104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kikiroller #102900 oks Köszi -
Rudee #102899 Majd este felrakom. -
kikiroller #102898 Nem enged barátot felvenni mert nem költöttem steam-en mert dobozos játékot már nem számolja bele -
kikiroller #102897 Nem enged barátnak sem feltöltenéd valahova lécci -
Rudee #102896 Ha ez se működik, akkor steamen jelöljön barátnak (rudi83_) akinek kell. Úgy biztos látszik.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2016.07.20. 20:12:21 -
Rudee #102895 Érdekes, pedig nyilvános a file. Felraktam még egyszer, ez az új link. -
korbin555 #102894 Pedig valami zavar van az erőben.
-
Rudee #102893 Pedig ez a közvetlen link steamen belül. Próbálj meg rákeresni. -
kikiroller #102892 Nem talál big update fájlt -
Rudee #102891 Jöjjön ide 1-2 kép is:
AS Roma
DVTK
Guangzhou Ev.
Man. United
RNK Split
Stuttgart
Shandong Luneng -
Jó kis körbeverős csoport volt, utolsó meccsemen a tabella összes helyezését elfoglaltam 3., 4., 1., 2. sorrendben :)
-
Rudee #102889 Steam-re felraktam az adatbázis frissítésem utolsó verzióját. Több mint 53.000 változtatás:
- javított csapatnevek
- javított bajnokság nevek
- téli átigazolási időszak transzferei 26 európai ligából
- az eddigi nyári transzferek kb 10 európai ligából
- javított player history a magyar játékosknál
The BIG Update -
ozbom #102888 Közben véget ért a szezon a Lazio mentésemben. Nem tudom, hogy folytatni fogom-e, mert ez csak egy próba karrier volt egy adatbázis módosítással. A KEK-ben kiestem a City ellen, ők nyerték meg a végén. A bajnokságban a 2. helyet csíptük el, ami UEFA kupás indulást biztosított. Viszont később kiderült, hogy a KEK-ben indulunk, mert a kupát a Juve nyerte az Atalanta ellen. Így viszont érdekes, mert nem a kupa döntős indul, hanem amelyik csapat a bajnok mögött végez. Így elég érdekes, bár szerintem játszható így is. Lehet egyszer folytatom, ha úgy hozza a kedvem.Tabella
Ha a normál adatbázissal játszom, akkor most Bl-ben indulnánk, ahol egyből a csoportkörben lennénk. Most szerintem játszom a másik mentésemmel, amit párhuzamosan indítottam a Lazioval, mert szeretném, ha ők lennének Olaszország első számú csapata. Sok olasz fiatallal a kezdőben. -
Mertesacker lőőő....
-
ozbom #102886 Az miért van, hogy a szezon feléig alig kapunk gólt, de a tavaszra majdnem kétszer annyi gólt lőnek az ellenfelek? Pedig semmin nem változtattam. Még a rotációt se alkalmaztam annyit, mert nem kellett. Talán minden harmadik meccsen volt változás és akkor se az egész csapat. -
Nyilván. :) Így állunk most, kezdéskor:
-
Nem volt rossz meccs, csak a végére az összes hajam kihullott :)
Copa America behúzva
Azt megjegyezném, hogy körülbelül fél éve ülök a brazil csapat kispadján (elvállaltam a Fradi irányítása mellett), és rögtön a szuper rangadón mutatkozhattam be, Argentína ellen. Csúnya vereség lett a vége. 4-1. Viszont nem egy kapufánk és helyzetünk volt. Természetesen az ellenfél bármit kapu irányába gurított, azt gólként jegyzőkönyvezték.
Most visszavágtunk. Amúgy Argentína nagyon erős, bár Brazília sincs játékos képességeit tekintve nagyon lemaradva. Kapus poszton és taktikailag viszont rendkívül gyengék voltak. -
korbin555 #102883 Nyertem kettőt a portugálokkal. Hálás feladat volt a rengeteg klasszis játékossal. (Rubén Neves, Rui Pedro, André Gomes, Bernardo Silva, Iuri Medeiros, Renato Sanches, Joao Cancelo, Bruma, William Carvalho, André Horta, etc.)
Neked kicsit nehezebb dolgod lesz.
-
UEFA Nations League
Nem is tudtam egyáltalán hogy ilyen lesz, és még az FM-be is bekerült! Storck sokáig kirobbanthatatlan volt a válogatott éléről, de most kiestek ebből az Euro League B csoportból és felvettek helyette :) -
ozbom #102881 Év végi összefoglaló a Lazio-s karrieremről. Nem indult rosszul a szezon, folyamatosan ott loholunk a Juventus mögött, de közel nem igazán tudunk érni. Tisztes távolból követnek minket is a többi csapat, így nem igazán van eddig izgulni való.
Tabella
Meccsek
Igazolások
Ez a karrier csak egy próba, mert letöltöttem egy fájlt, ami módosította a jelenkori Bl és Európa Liga küzdelmeit. Meg pluszban hozzá adta a KEK-et és az UEFA Intertotó kupát is. Eddig nagy változást nem vettem észre azon kívül, hogy nehezebb a Bl-ben indulni. Mert csak a bajnokok indulhatnak. Nem tudom milyen hatással lesz a sok nagy klubra, hogy mennyi bevételül lesz így. Egy pár évet le kell játszanom, hogy megtudjam. Annyit azért hozzáfűznék, hogy talán nem kell akkora keret, mert több idő van a játékosoknak regenerálódni. Ha minden jól alakul, akkor a kupát nem számítva 47 tét meccse lesz a csapatnak. Persze, ehhez az is kell, hogy bejussunk a KEK döntőbe, ami nem lesz könnyű, mert 8 között a City-t kaptuk.
KEK sorsolás
Kicsit hosszúra sikerült. -
ozbom #102880 Kipróbáltam a 90-es évek kupa rendszerét. Érdekesnek tűnik. A Lazio-val kezdtem, mert ők voltak az utolsó Kek győztes csapat. Így a Kekben indultunk. Eddig két ellenfélen jutottunk túl. Az egyik a ciprusi AEK volt, a másik a fehérorosz Dinamo Minszk. Ezzel az őszre le is tudtuk a nemzetközi kupa küzdelmeit. Folytatás márciusban a Manchester City ellen. KEK meccsek
A bajnokságban második helyen állunk a Juve mögött, egy meccsel többet játszva. Érdekesség az, hogy mivel kevesebb a nemzetközi meccs, ezért a játékosaim nincsenek teljesen kifacsarva. Viszont kevesebb a bevétel is, mert nem Bl meccseket játszunk. A Kek győztes 7 millió fontot kap, plusz 1 millió a döntőbe jutásért. Az azért nem rossz. A 8 közé jutásig körönként 700 ezret, utána 1,4 millió font körül. Összességében lehet egy kicsit nehezebb a pénzszerzés, mert a Bl-ben csak a bajnokok indulhatnak. Szezon végén jövök még egy beszámolóval. -
pedig az eb szereplés miatt biztos h pár magyar játékos jobb értékeket fog kapni, de még lehet h egy kicsit a youth ratingen is emelnek. a bajnokság meg marad a seggén :D -
Ilyen egy reális értékelés. Rengeteg ember meg kikel magából a forumokon hogy már megint hogy szerepelnek a csapataink.
Pedig ugye még van egy visszavágó nameg én nem is tudom mit gondoltak egyesek,hogy majd minden csapatunk csoportkörös lesz?? -
ozbom #102877 Valaki próbálta már ezeket?
90-es évek kupái
Vasfüggöny -
korbin555 #102876 Nem lesz annyira tragikus, az első fordulót mind túlélte. 
A 2. fordulót nézve, a Qabala tavalyi csoportkörösként egyértelműen esélyesebb volt mint az MTK. Papírforma a zakó. A Cukaricki a szerb bronzérmes, ha kiveri a magyar ezüstérmes Vidit, semmi meglepő. De jó esélyei vannak a Vidinek a továbbjutásra. A Lokinak kéne felkötni a gatyát, mert jól elb@szták az első meccset. Valószínű nekik kampec az MTK-val együtt.
Egyébként mit vártál? Nekem már az is meglepő volt, hogy mindhárom túlélte az első fordulót. Ha 1 bejut a 3. fordulóba, már remek teljesítmény lesz. És még ott az NB1-et hülyére verő, extraklasszis Fradi a BL-ben... -
Az FM-ben nem a következő részekben lesz növelve a magyar bajnokság reputációja... Vicces, amit eddig a magyar csapatok hoztak a selejtezőkben. Lehet, hogy idén is olyan szezonunk lesz, amikor egy csapat sem éli meg az augusztust...? -
korbin555 #102874 A pénz nem minden. Van egy újoncként szerzett, szép 5. helyed, de még a hazai reputációd is alacsony.
Kitartás, jó lesz ez. -
Sokkal nehezebb az élet Portugáliában, mint azt gondoltam. Az 5. hely dacára senki nem akar jönni, aki komoly erősítést jelentene, pedig már heti 14 ezer EUR fizetést adhatok. Portugál játékosok meg pláne nem, csak azért igazoltam párat, mert kellenek a keretbe. Vissza kellett hívnom kölcsönbe az AS Roma által elcsábított 1db saját nevelésemet, hogy legyen legalább 1, mert komoly nehézségeim támadtak az
EL -selejtezőre történő nevezéskor. Megint lesz vagy 8 kölcsönkért muksó a csapatban. Egyelőre nem érzem, hogy a saját munkámat viszontlátnám a csapaton, hiszen olyanok szerepelnek, akik egyáltalán szóba állnak velem. Kíváncsi vagyok, hogy változik-e a helyzet, ha az EL playoffban lenyomjuk a Panathinaikost.
Sírás vége :) -
Rudee #102872 Update:
megnéztem az egyik mentésembe, ahol 2020 áprilisban járok. A 2017/18-as szezonban már csak 7 meccset játszott a PL-ben, mindet csereként. A következő 2 idényben pedig összesen egyet. Most munkanélküli edző. -
Rudee #102871 Pedig előfordulhat, például ha volt valami komolyabb sérülése. A játék az olyan helyzeteket viszonylag jól kezeli és nem top klub fogja megszerezni. -
korbin555 #102870 34 évesen láttam már a Kansas City-nél. 1 évet volt ott, 35 évesen visszavonult. Rendesen meg volt rogyva fizikai értékekben. -
ez valami csúnya nagy bug,32 évesen nálam bármelyik játékomban masszívan a PL egyik legjobbja,sehova nem igazol el még 34-35 évesen se,főleg nem egy Ado Den Haag-ba heti 33 ezer euróért... -
Nem indulnak sehol.
Más: Ilyen, amikor a fiadnak keresel csapatot?
-
Rudee #102867 32 évesen elfogadható, ha oda igazol. Lehet indulnak nemzetközi kupában. -
Ahham, reális. A holland liga 7. helyezettje a den Haag.
-
Lancelot1983 #102865 sortin fent lévő FM2016 real names fix files 3.2 javítja a dolgokat -
gamling3 #102864 Tudtok esetleg javasolni valamit a brazil klubnevek rendbetételére? :) -
Trofense, 3. szezon
Hosszú idő után befejeztem a 3. szezont, néhány szóban összefoglalom. Két feljutás után, nulla pénzügyi lehetőséggel, de egy nagyon jó taktikával vágtam neki a szezonnak. Igazolni csak ingyen vagy kölcsönbe tudtam és vért izzadva egy teljesen szedett-vetett bandát sikerült összerakni. 3 argentin, 9 brazil, 1 costa rica-i, 1 curacao-i, 3 angol (?), 4 német (???), 4 portugál (!!), 1 szenegáli és egy dél-afrikai alkották a végleges keretet. Siralmas.
Ehhez képest rögtön az első meccsen otthon majdnem megcsaptuk a Benficát, Luisao a 88. percben bólintotta be az egyenlítő góljukat.Ezután átmentünk pofozógépbe, egyik héten 3-1re nyertünk, következő meccsen 1-4 oda. Féltáv környékén a legtöbb rúgott és legtöbb kapott gól is a miénk volt. Ekkor kicsit erősítettem a védelmet és csodás tavaszt produkálva betoltuk a biciklit egészen az 5. helyig, egészen pontosan 2 ponttal maradtunk le a BL-ről. Ezért 3 milliót utalt a szövetség, amivel épp pozitívba rántották az egyenlegünket.
Kulcsjátékosok:
-
Köszi, ezt nem tudtam. -
korbin555 #102861 Több száz változás van. De semmi olyan amitől ne ismernéd fel, hogy ez is fm. Van egy leírás itt.