Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
szeretném megköszönni saját magamnak hogy ennyire jó vagyok, természetesen a verseny nem volt szoros mindenki rám szavazott, én meg random ip generátorral adtam bár szavazatot versenytársaimnak, hogy ne csüggedjenek<#bohoc>

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Forza Italia
Idei elsõ kupa meg is van

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Azt hiszem megvan a nyár igazolása :D:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

valaki legyen szíves az angol nyelvet feltölteni egy fájlmegosztóra! <#zavart2>

bakkerman
aztán csak módjával a "könyvekkel",a "szõlõkötésû" könyvekre nem jó "malátamagazint" olvasni,rontja a szemet!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

de még mennyire ezért nem is értem bakker <#idiota>

valaki dobja már fel nekem az angol,német nyelvet egy fájlmegosztóra mert mikor feltettem a magyarosítást az összes többi nyelvet fogtam és kitöröltem. elõre is köszönöm a puszilgatnivaló illetõnek.

Huni92
mert csukva a szemed :D
skin cache cuccok rendben vannak a beállításoknál?

közben új szavazás.

a plain skinnél miért nem látom a játékos tulajdonságait?

Huni92
Na fiúkák. Nem szöszmötölök sokat, mondom a frankót, mert már várnak a kocs...akarom mondani könyvklubban.

Szoros verseny volt, de úgy gondolom megérdmeelten nyerte a Hét Menedzsere díjat Fyrex!
Az átadásra a hajnali órákban kerül sor, ugyanis Rexi most épp eteti a lovait és nem ér rá.

bakkerman
nekem elsõre Menez ugrik be,most hogy a francia válogatottal toltam :) AMR-re inside forward beállítással istenkirály a csávó,ha van mögötte középpályán fasza osztogató ember,akkor gól-gólpasszok tömkelegét hozza a srác!

zorrobomber
oké
http://noob.hu/2012/06/27/okay.jpg

@Szycsu
Ezer oka lehet. Jobbszélre Ménez(?).

Szycsu
Valaki jobbszélsõre pár Galaxison túlról származó atomplayat? Elõre is thank you. Ja, meg hogy milyen taktikkal játszassam. Valami nem nagyon megy most nekünk, szezon elsõ 6 meccsét simán hoztuk. Ha nem is 20 góllal, de mi voltunk fölényben. Most, amiket játszunk.... Alig van nálunk labda, ha nyerünk is csak úgy találjuk a gólokat. Valami tipp, hogy mi gajdult meg? Be le sem nyúltam a taktikába...

Les Dogues

mi a fasz...a Spanyol válogatott az országok listáján 8.helyra csuszott le..guardiola nagyon elbaszta az országát:D
Sikerült a duplázás:))

http://kephost.hu/share-A006_4FEB2843.html
LasDen
Viviano mi király kapus...:DDD
#81412-hez meg gratula...csak így tovább :DD

ja és csak úgy mondom...addig örüljetek a hét managere díjnak, amíg nem jövök a legújabb agysorvasztót sorvasztó írásommal és képekkel persze...:DDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szycsu
Héten megkapjátok az esélyt a "Hét Managere" díjra, de jövõhéten pusztítok a Lille BL gyõzelmével ;) (SZÉP KIS ÁLOM XD)

Les Dogues

bakkerman
jelentkeztem a PSG-nél,de PATRICE EVRA a csapat másodedzõje lett kinevezve Paul Leguen helyére...jah oké,én csak VB-t nyertem :DDDD

Fyrex
én sem akarok lemaradni az eheti jelölésrõl, úgyhogy a biztonság kedvéért idén dupláztunk :D

a BL-ben a ManUTD búcsúztatott minket a negyeddöntõben

Avanti Crociati!

Huni92
Na ti csak kussoljatok :D 2 oraja vonatozok, meg 2 hatravan, es nincs ulohely. Raadasul majdnem letakaritottak mert nem volt jegyem :D

bakkerman
én is 3ig ott voltam,és rohadt nagy meló volt,egy kis relax kijár nekem :D

kabbe :D én meg még itt rohadok melóban
Forza Italia
ha onnan nem állsz fel akkor egy kacsát vagy egy vödröt is készíts be :D:D:D

bakkerman
grat mindenkinek,elég szarul csapatjátok ezt a játékot,izzítom én is a gémet,kaja,pia,ventilátor gépnél,roló lehúzva,esti meccsig én innen már nem állok fel <#nevetes1><#nevetes1>

zorrobomber
goto Off topik

ha egy képet akarok prt sc-elni,lenyomom a gombot és nem a játékba print screenelt képet adja be apaintbe,hanem ami az aktiálisan megnyitott oldalt,vagyaz asztalt..az mééé van?
Forza Italia
Viszont ami most gáz h elakarják kapkodni a játékosaimat. Kérdés kiket tudok megtartani.

Forza Italia
Köszönöm:):)

Fyrex
grat, meg is van a jövõheti jelölésed <#taps><#taps>

Avanti Crociati!

Fyrex
és akkor végre, bár csapatkapitányunk nélkül, de meglett idén ami már nagyon érett!

Avanti Crociati!

Forza Italia
köszi:) a kupához tényleg kellett egy kis szerencse :D de Niang eldöntötte :D

Fyrex
szerintem csak reális a játék :D

zorrobomber: elsõ évében középen (mc) Flamini jobb volt nála mert nem volt annyira feltolva a középpályás vonal mint az neki ideális lett volna, második évében pedig Ilicic jobb volt nála feltolt irányítóként (amc)

Avanti Crociati!

töröld ki a játékból:D
lippet
Igen ez a "Messi szindróma" nálam is folyton jelentkezik (én még a mai napig FM 11-el tolom), és elég bosszantó, zavaró... Van rá valami megoldás?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ez a guardiola egy csicska!:D az eb németország,svédo. ,belgiu) csoportbol utolsóként,1ponttal estek ki,és lemondott..:D most jelentkeztem a posztra,engem tartanak a legesélyesebbnek,remélem a spanyol u20,u23 után a felnõtt padra is leülhetek:D
zorrobomber
Chantome nem vált be vagy miért adtad el? Milyen poszton játszattad?

BBeno2
újra tettem a rendszert és szortírozás közben találtam egykét vicces kis képet még FM 2011-bõl.

íme:

Juhász-Upson tengelynél nem volt jobnb egész Angliában :D

meglehet nézni Xavi vagy Özil statját, mind2 veri messit. mégis ki lett az elsõ..?!

amúgy abban az évben így végeztem...

Donovan 27 gólpassz adott és 11 gólt vert... nem szar.

egy kisebb gyõzelem

Gyõri ETO-ból 2015-re sikerült kitennem a felesleget ( azaz a magyarokat :D :D )

Higu - Ronaldo csatár duó hozta az elvártat.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fyrex
nyáron illetve télen érkezõk

jelentõsebb távozók

Avanti Crociati!

Fyrex
ráadásul ugye õ volt a csapatkapitány, távollétében Robert Huth vette át ezt a szerepet

Avanti Crociati!

balszélsõként, inside forward/attack utasítással játszasd szerintem
Fyrex
a negyedik szezonom megint elég bosszantóan indult. az elsõ két év legjobb játékosa Giovinco ugyebár tavaly lábtörés miatt kihagyta a fél szezont. most az elsõ bajnokin újra eltört a lába, és újabb 6 hónapos kihagyásnak nézett elébe, ezzel gyakorlatilag elintézve, hogy soha többet ne legyen olyan amilyen régen volt.

miután visszatért a sérülésébõl már fele olyan jó értékei vannak, és az asszisztensek szerint sem lesz már a régi soha sem. tiszteletbõl megtartom az elsõ csapatban vész-cserének.

így múlik egy világ dicsõsége <#shakehead><#shakehead><#shakehead>

Avanti Crociati!

horrorpops
de meg ám!

blüh im ganzen dieses glückes.

Griezmann-t megéri leigazolni?:)
zorrobomber
én már régóta hiányolom a lan partikat, ott még valamennyire elviselhetõ lenne ez a probléma, mert látod ha pöcsöl valaki, ill. meg lehet beszélni hogy na most lehet pöcsölni, stb

ezzel csak az a baj, hogy amíg nem nyom mindenki a folytatásra, addig áll a játék, és ha játszanak öten, és egy valaki pöcsöl az átigazolásokkal, akkor nagyon sokáig áll a játék
Szycsu
Hazardot hogy érdemes játszatni szélsõként, hogy eredményes is legyen? Winger/Attack. Rengeteg helyzete van, de ebbõl kb csak 40%, ami egyáltalán eltalálja kaput és nagyon kevés megy be. Valami tipp, hogy jobb legyen?

Les Dogues

Sziasztok skacok!
Nincs kedvetek online játszani? Vagy ti már úgy toljátok? Szerintem sokkal élvezetesebb valódi emberek ellen játszani mint gép ellen, összegyûlhetnénk sokan és nyomhatnánk ha van kedvetek
poacherként játszasd csatár poszton. szélsõid közül pedig legalább az egyik legyen inside forward.
4-2-3-1 és a 3ba balszélen tolja:D
ott a taktikáddal lesz a probléma