Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:D

www.smart-bus.hu

LasDen
két szélsõ van....tudom mert tõle nyúltam a genoahoz a taktikot :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
szép :D

mi minden számít már eu-nak...afrika, pápua, tonga, east timor (ezek hol a faszomba vannak egyáltalán??? :D)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Meghozod a kedvem a játékhoz! :)

De arra még nem válaszoltál, hogy a 4-2-4-s felállásodban a 4 ék vonalban van, vagy a két szélen hátrébb egy sorral?

www.smart-bus.hu

LasDen
én ezért veszek inkább...:D meg hát Genoa tartalékokban nem sok használható egyén van...bár tavaly jött egy ígéretes csatár Dzsuzeppe....belõle még lehet valami, mondjuk kár, hogy csatárokkal jól állok...de egy isten kapussal megdobhatnának :DD

próbálgatnám fejleszteni a toborzási rendszert vagy mifenét, de sajnálják rá a pénzt, pedig az van... az edzõközpont már 5 csillagos és az ifik ezdési körülményei is egyre jobbak, de ez még kevés a minõségi saját nevelésûek kineveléséhez...
gratula neked is!

én is nézegetem az ifiket, de alig találok olyat akiben látok potenciált.
zorrobomber
Grat geo! Én igyekszem 18 alatti ifiket is hozni akik közül pár már be is épült a felnõtt keretbe, több-kevesebb sikerrel, de inkább kevesebb :)
Egyelõre még a bl csoport végén járok, mit mondjak, elõtte simán elfogadtam volna ezt az eredményt, de látva hogy vert meg a két nagy erõs hiányérzetem van. Alanti meccs highlight-ra többet szerintem rá se nézek, 0-0-nál akkora ziccereim maradtak ki hogy ihaj. Meglepõen felforgatott Milan volt, és talán tudva hogy megérzem a vérszagot és nekimegyek az elsõ helyért, Pato a padon kezdett és helyette Alexis Sánchez-el egyedül a csatársorban ráállt a kontrákra. Nem tudom ekkora sebességgel mit lehet kezdeni ezen a szinten, szerintem semmit. Pontosabban de, be kellett volna lõni a saját ziccereimet...

BBeno2
Kvekverskilit itt valaki ki tudta maxolni? Interbe vettem meg az elsõ évben és azóta alap kezdõ pedig arra még nem érdemes... viszont alig akar fejlõdni. 22 éves már.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

LasDen
bakfitty

dumálok vele hogy maradjon
LasDen
és ha menni akar??? :D

baszhatják, mert az asking price-ot max-ra tettem :D minden kulcsjátékosomnál
LasDen
grat...
látom a román srácnak kérõje is akad...:D

Budapest Honvéd, 2015/2016

itthon triplázunk, mint tavaly, ráadásul veretlenül nyertük meg az nb1-et. bl-ben pedig új szintre léptünk és tovább jutottunk, mint valaha, az elõdöntõben búcsúztunk, éppen hogy csak kikapva a man.u.-tól.

csapat: átigazolások / keret

hazai front: bajnokság / kupa / ligakupa

bajnokok ligája: csoport / meccsek / búcsú a legjobb 4 között

húzóembereim idén is a gólvágó csatáraim voltak: az elefántcsontparti "messi" és a román "ronaldo".

LasDen
mi?

*van helyett miatt
4 magyar (nevelésû) játékosom van, így jön ki egy 21 fõs keret amibõl még lehet "gazdálkodni." (a max. ugyebár 25, de meg kell hagyni 4 plusz helyet mivel 4-es kevesebb itthoni nevelésû, tehát 4, és szintén 4-el kevesebb, tehát 0 saját nevelésû játékosom van.)
zorrobomber
8 magyar kell és 4 saját nevelés, szóval gondolom 8 magyarod van :)

*bl nevezéshez
van de csak annyi amennyi még feltétlen szükséges a nevezéshez egy normális méretû kerethez. (4)
zorrobomber
gondolom inkább a hotel borsodchem-ben

LasDen
van még magyar a csapatban vagy már az egész városrész bevándorlókból áll?? :DD

bakkerman
<#taps><#taps><#idiota> és a vendégek a barcikai tsz szállóban szálltak meg :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én a Barca elleni csoportmeccsemet is Barcikán játszottam anno :D
kõkemény 4000 nézõ elõtt
bakkerman
hatalmas gratula!!!!! azért jó nagy bug azis,hogy nem a puskásba vitték a meccset,hanem maradt a bozsikban,10000 nézõ egy BL elõdöntõn :DDDD

Tono34
A stadionra ráférne már egy kis bõvítés :) Gratula! :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

még annyit hozzáfûznék hogy az odavágón 1-0-ra kikaptunk az anfielden egy öngóllal, aztán az utána következõ bajnokin lesérült az egyik gólvágóm (meite) 6-7 hétre... tehát nem vártam semmi a meccstõl, de a srácok szépen megleptek!
bakkerman
szerintem is jó ötlet

LasDen
szerintem jó ötlet...meg kell próbálni :D

ez ott bõven off
zorrobomber
erre szerintem ott az átigazolások topik

srácok érdekelne egy olyan topik titeket, ahol nem a játékkal, hanem irl csapatokkal foglalkoznánk manager szemmel? pl ilyenekre gondolok, hogy ki lehetne beszélni olyan dolgokat, hogy miért igazol/gazdálkodik jól a diósgyõr, miért nincsenek az akadémiákról érkezõ fiatalok közül normális focisták, vagy miért szar a wolfsburg a lehetõségek ellenére, stb stb...
nekem anno volt már ilyen :D érdekes volt, hogy vége lett az nb1-es meccsemnek, félóra múlva már afrikában voltam a következõn a válogatottnál :D
LasDen
nem egymás után lejátszottam a 2-t a 2 csapattal :D

zorrobomber
Kár hogy nem lehet bõvebb highlight-ot feltölteni, 2012-ben nincs ilyen lehetõség? 11esek kiharcolás pl. simán beférne még szerintem minimum.
Koman teljesen kivirágzott, talán azért mert nincs már elõtte Quaresma -> tavaly: 19meccs 6.98, idén félszezonban 12meccs 7.32
http://www.youtube.com/v/DJZRfbmRqOY&version=3

zorrobomber
ha a klupcsapatoddal játszod mind a két meccset akkor ez nem bug?

LasDen
na ezt csináljátok utánam...:DD 2 órán belül 2 meccsem is lesz...:DD

bocsi a sok offért, de a legújabb peccsben van már átigazolás frissités ?

bakkerman
jaja,csak elég irreális :SS ismét divat a garbó az nb1-ben,zete is még nb1-es...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LasDen
geonak nem fog tecceni :D

Én összességében értettem... ;)

www.smart-bus.hu

RemX
Bizony! :) És akkor a két kiesõt még nem is említettem ;) emlékezetes szezon :)

Gyönyörû... kívánni sem lehet szebbet! :D

www.smart-bus.hu

RemX
Sziasztok! Ritkán írok de most felpörögtem, mert végre adtam idõt magamnak és nekiálltam a Fradikámnak... már túl vagyunk triplázáson, kupagyõzelmeken stb... Az idei, mostani szezon most fejezõdött be és a képen is jól látszik, hogy remekeltek a srácok :)

Fisicofan
Nekem szinte játszhatatlan lett, az ellenfél bármilyen helyzetben bármikor képes gólt lõni, szögletet meg szinte nem képes elhibázni, az én játékosaim ellenben impotensek akármit csinálok, még egy tizedosztályú csapat ellen is vergõdnek a támadók, a morált szinten tartani pedig szinte lehetetlen. Félreértések elkerülése végett, alapvetõen nem lenne gond hogy nehéz, de én ezzel a patch-csel semmit nem tudtam elérni, egy csapattal se, ami eddig azért nem volt jellemzõ. Persze lehet hogy bennem van a hiba, de nekem ez a véleményem, a következõ patch remélem eltalálja az arany középutat, mert a 12.0 meg túl könnyû volt.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

köszönöm a választ, mit értesz az alatt, hogy szar lett ?

Fisicofan
amennyire én tudom nem lehet, de szerintem örülj neki, elég rosszra sikerült, remélhetõleg a 12.2 majd jobb lesz

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!