Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felix Marie
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
blüh im ganzen dieses glückes.
-Horvátország,Belgium,Olaszország,Németország,Törökország,Norvégia,Oroszország,Portugália,Szlovákia,Anglia,Ukrajna,Spanyolország lesz ott a VB-n!
Nekem minimum célkitûzés a negyeddöntõbe kerülés,jó sorsolással akár éremre is esélyünk lehet,majd meglátjuk!
egyébként HBD LasDen!
írtam, hogy tudom, hogy nem 21 a bûvös szám, de a lényegét értsd :D
#81076: ooh...köszönöm...mily' csodás szám (bár 2-vel tévedett, de elnézem :D)...tisztára meghatódtam...sírok is :DDD köszi...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
Les Dogues
Egy kis változtatás lesz jövõ héttõl: csak az kerül be a jelöltek közé, aki tartalmas hozzászólást ír, mert úgy vélem, hogy egy idõ után tarthatatlanná válhat a helyzet és akár 30 embert is bele kellene tennem a listába. Na, tessék szavazni szaporán! :)
Sikerült megnyerni a SeriaA-t, óriási bravúrral. A 30. forduló környékén még 9-10 pont volt köztem és a Milan között, viszont mi valami kurvanagy nyerõ szériában voltunk, képtelenek voltunk kikapni, mindenkin átléptünk szó szerint, otthon, idegeben, Milan, Inter, Palermo, totál mind1 volt, abáltunk mindenkit...csak lestem, ahhoz képest h a szezon elsõ fele szopás volt bõnyállal!
Na a lényeg, gyûjtöttük a pontokat, közben meg imádkoztunk, hogy olvadjon az elõny. A 37. fordulóra már csak 2 pontra(!) voltam a Milantól, akik ekkor hazai pályán sikeresen leikszeltek. Én a Cesena ellen toltam, Murphy törvénye szerint persze h hirtelen 2-0 mentek, de megfordítottuk 3-2, így pontegyenlõség volt az elsõ helyen, de oda-vissza vertem a Milant a bajnokságban korábban, így vezettem.
Utolsó fordulóban mentem a Parmához (üdv Fyrex:D), 2-0 nyertem, a kedves Milan pedig siekresen kikapott a már kiesett Stabiától, így még 3 pontot rájuk is vertem a végén! Azért dobogott a szívem 1-2 pillanatban...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hamarosan dobok egy összefoglalót az eltelt évekrõl, hogy akit érdekel képben legyen
Avanti Crociati!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nagyon régen jártam erre, még anno az FM 2010-el kezdtem egy karriert a Leeds-el (3. oasztály), sikerült õket fel is juttatnom az PL-be 5 év alatt. Aztán meglepetésre elsõ évben 4. lettünk a bajnokságban. Ezután pedig megragadtunk elõl, annyira, hogy sikerült 5 bajnoki címet és 2 BL-t behúzni. Illetve az Argentín válogatottal egy CA gyõzelmet. Viszont már a 2020 környékén meguntam, de ellenben eldöntöttem, hogy az összes FM-el kezdek egy-egy karriert a Leeds-el és megnézem mire jutok velük.
Elõször a 2005-el kezdtem el.
Elsõ évben sikerült feljutni rögtön a PL-be, többnyire magyar játékosokat igazoltam, úgy gondoltam, viszonylag minõségiek a 2. osztályba aztán majd eladom õket.
Igazolás/Be
Igazolás/Ki
Liga Kupa
FA Kupa
Tabella
Friss feljutóként a második évben szerintem sikerült a helytállás 14. lettünk. Megint rengeteg játékos érkezett, sajnos igazolásokat nem nagyon tudom eltalálni.
Igazolás/Be
Igazolás/Ki
Liga Kupa
FA Kupa
Tabella
Harmadik évben csak éppen hogy lemaradtam a 4. helyrõl. A Liga Kupát sikerült megnyerni, szokás szerint voltak felesleges igazolásaim is.
Igazolás/Be
Igazolás/Ki
Keret
Liga Kupa
FA Kupa
Tabella
Eljött a negyedik év, az ötödik helynek köszönhetõen indulhattunk az UEFA Kupában indulhattunk és meg is nyertük, a bajnokságban megint nem sikerült elérni a BL-t érõ helyet, amikor már láttam hogy nem nagyon lehet meg a 4. hely illetve az UEFA-ban lépkedtünk elõre inkább pihentettem több játékosomat.
Igazolás/Be
Igazolás/Ki
Keret
Liga Kupa
FA Kupa
Tabella
UEFA Kupa - Csoport
UEFA Kupa, Döntõ
A mostani bajnokságban jelenleg a 3. helyen állunk -2 meccsel és -13 ponttal a vezetõ Chelsea mögött. Liga Kupában ott vagyunk a döntõben Arsenal-al fogjuk játszani. FA-ben sikerült kikapni az egyetlen negyedosztályú klubbot a Brentford-ot. UEFA Kupában pedig a Banik Ostrava lesz a kieséses körökben az elsõ ellenfelem. A párharc gyõztese a MU-Betis csata továbbjutójával mérkõzhet.
Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem nem volt túl hosszú. üdv.
Itt a tabella:
Bizakodó vagyok, ugyanis eléggé nagy gyõzelmi sorozatban vagyunk.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az adatokat hozzá a transfermarkt.de-rõl szedtem, mindegyik úgy lett beállítva, hogy csak az elsõ szezon után, 2012. júliusában lépnek életbe.
Úgyhogy lassan következik egy Feyenoord-beszámoló.
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

blüh im ganzen dieses glückes.
még az EL meccsek se érdekelték õket :DD
Közben az Arsenalt kaptuk a folytatásban...meglátjuk :D
most tekintsünk el attól, hogy mennyi a fogadási csalás a fociban, de véleményem szerint egy komolyabb menedzser nem fogad. ha mégis, akkor az már rögtön gyanús, nem?
az elmúlt években folyamatosan voltak itt viták arról, hogy mit kellene beépíteni a fifa managerbõl, de én mindig azt mondtam, hogy aki autókázni, nõzni, lakást vásárolni szeretne, az játsszon a simssel. a football manager nevû játékot egyszerûen nem erre találták ki szvsz.