Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mi minden számít már eu-nak...afrika, pápua, tonga, east timor (ezek hol a faszomba vannak egyáltalán??? :D)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De arra még nem válaszoltál, hogy a 4-2-4-s felállásodban a 4 ék vonalban van, vagy a két szélen hátrébb egy sorral?
www.smart-bus.hu
én is nézegetem az ifiket, de alig találok olyat akiben látok potenciált.
Egyelõre még a bl csoport végén járok, mit mondjak, elõtte simán elfogadtam volna ezt az eredményt, de látva hogy vert meg a két nagy erõs hiányérzetem van. Alanti meccs highlight-ra többet szerintem rá se nézek, 0-0-nál akkora ziccereim maradtak ki hogy ihaj. Meglepõen felforgatott Milan volt, és talán tudva hogy megérzem a vérszagot és nekimegyek az elsõ helyért, Pato a padon kezdett és helyette Alexis Sánchez-el egyedül a csatársorban ráállt a kontrákra. Nem tudom ekkora sebességgel mit lehet kezdeni ezen a szinten, szerintem semmit. Pontosabban de, be kellett volna lõni a saját ziccereimet...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
látom a román srácnak kérõje is akad...:D

itthon triplázunk, mint tavaly, ráadásul veretlenül nyertük meg az nb1-et. bl-ben pedig új szintre léptünk és tovább jutottunk, mint valaha, az elõdöntõben búcsúztunk, éppen hogy csak kikapva a man.u.-tól.
csapat: átigazolások / keret
hazai front: bajnokság / kupa / ligakupa
bajnokok ligája: csoport / meccsek / búcsú a legjobb 4 között
húzóembereim idén is a gólvágó csatáraim voltak: az elefántcsontparti "messi" és a román "ronaldo".

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kõkemény 4000 nézõ elõtt
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Koman teljesen kivirágzott, talán azért mert nincs már elõtte Quaresma -> tavaly: 19meccs 6.98, idén félszezonban 12meccs 7.32
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!