Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Srácok, vki tudni mondani 2012-es idényben 1 jó csatárt, aki Trequartista felfogásban kiválóan játszik? 😄 Juventusba kéne 😊
Terminátor14
Ez az, amit én sem értek, mert nem nyúltam a beállításokhoz, meg is van 3 fájl, de a 2. legfrissebb már jan. 1-ei. Úgyhogy így jártam.

Gojoci:
Pont azért ilyen régi az elõzõ mentés, mert auto be van állítva, így én nem is nagyon szoktam menteni. (Bár a Rapid Buc. elleni 12-0 után pl azonnal mentettem...😛)

CSAK a Fradi

LasDen
de ha nincs beállítva más, akkor havonta autóment a játék....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gojoci
"Az elõzõ mentésem meg fél évvel korábbi."
Az akkor maratoni játék lehetett... <#taps>

Terminátor14
Király, nem tudom megoldani. Így jártam akkor, megpróbálom újra a fél évet, ha nem nyerek bl-t, akkor az FM kuka egy idõre.

Õ lenne az egyébként.

CSAK a Fradi

Terminátor14
😄DDDD

Természetesen a szerzõdésében.

Lokika: Fradival vagyok, 6. évem asszem, szinte minden játékosom generált. 90%-uk bármelyik nagycsapatban kezdõ lenne, bl-t nyertem velük 😊 Egyikük egy Scelotto nevû 20 éves mc/dmc, minden fontos értéke ilyen 16 körül van, vagy magasabb. Majd lövök képek, csak még nem sikerült megoldanom a problémát a szerzõdésével, és addig nem tudok továbbmenni, mert az elõzõ mentés fél évvel ezelõtt van, ergó bukó a bl gyõzelem is. Mondjuk megismételhetõnek tartom! 😛

CSAK a Fradi

hátööö, igazából mi nem tudhatjuk, hogy nálad éppen ki a legjobb, ha tudni akarod, használj scout programot
lokika28
ki a játék legjobb cm/dmc-je??😊

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

bakkerman
a szerzõdésében van annyi,vagy a transfer status-nál? ha utóbbi,akkor egyszerûen átírod játékon belül

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

editorban nem lehet mentést szerkeszteni, viszont van program, amivel lehet, katt, használni nem tudom hogy kell, de szerintem rájössz
20-ból összerakok egy olyat, amin lehet normálisan fm-ezni
Terminátor14
Srácok, kéne egy kis segítség...

Editroban tudok olyat csinálni, hogy az aktuális mentésemben átírom egy játékosom kivásárlási árát? A játék legjobb mc/dmc-je az enyém, és 20m euro helyett 20k eurot állítottam be neki tegnap éjjel kivásárlási árként, kicsit készen voltam már...így meg elviszik tõlem, ami elég kellemetlen egy félrekattintás miatt.
Az elõzõ mentésem meg fél évvel korábbi.

CSAK a Fradi

bakkerman
amúgy jah,50bõl kijön egy olyan gép,amin még játszani is tudna,nem is szar játékokkal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a helyedben már rég összevateráztam volna egy olcsó gépet lófasz alkatrészekbõl
zorrobomber

ja 😄
LasDen
ha másra nem legalább kukázni jó az iskola...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

beszereztem egy a réginél jobb, de még mindig nem világverõ procit, legalább ezzel gyorsabb a kicsit a játék, nem laggol és a 3d meccsnézet is simábban megy, így mostantól azzal fogom tolni. na meg megkezdõdött az új szezon. ezzel kívánok jóccakát:

(idei elsõ bl meccs)

Valaki tudna mondani nekem 1 olyan csatárt, aki kitûnõen teljesít Trequartista felfogásban? 😄
zaki
juventus <#mf1>
komolyan: genoa, lazio, fiorentina

palermo
Valaki segítsen 😄 Olasz bajnokságból vmi jó közepes csapatot tudtok mondani?
gilgames00
úgy csináltam mindent ahogyan az fmhungary leírta..12.1.1 patch van fent ,ez számít vmit?nagyon gáz az egész😞
belépek a játékba kiválasztom a magyar nyelvet ,tölt is sokat de mégsem lesz angol.utána már a magyart sem lehet kiválasztani..nem értem😊

zorrobomber
Sry, 2. kép ez akart lenni. 2. helyet kellene elcsípni, mert tavalyi tapasztalatokból tanulva egy EL menetelés csak a szarnak egy pofon szintû értéket képvisel.

zorrobomber

köszönöm válaszod . Én is elkezdtem a karrierem a West Ham United-el . jelenleg a fele bajnokság ment le 1 helyen állok de elég szoros a bajnokság hisz az 5 hely is csak 6 pontra van lemaradva . jelenleg fiatalítom a gárdát így vettem pár csoda gyereket . a védelem erõsítésén dolgozom . megvettem Mattias Johanssont a Fc Kalmar tol . õ egy nagyon tehetséges fiatal védõ ( jobboldali) baloldali védõ Gabriel Silva középvédö Sebastian Toro csak ö még a munkaválalási engedély miatt nem csatlakozott a csapathoz😞 közép pályára pedig Liam Palmert ezeket a játékosokat tudom ajánlani mindenkinek nagyon tehetsége játékosok késöbbiekben pedig sok pénzt fognak érni 😊😊 én a csapatomból az idösebb játékosokat eladtam ezekböl szereztem pénzt és így sikerült leigazolni öket. ha rájövök hogyan lehet felrakni képetz ide akkor majd rakok fel pár képet is 😊😊

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

ha jó vagy, felkérnek
de az a fix, ha az elején beállítod
hajrá
sziasztok .azt szeretném kérdezni , hogy valaki hogy válogatottat is íráényitson azt az elején kell beállitani ? vagy menet közben felkérnek ? válaszotokat elöre is köszönöm .

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

Ha kirúgnának, akkor ajánlom a Chivas-t.
Csak mexikói játékost igazolhatsz 😉
Rendben😄
De most folytatom a Dinamo Zagrebes karriert..március van. Majd jövök beszámolóval( ha nem rúgnak ki addig..)
amint kezdtél valakivel jelezd és jöhetnek a beszámolók 😄
LasDen
engem is kiszoktak szóval nem kell 😄D
volt hogy sportot ûztem belõle...😄

Kirúgtak Blackburntõl, pedig EL-ben tök jól álltunk, 4 meccs után biztos továbbjutást jelentõ helyen, igaz bajnokságban gyengén muzsikáltunk..csak a 18.-ak voltunk..😞
Még nem tudom kivel kezdjek, de kezdem nagyon szégyellni magam, hogy szinte mindenhonnan kirúgnak...😞 😄
Rudee
Nem, ez a Marcelinho még csak 21 éves.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Pont most kezdtem a Barueri-vel... <#smile>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ez az a Marcelinho, aki anno a Herthában ügyetlenkedett?
😄DDD

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
OKÉ MEGNÉZEM ÉN IS, BÁR MÁR NÁLAM 2019 VAN ÉS MÁR NEM MAGYAR CSAPATTAL VAGYOK .... DE HÁTHA. KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NÉGY

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
SRACOK MAGYAR BAJNOKSAGBA AJANLOT EGY NAGYON JO VETELT......MARCELINHO---GREMIO BARUERI CSAPATABOL OLCSO ES NAGYON JO CSATAR.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ubaszki gratula gyerekek, nagyon jól nyomjátok
Budapest Honvéd, 2013/2014

ismét egy jó szezon, itthon taroltunk, megint megmutattuk magunkat a bl-ben, szóval elégedett vagyok. (ligakupát leszartam és a továbbiakban is lefogom.)

csapat:
átigazolások (generáltak: meité, boban, oliveira)
keret 1, keret 2

bajnokság:
tabella
meccsek 1, meccsek 2

kupa:
meccsek
döntõ

bl:
csoport
meccsek

Darthmushroom
sochaux 3.év
bajnokságba végig fej-fej mellet haladtunk az OM-el de végül sikerült a címvédés

francia szuper kupát megnyertük 11sekkel, a ligakupába hamar kiestünk nem vettem túl komolyan, a francia kupát viszont igen így 3évbõl 2.jára is sikerült elhódítani.

bl-be ismét 3.kiemeltek voltunk de így is megint meglett az elsõ hely a csoportba. utána is szépen meneteltünk és végül be is húztuk az 1 bl trófeánkat.

döntõ:

bl szezon legjobb játékosa: Martin
keret:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
nah gyorsan letudtam az új szezont a Gambaval...a kupa meg hasonlókat pörgettem...😄
a szezon vége jól ment...😄

és a végeredmény...

csapat 1 2

viszont most a Gambat félrerakom...fõleg, hogy a bajnokság zsebbe elõtte meg BL...
visszatérek Európába, mert van egy kikúrt walesi csapat, akik minden taktikámnak és beleölt pénznek ellenállva a 16-17. helynél nem jutottak elõbbre....megbaszom õket...😄D

sortitoutsi.net fórumán mindent megtaláltok
Hali!
Nekem is kéne facepack meg egy kitpack
köszi elõre mindenkinek
Krisz018
Tud valaki adni egy jó Face Megapackot? elõre is köszönöm!!!

Krisz018
Köszönöm!!

biztos, hogy mindent jól csináltál?