a topikot? szerintem két kezemen megszámolom, hogy hány ember volt aki elõbb guglizott és utána írt ide...
lehet, hogy te tudod, meg én is, meg mondjuk 15 másik ember, de százharmincmillióan arra sem képesek, hogy googlet használjanak.

arra meg kíváncsi vagyok, hogy te mit írtál volna bele 😊

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

1. köszönjük, hogy megcsináltad
2. azért nem reagáltam rá, mert én pozitívat nem tudok hozzászólni, de itt a véleményem:

fölösleges idõtöltés volt részedrõl összeállítani 😊
semmi olyan információ nincs benne amit 30 másodperc google ne dobna ki illetve ne tudnánk már a régi részekbõl

Huni92
írtam, de úgy tûnik nem kell...
kértem véleményt, nem sokan reagáltak.
itt van ni: https://docs.google.com/document/d/1IQ6QB4iCr5QAykQ4Wl3khABkE01iuX1PEUcFFAfvM3E/edit

penge96
Tehát nincs?😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

BBeno2
padra jó lesz 😄 sok afrikai miatt kezdõbe úgyse lenne esélye. de legalább újra BL-ben játszhat.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

LasDen
1. küldetésed mindenek elõtt...

találd meg a FAQ-ot és hozd vissza! ha akar ha nem...

sok sikert, az erõ kísérjen utadon...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

penge96
Gyerekek, látom hogy van olvass FAQ smiley, de hol van maga a FAQ? 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

LasDen
egy kis off errõl az egészrõl valahogy az efem jutott eszembe..😄

LasDen
vagy csak szar az elsõ csapatod...😄

Fuhú mekkora csapatom lesz 2 év múlva.
Játszottam az ifijeim ellen...lealáztak minket. 😄

bakkerman
egy picit eltúloztam ezt a feyenoord logót <#zavart1> töröld karajj,ha túl nagynak találod

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman

2011/2012

Amikor átvettem a csapatot,minimum célként a 4. helyet tûztem ki,a kupában meg az elõdöntõt. Játékos mozgás nem volt,csak Fernando Vega jött ingyen balhátvéd posztra,ott elég gyenge volt az alapkeret. A felkészülés elég gyengén sikerült,sérültek,gyenge eredmények,rossz játék,de nem nyúltam a taktikához,így vártam a bajnokság rajtját! Jól kezdtünk,a 7. fordulóig veretlenek voltunk(Twente-Feyenoord 4-3),és dobogón álltunk elég sokáig,de ami utána jött,arra nincs szó: 7 bajnokit nyertünk zsinórban,és villámgyorsan a tabella élére kerültünk,pont elõnnyel! November végén aztán jött egy nagy pofon,a 2. vereség a bajnokságban,az AZ Alkmaar ellen idegenben 4-1-re kaptunk ki,December 10.-én újabb vereség,az Ajax ellen idegenben 1-0...a 2011-es évet kupameccsel zártuk,a Heraclest vertük 4-2-re,ezzel bejutottunk a negyeddöntõbe. 2. helyrõl vártuk a január 21.-ei folytatást,és rögtön egy méretes Armani alkalmi ruhadarabbal kezdtünk,5-1 a Heerenveen otthonában,4 nappal késõbb ismét vereség a Den Haag otthonában kupameccsen,így a holland kupa a negyeddöntõkkel nálam véget ért 😞 Télen egyébként nem igazoltam senkit,így volt idõm tárgyalásokat folytatni a lejáró szerzõdésû emberkékkel,több-kevesebb sikerrel( 2 kapus edzõvel,Roy Makaay-al(assz.manager),és egy megfigyelõvel nem sikerült megegyeznem,õk távoznak júniusban),és a játékosok közül se tudtam megegyezni pénz hiányában az alap jobbhátvédemmel. Tavasszal nem voltunk olyan jók,mint az õsszel,de azért a riválisaink is többet botlottak,így végig dobogón volt a csapat,egészen március 25.-éig,amikor a csapat elnézett Venlo-ba egy Zara alkalmi ruhadarabért,és sikerült is hazatérnünk 3 darab ízléses zakóval. Ekkor már csak 5 forduló volt hátra a bajnokságból,és az elsõ és az ötödik helyezett között csak 4 pont volt,így akár még bajnokok is lehettünk volna,de akár playoff helyre is visszaeshettünk volna. 5 bajnokiból 4 gyõzelmet gyûjtöttem(köztük egy Alkmaar elleni 3-2),és egy nagyon értékes döntetlent(Ajax ellen hazai 1-1),és 2. helyen értünk célba,a Twente mögött,és ezzel kivívtuk a BL selejtõt 😊)) Nagyon elégedett vagyok a csapattal ,utoljára 2006-ban ért el dobogós helyezést a Feyenoord 😊 Pénz nincs,adósság van(2014 nyaráig havi 1 misi megy csak a hitelekre),fizukeret jócskán átlépve,erõsíteni nem fogok tudni,de valahogy muszáj lenne bejutni a BL-be a pénzek miatt,vagy különben kiárúsítom a legjobbakat :S

zyndar
Upsz a kép lemaradt:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Gratula, bár gondolom nem rágtad a körmödet izgalmadban a bajnokikon 😊

Mi a Kínában (?) megrendezett Supercoppa behúzásával fejeztük be a felkészülést a szezonra. Az EL-selejtezõben a Hajduk gárdáját kaptuk.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

SK Sturm Graz
2012/2013
szezon-összefoglaló képek

2011/2012 szezon

igazolasok
Erõsíteni próbáltam a csapatot, hogy több esélyünk legyen a BL-ben. Ez sikerült is.

Bajnoki meccsek v1
Bajnoki meccsek v2
Idén szerencsére a fiúk végig lelkesen küzdöttek.

Tabella 1/4
Tabella 2/4
Tabella 3/4
29 forduló kellett
Tabella 4/4

Az elsõ szezon után nem meglepõ az idei fõlény sem.

BL csoport
BL meccsek

Amit kiemelnék! Nem tudom, hogy az én érdemem e, de szerintem igen. Jövõre 2 csapat indulhat a BL-ben. A második a 3. selejtezõben kezdi, a bajnok pedig rögtön a csoportkörbe kerül.

kupa meccsek
Izgalmas meccsek voltak. Fõleg az elõdöntõ.

u19 bajnok tabella
Idén is nagyszerûek voltak. A következõ szezonra igazoltam már hozzájuk pár igen nagy tehetséget, így még simább lesz a következõ szezonjuk.

játékos stat

csapat stat

díjak

év csapata

Hugo Pareiros

Hajrá és grat mindenki 😊

McFrost
:AS:A😄D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zyndar
Ezzekkel az úriemberekkel erõsítettem meg a keretet a 3. szezonra, meghatározó távozó csak Bianchi volt.

rákerestem,2015 ben arsenalban van...22 milio e az éra 😊 ,,uh erröl lekéstem...fradit viszem...,,hoztam par hasonlo brazilt azert,nevelgetem oket"

3-5.hely körul hoztuk eddig,iden remelem bajnoksag nyerés

Üdvözlet!

Láma!
azért hallottad tõlem mert kurvajó játékos😄
vegyed meg teis a fradiba!😄

köszi a gratot, nagy elismerés ez egy olyan szájából aki szintén NEM EDITOR ÉS VISSZATÖLÖGETÕKIRÁLY! 😛

gabber_saviola
Vasárnap ha ezt a dágleszkoszta nevet vagy 10x nem hallottam a szádból, akkor egyszer sem. 😄

ja és elolvastam végig, és persze gratulálok is. GRATULÁLOK HORISZ, SZÉP TELJESÍTMÉNY, FÕLEG ÚGY HOGY RÓLAD TUDOM, HOGY TE NEM VAGY EDITOR ÉS VISSZATÖLÖGETÕKIRÁLY! 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
véget ért a szezonom a Lyonnal, képeket most nincs is kedvem betenni, 2.-ak lettünk egy végig nyílt bajnokságban, végül 2 ponttal maradtam le a Marseille mögött.
López-nek nem sikerült megvédenie gólkirályi címét, 24 góllal 1-gyel lemaradt a Marseille csatára Rémy mögött.

Örömteli viszont hogy az év játékosa az enyém lett Douglas Costa révén, és övé lett a legtöbb gólpassz is. 32 bajnokis meccsen 12 gól és 15 gólpassz.
Õt ajánlom mindenkinek, megéri az árát nagyon! A Donyeck-ben játszik 21-22 éves.

Ezen túl megnyertük a francia kupát, majdnem el is felejtettem😊 a döntõben a Lille-t vertük 1-0ra.
Következõ idényben cél a bajnoki cím, most már reális esélyt látok rá egy kis erõsítéssel.

köszi hogy elolvastad😊

Anzsival már BL negyeddöntõben járunk... Marseille-t simán kiejtettük, jön a Real Madrid megint. Közben télen sikerült megszereznem Nuri Sahin-t és Joaquint.

Kezd hasonlítani egy sztárcsapatra :-)
webibebi
csniált már nálatok olyat a játék h szünetben nem tudtál továbbmenni? 😄 5-0ra vezetek roma-val a catania ellen megy a team talk és nem enged továbblépni😞

msn:[email protected] bárki felvehet

Sajnos a keretem nagy részét cserélnem kell...Van olyan aki kiöregedett,és van aki annyi pénzt szeretett volna,hogy azt nem tudtam megadni...Sajnos így jártam a közönség kedvencével is:

És itt a fickó,aki fõszerepet játszott a feljutásban ismét,aki a 121.percben intézte el a Colwyn Bay-t 😊))

Irtó kemény szezon várható,mert igazolni max alacsonyabb osztályból tudok,és azt is csak mértékkel.Mint mindig idén is a szakértõk a tuti kiesõ szerepét szabták rám,de igyekszünk megcáfolni õket 😊)))
Jövõre lesz egy pofás kis stadionunk,és remélem addigra az egyenlegem is egyenesbe jön.<#hawaii>
Sziasztok! Zoli vagyok és 3éve FM függõ és még új a fórumon😊 a 2012es szériában az a
Anji-val kezdtem foglalatoskodni mint itt sokan mások ahogy olvastam elsõ évben bajnok bl-csoportból elsõként tovább mentünk volt benne egy 4-2es real verés is😊 de a FCP megállított minket oda vissza agyabugyált. második évben is bajnok lettem bl- csoportban most is elsõ. majd szúrok képet is és további infókat! szép estét!
zyndar
Gratula Csaba. Utley neked is és legfõképpen kitartás! Mutasd már a csapat húzóemberét <#hawaii>

szabocsaba1983

Anji Makhachkala

Orosz premier liga, 1. szezon

Miután átvettem a csapatot, a keretben volt pár jó játékos, akire lehetett alapozni, de légiósnak számítanak, és mivel 5 orosznak lennie kell mindíg a pályán, ezért egyrészt jó hazai játékosokra, másrészt fiatal tehetségekre koncentráltam, akiknek van idejük kivárni azt a csepp 6 évet, ami kell az állampolgársághoz. Fölösleges lett volna újabb sztárokat hozni a padra, akik a légiós szabály miatt nem férnek be.
Erõfeszítéseim felemás eredménnyel zárultak: igazán jó orosz játékost (nincs sok) nem tudtam igazolni (többnyire nem tárgyaltak velem), de fiatal tehetséget igen. Közülük is kiemelném Ruben Jenssent, õ már az elsõ évben berobbant, irányító poszton a maga 22 gólpasszával.

Bajnokság:

Végig az elsõ 6 között mozogtunk, egészen a hajráig tisztes távolságban az éllovas CSZKa-tól, de szenzációs sprintet futva eljutottunk az utolsó fordulóban az 1 pontos különbségig, és jöhetett a rangadó. A vége 1-1 lett (mi vezettünk), ilyen a foci, majd jövõre sikerül. A csapat fantasztikusan teljesített: tabella alapszakasz, rájátszás,grafikon

Kupa:

Végég meneteltünk, a döntõben meglepõ módon 3-0 ra kaptunk ki, attól a Volgától, akit 4X össze-vissza vertünk a bajnokságban. A mérkõzés labdabirtoklása 63-37% volt, ide... 3 gól 30 méterrõl...
kupa

húzóemberek: Eto'o, Balázs, Kadlec

Nem mondom, hogy elégedetlen vagyok a szezonnal, de egy picit "Leverkusen"-íze van a számnak.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Az utolsó fordulóhoz ért a másfél évesre nyúlt orosz bajnokság. Filmen nem tudnak ilyen végjátékot rendezni:

44. forduló --> CSZKA-Anji

1. CSZKA 91 pont
2. Anji 90 pont

szabocsaba1983
Orosz kupa elõdöntõ:

Ezt én se gondoltam volna! A bajnokságban a legnagyobb riválisunk, 4 meccsbõl 2X õk nyertek, 2X mi.

bakkerman
<#wave>

na aaaaz fasza 😄
legalább 15.000-res lenne, de plusz 2000 helyért új stadion? 😄
Komoly egy vezetõségem van,hogy a kalapja esne le a sznob elnökömnek..Goole AFC-m a 3.szezonba a 3.feljutását érte el.Az agyatlan elnököm eladósít,hogy 450 üllõhelyet felszereljenek a katlanunkba,ezt még elviselem,de amikor még fél házam sincs,de ez az idióta új stadiont épített háááát ez már kiverte a biztosítékot...Az embereimmel nem tudok új szerzõdést kötni,de ez egy 3000-s stadiont kicsinek talál,ezért épít egy közel 5000-s stadiont..Komolyan mondom,hogy olyan keretem volt,hogy még a Conference ligát is betudnánk húzni,de helyette lesz egy szuper stadionunk 2016-ra,egy rom keretem,és egy bankcsõdöm..Bár,lehet úgy gondolja,hogy addigra már a Liga Kupát fogjuk megnyerni 😄 😄
Grat mindenkinek szép eredmények sorakoznak 😊
2013-2014-es szezon Anzsival:

Csoportelsõség a Bl-ben, sorrend: Anzsi, Real Madrid, Shakhtar Donyeck, PSV
Real ellen elsõ meccs 2-2 otthon, majd 2-0-ra nyertünk a Bernabeuban!!!!
bajnokság felénél 6 ponttal vezetünk a CSKA elõtt!
gratula, hajrá az el-ben!
cirka 20 millát költöttem a nyáron igazolásokra, ami csalóka lehet mivel nem sokat erõsödtünk idén, jószerivel cserék érkeztek, kulcsjátékos alig, hiába volt pénz, a reputációnk még alacsony. így aztán nem sokan állnak szóba velem... a grúz wk, jano (igen technikás tkp) pl. aláírt volna heti 20 ezere euróért amit meg is tudtam volna adni neki, ám a palermo több mint a kétszeresét ajánlotta neki így persze oda írt alá... szóval költöttem bõven, sok játékos érkezett, pár generált is, néhány játékos az u20-as csapatba is. íme az összes átigazolás. (fossatira kicsit ráfizettem, közel sem ér 7,5 millát szvsz, de egyszerûen nem találtam olcsóbban hasonló kaliberû játékost aki szóba is állt volna velem... mondjuk volt aki szóba állt, de egyszerûen képtelen voltam neki megadni a kért fizetést, mivel max. amit idén adhatok egy kulcsjátékosnak az heti 22,5 ezer euró / hét.) na de akik valódi erõsítést jelentettek, azok az alábbiak:

"jó az öreg a háznál": rosati és diamanti
fiatalok és tehetségesek: martínez és carraro
zyndar
Néhány érdekesebb helyezés: kiesett a Newcastle, bajnok a Köln és 9. a Bayern <#hawaii>

zyndar
Torino, 2012/13.

A középmezõnyt ígértem, ami jócskán összejött. Azt tervezem, hogy nem nyúlok még nagyon a taktikához, hátha az erõsítésekkel több gólt tudunk szerezni, a védekezéssel újoncként elégedett vagyok.

A kupa viszont igazi tündérmese volt, tegyük hozzá, a sorsolás kegyes volt, no meg a Catania is, akik a Juvét verték ki az elõdöntõben.

zyndar
Tegye fel a kezét, aki hallott már errõl 😊

falábú banda 😄
LasDen
valakik itt biza kancsalok....

zyndar

szoltan
Sziasztok!
Az elõzõ évadokban volt egy olyan opció a csapat képernyõjén, hogy a manager aszisztenst meg lehetett kérni, nézzen kölcsönjátékosok után (poszt szerint), és olyan is, hogy a parent klubtól lehetett kölcsönjátékosokat kérni. Ezt az idei FM-ben nem találom, megszüntették, vagy csak eldugták?

Hala Madrid!

A 36 éves Luque még mindig ott van 😉