Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kaptam egy crash dumps hibát, nem tudok túllépni rajta. :/
Kezdenék is egy új karriert, csak ötletem sincs, hogy milyen csapattal.
Amúgy a szezont elbuktuk ahogy kellett bár a csapatomra büszke vagyok hiszen tisztes helytállás után a 2. helyet szerezte meg a Hévíz mögött. Ahhoz képest hova vártak minket jó szezont futottunk pláne ha nem kapunk ki a Répcelaktól itt a végén akkor készülhetnénk az Nb 2 re.De mindegy úgyis kell egy év erõsõdés az Nb 3ban.A végére pedig jöjjön egy pár kép a szezonról:
Tabella
Statok
A legjobb játékosom
Egész éjjelre van dolgom a vizsga miatt, háttérben megy az FM, úgyhogy szöszmötölök majd ide valamit meg visszaolvasok.
elképesztõ idényt mentünk, hiszen a média elvárása egy 13. hely lett volna, amire úgy rácáfoltunk hogy az csak na! sokáig vezettük a bajnokságot, ám a szezon vége felé elfáradunk, jöttek a sérülések. nem volt sok, de ami volt az komoly. így a bayern lett a bajnok. érdemes ránézni a tabellára, hatalmas szakadék volt a bajnoki címért harcoló csapatok (mi és a bayern) és a többiek között. a 3.-13. helyig elképesztõen sûrû volt végig a mezõny. ami minket illet rengeteg gólt rúgunk, egész pontosan 102-t a 34 forduló alatt, viszont rengeteget kaptunk... elõfordult hogy négyet kaptunk az akkor sereghajtó k'lautern-tõl, viszont rúguk a hatosokat(!) a hsv-nek, werder-nek, hannover-nek, szóval érdekes szezon volt... 😄 a kupát megnyertük, ott a bayern elleni meccsünk volt a legmeglepõbb, a többi papírforma.
csapat:
igazolások (fizukeret felszabadítással és eladásokkal sikerült annyi pénzt összekaparni hogy legalább részletre igazoljunk.)
keret 1 / keret 2
bajnokság:
tabella
meccsek 1 / meccsek 2
gólkirály: poldi
német kupa:
meccsek
döntõ
egyéni díjak a csapaton belül, általam kiosztva:
posztok szerint:
legjobb csatár
legjobb szélsõ
legjobb középpályás
legjobb védõ
legjobb kapus
legjobb 21 éves vagy fiatalabb:
1. shaqiri
2. kadlec
3. romário

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Les Dogues

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nos nekem ennyit a Körmendes mentésrõl.Bebugolt az egész a szezon után a játékosaimat eltüntette és át tett az Alföld csoportba a Bakony csoportból.Szóval mentés kuka és így vissza térek a 2032-es Toulouse mentésemhez. Újat kezdeni már nincs kedvem.Majd talán egyszer
torn hamstring...ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
állandóan hitelesítést kér a topik az uw.hu-ra, valami rosszul linkeltél
Ha valakinek van ennél jobb képe, nyugodtan mutassa meg. 😊
az elsõ négy évet a Bayernnél húztam le. 3 bajnoki cím, 1-1 BL és EL cím, ESZ és VK gyõzelem, valamint voltam DFB gyõztes, de fejbõl nem tudom megmondani hogy hányszor. egy évvel a szerzõdés lejárta elõtt lemondtam, új kihívásra volt szükségem.
pár nap múlva már az Inter csapatát egyengettem. 5 év után nyertünk újra bajnokságot, 4 év után kupát. a BL-bõl épp a Bayern vert ki a legjobb 16 között (meg is nyerték késõbb). úgy terveztem, hogy két évet lehúzok a Seria A-ban, aztán tovább. nem jött össze ez az elképzelésem, mert a Madridnál a 2016 júliusában váratlanul lemondott az addigi edzõ és engem kértek fel. sokáig nem is gondolkodtam, elfogadtam az ajánlatukat (2 éves szerzõdé keretében). az elsõ évben simán bajnok lettem (21p elõnnyel), most 8 forduló után vezetek 1 ponttal. a Barcát rendre lealázzuk (5-0, 5-0, 2-0), nem egy nagy kihívás a Madrid. a BL-ben a döntõt buktuk el, de a CDR-t behúztuk. ezt az idényt még letolom velük aztán valami nagyobb kihívást keresek egy kevésbé nívós bajnokságban (holland, francia másod6harmadosztály, esetleg Tatabánya 😄). ha kell kép, vagy valami, csak sikítsatok.
blüh im ganzen dieses glückes.
blüh im ganzen dieses glückes.
Ugyanakkor mostantól él a "Bagoly-verseny" is. Lényege, hogy az éjszaka játszók közül a legutolsó postoló kap egy baglyot a fejlécébe. Ez napi vándordíj, de itt is lehet szó végleges bagoly titulusról. Fontos tudnivaló, hogy értelmes kommentek játszanak csak, és csak akkor, ha az illetõ tényleg aktív volt a topikban. Az nem ér, ha hajnali 5-kor valaki beír két sort, közben pedig egész éjjel egyetlen hozzászólást sem láttunk tõle, aztán követeli a kitüntetést. Megjegyzem azt is, hogy 1 óra 30 perc utáni kommentek játszanak, tehát gyakorlatilag akkortól indul a verseny.
Csináltam a minap egy lett aktivátort, így ki is próbálom a balti életet <#zavart1>#zavart1>
Illetve nem én, hanem az eddig csak festményeirõl híres lett Raimonds Staprans lesz az, aki a másodosztályú Metta/LU csapatának irányítását átvette 2012 márciusában. A vezetés célja a tisztes szereplés, amihez havi 4.000€-t biztosítanak a fizetésekre. Nem valami nagy összeg, de! Érdekesség, hogy havi 100€ alatti fizuval teljes idõs szerzõdést írnak alá a helyiek. Ebbõl még akármi is lehet...
Szar Bayern, szar Bayern :)
de akkora a pályaköltség-fizetésem-egyéb költségek hogy havonta -100k euro a deficit.
nálatok is ez van?
talán 1-2 év mulva lesz olyan játékosom akit 20-100k euro ért adhatok el.
tanács? nálatok kis csapattal hogy volt ez?
War. War never changes...