Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Mbaye Niang játszott már valakinél?? Mennyire jó játékos??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kiki888
fm-base, ha ott nincs, akkor nemtudom

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

zorrobomber
pontosan onnan

Sziasztok
honnan tudnám letölteni egyben a sortitoutsi facepack legújabb verzióját?
Sziasztok! Már majdnem elment egy idõre a kedvem a játéktól, de elég volt elolvasni néhány oldalnyi kommentet, máris megjött a kedvem 😊
kiki888
Na majd ha nyersz vmit, szerintem akkor évekig folyik tejjel a méz ott hollandba 😄

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

bakkerman
olyasmi a faszi,valami grúz volt focista,most biznicmen,de eddig nem adott oylan sok pénzt,játék kezdésekor volt valami 7-8 misim,meg most nyárra adott megint 7-et,de az egyenleget szépen töltögeti,25 misi alatt még nem volt 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kiki888
Vitesse-nél úgy tudom van sugar daddy igaz?

BBeno2
január 1-jén <#mf1><#heureka>

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bakkerman
na egy kis Vitesse helyzetjelentés!

a kereten már nem változtattam,még ugye "Jó" érkezett augusztus 1.-én. A BL selejtezõket a 3. körben kezdtük,a Celtic ellen,idegenben 2-1-re gyõztünk,otthon pedig egy utolsó percben szerzett góllal lett meg a 2-2,ezzel a továbbjutás is! Jött a play-off kör,ahol olyan csapatok voltak érdekeltek kiemeltként,mint a City,a PSG,az Olympiakos,mi szerencsére,vagy nem szerencsére ezeket elkerültük,és jöhetett a Sevilla. Elsõ meccs otthon 1-1 lett,sajnos az utolsó utáni pillanatban egy kibaszott szöglet kavarodás után kaptunk gólt,ha az nincs,elõnnyel megyünk spanyolba,és ez megfogta mentálisan a srácokat,sima 4-1-es vereség,és végig 1 kapuzott a Sevilla. 😞 EL csoportkörben a Metalistot vertük az 1. fordulóban 3-2-re idegenben,a csoportunkban van még a Roma(érdekesség,hogy õket a BL-bõl a PSG csapta ki 10-0-ás összesítéssel,mindkét meccs 5-0 lett a franciáknak...<#wow1>),meg a Trabzonspor. Bajnokságban 8 forduló után 2. vagyok a Gröningen mögött,5 gyõzelem,1 döntetlen,2 vereség. Kupában valami néma falusi csapatot már kiejtettünk az elsõ körben. Majd még délután írok mi a helyzet 😊 Hajrá Vitesse! 😄

Eagleheart
vergõdésem a Celticcel 😊 blogggggggggggggggggggggggggggggggg

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

bakkerman
bocsánat gramár náci barátom 😊

LasDen
január 1-én

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
amúgy még májusban is olyan fasza lejáró szerzõdésû pléjákat lehet találni,hogy beszarás 😮 én általában január 1.-én megrohamozom az "expiring contracts 6 month" listát,de most inkább megvártam a szezon végét,és ígyis ilyen jó kis hasznos plájákkal tudtam megállapodni 😮

bakkerman
Vitesse keret 2012/2013 (99% hogy ez a végleges)

Burnet,Van Dijk a Gröningenbõl,Elkeson a Botafogoból,Abu és Hargreaves ingyen a Citybõl, Owomoyela ingyen a Dortmundból,Siala ingyen a Nancyból(4.5 csillagos PA).
"Jó" pedig még nincs a keretben,de õ is ingyen csatlakozik hozzánk,az Internacionaltól augusztus 1.-én. Tudjátok a brazil csatár gyerek.

Fyrex
<#eljen> szerettem a játékát IRL is még fénykorában, plusz ugye angol, muszáj volt hoznom! 😊

Avanti Crociati!

bakkerman
óó Hargreaves hozzám is jött,kell a rutin DM poszton a BL-hez 😊

Fyrex
*porondon

nah ha már elírtam, akkor itt vannak a nyári érkezõk

Avanti Crociati!

Fyrex
nekem pont az a bajom a topligákon kívül kezdett játékokkal, hogy második évben már simán bajnok vagy, és onnantól csak a nemzetközi poron a szórakoztató és izgalmas :S

szóval hajrá!

Avanti Crociati!

Fyrex
sokáig és keményen teamwork-t kell edzeni meccs elõtt, és minden fasza lesz

egyébként 12-2es összesítéssel jutottunk tovább az EL-ben <#idiota>

Avanti Crociati!

bakkerman
most nálam a Vitesse-hez jön 8 új srác,remélem azért túléljük a bl selejtezõt,jól jönne a BL fõtábla,anyagilag is,meg koefficiens miatt is! de félek,hogy a bajnokságban idén max. 4.-ek leszünk,a tavalyi,elsõ szezonbéli 2. hely nagy bravúr volt

LasDen
tudom, de muszáj volt, mer nem volt játékosom 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

általában eltelik egy szezon, mire összeszoknak
LasDen
hasonlóval én már jól megjártam...2 raklap játékos erõsítésnek aztán agyhalál..

Fyrex
owned <#pias>

Avanti Crociati!

bakkerman
Gabika a játékban is hû valódi önmagához,respekt a készitõknek! Biztos több meccsen át tanulmányozták a mozgáskultúráját,és ebbõl egy egyszerû valószinûség számítással kijött az eredmény,hogy minden 2. meccsén fog lõni egy öngólt 😄DDDDDDDDDDD

Fyrex
igazoltam egy csapatnyi embert, remélem megálljuk majd a helyünket a PL-ben.

most pedig Európa Liga selejtezõ jön!

Avanti Crociati!

LasDen
egy kis szórakozás...😄D jó móka...

azt magyarázd már meg nekem hogy mi a jó abban hogy a kedvenc csapatodat - ha csak virtuálisan is - de a süllyesztõbe küldöd? 😄 inkább csinálnád ugyanezt a barszával.
LasDen
már megérte gyepest leigazolni...😄DDD

te beteg vagy 😄
LasDen
az új sztárigazolások...😄 kabát 12millát, míg sanyi 10 millát keres majd évente 😄D

LasDen
én próbálom kihozni a legtöbbet a csapatból, de õk nem akarnak küzdeni...😄D a "taktika" amúgy az, hogy mindenki támad, kivéve Khedira vagy aki épp a vkp posztján van 😄DD

szerintem meg jó ötlet volt...😄DD

*felállás
mi ez a taktika??? 😄DD
LasDen
barátságos a Getafe B ellen...valami nem sikerült túl jól...

én nem értem...

Fyrex
grat, jövõre bajnoki cím alap <#eljen>

Avanti Crociati!

Fyrex
<#idiota><#idiota><#idiota> képeket kérünk

Avanti Crociati!

Fyrex
grat, jónak néz ki, bár nem tudom hogy az árát vissza fogja e hozni, kiderül <#smile>

Avanti Crociati!

Fyrex
oh yeah, dõzsölés van!

Avanti Crociati!

bakkerman
na itt is van,11 millió 4 éves részletre

bakkerman
nézzetek rá az FM-ben skacok,Vitessel nyomulok 2012 májusában,3 scouttal is megnézettem,mindháromnál 5 csillag current ability,5 csillag pot ability!!! jelenleg tárgyalok,de olyan 9-10-ért elhozható,irányító középpályás

bakkerman
óriási film! 😄

LasDen
amíg nincs max, addig kikapcsolódásnak kezdtem egyet a Reallal...

ahogy Jack, úgy én is õõõrült leszek...😄DD

szerintetek Perugia vagy Alessandria ??😄😄
Forza Italia
Azt hiszem fantasztikus eredményt értünk el

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
hát van amikor a vezetõség nem megy bele.

horrorpops
igen, néztem ott, de nem találtam. ezek szerint a vezetõség nagyon nem akarja, hogy elhozzam azt a srácot. 😊 mondjuk már mindegy, mert le is mondtam idõ közben. azért köszöntem.

blüh im ganzen dieses glückes.

Forza Italia
ha nincs annyi pénzed mint amennyit kér a klub akkor van olyan h egyeztetés a vezetõséggel. Ott vannak alternatívák. Én általában azt szoktam h ha nem akarunk nagy hátrányba kerülni a többi klubbal akkor szükség van erre a játékosra.