Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leírom még 1x hátha.
Letöltöttem a magyarosítást de csak a játék 2 % változik magyarrá.
Van egy megoldás erre ami a következõ : Ha a játék valamelyik fájl bemásolása után nem indul el (nem jön be a fõmenü), vagy nagy része angolul jelenik meg, akkor keresd meg a Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2012\Cache könyvtárat (eredetileg rejtett könyvtár), és töröld belõle a German és English alkönyvtárakat. (Windows 7 esetében a Documents and Settings helyett/mellett a Users mappában is lehet!) A cache törlése akkor is ajánlott, ha korábban felrakott magyarítást frissítesz újabb ltc-vel.
Windows7 op rendszerem van.
Sehol sem találom az Application Data könyvtárat és elõ sem tudom hozni a
rejtett mappákat , könyvtárakat.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Szar Bayern, szar Bayern :)
Meghalt a laptopom merevlemeze, kedden megyek haza, így akkor lesz majd kihirdetve a Hét Menedzsere díj. Átfutottam a hozzászólásokat és csak annyi, hogy a képeket tessék méretezni!
Na, lehet voksolni.
te tudod, végülis ha valamilyen csoda folytán elég nagy PA-ja és ezekre fejlõdik, még a kispadra odaérhet 😄
Avanti Crociati!
kemény és izgalmas átgazolási szezon volt. 😄
most fogtam a csávót. Óriási ígéret. Kíváncsi vagyok mi jön ki belõle
Spanyolország meccsei az EB-n
Egymás elleni meccsünk
Õ ment tovább az angolokkal, addig én a Franciák elleni VB selejtezõ vereség után azonnali hatállyal lemondtam a Spanyol válogatott élérõl, és mivel a haverom kedves volt, ajánlott unkát az angol U21-eseknél. Ahogy odaérkeztem pár hétre rá egybõl helytállnom kellett, az EB selejtezõ rájátszásában az olaszokkal kellett megküzdenem.. Az elsõ meccset idegenben játszottuk, meg is szereztük a vezetést, de aztán egy öngóllal egyenlített Olaszország, majd még lõttek kettõt, így 3-1-es elõnnyel készülhettek a visszavágóra. A visszavágó egy kimondottan izgalmas találkozó lett. A 2.percben már vezettek az Olaszok egy 11-es góllal, de Chamberlain a félidõ vége elõtt egyenlített. A 70.percben kiállítás sorsára jutott a jobb hátvédem, Flanagan, jó barátom annyira bízott bennem, hogy azt mondogatta, hogy itt a vége.. 73.percben Chamberlain még egyszer betalált, így 2-1-el átvettük a vezetést, de ez még mindig nem volt elég a továbbjutáshoz..Aztán már én is kezdtem elhinni, hogy itt a vége, de a 90+3-ban jött Wilshere és a hosszabításba lõtt minket. Ott nem történt semmi, míg a 11-es párbajjal kiharcoltuk a továbbjutást. EB selejtezõ, U21
Olaszok elleni dráma
É akkor jöhetett nyáron az EB..szerencsére egyetlenegy sérültem sem volt. A csoportomba Németország,Spanyolország és Franciaország került.. Elsõ meccsen a Németeket vertük 1-0-ra, Welbeck góljával. Másodikon Spanyolokat is 1-0-ra, szintén Welbeck góljával, míg a Franciákat kiütöttük 3-0-ra, Welbeck 2 góljával, és még Wilfried is betalált. Csoportelsõként, kapott gól nélkül jutottunk tovább az elõdöntõbe , ahol Norvégiát kaptuk, és elég simán, 1-2-re vertük õket. Jöhettek a döntõben ismét a Németek..70.percben elmentünk 2-0-ra, aztán 79.percben szépítettek, de ledolgozni már nem tudták a hátrányt, így megnyertük a tornát.
EB meccsek
Gyõztes keret
Míg én az EB-n szerepeltem, addig a felnõtt válogatott, Peti irányításával a konföderációs kupán tette tiszteletét. A csoportból nagyon könnyen jutott tovább õ is, az elõdöntõben pedig a címvédõ/rendezõ Brazíliát kapta. Még itt is továbbjutott, de a döntõben 1-0-ról kapott ki a spanyolok ellen, hosszabítással.
Konföderációs kupa
Köszi ha elolvastad, és nocsi, hogy picit hosszúra sikeredett.
Igazolások: a korábban szerzõdtetett 4 játékos valamint a kölcsönvett ukrán mellé ketten csatlakoztak. Szintén kölcsönbe jött egy ifjú ukrán csatár a Vorksla-tól. Illetve erõsítem az afrikai vonalat is, egy 26 éves zambiai válogatott csatárt sikerült megvenni 7e €-ért. 20 bajnoki gól esetén még 1.500 jár majd nekik. 2 játékost kölcsön adtam, 21 pedig végleg távozott. Ezek nagy része a tartalék csapatnál volt tavaly.
A bajnoki sorsolás megint elég kegyetlen, de ez már nem újdonság. A kupában kéne alkotni valamit a 2 elbukott döntõ után, de az az érzésem, hogy most a fináléig se jutunk majd el.
- Az elõzõ részek tartalmából... -
A harmadik szezonban ismét három frontos csatározásokra kellett készülni, így jöhetett a nyári keretalakítgatás. Rengeteg távozó, fõleg tartalékok és lejáró szerzõdésûek, a legnagyobb búcsúzó talán Yaya Sanogo volt, akitõl többet vártam, de nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. 12 millió euró bevétel, idén sem kaptam sokat alapból, dacára annak hogy garantáltam hogy nemzetközi helyen fogunk végezni, de hát az adósságok nem váltak semmivé továbbra sem. Összesen 20 millióból gazdálkodtam, ismét szükség volt pár részletre vételre.
Sajnos az Európa Ligában ismét nem sikerült bizonyítani. Egy 12 emberrel védekezõ Saint-Etienne kiejtett minket a csoportkör utáni elsõ kiesési szakaszban 1-0ás összesítéssel. Bosszantó...
Akárcsak az Olasz Kupa. Szintén a negyeddöntõ, szintén a Palermo, szintén B csapat. 1-2es vereség hosszabbítás után. Ezt annyira nem bántam.
A bajnokság végig fej-fej mellett zajlott a Juventussal cserélgettük egymást az élen. De úgy néz ki el kellett jönnie egy évnek a kispadon, amikor nem nyerek meg semmilyen címet. Folytattuk a tendenciát, idén is több pont, de még mindig nem elég...
Nem is akarok több szót fecsérelni erre az idényre, nagyon szerencsétlenek voltunk. A házi gólkirály Felipe Caicedo lett ismét, de nem voltam elégedett a teljesítményével, el is engedtem a következõ nyáron. Az assistokat ezévben Younés Belhanda vállalta át el is nyerte a szurkolóktól az év játékosa díjat, Giovinco végig sérülésekkel küszködött az egész szezon során.
Ez volt az utolsó összefoglalás, legközelebb már az aktuális szezonból jelentkezem, ahol ezúttal a triplázás a cél, nincs mese!
Avanti Crociati!

Ha a játék valamelyik fájl bemásolása után nem indul el (nem jön be a fõmenü), vagy nagy része angolul jelenik meg, akkor keresd meg a Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2012\Cache könyvtárat (eredetileg rejtett könyvtár), és töröld belõle a German és English alkönyvtárakat. (Windows 7 esetében a Documents and Settings helyett/mellett a Users mappában is lehet!) A cache törlése akkor is ajánlott, ha korábban felrakott magyarítást frissítesz újabb ltc-vel.
Letöltöttem a magyarosítást de csak 2% változik . Sehol sem találom az Application Data könyvtárat és elõ sem tudom hozni a
rejtett mappákat , könyvtárakat. (Win 7)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a taktika ua., mint ami volt az Internél és a Madridnál.
a média a 20. helyre vár, ehhez képest az elsõ 6 fordulóban tündököltünk, ahogy az a tabellán is jól látszik. pedig megmérkõztünk már többek között a Newcastle csapatával is.
a szépséghiba annyi, hogy a Ligakupa második fordulójában csúnyán kikaptunk (1-4, Burnley) - bár így legalább arra nem kell figyelni, így is rengeteg meccset játszunk.
blüh im ganzen dieses glückes.
Legjobb játékos akihez szerencsém volt bármelyik fm kiadás alatt. Még a 34 millió is potom pénznek tûnik a 29 premier liga meccsen lõtt 48 góljához képest <#nyes>#nyes>
azé gratula...szépen építkezel...
Megint új szponzor jött, 150e €-t adtak egy évre. A fizetési keretet 21.5e-rõl 27e-re emelték, igazolni 26.8e-t kaptam. Szerencsére idén már a célok is realizálódtak szeretett elnökünk fejében, így most csak a kiesést kell elkerülni. Egyszerûbb lesz, mint újoncként EL-t érõ helyen végezni.
A felkészülés semmi extrát nem tartogat, 8 meccs aztán csókolom.
A bajnokságban nehezen lendültünk bele. Fõleg Takeda és Lucas korai és egyben súlyos sérülése is lehetett ennek oka. Ráadásul néhány játékos kezdetben nagyon gyengén muzsikált. Korábban írtam, hogy Lucast vinné a lengyel csapat, meg is adták amit kértem. A brazil viszont nem fogadta el az ajánlatukat, így maradt nálunk.
Legrosszabb sorozatunk egy 9 meccsen nyeretlenségi széria volt (0-3-6). Kiesési gondjaink nem voltak, a végsõ 7. helyet reálisnak tartom, fõleg úgy, hogy a sérülések ezt az évet is végigkísérték.
Meccsek
Tabella
Játékos statisztikák (itt a már távozottak hiányoznak a képrõl, míg Vaiculis és Kostyuk új igazolás, Kauss kölcsönbõl jött vissza, Vasiljevs pedig friss ifi)
A kupában idén is jól szerepeltünk, bár elsõ osztályú csapatként most 1-2 meccsel kevesebbet játszottunk. Tavaly egy emlékezetes meccsen a hosszabbításban maradtunk alul. Idén ismerve az ellenfelet nem sok jót reméltem a fináléban. A Ventspils ellen amúgy se voltunk jók, meg a meccs idejében pár ponttal voltak csak lemaradva az elsõ helytõl 2 meccsel kevesebbet játszva.
Egy távoli bombával vezettek is 59 perc után, de Takeda 7 minutummal késõbb egalizált. A hajrában nyomtak rendesen, de maradt az 1-1. Jött a hosszabbítás... az a 2x15 perc, amit a bíró anyja jól megemlegetett, annyit csuklott ez idõ alatt. A 93. percben elfelejtett megadni egy 11-est a kedves fia, majd a 110. percben az ex-zalaegerszegi Turkovs szabálytalan góljánál nem fújt semmit (1-2). A 121. percben aztán szerencsével ugyan, de sikerült másodszor is egyenlíteni (2-2). Az egész szezonban gyengélkedõ Mansilla most megmentett. A büntetõknél aztán Lucas lett a negatív hõs, az ötödik körben hibázott, míg az ellenfél belõtte (3-4).
A meccs után volt még hátra pár bajnoki, amiken a Ventspils bajnoki címéért szurkoltam. Végül meg is nyerték az utolsó elõtti fordulóban a bajnokságot, de nagy meglepetésemre mégsem mi indulhatunk az EL-ben. Ez nem tudom, hogy bug-e, vagy tényleg így csinálják arra felé, de kicsit mérgesítõ. Persze sok esélyünk nem lett volna, de azért a feeling miatt mégis csak jó lett volna. De majd jövõre, talán...
Anyagilag jók vagyunk, sõt, egyre csak hízik a számla (175e €😉. Átlag nézõszámot is feltornáztuk 556-ra, ami a 6. legtöbb. Kicsit még lehet ezt is növelni, de a max befogadóképessége mindössze 648 a stadionnak. Erõsítésekkel és jövõ évi tervekkel hamarosan jelentkezünk.
F*sza lesz <#duhos2>#duhos2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Segítséget,tanácsot szeretnék kérni.
Hosszú másodpercekig szokott jelentkezni,amikor 'dolgozik' a játék,aztán megy tovább,de nagyon zavaró.Próbáltam ablakban is futtatni,de akkor is elõjön.
Van köze egyáltalán a játékhoz,esetleg hardver hiba,vagy az oprendszert kellene újra rakni?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nyolcaddöntõ
Negyeddöntõ
Elõdöntõ
----------------------------------------------------------------------------------------------
2014 FIFA WORLD CUP FINAL
we are the champions...😊) nem semmi teljesítmények voltak,Benzema 11 góllal aranycipõs lett,torna legjobb játékosa,Lloris a torna legjobb kapusa,a VB álomtizenegybe pedig bekerült Lloris,Clichy,Sakho,Sagna,Nasri,Ribery,Benzema. Jöhet a 2016-os saját rendezésû EB,azt még tuti elvállalom
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!