Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Avanti Crociati!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
valaki dobja már fel nekem az angol,német nyelvet egy fájlmegosztóra mert mikor feltettem a magyarosítást az összes többi nyelvet fogtam és kitöröltem. elõre is köszönöm a puszilgatnivaló illetõnek.
skin cache cuccok rendben vannak a beállításoknál?
közben új szavazás.
Szoros verseny volt, de úgy gondolom megérdmeelten nyerte a Hét Menedzsere díjat Fyrex!
Az átadásra a hajnali órákban kerül sor, ugyanis Rexi most épp eteti a lovait és nem ér rá.
http://noob.hu/2012/06/27/okay.jpg
@Szycsu
Ezer oka lehet. Jobbszélre Ménez(?).
Les Dogues
http://kephost.hu/share-A006_4FEB2843.html
#81412-hez meg gratula...csak így tovább :DD
ja és csak úgy mondom...addig örüljetek a hét managere díjnak, amíg nem jövök a legújabb agysorvasztót sorvasztó írásommal és képekkel persze...:DDDDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
a BL-ben a ManUTD búcsúztatott minket a negyeddöntõben
Avanti Crociati!

Avanti Crociati!
zorrobomber: elsõ évében középen (mc) Flamini jobb volt nála mert nem volt annyira feltolva a középpályás vonal mint az neki ideális lett volna, második évében pedig Ilicic jobb volt nála feltolt irányítóként (amc)
Avanti Crociati!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
íme:
Juhász-Upson tengelynél nem volt jobnb egész Angliában :D
meglehet nézni Xavi vagy Özil statját, mind2 veri messit. mégis ki lett az elsõ..?!
amúgy abban az évben így végeztem...
Donovan 27 gólpassz adott és 11 gólt vert... nem szar.
egy kisebb gyõzelem
Gyõri ETO-ból 2015-re sikerült kitennem a felesleget ( azaz a magyarokat :D :D )
Higu - Ronaldo csatár duó hozta az elvártat.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Avanti Crociati!
miután visszatért a sérülésébõl már fele olyan jó értékei vannak, és az asszisztensek szerint sem lesz már a régi soha sem. tiszteletbõl megtartom az elsõ csapatban vész-cserének.
így múlik egy világ dicsõsége <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Avanti Crociati!
Les Dogues
Nincs kedvetek online játszani? Vagy ti már úgy toljátok? Szerintem sokkal élvezetesebb valódi emberek ellen játszani mint gép ellen, összegyûlhetnénk sokan és nyomhatnánk ha van kedvetek