Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok, lehetséges letölteni a 12.1.0-ás peccset sztrím nélkül ?

LasDen
elég kupát nyertem már....valami bajnokságot is szeretnék mostmár, de egy ilyen napoli mellett ez kurvára lehetetlen...😄
mindenféle képek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vonalban a 4 ék, vagy a két "szélsõ" egyel hátrébb? A két belsõ kp gondolom fõleg labdaszerzõ erényekkel bír...

www.smart-bus.hu

4-2-4
van ebbe valami csavar is azt hiszem
gilgames00
tud valaki egy mûködõ linket nb3-as csapatokhoz?amiket a neten találtam (pl.:fmhungaryn) nem müxik 😞 elõre is köszi!

Magic Boy
Srácok a transfer update hivatalos?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mi az alapfelállásod?

www.smart-bus.hu

na igen, a rapid szintû csapatok már nem ellenfelek 😄
megvan a továbbjutás! (a barszát szépen elindítottuk a lejtõn, azzal hogy megvertük õket.)
ahogy olvastam az igazoltatás részbe jól bele fogok szûkûlni :-)
ki is szúrtam a kezdõcsapatot, Budaörs :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

zaki
köszi. basszus, most nézem, hogy játék közben is lehet már törölni, és bejelölni ligákat <#wow1>

elsõ 1-2 évben sztem majd betolok egy csomó ligát, és ha már kellõen megerõsödött a csapat, akkor kilövöm a felesleges ligákat.

játékosokat, edzõket, megfigyelõket igazolsz, te rakod össze a taktikát, te állítod össze az edzéstervet
zorrobomber
Így van, nem te kötöd õket.

A magyarításról tudna valaki mondani valami infót. Azt a 82%-os magyarítást megtaáltam de az még november végi. Nincs valami frissebb?
na egy kis nosztalgia miatt én is belekezdek (C-64en volt egy jó kis bundesligás játék), egyelõre a 2011-es verzióval, meg vadul böngészem az FMhut,. Jól látom, hogy itt csak csapat managelés van, tehát reklámszerzõdéseket nem én kötöm?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

1 giga ramom miatt: kis adatbázis, csak nb1, + szomszédos országok játékosai, ez kb. 10 ezer játékos
zorrobomber
Milan-Liverpool 0-0 lett, úgyhogy továbbjutottunk, utolsó meccsen csak az elsõ hely sorsa múlik, a San Siro-ba megyünk..
Elsõ (nem kis) lövésükbõl gól lett, mindent elmond a meccsrõl hogy ezután sikerült még kettõt kapura lõniük 😊

Forza Italia
hát én is elég szarúl kezdtem. de talán idén jobbak leszünk.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zaki
kérdés: milyen ligák vannak bejelölve nálad, és milyen adatbázissal tolod?
kezdek egyet a fradival, kiv vagyok milyen ligákat érdemes bejelölni, hogy jó kis pléjákat generáljon a game.

azért nem lehet atw-rõl linkelni, mert az atw betenné a kép mellé a reklámcsíkot is, azt meg a fórum nem engedi
12 nézõ XDDDD

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

LasDen
jó srác 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
SG-s galériából csak megjeleníti <#whatever>

Szar Bayern, szar Bayern :)

DONGUBA
Aham ertem...en is kezdtem ugyanezzel az updattel jelenleg eleg szarul allok😊) 8. hely....ev vegen kiderul mire jtok veluk....nekem bressan jott begovic es leandro csatarsorba cisse melle.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
milyen lóvét??? fizetése????
Tevezé 200, Di mariaé pedig 100. Igaz h szûkös a vége de talán ha megszabadulok 1-2 játékostól még akkor nem lesz gáz.
Amúgy eladtam azokat a játékosokat akinek relatív magas volt a fizuja.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
es hogy a picsbe tudtal annyi lovet adni teeznek mutasd mar

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
Na akkor kezdjük a beszámolót. A szezon végeztével említettem h több helyen is változást kell eszközölni a csapaton. A vezetõk a csapat jó szereplésének és a csapat stabil anyagi helyzetét nézve az élmezõnybe kerülést tûzték ki célul. Ahhoz h ezt a célt a csapat teljesíteni tudja (vagy túlszárnyalni) 40m bocsátottak a rendelkezésemre. (meglepõ h csak 10m-al többet mint tavaly). De pár ember eladásával sikerült feltornászi kb 50m körülire.

Mint említettem több posztra is minõségibb játékosok kellettek. Nézzük posztok szerint.
Védelem: Végleg megvásároltam Taiwo-t a Milantól hiszen õ tavaly is elég jól szerepelt. a Tottenham kiárusításának köszönhetõen 2 védõjüket tudtam megszerezni gyakorlatilag poton pénzért. Bassong és Corluka személyében két rutinos védõ érkezett. A védelem így kibõvült és késznek mondható.

Középpálya. Itt nagyon nagy átalakításra nem volt szükség. Cristofari egy 18 éves kp érkezett, nagy tehetség. Pogba kölcsönbe érkezett opciós joggal. Torje a szélre jött. Na és akkor jöjjön a joly joker. ANGEL DI MARIA. A real átadólistára tette mert a játékos nem érezte jól magát. 10.25m ért mondom megpróbálom. Sok eélyt nem fûztem hozzá, de a meglepõdés nagy volt. Elfogadta a 4 évre szóló szerzõdést.

Csatársorba egyetlen ember érkezett a már lentebb emlegetett Carlos Tevez. 20m ért árúlta a City.

ezen igazolásokkal nagy reményt fûzök a bajnoksághoz és remélem sikerül a célokat elérni, esetleg egy kupát begyûjteni.

Rudee
Íme a meccs, ahol a nézõk és a gólok száma megegyezik. Pedig nem zárt kapus volt <#kacsint>

Forza Italia
õ a törzsszurkoló 😄😄

zorrobomber
<#worship> tényleg elég durva a román gyerek...
@Huni: grat a feljutáshoz!<#eljen>

hoztuk a kötelezõt, immáron kiemeltként. végre a harmadik kalapból sorsoltak minket. bár így is elég necces lesz a második helyen továbbjutás. na majd meglátjuk.
Sziasztok!

Patch megjelent már hozzá?Érdemes letölteni, ha van?
Forza Italia
bocs elfelejtettem méretezni 😊

Forza Italia
nos az elsõ szezon véget ért. A végére sikerült egy elõkelõ helyezést elérni. Nem vagyok elégedetlen, mert a célkitûzés a kiesés elkerülése volt. Sajnos Cissén kívül nem volt olyan játékosom aki állandó jó formát tudta volna hozni. Mindenesetre jövõ szezonba kupás helyre szeretnénk odaérni. De ahhoz kellenek az erõsítések. Majd meglátjuk mit tudunk belõle kihozni.

Rudee
Nos a brazil bajnokságba betöltött "sok millió" játékos miatt azt a mentést hanyagolom, elég lassú sajnos. Kezdtem egyet északon, szokás szerint az FC Hämeenlinna csapatával. A vezetõség célja a kiesés elkerülése, ami talán teljesíthetõ. Igazolni nem sokat lehet, mert használható játékos alig van. Az U19-es csapatba érkeztek azért 17-en, közülük egy már a felnõtt keret tagja. Az elsõ csapathoz 1 kölcsönvett védekezõ középpályás mellett jött 3 játékos, köztük az ex-Fradista Souaré a védelembe.
A színvonalról sokat elárul az, hogy a felkészülési meccsek közt akadt olyan, ahol a gólok és a kilátogató nézõk száma megegyezett <#confused>
A kupa már az a bajnoki meccsek elõtt megkezdõdik, három meccsenn túl is vagyunk. Elõbb egy emberhátrányban megfordított, majd döntetlennel végzõdött meccsen a büntetõpárbajban bizonyultunk jobbnak, majd a következõ körben szintén hátrányból felállva a hosszabbításban mentünk tovább. A 6. fordulóban egy pár héttel korábban barátságos meccsen (1-1) már megismert csapatot, a BK-46-ot kaptuk. A félidei 1-0-ás vezetés után emberhátrányba kerültünk, de 4 perccel a kiállítás után mégis kettõre nõtt az elõny, ami a végéig meg is maradt. Itt egyébként nincsenek nagy céljaim, addig jussunk el, amíg nem kapunk ellenfélként egy jobb csapatot.
A felkészülés elég felemás volt. Az elsõ pár meccset simán nyertük, majd egy kis csapat ellen a felforgatott kezdõnek köszönhetõen megtört a lendület. Azóta nagyjából visszaállt a rend és hozzuk a "kötelezõt". Sajnálatos, hogy komoly ellenfelet szinte lehetetlen meghívni, mert a fellépési díj jóval magasabb, mint a jegybevétel. Pedig pénzt kellene szerezni, mert elég gyatrán állunk. Reménykedek 1-2 játékos eladásában is, de ez valószínû csak a jó bajnoki szereplés után lesz lehetséges.

Forza Italia
köszi megnézem õt.

Csatárnak tudom neked ajánlani Mushaga Bakengát, tudom h értékei alapján nem tûnik egy világsztárnak, de poacherként nekem minden mentésemben kis és nagy csapatoknál is ontja a gólokat, most a Newcastlevel 3. szezonban bõven vezeti az angol góllövõ listát.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Forza Italia
hát jövõre remélem adnak pénzt a vezetõk mert ezen a csapaton erõsíteni kell elég sok helyen :S:S:S

kellene 1 de inkább 2 védõ, középpályás és csatár is. Tippek????
Tevezzel most tárgyalunk. Próbálom a vezetõket rávenni h õ kell ide. City 20m hajlandó lenne az üzletre. Kérdés Tevez mennyire hajlana rá.

Forza Italia
hát én azt nem tudom h mért nem

Rudee
Nem tudom miért nem tudják future transferként megcsinálni, nem tart tovább semmivel sem.

Rudee
3D nélkül igen, nekem a kis laptop hasonló (volt) és hoki VGA-val is ment sima 2D-s nézetben.

Forza Italia
tudod januári transfer update 😄😄

Rudee
Nyár végén miért van már ott Cissé meg Zamora is? <#szomoru2>

Ezen a konfigon vajon elfut még a játék?

Intel Celeron 2,9 GHz, 1 giga RAM, nVidia GeForce 7600 GS... Sajna a notinkat, elvitte tesóm Kanadába, aztán a régi asztalit kellett elõvenni... 😞

LasDen
gratula szép eredmény...vannak szép számmal gólzsákok assist királyok 😄
annyit, hogy azért portugáliába még az elsõ oszt bajnokikon sem szokott csordultig megtelni 1-1 stadion szóval nem olyna gáz az...csak kevesebb zsé 😄