Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zavbal
nos a csapatom ismét sima kiesõ a média szerint esély 80-1 hogy megnyerjük a csoportot.Hoztam egy scoutot meg egy barzil csatárt is. Erõsödünk erõsödünk...
Huni92
Arra megkérek mindenkit, hogy gondolatait szedje össze, és ne írjon két percenként félsoros hozzászólásokat, mert nem cél a kommentek gyártása. 😊

Én kaptam egy crash dumps hibát, nem tudok túllépni rajta. :/
Kezdenék is egy új karriert, csak ötletem sincs, hogy milyen csapattal.

zavbal
Most néztem hogy a magyar bajnok 2012 ben a Haladás a Fradi elõtt WTF?
zavbal
Ja és szereztem egy Nb 3 szinten egész klassz kapust ingyen: Kupalnyi
zavbal
na akkor meg is kezdem.... hála isten újra töltve egy korábbi mentést mûködik a dolog tehát folytatom.
Amúgy a szezont elbuktuk ahogy kellett bár a csapatomra büszke vagyok hiszen tisztes helytállás után a 2. helyet szerezte meg a Hévíz mögött. Ahhoz képest hova vártak minket jó szezont futottunk pláne ha nem kapunk ki a Répcelaktól itt a végén akkor készülhetnénk az Nb 2 re.De mindegy úgyis kell egy év erõsõdés az Nb 3ban.A végére pedig jöjjön egy pár kép a szezonról:
Tabella
Statok
A legjobb játékosom
Huni92
Bagolyzónára felkészülni. 😊

Egész éjjelre van dolgom a vizsga miatt, háttérben megy az FM, úgyhogy szöszmötölök majd ide valamit meg visszaolvasok.

1. FC Köln, 2011/2012 - 1. szezon

elképesztõ idényt mentünk, hiszen a média elvárása egy 13. hely lett volna, amire úgy rácáfoltunk hogy az csak na! sokáig vezettük a bajnokságot, ám a szezon vége felé elfáradunk, jöttek a sérülések. nem volt sok, de ami volt az komoly. így a bayern lett a bajnok. érdemes ránézni a tabellára, hatalmas szakadék volt a bajnoki címért harcoló csapatok (mi és a bayern) és a többiek között. a 3.-13. helyig elképesztõen sûrû volt végig a mezõny. ami minket illet rengeteg gólt rúgunk, egész pontosan 102-t a 34 forduló alatt, viszont rengeteget kaptunk... elõfordult hogy négyet kaptunk az akkor sereghajtó k'lautern-tõl, viszont rúguk a hatosokat(!) a hsv-nek, werder-nek, hannover-nek, szóval érdekes szezon volt... 😄 a kupát megnyertük, ott a bayern elleni meccsünk volt a legmeglepõbb, a többi papírforma.

csapat:
igazolások (fizukeret felszabadítással és eladásokkal sikerült annyi pénzt összekaparni hogy legalább részletre igazoljunk.)
keret 1 / keret 2

bajnokság:
tabella
meccsek 1 / meccsek 2
gólkirály: poldi

német kupa:
meccsek
döntõ

egyéni díjak a csapaton belül, általam kiosztva:

posztok szerint:
legjobb csatár
legjobb szélsõ
legjobb középpályás
legjobb védõ
legjobb kapus

legjobb 21 éves vagy fiatalabb:
1. shaqiri
2. kadlec
3. romário

Steve Downie
Köszi, nekem tetszik 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
Mennyi lenne rá az opció?

Szycsu
A góllövéssel nincs gond, Gervinho lemaradt a listáról a maga 10 góljával, de a védekezés ritka fos, bár az utóbbi 3-5 meccsen úgy látszik teljesen beérik a taktika, kapott gól nélkül hozzuk a meccseket (kivétel Marseille-ben a bajnoki, 1-1), de így is csak 5-ek vagyunk és 6 pont a hátrány a Lyon mögött. Nem látom sok esélyét a bajnoki címnek... EL-ben még állunk. Idegenben kikaptunk 2-1re Harkivtól, otthon (a már beért taktikával) 4-0 lett a vége, nekünk. Szezon végén jönnék egy hosszabbal, ha van érdeklödö.

Les Dogues

Forza Italia
Nos véget ért egy igen komoly szezon. Balotelli nagy szezont futott kár h vissza kell mennie a Citybe.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ez nem olyan rossz csoport, valóban reális lehet a 2. hely 😊 Az év igazolásomat meg idõközben kiutálták a csapatból 😞 az ellen van valami módszer, vagy valakinek repülni kell?
myl0
köszi, én lepõdtem meg a legjobban 😄 az ezt követõ bajnokin 4-2 re kikaptunk a Kaposvártól, a Schalke a visszavágón 2-1 re nyert. EL csoport: Apoel Tel-Aviv, Metaliszt Harkiv, és a Manchester City 😛 a zsidókat és az ukránokat el lehet kapni sztem, a City esélytelen talán egy csoport 2. hely összejöhet...

az nagyon szép, gratula!<#eljen>
zavbal
az nagyon szép...
Nos nekem ennyit a Körmendes mentésrõl.Bebugolt az egész a szezon után a játékosaimat eltüntette és át tett az Alföld csoportba a Bakony csoportból.Szóval mentés kuka és így vissza térek a 2032-es Toulouse mentésemhez. Újat kezdeni már nincs kedvem.Majd talán egyszer
poldi a gólvágó 😊

myl0
Tévedtem még most sem hiszem el, hogy ez történt...

myl0
Nálam 2012 júliusa volt amikor az 5. helyen végzett Debrecentõl kirúgták a manager-t jött is a felkérés (ekkor ugye még a katari Al-Sadd csapatának ügyeit igazgattam), és elvállaltam õket. Sajnos a fekészülés így nem volt teljes, mert kinevezés után 4 nappal már a diósgyõr ellen kellett az elsõ bajnokin pályára lépni. azóta egy svéd csapatot búcsúztattunk 3-0al az EL 2 selejtezõ körbõl, aztán jött a Wisla Krakkó akiket 8-2vel tudattuk h ki is a jobb. A 4. selejtezõ körben megkaptuk a Schalkét (sztem itt lesz vége), a bajnokságban egyébként a Mezõkövesdet vertük simán, a Kecskeméttel egy x és a Fradi ellen egy vereség 1-3ra. jött egy pár afrikai, és Dibusz a kapuba, egyelõre ennyi.

én a lokival kezdtem, (FM11) viszonylag könnyen bejutottam az EL fõtáblára. Metalsizt, Ajax, M.City. 6 meccs, 3 pont <#taps> kiesés. nem gond, szép eredmény 😊 Most ligakupa és magyar kupa elõdöntõ, bajnokságot magabiztos 12 ponttal vezetem, jövõre BL fõtábla 😊 Legjobb igazolásom Abdelsatar Sabri. Szóval én ajánlom a lokit, jó kis csapat.
köln
Melyik csapattal vagy?

a jobb és a bal elsõ számú szélsõ védõm is kiesett (kb.) a szezon végéig, 3-3 hónap... torn hamstring...
zavbal
ez a feliratozás nekem is bejönne. Amúgy játszom a szezont 2 forduló van hátra és pont egyenlõséggel állok az elsõ helyen a Hévízzel. Innen csúnya lenne elbukni...
lippet
Ez az ötlet tetszik nekem is! <#eljen>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Huni92
megoldjuk. ne lepõdjön meg senki, ha idióta elcsúszásokat, vagy oda nem illõ szövegeket lát a fejlécében, csak én kísérletezgetek 😄

bakkerman
kezdjél debrecennel,van pénz,elsõ évben még nagyon igazolni se kell,simán bajnokságot nyerhetsz. Lokiból a legegyszerûbb stabil BL csapatot építeni,vagy még esetleg a Vidibõl. Ha kihívás kell,akkor Fradival nyerjél 2 éven belül bajnokságot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szeretnék egy magyar csapattal kezdeni kérdés ,hogy melyikkel érdemes? A Honvéd a kedvencem de õszintén szólva sokadik próbálkozásra sem tudok semmit kihozni. Tapasztalatok?

amit még tök jó lenne még visszahozni, az az aktuálisan menedzselt csapat indikátor a logófejlécen
Huni92
eh. amint belépek oda, megjelenik a bagoly. na ránézek 😄

valami nem oké 😄
állandóan hitelesítést kér a topik az uw.hu-ra, valami rosszul linkeltél
Huni92
Még tanulgatom itt a dolgokat, de a baglyot már sikerült betennem Downienak 😄

Ha valakinek van ennél jobb képe, nyugodtan mutassa meg. 😊

horrorpops
röviden összegezném a "vándor"karrierem eddigi állomásait.

az elsõ négy évet a Bayernnél húztam le. 3 bajnoki cím, 1-1 BL és EL cím, ESZ és VK gyõzelem, valamint voltam DFB gyõztes, de fejbõl nem tudom megmondani hogy hányszor. egy évvel a szerzõdés lejárta elõtt lemondtam, új kihívásra volt szükségem.
pár nap múlva már az Inter csapatát egyengettem. 5 év után nyertünk újra bajnokságot, 4 év után kupát. a BL-bõl épp a Bayern vert ki a legjobb 16 között (meg is nyerték késõbb). úgy terveztem, hogy két évet lehúzok a Seria A-ban, aztán tovább. nem jött össze ez az elképzelésem, mert a Madridnál a 2016 júliusában váratlanul lemondott az addigi edzõ és engem kértek fel. sokáig nem is gondolkodtam, elfogadtam az ajánlatukat (2 éves szerzõdé keretében). az elsõ évben simán bajnok lettem (21p elõnnyel), most 8 forduló után vezetek 1 ponttal. a Barcát rendre lealázzuk (5-0, 5-0, 2-0), nem egy nagy kihívás a Madrid. a BL-ben a döntõt buktuk el, de a CDR-t behúztuk. ezt az idényt még letolom velük aztán valami nagyobb kihívást keresek egy kevésbé nívós bajnokságban (holland, francia másod6harmadosztály, esetleg Tatabánya 😄). ha kell kép, vagy valami, csak sikítsatok.

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops
generált a játék nekem egy 28 éves tök korrekt khv-t. épp szükségem volt egyre. csodás 😄

blüh im ganzen dieses glückes.

Szycsu
Õõõ, FAIL 😄 Errõl lemaradtam, de nembaj, több nap, mint kolbász 😄

Les Dogues

myl0
Látom aktív volt a bagoly zóna 😄

Steve Downie
Na én eddig voltam. Akkor holnap 1.30, remélem leszünk páran 😄

Steve Downie
Az elõretervezés megvolt persze, fõleg az angol alsóbb osztályok csapataiból szemezgette fiatal tehetségeket. Jelentõsebb siker tehát nem volt az elsõ szezonban, hacsak nem az a pár dicsõséges gyõzelem, melyeket top4 csapatok ellen sikerült elérnem.

Steve Downie
Mmint az utolsó fordulóban. Sajnos túlértékeltem az olyan sztárjátékosok képességeit, mint Emile Heskey és jelentõsebb igazolásom nem volt, de télen is csak Yeremenko érkezett az elsõ csapatot erõsíteni.

Steve Downie
Senki? Akkor engedjétek meg, h pár sorban bemutassam a csapatom. Az FM07-ben nyomom az eredetileg kiesõjelölt Wigannel. Már az elsõ szezonban egy 10. helyet tûztem ki célnak, épp ezért nagy csalódás volt a 15. hely (ami egyébként matematikailag 10. hely is lehetett volna egy kis szerencsével.

Steve Downie
Ha jól értem, akkor ez már a verseny! DONGUBA, Szycsu? Kinek kell az elsõ bagoly?

Huni92
Nos Uraim! Mostantól kezdve él a Hét menedzsere elnevezésû "verseny". Lényege, hogy minden egyes játékos, aki vasárnap délig postol ide képet eredményrõl, év végi beszámolót, netán egy karrierbemutatót, automatikusan részt vesz a játékban. Vasárnap déltõl hétfõ délutánig lehet majd szavazni az emberekre egy általam megadott linken keresztül. Értelemszerûen aki a legtöbb szavazatot begyûjti, azé a Hét menedzsere díj egy hétig. Ez egy vándordíj, de ha valaki annyira kiemelkedõ teljesítményt nyújt, sorozatban többször is begyûjti ezt, úgy az megkapja véglegesen is a trófeát. 😊

Ugyanakkor mostantól él a "Bagoly-verseny" is. Lényege, hogy az éjszaka játszók közül a legutolsó postoló kap egy baglyot a fejlécébe. Ez napi vándordíj, de itt is lehet szó végleges bagoly titulusról. Fontos tudnivaló, hogy értelmes kommentek játszanak csak, és csak akkor, ha az illetõ tényleg aktív volt a topikban. Az nem ér, ha hajnali 5-kor valaki beír két sort, közben pedig egész éjjel egyetlen hozzászólást sem láttunk tõle, aztán követeli a kitüntetést. Megjegyzem azt is, hogy 1 óra 30 perc utáni kommentek játszanak, tehát gyakorlatilag akkortól indul a verseny.

nofene, lehet visszaköltözök a posztjaimmal ide is 😄
Rudee
Fent a kép alatt megtalálod az oda vezetõ utat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

off topik?😄 uj vagyok még itt😄
Rudee
Off topikban találsz.

fm12höz nincsene magyar alsóbb ligák?
Rudee
A dán mentést megpróbáltam folytatni, de valamiért nem engedett tovább az a crash dump, így újat kezdhetek.
Csináltam a minap egy lett aktivátort, így ki is próbálom a balti életet <#zavart1>

Illetve nem én, hanem az eddig csak festményeirõl híres lett Raimonds Staprans lesz az, aki a másodosztályú Metta/LU csapatának irányítását átvette 2012 márciusában. A vezetés célja a tisztes szereplés, amihez havi 4.000€-t biztosítanak a fizetésekre. Nem valami nagy összeg, de! Érdekesség, hogy havi 100€ alatti fizuval teljes idõs szerzõdést írnak alá a helyiek. Ebbõl még akármi is lehet...

nem szabad újratölteni a skint ha épp a mentésedben vagy, akkor szokott ez elõfordulni. 1-2 fõmenüs, tehát mentésen kívüli skinújratöltés után meg szokott javulni. (persze ezek után nem árt kikapcsolni az always reload skin-t és be a skin cache-et.)
sziasztok, most kezdtem egy game-t. kis magyar csapattal.
de akkora a pályaköltség-fizetésem-egyéb költségek hogy havonta -100k euro a deficit.

nálatok is ez van?

talán 1-2 év mulva lesz olyan játékosom akit 20-100k euro ért adhatok el.

tanács? nálatok kis csapattal hogy volt ez?

War. War never changes...