Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a keretfrissítés eddig mindig bejött nálam, remélem ezúttal sem vallok kudarcot 😄
a beszámolót meg alig várom 😄
most kezded írni?
STAY TUNED...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a meglévõ keret is erõsen alkalmas rá, hogy hozza a bajnokságot, de hát mindenkinek más a fétise 😄DD
de persze te tudod 😄D
(asszem a kobet befejezem és folytatom velük 😄D)
20 ember távozott, ebbõl 18-cal szerzõdést bontottam, a maradék kettõért kaptam összesen 40k eurót 😄
Itt az érkezõk listája. Gondolom Valverde és Cruz a többségnek ismerõs, Ouattara és talán Fadiga azok, akik ezen a szinten ismertebbek. A balhátvéd Belaid egyébként a tkp Tijani Belaid tesója, ha nem tévedek. A csapatban alapból itt van Ibrahima Faye és a Lilletõl kölcsönben Arnaud Souquet.
4 meccs után 9 pontunk van, a Nimes nagyon elkalapált (0-4).
Les Dogues
aztán ne hozz szégyent a Parisra...😄D
Egyébként az ötleted jó...
www.smart-bus.hu
Azt nem vágom, hogy olaszról és angolról való fordítást mennyire lehetne összeegyeztetni.
Na, gondolkodok még ezen.
Harmadik bajnoki eredménye:
Lucas: Achilles-ín szakadás, 3-4 hónap
Takeda: vádliszakadás, 5-6 hónap
<#violent>#violent>
A pénzes csapatok felvásárolják az afrikai elmebajosokat, ez pedig azon favágók tevékenységének eredménye.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha olasz anyagot küldenének, abban tudnék segíteni a páromon keresztül...
www.smart-bus.hu
Egyedül pedig kevés lennék ehhez a feladathoz.
De ha már szóba került, akkor lehet jönni ötletekkel ezzel kapcsolatosan.
Kizárólag hozzáállás kérdése... ráadásul így azzal csesznek ki, aki megvette...
www.smart-bus.hu
Nem olvastam ennek utána, de józan paraszti ésszel kilogikázva a következõ kép állt össze: ahhoz, hogy a játékot kiadják egy adott nyelven, jó eladási mutatókkal kell(ene) rendelkeznie az adott országban a játéknak. És egyébként évek óta visszatérõ kérdés-válasz kombináció a különbözõ magyar fórumokon, hogy:
miért nem adják ki a játékot magyarul?
mert nem veszik meg elegen ahhoz, hogy megérje a plusz munkát a cégnek.
hát akkor basszák meg, ezután sem veszem meg, úgyis itt van a magyarítás pár héten belül.
akkor ne is várd el, hogy magyarul adják ki.
Nos. Nyilvánvaló, hogy nem adnak el annyi példányt Magyarországon a játékból, hogy megérje az SI-nek foglalkoztatni X számú embert azért, hogy magyar nyelv is legyen az alapjátékban. És ugyanez érvényes más országokra is.
Véleményem szerint ezzel a blokkolással -meg az egyre jobb másolásvédelemmel- azt szeretnék elérni, hogy többen vegyenek eredeti játékot. Valamint úgy gondolom, hogy ezzel akarnak egy kicsit "köcsögök" is lenni, mondván, hogy ha nem vagytok képesek megvenni a játékot, akkor játsszatok angolul. Ha tudtok.
Egyébként abból, amit az õsz folyamán én láttam, az jött le, hogy bejött nekik ez a steames cucc, mert sokkal több idõ kellett a feltöréshez, mint eddig, rengeteg ember pedig inkább megvette a játékot, mintsem várjon a törésre.
Egy ennél ugyan kisebb volumenû, de hasonló történet akkor is lejátszódott, mikor eldõlt, hogy a legújabb patchet nem törik fel. Vannak, akiknek fontos, hogy mindig a legújabb javítás legyen fent, ezért megvették a játékot.
www.smart-bus.hu
Cook szigetek? Azt meg hogyan? Mi kell hozzá,h a kisebb válogatottakat is írányítsak?
Tudom korai még de kérdezném,hogy a következõ menedzser már fordítható lesz teljesen?
A legutóbbiról van hír? De gondolom azt nem tudták feltörni, hogy lehessen rajta dolgozni ami legalábbis a fordítást illeti.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Máris a szívükbe zártak a szurkolók Salzburgban. 😄
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Kedves Naplóm!
Mostanában nem történik túl sok említésre méltó dolog. A bajnokságban nem teljesítünk úgy, ahogy szeretném, de még így is a 11. helyen vagyunk. Viszont a Császári Kupában jól mennek a dolgok. Most készülünk az elõdöntõre a Roasso ellen. Szóval mostanában elég szürkék a hétköznapok.
Úgyhogy pár napja szerdán elmentem Tokyoba és kicsit körbenéztem. Sétálgattam a városban, mikor megláttam, hogy az egy moziban az egyik korai Pokémon filmet vetítették. Egész pontosan a Pokémon: The Movie 2000-et. Mivel nem láttam még, beültem rá. A történet középpontjában három pokémon (Moltres, Zapdos és Articuno) áll, akik legendásak és ha a köztük lévõ egyensúly megtörik, akkor itt a világvége. És csak egy valaki mentheti meg a világot, a kiválasztott. Azaz Ash Ketchum Pallet városból. Egész jó volt. Jókat röhögtem rajta, hogy miket beszéltek össze a szereplõk. Igazi gyerek film.
Minden esetre, ha már eljutottunk eddig a kupában, akkor jó lenne megnyerni. Ha kell a saját kezemmel verem meg akit kell…

Sajnos a Pacifikus Játékokon csak a 8 közé sikerült bejutni,de a fejlõdés remélem lesz,mert jó pár játékosom már Új-Zélandon keresi a kenyerét.
Jelenleg a világranglistán a 194. helyen veszteglünk.A legnagyobb sztárom még mindig Tuka Tisam 7/3 gól.

Kezdtem egyet a Cannessal, francia harmadosztály, meg kõne nyerni a Bajnokok Ligáját. Na. 😄
Mi a helyzet a 06-tal?
Az én exhg, topikalapító csillagom hol van teeee te kis teeeee 😄
Bár néztem és a magyar csapatoknál alapból egyáltalán nincs beállítva, hogy melyik csoportba kerülhetnek.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)