Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Juvéval kezdtem nem is tudom hanyadszorra😊 megvettem ezt a Sigborson gyereket (lehet nem így írják, 20éves izlandi) akárhányszor láttam a gépnél, nagy csaló volt. 4-1-3-2-ben nyomom, de az Istennek se ad le normális teljesítményt egyik csatárpozícióban sem (mondjuk mind a 2 AF)
Akinek van tapasztalata a sráccal, az tud tippet adni, h milyen szerepkörben lehet munkára bírni a srácot?
Egyébként a bajnokságot már a 33.fordulóban megnyertem, eddig veretlen vagyok, a 2. Napoli közel 18pont hátrányban és még van 5 forduló.
Avanti Crociati!

Avanti Crociati!
blüh im ganzen dieses glückes.
A csapatot 1909-ben alapították, az 1980-as évek voltak a klub legjobb évei, 81-ben, és 82-ben bajnoki címet szerzett, majd pár évvel késõbb a BEK elõdöntõjéig menetelt. Célom, hogy ilyen sikerekhez vezessem vissza a csapatot.
Real Sociedad 1.szezon(2011-12)
ÁtigazolásokKellett a pénz, tehát akire nem volt szükségem, megváltam tõle. Nyáron úgy voltam vele, hogy szükségem van egy sokat mozgó középpályásra(Didot), aki végül be is vált, még gólokat is lövöldözi szép számmal. Kellett egy csatár, Malonga mellett tettem le a voksom. 1.szezon végén meg akartam válni tõle, de nem érkezett rá vevõ. Ugyanis, az elsõ meccsén gólt lõtt, aztán a 35.fordulóig sehol semmi..aztán megszórta magát, az utolsó fordulóban 3-at lõtt a Valenciának..Így végül megtartottam.Rajtuk kívül még megszereztem a jobb hátvéd Debuchyt, illetve Mark Daviest kölcsönbe a Boltonból, de õ nem sokat játszott.Télen végleg megvettem Carlos Velát, illetve megvásároltam Alderweireldet is.
Tabella:A 16.helyre vártak minket, a vezetõség tisztes helytállást, és középmezõnyt várt. Én top 8-ban szerettem volna bent lenni. Végig a 4. és 8.hely között ingáztunk, és a végére szerencsére a 4.helyre sikerült odaérni, nagyon boldog voltam!
KupaA kupát rábíztam az asszisztensre, legalábbis annyiban, hogy a taktikát beállítottam, és elmentem szabadságra. Az elsõ fordulót még vettük, a Getafet sikerült kiverni, de aztán a Valencia megállított bennünket. Nem nagyon izgatott..
Összeségében elégedett voltam az elsõ szezon eredményeivel.
Real Sociedad, 2.szezon(2012-13)
ÁtigazolásokMivel Malonga nem teljesített valami fényesen az elsõ szezonban, ezért még télen megegyeztem Moussa Sow átigazolásáról, aki elég sok gólt lõtt a szezonban, jól jártam vele.José Campana 18 éves irányító, de nem játszott valami sokat, mert pechjére leigazoltam Ninist is, aki ugyanazon a poszton játszott a szezonban. De amikor játszottak mind a ketten nagyon sok gólpasszt adtak. Jött még Badelj is, akivel nagyon nem vagyok megelégedve. Sokat is volt sérült, sõt még amikor játszott akkor is nagyon gyengén..Carlos Fierrot nem kell bemutatni senkinek, még 1.szezon elején beszéltem meg vele, hogy jöjjön..és jött.Jefferson pedig egy 18 éves bal hátvéd. Nem lenne rossz, csak minden meccsen amikor játszik sárgát kap..
Ebben a szezonban szerettem volna bekerülni a BL csoportkörbe, ahova az út a Lyon testén keresztül vezetett volna, de sajnos 7-3-as összesítésben alulmaradtunk, így errõl nem is tennék be képet.
EL csoportkör:Így viszont mehettünk az EL-be, ahol az Inter,Szpartak Moszkva és Austria Wien-t sorsolták mellénk. 2. vagy 3. hely tûnt realitásnak. Az elsõ meccsen a Szpartakot fogadtuk, kikaptunk 1-3-ra..aztán mentünk a Wienhez, akiket 3-0-ra(?) vertük, aztán jött hozzánk az Inter. Gondoltam egy pontra jók leszünk..aha... 5-1-el ment haza az Inter! Aztán mentünk az Interhez, és 1-1-et sikerült elérni, majd mentünk a Szpartakhoz és X-eltünk velük is. Az utolsó meccs elõtt, mi kezünkbe volt a sorsunk, ha nyerünk akkor továbbjutunk. Nyertünk, 2.helyen továbbmentünk..EL meccsek:A kieséses szakaszban a 32 között a Leverkusent kaptuk. Gondoltam, itt nem sok esélyünk van..Elsõ meccsen itthon 1-1-et sikerült velük játszani, õk szereztek vezetést, majd Malonga egyenlített. A visszavágón ismét õk szereztek vezetést, de a 43. és 90.percben lõtt 2 góllal megszereztük a vezetést, és tovább is lõttük magunkat. A CSZKA jött, ahol elsõ meccsen 2-0-ról hoztuk fel õket 2-2-re, majd 90.percben 3-2-re sikerült nyerni..de a visszavágón õk diadalmaskodtak 3-1-re, így sajnos kiestünk..
Tabella:A média ebben a szezonban már a 8.helyre várt minket,a vezetõség pedig EL helyet akart elérni. Én a 3-4.helyet céloztam meg.Szinte végig a 4.helyen tanyáztunk, de aztán jött egy rossz sorozat, és visszacsúsztunk az 5.helyre..aztán hibázott a Bilbao, visszaszereztük a 4.helyet a 35.fordulóban, de utána botlottunk, amit a Bilbao kihasznált, és aztán meg is tartották a 4.helyüket, így jövõre ismét az EL-ben tehetjük próbára a tudásunkat..
Kupa:Igazából itt is én állítottam össze a taktikát, és aztán elmentem szabadságra. A döntõt viszont saját kezûleg játszottam, sajnos vesztettünk. 2 11-es gólt rúgott a Real, nekünk meg 2 gólunkat nem adták meg..3 kezdõm is hiányzott errõl a meccsrõl, de végül is elégedett vagyok ezzel a meneteléssel.
Jövõ szezonban szeretnék odaérni a BL helyre, illetve az EL-ben top 8 közé kerülni. Igazolások terén kellene egy kapus, középsõ hátvéd illetve jobb szélsõ.
Köszi ha elolvastad!!
Tevez van még listán és 4m-ba kerûlne de õ 145k fizut akar amit nem sikerült lejebb tornásznom így õ egyenlõre nem jön. De próbálom a vezetõket rávenni arra h szügség van rá.
Egyenlõre ennyi ha vége a szezonnak érkezek képekkel is.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ha van igény rá, lefordíthatom 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Cattermole, Santon,Sunny,Goodwillie jöttek.
Végül egy meccs a Premier league-bõl. (2. meccsem elsõn 0-0 játszottam a QPR-al).

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Sikerült a feljutás. Az utolsó forduló elõtt a Swensea-nak 96 nekem pedig 95 pontom volt. Otthon nyertem a Wigan ellen 3-1 re míg a Swensea kikapott a Cardiff-tól így bajnokok lettünk. El se hiszem.

EL csoportkör
Egyébként, képfeltöltés.huról miért nem lehet ide linkelni képet? Csak kérdem, elnézést kérek, ha már kérdezték mások is. Csupán kíváncsi vagyok, ez minden. 😊
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
én kezdtem ezzel a bolgár "meglepetéscsapattal" Ludogoreccel,a bolgár kupadöntöben a Liteksz Lovecs ellen elvéreztem a hosszabítás 96.percében egy öngóllal..😞 a bajnokságba nagy hajrá volt,3meccsel a vége elõtt bebisztosítottam az európa liga indulást,amire nincs is szükségem,mert az utolsó meccset megnyerve bajnok lettem..😄 jó kis csapat ..😄
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ráadásul egy nagy álom is összejött, ugyanis leülhettem a Magyar felnõttválogatott kispadjára is, ami elég komoly kihívásnak tûnik... <#pias>#pias>
Swensea, Wigan, Birmingham, Newcastle, Nottingham, Cardiff. Jelenleg mi nem tartozunk ide.
elsõ idény, angol championship, Blackpool
Avanti Crociati!
jelenleg senkit se tudtam még hozni 😄😄 pedig kéne legalább 1 csatár meg egy jó középpályás 😄