104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kábé semmi -
gamling3 #102859 Most készülök beszerezni a 16-ot, valaki röviden le tudja írni mik a különbségek a 15-öthöz képest? :) -
Lancelot1983 #102858 ha nem jelenik meg a mez akkor, neked sskcc legújabb verziójára van szükséged FM2015-höz, erről sourti oldalán van bővebben, persze csak akkor, ha ss mezeket használsz, ha nem azokat, akkor az sskcc fájl nem fog segíteni -
FM15 - Az mitől van, hogy nem mindegyik mezt mutatja? Pl. Pécs esetében a default skin jelenik meg, nem pedig a csomagban lévő skin. A legtöbbel nincs probléma amúgy. Az NB2-nek kellett létrehoznom egy mappát, ha jól emlékszem Hungary II, és abba másoltam bele. Nálatok rendben működik?
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2016.07.01. 12:58:08 -
ital? :D -
Peti2400 #102855 na mizu vereim?
kockultok? -
nono28 #102854 Köszönöm szépen! -
Lancelot1983 #102853 mezek
jobb oldalt van egy search gomb, ha megnyomod és beírod, h hungary, akkor gyorsabban kiadja
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.29. 10:46:51 -
nono28 #102852 Jó estét!
Szeretmék érdeklődni hogy magyar csapatok mezeit honnan lehet letölteni? -
amikor 4-ből 3 védőm is gólt szerez, viszont kapnak két bugyuta gólt, akkor most dicsérjem meg vagy csesszem le őket? :D -
én mostanában rendszeresen csinálom azt, hogy akár felnőtt játékost is átnevelek. Pl. az egyik jobbszélsőm DMC, a másik meg AMC volt, a cserecsatárom eredetileg jobbszélső, mindkét labdaszerző játékosom pedig középhátvéd volt, 1 év alatt kb meg is tanulták 22-25 éves kor környékén is.
Sőt, most már ha keresek játékost, akkor se magát a posztot nézem, hanem hogy arra a posztra mik a kulcs tulajdonságok.
A kérdés inkább az, hogy mi a cél? Gyenge csapattal vagy és nincs lehetőség igazolni, vagy csak jött egy sérüléshullám? Ha csak ki kell húzni néhány hetet-hónapot, akkor talán az is jó lehet ha egy gyenge, de posztra való játékost teszel be. -
Rudee #102849 Nem sikerült a küldetés.
A kupában 3 meccset sikeresen vettük, aztán a RoPS (igen, megint egykori csapatommal hozott össze a sors) ellen a hosszabbításban már nem bírtuk a versenyt.
A bajnokságban abszolút újoncként nehéz volt. Igazolni se nagyon sikerült, így a csapat gerince 17-19 évesekből állt. A fiatalos lendület azonban nem hozott sikert. Bosszantó hibákból kapott gólok tömkelege sújtotta a csapatot, amikor vezettünk, akkor se sokszor sikerült megtartani az előnyt. Volt 2-0-ról 3-3, 2-0-ról 2-4, vagy pl az utolsó meccsen 1-0 és 2-1 után 2-4.
3 fordulóval a vége előtt vált biztossá a kiesés, ott ki is raktak. Bár nem bánom, mert ifikkel szenvedni még mindig nem olyan izgalmas.
Bajnoki eredmények
Tabella
Játékosok
Magyar bajnokság tájáról hír, hogy visszajutott a Honvéd és az Újpest az NB1-be. A Győr megnyerte a kupát, de még mindig az NB3-ban szenved. Talán most, a 2019/20-as idény végén feljutnak. A Fradi mindössze 11. helyen áll, hamarosan gondolom repül is az edző. A bajnok MTK rögtön a Malmö ellen kiesett a BL selejtezőben, a Debrecen a 3. párharcban kifogta a Besiktast, akik nyolcat lőttek a 2 meccsen.
Túl nagy karriert egy játékos sem futott be. A Vidiből Kovács a Wisla-ban játszik, Lang a Brugge-be került. Dibusz a Sunderland kapuját védi, míg Kalmár a Stuttgart (Bundesliga 2) alapembere. -
nono28 #102848 Köszönöm!! -
korbin555 #102847 Ezt.
Vagy ezt.
Én a másodikat ajánlom, mert frissebb. Abban már a brazil klubnevek is jók. -
nono28 #102846 Jó estét!
Olyan kérdésem lenne hogy mit kell ahoz letöltenem hogy magyarul irja ki a kupa neveket? -
Lancelot1983 #102845 hát elvileg, látod, hogy a jó játékosod, hány csillagos a számára idegen poszton, meg azt is, hogy a gyengébb képességű, hány csillagos, egy példával élve, ha a világválogatottban, megsérül, mondjuk az első és második számú belső védőd, akkor a harmadik számú mellé én nem messit raknám be, akármilyen jó is támadóként, hanem a negyedik számú mondjuk litauszkit, aki bár valamivel szerényebb képességű, mint messi, de azért középhátvád poszton talán jobb -
smylie #102844 Rutinos managerek!
Ha adott posztra nincs a csapat többi részének megfelelő szintű emberem, mit jobb tenni?
Berakni oda egy jó játékost, akinek nem ez a természetes posztja, vagy olyat aki képességeiben gyengébb mint a csapat átlag de a posztja stimmel? -
túl sok lesz a fantasyból....:D -
jaj van abban valami szép, mikor az ágyúsokkal egy Arsenal-Tottenham bajnokin biztosítom be a bajnoki győzelmet 3 meccsel a vége előtt, úgy, hogy Carlos Fierro egy mesterhármassal dönti meg Henry 39 gólos csúcsát. (ráadásul van még 3 bajnoki, 1 BL visszavágó és 99% h egy BL döntő)
csúnya vége lesz ennek Európára nézve... -
McEachran3 #102841 Gondoltam futtatok egy kísérletet, hogy mi lenne ha a magyar csapatok olyan pénzeket markolnának fel az NB1-ben mint az angol Premier League csapatai.
Minden NB1-es csapat, kapott az egyenlegébe +10 millió eurót, illetve a bajnoki helyezésekért járó pénzt megszoroztam 100-al.(500k helyett lett 50 millió az elsőnek).
Alaphelyzetben rögzítettem néhány adatot, hogy később tudjam mihez viszonyítani a fejlődést.
*Világranglista: 32. pozíció___754 pont
*NB 1 rangja a versenysorozatok között: 35. pozíció
*Magyar nemzeti koefficiens: 18. pozició___27,801 pont
1. szezon
Hiába a +10 millió, egy csapat sem vett külföldről játékost. Néhányat eladtak külföldre, illetve egymástól vásárolgattak gyenge játékosokat.
*Világranglista: 29. pozíció___812 pont
*NB 1 rangja a versenysorozatok között: 37. pozíció
*Magyar nemzeti koefficiens: 29. pozició___24,651 pont
-
korbin555 #102840 Már töröltem. De hülyén van megcsinálva, mert iszonyat sok a csatár. A hőskorban a csapatok 3 védővel, 2 összekötővel és 5 csatárral játszottak. Most 1-2 csatár posztra van 3-4-5 ember, így olyan világklasszisok mint Schlosser, Deák, Farkas, Zsengellér, Bene, Fenyvesi, etc. nem fértek be a felállásokba. Nyilasi meg nem csatár lett, hanem AMC. Csak és kizárólag. De sok más játékosnál is mintha hasra ütés alapján kreálták volna a posztokat. Világszerte. (Raúl pl. középhátvéd.) Nyilasiból egyébként 2 is volt, mert az "igazi" is benne volt a játékban, mint U19 edző.
Itthon meg a sztárok 40-50k fizetést kaptak, ami egyenként is több egy évben, mint a klubjuk összes bevétele. Szóval több sebből vérzik ez a db. Azt a 3/4 óra pörgetést nem sajnálom rá, de elég is volt belőle. -
Köszi korbin!
Détáriról, Albertről és Nyilasiról mutatsz képet? -
korbin555 #102838 Rászabadítottak a világra pár ezer világklasszist.
Előrepörgettem az EB-ig, mégis mi lesz ebből.
Bajnok az Újpest lett a Honvéd és a Fradi előtt, 4. MTK, 5. Vasas. (Ez az 5 csapat van rogyásig világklasszisokkal) Aztán 23 pont szünet, majd jött a 6. Videoton a -34 gólkülönbségével. Tichy, Szusza, Albert, Czibor, Kocsis, Hidegkuti és a többi halott sz@rták a gólokat a falábú védelmek ellen. A modern kori "sztárcsapataink" sem győzték számolni a beszedett gólokat. PL. Debrecen-Újpest 2-11, Fradi-Videoton 9-0. A kicsik még jobban szívtak. Honvéd-Haladás 14-0, Újpest-Paks 15-1. Mészárlás volt az egész szezon.
A válogatott pedig az EB-n döntőig jutott, ott aztán kikaptak 3-2-re Hollandiától. Gólszerzők: Rep, Neeskens (2) + Kubala, Fazekas. Európa legjobb játékosa meg Kubala lett. Érdekes egyébként, hogy Kubalán és Puskáson kívül minden sztárunk itthon játszik, és érdeklődőt sem látni. Gondolom minden nagyobb csapatnál tele a padlás világklasszisokkal.
Update: Angol bajnok Liverpool, német bajnok Gladbach, francia bajnok St. Étienne, olasz bajnok (ki más) Juventus. BL győztes pedig Real Madrid.
Itt a vége, fuss el véle...
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2016.06.20. 14:17:12 -
Mikor már abból csinálják a híreket, hogy kivel játszanak egy számítógépes játékban....
-
Chelsea transfer news: Antoine Griezmann denies he plays as club on Football Manager -
nem mintha ezen volna mit szégyenkezni -
Meg Fenyvesi meg Florian Albert, Boloni, Bozsik, Fazekas, Hidegkuti, Kiraly, Nyilasi, Palotai, Sarosi Laszlo, Detari
Szégyenkezve vallom be, hogy én Palotait eddig csak DJ-t ismertem, de mint most kiderült, az apja olimpiát nyert fociban :) -
Érdekesség
Puskás is ott van a nyitóposztban :) -
Lancelot1983 #102832 volt egy 10 meccses rossz sorozatunk, amikor csak 1 meccset nyertünk, utána kaptam egy 5 meccs 12 pontos ultimátumot, 2 győzelem, 2 döntetlen lett belőle, 90. percben kaptam egy gólt, amivel már nem lehetett teljesíteni a 12 pontot, íyg kirúgtak, pedig az első csak 6 pontra volt
eddig cm+fm -es karrierjeim során talán összesen nem buktam meg ennyi csapattal, mint 2016-ban, azt hiszem ezt a taktikai dolgot még nem értem egészen
-
Lancelot1983 #102831 tabella picit szoros a bajnokság állása, volt egy 6 meccses nyeretlenségi sorozatunk, volt, hogy 6. helyen álltunk, 2-3 meccsel előtte meg első helyen, így raportra is hívtak az egyik meccs után, de elfogadták, hogy azt mondtam nem volt szerencsénk, bár azért a bizonytalan státuszt megkaptam, de most újra stabilon vagyok
6 meccsből 5 meccsen Wallace nem játszott, ez meg is látszott a csapaton, ha nincs Wallace, nincs győzelem sem
ha előszerződést kötök a saját játékosommal, hogy majd idény végén lépjen életbe, akkor, nincs olyan mint a való életben, hogy a játékosok megszegik és más csapathoz írnak alá, ha kedvezőbb feltételeket biztosít igaz? -
Le van árazva az FM Touch, na most nem menekül!
Annyit majd jelzek hogy iPad mini 2-n hogy fut (vannak kétségeim).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.13. 12:23:23 -
Lancelot1983 #102829 köszi, akkor közel jártam én is :) -
Ne vedd túl komolyan a pozíciókra mutatott értékeket, meg aztán lehet őket trénelni. -
BJanko57 #102827 Nem volt a két szélre való emberem, azért lett ilyen, de akkor visszateszem :) Közben az a kérdés merült fel, hogy az asszisztens meccs közbeni tanácsaira mennyire érdemes adni? -
Ahhoz a 442höz nem nyúlnék a helyedben, úgy hó, ahogy van ;) -
BJanko57 #102825 A másfél hónapos finn karrier után fél év kihagyással a 11. helyen lévő Újpest keresett meg, hátha velük tudok mit kezdeni.
A maradék két barátságos meccs nem úgy sikerült, ahogy mindenki szerette volna (Steaua ellen 1:2, Cracovia ellen 0:3), és a felállással is szórakoztam, de aztán jött az itteni segítség (köszönöm még egyszer) és a 442-ből a végére egy 424-es formáció lett, a középpálya bal oldalán Support, a balon Attack szerepkörrel, a végén a 6. helyig sikerült jutni, jobb is lehetett volna, ha nincs annyi döntetlen (6GY 6D 2V)
A Debrecen elleni kupaelődöntre forrott ki igazán ez a fajta felállás, ott sima 3:0-val fejeztük be a mérközést, igaz, a visszavágón kikaptunk 1:0-ra. Előtte a Gyirmóttal bohóckodtunk össze egy kínkeserves 3:2-t, majd a döntőben a Videotonnal ütköztünk, Lencse 40 méteres bombájával (akit végül meg is vettem a Puskástól) illetve Perovic 118. percben lőtt győztes góljával (akit pedig a télen kölcsönadtam a Békéscsabának, csak vissza kellett hívnom, mert a másik csatárom, Nierga, nem igazán vált be.) Távozó volt még Balázs Benjámin, és Windecker, előbbi a Cracoviához, utóbbi a Debrecenhez került.
Érkezők: Barna Sz. Debrecenből, balhátvéd, alapember lett, nyáron jön még Kovács Dániel a Honvédtől, és Péter Antal a Pakstól.
Összességében a kezdeti körülményekhez képest nincs okom panaszra, egyedül csak a sok-sok döntetlen, de mindenképp kárpótolhat a Magyar Kupa-győzelem. -
lower back az a derék, stress fracture pedig fáradásos törés... -
Lancelot1983 #102822 sérülés mi az a lower back stress? neten csak valami olyasmit találtam, hogy meddőség, de nem hiszem, hogy ez lenne,remélem azért nem vonul vissza, akkor tuti nem sok esélyünk lenne feljutni -
Lancelot1983 #102821 wallace bekezdett, mondjuk nem csoda rooney rengeteg jó labdát ad neki
szerintetek, meddig lehet eljutni csak hazai személyzettel és játékosokkal, idegenlégiósok nélkül?
szerk:és kidőlt 8 hétre :(
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2016.06.12. 11:40:58 -
megvolt az odavágó :) Nem vallottunk szégyent,az öreg portugál megvillant,zseniális a srác még mindig