Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha ilyen kell, akkor ott van a FIFA M....ez pedig maradjon meg ilyennek...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fogadás pedig az USM98-ban volt például, ott a csapat pénzét tehetted fel meccsekre, illetve volt "Going Public" funkció is a játékban, szintén részvényekhez köthetõ a dolog, csak éppen a klub bõrét vitted vásárra, ha éltél a lehetõséggel.
Ezen tapasztalatok alapján szerintem abszolút életképesek lennének a funkciók, de arra ügyelnék, hogy ha valakit teljesen hidegen hagy a pénzügyi téma és nem szeretné, ha az FM elveszítené a varázsát emiatt (pl.: Huni), akkor lehessen kizárólag a jelenlegi funkciókkal foglalkozni, a többit pedig hadd kezelhesse "a gép". A TCM ezt tökéletesen megoldotta, a játék elején és a játék közben is beállíthatod részletesen, hogy mivel szeretnél foglalkozni és mivel nem.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Az új menedzserbe lenne 1-2 ötletem.
1. Jó lenne ha a pénzt le lehetne kötni egy kis kamatra, hogy fialjon vmennyit.
2. vagy lennének részvények amiken ugyanúgy lehetne kaszálni vagy épp bukni.
3. Mivel a játékban "nekünk" mint menedzsernek van fizetése így lehetne egy egyenlegünk és mivel minden meccsnek van "odds"-s vagyis szorzója így bele lehetne vinni a játékba egy kis szerencsejátékot. Persze saját csapatra nem lehetne fogadni. Illetve ez nem vonatkozna a Seria A-ra...😉
Nem tudom ezek mennyire lennének életképesek, de elgondolkodtatóak szerintem.
(más) Debrecennel 5 fordulóval a vége elõtt nyertem a bajnokságot, Ligakupa megvan, most következik a Magyar kupadöntõ a ZTE ellen, remélhetõleg hasonló formában lesznek, mint idén 😊
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...
Les Dogues
Az említettekrõl még 1-1 screenshot:
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Am tudom, hogy csak hírek, csak úgy jólesik olvasni, hogy ennyit áldoznának. Igazából, 150 millára van beállítva az ágyúk kivásárlási értéke, mert nem akarok úgy járni, mint Gervinhoval. Am közben hír jött Sow-ról is, 79 az Intertõl.
Miguel Medina-t elhoztam kölcsönbe, Lukaku le van igazolva, Sow és El Arabi még mindig itt vannak, csatárokkal nem lesz gond, bízom benne.
Les Dogues
Egyébként az, hogy a pénzbõl mennyi megy az igazolási keretbe attól függ, hogy a vezetõség hány %-át engedélyezi.
Én is tudok angolul, és rengeteget tanultam a játék által is, ezért van, hogy néha nem értem az emberek fröcsögését. Nyilvánvaló, hogy a mai világban szinte alapkövetelmény az angol nyelv ismerete.
Én azt sehol nem írtam, hogy mindenki megvenné a játékot ha alapból lenne benne magyar nyelv, de ha úgy követnéd a magyar fórumokat évek óta, ahogy én, akkor látnád, hogy rengetegen áldoznának 10k forintot ha ez így lenne. Nem kell megvenni, én nem is mondtam, hogy balfasz aki nem veszi meg.
A véleményedet is nyugodtan leírhatod, de azért ezt a lenézõ stílust tartsd meg magadnak. Nem gondolom, hogy probléma lenne ha megpróbálnék egyezkedni, terveket vázolni az SI-nek. Meglehet, hogy nem lesz semmi az egészbõl, meglehet, hogy meg sem hallgatnak komolyabban, de ha nem is próbálkozunk, akkor tuti, hogy nem lesz elõrelépés.
Tipikus magyar mentalitás amúgy, hogy ha valaki új ötlettel jön elõ, megpróbál valamit csinálni, akkor jönnek az általad leírtakhoz hasonló vélemények. 😊
Szycsu: az nem taktika, csak felállás. Attól, hogy én ezt beállítom, nem fog brillírozni a csapat. Fontos a felállás is, de sokkal fontosabb és nagyobb jelentõségû a csapat és egyéni instrukció.
Más:
Atletico adna Cabayé-ért 78 millát, Mu Digne-ért 76-ot, de még ajánlat nem jött. Kérdés: Ha jön, eladjam õket? Fingom nincs mit csináljak. Nem tudom, hogy amit kapok játékosokért pénz az bemegy-e az átig keretbe, mert ha igen, akkor eladom õket, de ha nem, akkor nem 😄
Les Dogues
Les Dogues
Csakmert van 1 bevált (inkább eredményes) taktikám de röhej hogy a söprögetõ több akciógólt lõ mint csatárom..😞 (amúgy még mindig Anderlecht és 2017-et írunk)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a magyar bajnokságot mégis megcsinálják az utolsó békéscsabai ifista születési dátumáig a legnagyobb részletességgel...ez nem kifogás,1 embert kéne felvenniük,aki lefordítja az egész játékot...kapna pár példányt a játékból,meg némi aprót,és viszlát...mert a dánoknál nagyon sokan megveszik,képzelem...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2-1-re megyek, 3 perc hosszabítás, 96.20-nál egyenlítek, és kiestem mindenhonnan a gecibe 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
(a négy nagy bajnokságból már csak itt nem nyertem meg a ligát)
blüh im ganzen dieses glückes.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1 szó mint 100....a braziliai kiküldetés elõtt folytatom a régen félbemaradt Paris FC-s mentésemet...
felzárkoztatásnak néhány kép....
a csapat
a bajnokság
az Európa Liga

Les Dogues
Les Dogues

emlékszem még 08-09-nél mikor a top3-ban voltunk hetekig. persze akkor tájt mikor kijött a játék de szép volt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2011. december 5.
ÉLÕ KÖZVETÍTÉS A KOBEI UNIVERSIADE MEMORIAL STADIONBÓL
Jó napot kívánok. Én Toyosaki Aki vagyok, és nem sokára kezdõdik a Vissel Kobe által összehívott sajtótájékoztató. Pontos információink nincsenek az esemény okairól, de feltételezéseink szerint Sun Tzu mester értékeli a mögöttünk álló szezont és valószínû bejelentik, hogy meghosszabbítják a szerzõdését. Maradjanak velünk, a reklám után folytatjuk.
REKLÁM
A Cocolino a legjobb mosopór magyarországon. Európai 4G lefedettséggel, facebook alkalmazással és arc felismerõ funkcióval. A beépített kénsav molekuláknak köszönhetõen nem maradnak koszos foltok és fakó ruhák. Viselje ruáhit úgy, ahogy azt mi szeretnénk! !!COCOLINO!!
/REKLÁM
Újra itt vagyunk a sajtó szobában. Bár a mesternek és a vezetõségnek még nyoma sincs. Azt már tudjuk, hogy itt vannak, mivel 4 X6-os és egy lada áll a székház elõtt. Várjanak… igen. És itt jönnek a fõszereplõk. Murano Susumu általános igazgató kezdi a sajtótájékoztatót. Akkor át is adnám nekik a szót:
„Köszöntök minden itt lévõt. A mai egy nagyszerû nap. Elõször Sun Tzu edzõ fogja értékelni a szezont, majd egy bejelentésre is sor kerül utána pedig a vezetõ igazgató Kanaya Koichi is értékelni fogja a mögöttünk álló évet. Úgyhogy át is adnám a szót a mesternek.”
„Köszönöm szépen. Akkor vágjunk is bele. Nehéz idõkben érkeztem a csapathoz, akiket folyton a kiesés szele lengetett. Ebbõl a körbõl való kikerülésnek az apropóján érkeztem ide. Tudom, nagy port kavart, az hogy honnan és hogyan kerültem elõ, de kérem, ezt tartsák meg holnapra. Miután szemügyre vettem a csapatot meghoztam a kellõ változtatásokat a siker reményében. Ez felemásan sikerült. A velünk egy szinten lévõ csapatokat sikerült jól megcsapkodni…izé…mármint túllépni rajtuk. Viszont az erõsebb csapatokkal már akadtak gondjaink. Voltak olyanok, akiket eltudtunk kapni és igazi erõt képviselni még velük szemben is. Ilyen volt pédául az F Marinos, az Antlers vagy a Gamba Osaka elleni meccsek. Az Osakat annak ellenére említem, hogy nagyon alul teljesítették ezt a szezont. Szóval ha összegezni akarjuk, akkor az mindenképp pozitív, hogy a média által jósolt 17. helyet messze magunk mögött hagytuk, de sajnos csak a közép mezönyig repültünk és a bajnokságot a 8. helyen fejeztük be.
A bajnokságot letudva egy sikeresebb terepre jutunk. Ez pedig a Császári Kupa. Úgy mentünk neki, hogy van keresni valónk itt és megmutathatjuk, hogy nem mibõl faragtak minket. Örömömre szolgál, hogy már az elsõ évemben feltudtam mutatni egy serleget a csapat számára. Azt mondják, hogy könnyû volt a sorsolásunk, de én ebben nem hiszek. Minden csapat egy kihívás, ezért senkit nem vehettünk fél vállról. A döntõben az S-Pulse csapatát fogadtuk és senki nem fogadott volna ránk. De mégis olyan könnyedén állítottuk õket a fasz-…vertük meg õket, hogy mindenki meglepõdött. Egy könnyed meccsen bezsebeltük a trófeát és kvalifikáltuk magunkat a Bajnokok Ligájára. Azt mondom, hogy egy közepesen jó szezont zártunk. Köszönöm a figyelmet.”
Újra az általános igazgató veszi át a szót.
„Köszönjük az edzõnek ezt a részletes beszámolót. És akkor térjünk a bejelentésre. Szeretnénk bejelenteni, hogy Sun Tzu jövõ télen lejáró szerzõdését még egy évvel hosszabítjuk meg. Elége –„
„VESSZENEK AZ ILYEN KORCSOK!!!”
Ûristen. Egy férfi áll az emeleti teraszon és lelõtte az elõttünk helyet foglaló Sun Tzut. Ezután végzett magával is. Hatalmas a káosz, mindenki menekül. A szó a stúdióé.”
Nem tudjuk mi történhetett, de amint információink vannak megosztjuk önökkel.
2 HÉTTEL KÉSÕBB
Jó estét. Megszakítjuk mûsorunkat, hogy közöljük a 2 hete merénylet áldozata lett és azóta kómában fekvõ Sun Tzu elhunyt. Az orvosok nem tudták megmenteni életét, miután a lövés több létfontosságú szervet is roncsolt.
1,5 HÉTTEL KÉSÕBB
Ma van Sun Tzu temetése, akit a kobei köztemetõben helyeznek végsõ nyugalomra. Olyan edzõk jelentek meg a temetésén, mint José Mourinho, Josep Guardiola, Huni, Lassú György vagy bakkerman. Mindenki gyászolja a szakembert, aki hirtelen tört fel az ismertségbõl és vezette sikerre egyetlen csapatát a Vissel Kobet. December ötödikét Nemzetközi SunTzu nappá nyilvánították, a világ futball edzõinek napjává, mikor õket ünnepljük. Isten nyugosztalja a fiatalon elhunyt kínai mestert.
ÉLJEN SUNTZU!!!! ÉLJEN ÉÉÉN!!! 😄DDD
A csatárok sem szuperálnak, Cruztól várom a megmentést majd, csak még elég gyenge erõnlétileg.