Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

A Juvéval kezdtem nem is tudom hanyadszorra😊 megvettem ezt a Sigborson gyereket (lehet nem így írják, 20éves izlandi) akárhányszor láttam a gépnél, nagy csaló volt. 4-1-3-2-ben nyomom, de az Istennek se ad le normális teljesítményt egyik csatárpozícióban sem (mondjuk mind a 2 AF)

Akinek van tapasztalata a sráccal, az tud tippet adni, h milyen szerepkörben lehet munkára bírni a srácot?

Egyébként a bajnokságot már a 33.fordulóban megnyertem, eddig veretlen vagyok, a 2. Napoli közel 18pont hátrányban és még van 5 forduló.
Fyrex
én lettem az év menedzsere, és Huszti Szabolsz lett a liga év játékosa a kezeim alatt! 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
elsõ évben ligakupa gyõzelem és feljutás, azt hiszem kihoztam a maximumot a szezonból!

Avanti Crociati!

Fyrex
de jó feljutásért döntõ, és mindkét kapusom sérült... hajrá ifi!

Avanti Crociati!

horrorpops
Griezmannért szerintem kár, nagyon ütõs kis srác lesz belõle. az én mentésemben a második évben az Arsenal vette meg 24 millióért. többet is kisajtolhattál volna érte.

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops
hogy lehet rávenni a vezetõséget az extra keretre?

blüh im ganzen dieses glückes.

2.szezonra rossz igazolásokat tettem be. Tehát a jó Átigazolások
Üdv mindenkinek! Én a Real Sociedaddal kezdtem egy karriert. Eddig 2 szezont tudtam le a hátam mögött, most errõl szeretnék egy picit bõvebben írni. Remélem élvezni fogjátok!

A csapatot 1909-ben alapították, az 1980-as évek voltak a klub legjobb évei, 81-ben, és 82-ben bajnoki címet szerzett, majd pár évvel késõbb a BEK elõdöntõjéig menetelt. Célom, hogy ilyen sikerekhez vezessem vissza a csapatot.

Real Sociedad 1.szezon(2011-12)

ÁtigazolásokKellett a pénz, tehát akire nem volt szükségem, megváltam tõle. Nyáron úgy voltam vele, hogy szükségem van egy sokat mozgó középpályásra(Didot), aki végül be is vált, még gólokat is lövöldözi szép számmal. Kellett egy csatár, Malonga mellett tettem le a voksom. 1.szezon végén meg akartam válni tõle, de nem érkezett rá vevõ. Ugyanis, az elsõ meccsén gólt lõtt, aztán a 35.fordulóig sehol semmi..aztán megszórta magát, az utolsó fordulóban 3-at lõtt a Valenciának..Így végül megtartottam.Rajtuk kívül még megszereztem a jobb hátvéd Debuchyt, illetve Mark Daviest kölcsönbe a Boltonból, de õ nem sokat játszott.Télen végleg megvettem Carlos Velát, illetve megvásároltam Alderweireldet is.

Tabella:A 16.helyre vártak minket, a vezetõség tisztes helytállást, és középmezõnyt várt. Én top 8-ban szerettem volna bent lenni. Végig a 4. és 8.hely között ingáztunk, és a végére szerencsére a 4.helyre sikerült odaérni, nagyon boldog voltam!

KupaA kupát rábíztam az asszisztensre, legalábbis annyiban, hogy a taktikát beállítottam, és elmentem szabadságra. Az elsõ fordulót még vettük, a Getafet sikerült kiverni, de aztán a Valencia megállított bennünket. Nem nagyon izgatott..

Összeségében elégedett voltam az elsõ szezon eredményeivel.

Real Sociedad, 2.szezon(2012-13)

ÁtigazolásokMivel Malonga nem teljesített valami fényesen az elsõ szezonban, ezért még télen megegyeztem Moussa Sow átigazolásáról, aki elég sok gólt lõtt a szezonban, jól jártam vele.José Campana 18 éves irányító, de nem játszott valami sokat, mert pechjére leigazoltam Ninist is, aki ugyanazon a poszton játszott a szezonban. De amikor játszottak mind a ketten nagyon sok gólpasszt adtak. Jött még Badelj is, akivel nagyon nem vagyok megelégedve. Sokat is volt sérült, sõt még amikor játszott akkor is nagyon gyengén..Carlos Fierrot nem kell bemutatni senkinek, még 1.szezon elején beszéltem meg vele, hogy jöjjön..és jött.Jefferson pedig egy 18 éves bal hátvéd. Nem lenne rossz, csak minden meccsen amikor játszik sárgát kap..

Ebben a szezonban szerettem volna bekerülni a BL csoportkörbe, ahova az út a Lyon testén keresztül vezetett volna, de sajnos 7-3-as összesítésben alulmaradtunk, így errõl nem is tennék be képet.

EL csoportkör:Így viszont mehettünk az EL-be, ahol az Inter,Szpartak Moszkva és Austria Wien-t sorsolták mellénk. 2. vagy 3. hely tûnt realitásnak. Az elsõ meccsen a Szpartakot fogadtuk, kikaptunk 1-3-ra..aztán mentünk a Wienhez, akiket 3-0-ra(?) vertük, aztán jött hozzánk az Inter. Gondoltam egy pontra jók leszünk..aha... 5-1-el ment haza az Inter! Aztán mentünk az Interhez, és 1-1-et sikerült elérni, majd mentünk a Szpartakhoz és X-eltünk velük is. Az utolsó meccs elõtt, mi kezünkbe volt a sorsunk, ha nyerünk akkor továbbjutunk. Nyertünk, 2.helyen továbbmentünk..EL meccsek:A kieséses szakaszban a 32 között a Leverkusent kaptuk. Gondoltam, itt nem sok esélyünk van..Elsõ meccsen itthon 1-1-et sikerült velük játszani, õk szereztek vezetést, majd Malonga egyenlített. A visszavágón ismét õk szereztek vezetést, de a 43. és 90.percben lõtt 2 góllal megszereztük a vezetést, és tovább is lõttük magunkat. A CSZKA jött, ahol elsõ meccsen 2-0-ról hoztuk fel õket 2-2-re, majd 90.percben 3-2-re sikerült nyerni..de a visszavágón õk diadalmaskodtak 3-1-re, így sajnos kiestünk..

Tabella:A média ebben a szezonban már a 8.helyre várt minket,a vezetõség pedig EL helyet akart elérni. Én a 3-4.helyet céloztam meg.Szinte végig a 4.helyen tanyáztunk, de aztán jött egy rossz sorozat, és visszacsúsztunk az 5.helyre..aztán hibázott a Bilbao, visszaszereztük a 4.helyet a 35.fordulóban, de utána botlottunk, amit a Bilbao kihasznált, és aztán meg is tartották a 4.helyüket, így jövõre ismét az EL-ben tehetjük próbára a tudásunkat..

Kupa:Igazából itt is én állítottam össze a taktikát, és aztán elmentem szabadságra. A döntõt viszont saját kezûleg játszottam, sajnos vesztettünk. 2 11-es gólt rúgott a Real, nekünk meg 2 gólunkat nem adták meg..3 kezdõm is hiányzott errõl a meccsrõl, de végül is elégedett vagyok ezzel a meneteléssel.

Jövõ szezonban szeretnék odaérni a BL helyre, illetve az EL-ben top 8 közé kerülni. Igazolások terén kellene egy kapus, középsõ hátvéd illetve jobb szélsõ.
Köszi ha elolvastad!!
Forza Italia
Egy kis beszámoló a szezonunkból (Sheffield Wednasday). 13 forduló telt el eddig és nem állunk rosszul. Jelenleg 6. helyet foglaljuk el a tabellán. Sikerült pár meglepetés gyõzelem is City és Mu ellen. Új tulaj érkezett a klubhoz aki sikereket akar a klubnál. Úgy volt h le is váltanak mert õ Vilas Boast akarta a kispadra, de szerencsére úgy döntöttek h maradhatok. Kaptam most egy kis pénzt h megerõsítsem a keretet. Átadólistán volt pár jó játékos aki nagyban tudna segíteni abban h kupás helyezést érjünk el. Obi Mikel az egyik akiért a Chelsea 3.4m kért, a másik pedig Joe Hart aki nem kicsit lepett meg h átadólistán szerepel. Fizetésével vaciláltunk sokat de nagy nehezen megszületett az egyesség így õ érkezik 4 éves részletre 23m-ért. Illetve egy brazíl fiú Oscar õ is 4 éves részletre.

Tevez van még listán és 4m-ba kerûlne de õ 145k fizut akar amit nem sikerült lejebb tornásznom így õ egyenlõre nem jön. De próbálom a vezetõket rávenni arra h szügség van rá.

Egyenlõre ennyi ha vége a szezonnak érkezek képekkel is.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
angolosoknak egy kis olvasni való, hogy mások mit szeretnének az FM13-ba...😄D

ha van igény rá, lefordíthatom 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja lehet játszani, csak úgy vettem észre hogy nemzetközi meccsen csak az ülõhelyeket lehet eladni. Pl amikor a siófokkal játszottam bl-ben akkor mindig max 1500 nézõ volt, pedig 10.000-es a stadion (csakhát itt az állóhelyek nem játszanak...). Így egy sima bajnoki meccsen több nézõ volt mint amikor pl a Barca látogatott siófokra 😄 A jegybevételeket tekintve se mind1...

bakkerman
sajnos a játékban pl.: egy gyirmóttal is játszhatsz 2 ezer nézõ elõtt BL elõdöntõt...szóval nem kell költözni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gilgames00
itt ugye nem kell költözni másik stadionba ,hogyha egyszer eljutnék európába,igaz?mert ez a "stadion" NBI-ben is karcsú..

mit jósoltot?kedztem a Los Angeles Galaxyval😄😄
Forza Italia
Átigazolási szezonba olyan kimondott nagy nevet nem tudtam hozni. Inkább okosan próbáltam egy középcsapathoz méltó játékosokat keresni.

Cattermole, Santon,Sunny,Goodwillie jöttek.

Végül egy meccs a Premier league-bõl. (2. meccsem elsõn 0-0 játszottam a QPR-al).

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Akinek még nem eredeti a játék: katt

7.5 dollár azaz kb 2ezer forint a játék amazonon!

Forza Italia
hoho szerbusz Premier League 😄😄😄😄

Sikerült a feljutás. Az utolsó forduló elõtt a Swensea-nak 96 nekem pedig 95 pontom volt. Otthon nyertem a Wigan ellen 3-1 re míg a Swensea kikapott a Cardiff-tól így bajnokok lettünk. El se hiszem.

Rendben, köszi a választ. 😊

gilgames00
értem,köszi szépen.nem is igazolni szerettem volna (ezeknek?!😊 csak az egyenleget ráncba szedni, ahhoz meg jól jött volna pár ezer euró.na majd a végén kiderül.

ha tv-s meccsed van, akkor kapsz róla üzenetet havonta, hogy mit tûzött mûsorra a tv, és szezon végén, vagy elején egy összegben kapod a lóvét, de abból igazolni nem lehet, az a klub kasszájába megy
gilgames00
sziasztok!magyar NB2-ben vitézkedem de egy valamit nem értek..itt nem jár a csapatoknak TV-s jogdíj vagy az év végén fizetik ki egy összegben?valamelyik csatorna csak közvetíti ezeket is😊 köszi

Huni92
még szerencse, mert egy foshalmaz az a kepfeltoltes.hu <#idiota>

mert az sg-n direkt meg van tiltva, viszont katt
Bajnokságban 15. helyen vagyunk, de ezért kárpótol az EL. 😊

EL csoportkör

Egyébként, képfeltöltés.huról miért nem lehet ide linkelni képet? Csak kérdem, elnézést kérek, ha már kérdezték mások is. Csupán kíváncsi vagyok, ez minden. 😊

Huni92
elméletileg igen, ki lehet próbálni azon is. nem hinném, hogy ha tavaly jól reagált a játékos arra, ha azt mondtad, hiszel benne, akkor az idén ez felbaszná az agyát 😄

lippet
Ez "saccperkábé" 2011-hez is jó lehet, nem de? 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

na sziasztok😄 tök raj ovlasgatni amiket irtok😄😛 tök otthonos,családias alégkör😄
én kezdtem ezzel a bolgár "meglepetéscsapattal" Ludogoreccel,a bolgár kupadöntöben a Liteksz Lovecs ellen elvéreztem a hosszabítás 96.percében egy öngóllal..😞 a bajnokságba nagy hajrá volt,3meccsel a vége elõtt bebisztosítottam az európa liga indulást,amire nincs is szükségem,mert az utolsó meccset megnyerve bajnok lettem..😄 jó kis csapat ..😄
bakkerman
epic 😄D

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

<#taps> mekkora....
<#taps><#eljen><#worship>

www.smart-bus.hu

kúlság! <#worship>
Fyrex
vicces hogy feljutóként/másodosztályúként indulni fogok az európa ligában 😄

Avanti Crociati!

bakkerman
nem kutya,grat!! <#eljen> elsõ évben kétszer is fingatni a Chelseat elég jóóó 😄

Fyrex
90 ezer ember elõtt megvan az elsõ kupagyõzelem is! gyors volt 😊

Avanti Crociati!

én a sheffiel utd-vel jártam be hasonló utat. Elsõ szezonomban feljutottunk a champ-be, ahol rájátszást érõ helyet sikerült elérni, de ott alulmaradtunk, szal jöhetett a következõ szezon. Kiélezett csatában összejött az elsõ hely, így megvalósult a nagy álom, a premier league. Hihetetlen mennyire más világ. Tartottam is tõle, hogy gondok lesznek, de sikerült jól erõsíteni és végül a 8. helyen végeztünk. Örült mindenki, ám ekkor bejelentkezett a Chelsea, hogy vegyem át a csapat irányítását. Sokat hezitáltam, mert megszerettem a UTD-t de "Keith Richards" <#law> példáját követve gondoltam ebben a játékban kipróbálom a "karrier" módot és nem egy-egy csapatra fókuszálok, hanem az edzõsködésre.

Ráadásul egy nagy álom is összejött, ugyanis leülhettem a Magyar felnõttválogatott kispadjára is, ami elég komoly kihívásnak tûnik... <#pias>
Forza Italia
az igen 😄

Fyrex
oh yeah

Avanti Crociati!

Forza Italia
az átigazolás utolsó napján meg tudtam szerezni Cléo mellé Kelvin-t a Portoból 3.5m ért + Alcácer jött kölcsönbe a Mu-tól. Így talán már nem lesznek csatár gondok.

Forza Italia
Nagyon kemény az idei másodosztály. Legalább 6 csapat esélyes a bajnoki címre.
Swensea, Wigan, Birmingham, Newcastle, Nottingham, Cardiff. Jelenleg mi nem tartozunk ide.

Fyrex
kicsit hiányzik a game, folytatom ahol abbahagytam

elsõ idény, angol championship, Blackpool

Avanti Crociati!

Forza Italia
27k keresett ott. én 24 et tudtam neki adni és elfogadta. de eddig egy kalap szar 😄😄😄

Rudee
A Guangzhou-ból? Ott tuti jól keres, nagy fizut fog kérni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forza Italia
most Cleó-val tárgyalok. Figyelõm ajánlotta valahol kinában játszik. Ára egész elfogadható kérdés meg tudom e szerezni.

jaaa 😄 az már másik ügy
Forza Italia
hát a probléma az h nem igazán akart jönni senki 😄

ilyenkor már januárban figyelni kell, hogy kinek jár le a szerzõdése június végén, azokkal már fél évvel elõtte lehet szerzõdést kötni, így lehet ingyen szerezni normális játékosokat
Forza Italia
köszi😊

jelenleg senkit se tudtam még hozni 😄😄 pedig kéne legalább 1 csatár meg egy jó középpályás 😄