Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
meccseim,sajnos eléggé sokszor nem nyertünk.. 😄
és a tabella :
erõsíteni nem tudok,nincs 1 árva petáka a klubnak,stadionra és a létesítményekre megy ki minden eurócent... 14ezres stadionunkal kilógunk sajna... hiába van minden meccsen teltház😄
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
a 2008-as széria óta játszom a játékkal, és számomra egyértelmû, hogy az idei játék a legkönnyebb. A 2010es játékban nyertem BL-t a Kolozsvári Vasutasokkal (CFR), de az annyira vicc volt, hogy el nem tudom mondani. úgy jutottunk a döntõbe, hogy elõtte majdnem minden meccsen a hosszabbításban lõttünk gólt, 3 perces hosszabbításnál a 95.ben, és hasonló 😄 elég jól ismerem a játékot, de egyszerûen blõdség lenne azt állítani, hogy ilyen eredmények csak és kizárólag az én tudásomnak köszönhetõek. nem mondom, hogy elcseszték az idei játékot, de remélem, hogy a következõ széria ennél azért nehezebb lesz.
ami viszont nagyon tetszik az idei játékban az az, hogy dinamikusan fejlõdik a bajnokság. a tavalyi játékba építették bele elõször azt, hogy jó eredmények elérése után szemmel láthatóan nõ az ilyen kisebb bajnokságok hírneve, és ez az idei játékban még hangsúlyosabb.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként kezdtem az új peccsel egyet a Hearts-szal, hátha sikerül egy évnél tovább húznom náluk
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
www.smart-bus.hu
Szeretném csak kérdezni hogy elõsõ managerekkel is voltak ilyen sikereid? szóval szerintem ismered a sorozatot,és összehasonlítás képpen neked nem könnyebb az idei?
Mégegyszer elismerés és köszönjük a szép bemutatót..át néztem a játékosaid! üdv<#finom>#finom>
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Jelenleg a Marosvásárhellyel játszogatok, a 2016/2017-es szezon elején járok.
5 bajnoki cím, 5 hazai kupa, 5 román szuperkupa, EL nyolcaddöntõ, BL elõdöntõ, két BL gyõzelem (2015 és 2016), (eddig) egy európai szuperkupa (2015-ös BL gyõzelem után, a másik még ezután lehet meg), egy Klub VB (szintén a '15ös BL siker után) van eddig a vitrinben. a legutóbbi két bajnokságot 100%os teljesítménnyel hoztuk, 126 ill. 124 lõtt góllal (34 meccs van egy idényben).
2016 júniusára felhúztak egy új stadiont, az elõzõ 8k férõhelyes helyett immár egy 12k férõhelyes katlanban tombolnak a szurkolók.
30-35 millió euró van a kasszában, a klubranglistán a 12. helyen vagyunk.
3 csapat indulhat a BLben (ebbõl egy automatikusan csoportkörös), 4 az EL-ben (amúgy 3, de a fair play helyet rendre megkapjuk).
na, de amiért írok az az, hogy megmutassam, kik vannak a csapatban. elõtte viszont leírom, hogy évekig védett itt juan pablo carrizo (most eladtam majdnem 5 millióért, 32 éves volt már, pénzt akartam látni belõle), leandro gioda a védelem tengelyében volt alapember, pedro morales és agustin torassa is meghatározó volt, valamint vitinho is játszott már itt, tavaly pedig dario conca irányított, fabio borini meg lõdözte a gólokat.
a nagyon perememberekrõl nem teszek képet, de azt elmondom még, hogy lamine diarra tavalyelõtt volt 30 éves, és 55 meccsen 62 gólt rúgott 😊
és akkor a csapat: (g=generált)
Silviu Lung Jr
Maikel Monteiro (g)
Adrian Catoi (g)
Bogdan Petrescu (g)
Torsten Weigl
Olivier Chevalier (g)
Sergio Canales (!)
Marcelinho (g)
Tomislav Golub (g)
Giuseppe Rossi (!)
Daniel Villalva
õk a kezdõk általában, a cserék pedig:
Matej Delac
Andreu Fontas
Alencar (g)
Ante Cindric (g)
Donizete (g)
Florin Ochiu (g)
Jelle Vossen
Juan Albin
Matias Abelairas
Sergio Araujo
Van még 3-4 ember, de õk tényleg csak keretfeltöltés céljából. Illetve van egy szabály, miszerint a pályán maximum 5 nem-eus játékos lehet, a meccskeretben pedig minimum 5, román csapat által nevelt játékos kell legyen.
Canales ingyen érkezett, Rossiért fizettem 18 milliót (részletekben), átadón volt. 29 éves, de 2-3 év még van benne, én meg akarok rúgatni vele egy halom gólt.
Villalva tavaly több, mint 50 gólt lõtt, mellette pedig Golub a csapat királya, 30 gól, 30 assziszt megvolt a tavaly. Aranylabdást akarok faragni belõle :mrgreen:
Európai aranycipõsünk már volt, Villvalva és Diarra is nyerte már meg.
lehet dobálni, alázni, beszólni, whatever 😄
Pénz pénz pénz amig vannak kiskapuk addig csak folyik a sok zseton.És ez benne a jó hogy õket más valóban nem érdekli!
Next PC upgrade: 2022
www.smart-bus.hu
És mivel ma már minden a pénzrõl szól semmit nem fognak ellene tenni!
Ezeket a kiskapukat már rég eltörölték volna ha káruk származna belõle.Meg lehetne fullos csak itt veheted meg dolgokat csinálni. pl ott volt a frankó D2d webshop olyan akcióik voltak sokszor csak lestem.Erre fogta magát és megvette amcsi cég amit még átverni sem lehet mint amazont.
Ez kb olyan mint a warez elleni harc. Mindenki szeretné (persze a letöltökön kivül) hogy megszûnne,de igazából nem is tesznek ellene semmit!
Példának ott van a máig feltörhetetlen HAWX 2. Kicsit finomitanának a védelmen hogy az eredetisek ne szivjanak vele annyit és tessék nem igen lenne warez.
De látszik nem akarják megszüntetni!
Konzolon viszont más a helyzet ott vadul tolják a fejlsztõk fõleg a Sony!
ÍME az idegenlégiós bug...
Otten, Hakola, Klein... mind EU-s állampolgár... 😞(
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
printscreen megoldható: ablakban futtatod a játékot, avagy alt+F9, és akkor a dokumentumok/si/fm12/screenshots mappában találod a képeket.
Pont az áfa miatt lesz a dollárban megjelölt árbólt az EU-ban eurós ár...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Külföldön még szép hogy olcsón van minden mvel van rá kereslet.
Magyar ember (nagy általánosságban) termék megvesz -> elromlik-> szervizbe futkosás stb.
Külföldi ember: termék megvesz -> elromlik-> kikurja a legközelebbi kukába->elmegy és vesz újat.
egyébként szerintem semmi megvetni való nincs ebben, ezzel a kevés pénzzel is támogatom a fejlesztõket, még mindig jobb mintha warezolnék. eleve ezt az egész jogrendszert kibasznám a picsába, nincs benne igazság. egy olyan földrész lakóinak kerül kólapénzbe a játék ahol 6x ennyit keresnek mint itt a "Balkánon". Nekem meg a pofámanyomják hogy vegyem meg 20 ojróért, hát haver... kösz nem, ha van más LEGALIS lehetõség. egyébként rengeteg CDKey eladó oldal van, õket miért nem csukják le? Oroszország sem EU tag tudtommal, kína meg a többi sem, tehát elvileg onnan is lenne vám, mégis aprópénzért lehet RU keyeket szerezni.
úgy hiszem a szándék a lényeg, mondhattam volna hogy faszom inkább nem veszem meg és tolom tovább a warezzal...
De az még jobban, hogy nem tudok egy kurva képet csinálni!!! 😄 Print screen-re nem az FM-bõl csinál képet... 😄
www.smart-bus.hu
"magyar ip címrõl, magyar bankkártyával, HAMIS cím megadásával vesztek olyan terméket ami EU-n kívüli, ergo az EU-n belüli felhasználása vámköteles lenne"
Ennyi lenne az észrevételem, mindenki úgy értelmezi és alkalmazza, ahogy jól esik neki! 😊
www.smart-bus.hu
Vegyétek... én csupán annyit mondta, hogy én nem tenném.
www.smart-bus.hu
Ez kb olyan hogy fogom magam becsattogok cd galaxisba megveszem az Alan Wak-et és regelem steam-re letöltöm!
Semmi kára nincs a steamnek ebbõl!
www.smart-bus.hu
Az, hogy magyar ip címrõl, magyar bankkártyával, HAMIS cím megadásával vesztek olyan terméket ami EU-n kívüli, ergo az EU-n belüli felhasználása vámköteles lenne, a ti dolgotok...
Én nagyon azért nem lepõdnék meg, ha egyszer az aktiválás nem sikerülne...
www.smart-bus.hu
De részemrõl vegyétek csak, engem hidegen hagy! 😊
www.smart-bus.hu
2. Akkor vedd meg sokkal drágábbal
3. Engem nem érdekel hogy rizikós vagy sem, mivel nem lesz ennek semmi hátránya.Mivel az amazon nem 2 napja üzelem teljes mértékben tisztában vannak ezzel a kiskapukkal.De mivel sokezren csalnak így és ömlik a sokszázezer dollár így magasról LESZARJÁK.
Csak van az akció így beírtam hátha valakinek megér ennyit ez a játék!
Én biztos nem kockáztatnék egy közel 100000.-Forintos steam fiókot pár ezer Forintért! USA cuccok azért olcsóbbak, mert nem terheli õket az EU-s védõvám. Ha kintrõl rendelsz valamit, akkor arra ráteszik még a vámot... ha kamu címet adsz meg, és megkerülöd a vám fizetést ilyen letöltõs dolgoknál, akkor szerintem vám csalást követsz el...
Nyilván nem fognak tarkón lõni érte, de én biztos nem rizikóznék...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu