Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Eheh, jelentkeznék a hét edzõje díjra <#buck> Az elején Lorient ellen dõlt a pálya, még utána is mindenkinek nekiestünk, most már ziccerben örülök ha eltalálják a labdát, nemhogy a kaput... Pastore miatt a 4-2-3-1-et erõltetem, de nagyon úgy néz ki FM12ben se ez lesz az én felállásom.

Oké Urak! Köszi az infókat... kíváncsi voltam más miképpen csinálja! 😊

www.smart-bus.hu

horrorpops
hol lehet a játékban megnézni a csapat reputációját? múltkor belebotlottam, de már nem tudom hol láttam.

blüh im ganzen dieses glückes.

Rudee
Ha van is olyan update, ami az NB2-be rakja õket, akkor a 2011/12-es szezontól máris értelmét veszti a játék. Inkább próbáld meg bent tartani õket, nincs olyan jó keretük, hogy ez ne legyen kellõ feladat <#vigyor2>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Off topikba írjál, hogy mi kell.

Sziasztok!!Veleki nem dutá nekem elküldeni az fm 12 editor mappát emailben? Meghálálnám!üdv!
sziasztok!
Régebben játszottam az FM 2012-vel de egy idõre abbahagytam és most újra el szeretnék kezdeni játszani. Magyar bajnokságba ZTE FC vel szeretnék elkezdeni úgy hogy már az NB 2 ben vannak. Van már ilyen frissítés ? Illetve magyarosítás csak a 81%os van? Milyen kiegészítõket töltsek le hogy jobb legyen a játék? elõre is köszi!
DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
vagy még lehet aztis játszatni a Barcaval,hogy 4 védõ,középen vonalban 3 CM Xavi,Ini,Fabregas elõl vonalban Messi-Villa-Alexis,de ez csak kisebb spanyol klubok ellen hazai pályán kivitelezhetõ,mert nincs szûrõ a csapatban ennél a taktikánál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
4-3-3 úgy jó,hogy két szélre kirakod Messit meg Alexist inside forwardal,középcsatár Villa poacher,középpálya CM Xavi,Iniesta DM Masch. én így nyertem zsinórban mindent a srácokkal,Messi szezononként 40-50 gól,Alexis és Villa is meglõtte a maga 20-20 gólját

Sziasztok!

Viszonylag rég jártam már erre. Legutoljára mikor itt voltam még az 1860 kispadján voltam az FM11-ben. Látom ismét fellendült itt a fórumélet, ennek örülök! :-) Gyakrabban fogok így én is posztolni ide! :-)
Jelenleg az NB1-ben vagyok az Újpest kispadján, az elsõ szezonban. Most csak egy eredményt hoznék 1 hatalmas nagy meccsrõl. 15 percig tartott mire lejátszottam a sok-sok esemény miatt.
Eredmény
Értékelések
Hiába a meddõfölény, nem bírt nagyon mit kezdeni vele a Debrecen, jól tartottuk magunkat emberhátrányban is és a végére is maradt 2 csattanó. Nagy meccs volt, sok ilyet még!! :-) Hajrá mindenkinek! :-)

Mélyrõl induló, támogató csatárként lõtt ennyi gólt a Messi? Hmmm...

A 4-3-3 a játékosállomány alapján szerintem egyáltalán nem a Barcához való... ettõl függetlenül mondjuk velük szinte hibázni sem lehet.

www.smart-bus.hu

DONGUBA
Bocs 2 uzibe irom....az en sajat egyenileg kifejlesztett taktikam a 442 minden csapatnal azt jatszom,4vedo egy sorban 2 kozepso kozeppalyas es ket tamado kozepalyas feltolva 2 csatar...mindenhol nyer barmelyik csaptnal csak egy bajom van vele....mindig csak az egyik csatarom lo nagyon sok golt a masik kb a felet a masik csatarenak....nem tudom miert lehet.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Generaltam egy uj jatekot ranyomtam a barcara es azt a taktikat hagytam amit o beallitott alapbol 433....hozza se nyultam semmit se allitottam de ez igy nem jatek mindent megnyertem csak spanyolokkal.....ertem mar el jopar sikert de ilyet meg en se pipaltam hogy messi 3 asaval rugdosson golokat.....ronaldo 19-el zart

A három támadó milyen szerepeket tölt be nálad?

www.smart-bus.hu

DONGUBA
433 o vlt a kozepcsatar

BBeno2
az mi taktika bazzeg 😄 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

ugye hogy ugye 😄 #81402
Nekem eszembe jutott,és élvezetes is volt a játék.És ha valami csoda folytán rendbe tennék ezt az óceániai válogatott selejtezõket,vagy tudnám miképpen lehet összedobni,akkor újra nekiugranék 😊
Rudee
Izlandot próbáld meg 😊

DONGUBA
feroer

Szycsu
Esetleg még az F91 Dudelange jöhet szóba. Komolyan fontolgatom, hogy Lille 3. szezon után kicsit pihenek és kezdek valami olyat, amitõl agyfaszt kapok elsõ meccs után.. 😄

Les Dogues

Szycsu
San Marino 😄

Les Dogues

Szycsu
Nos, féltvávnál a bajnokság állása.

Kupák:
-BL-ben továbbjutottunk a kieséses szakaszba, ahol a Napoli-t kaptuk. Cavani-tól rettegek...
-Hazai kupákban még talpon vagyunk.

Mióta IF-ként játszatom Hazardot, azóta egy állat.

Hétvégére szeretném letudni ezt az idényt. Részletesen majd akkor.

Les Dogues

bakkerman
Tre Fiori milyen nemzetiségû csapat? Kéne kezdenem valami olyan ország egyeduralkodójával,ahonnan még sose jutott ki csapat BL fõtáblára

Szycsu
Mingyá kezdek egyet a Tre Fiori-val vagy a Santa Coloma-val, cél 100 éven belül BL-t nyerni 😊 😄

Les Dogues

bakkerman
ki az az õrült akinek eszébe jut óceániai válogatottal lenni? 😄DDD

Rudee
Azt nem tudsz, válogatott versenyeket nem lehet szerkeszteni.

Úgy néz ki... 😄

www.smart-bus.hu

Fyrex
a hiba az ön készülékében van 😞

Avanti Crociati!

Én egér gombbal dobom le asztalra... valószínûleg a logi szoftver a bûnös...

www.smart-bus.hu

Szycsu
Sima ctrl + alt + del-lel kimegyek asztalra oszt csõ. Régebben toltam ablakban, nem volt semmi baja, igaz én 11-rõl beszélek

Les Dogues

Urak!

Nektek az alt+tab-ot, hogy viseli a játék? Nálam már nem az elsõ kék halál jelentkezik amikor visszalépek... S:

www.smart-bus.hu

Ez így van.ezért nem is gondoltam arra,hogy egybõl bent vagyok az ONK-n.De azt azért elvártam volna,hogy legyen egy selejtezõ.Asszem ott jó eséllyel pályáztam volna az elsõ helyre,és onnan már lett volna sansz a pótselejtezõig eljutni.De hát ez van valamit kell csinálnom az editorba,hogy Cook-al VB-n vegyek részt 😊
Rudee
Peched van, mert szerintem ez a zóna nincs kellõen kidolgozva a játékban. Pont tavaly nyártól nem része a selejtezõknek a Pacific games. Most gyakorlatban a térség 4 leghátrébb rangsorolt válogatottja játszik egy selejtezõt, ahonnét 1 csatlakozhat a 7 "nagyobb" nemzethez, hogy aztán harcoljanak a VB-selejtezõkön.

Nah asszem a cooki mentésem végére is értem.Tele van a zsákom,hogy megint nincs esélyem kijutni a VB-re.Behúztam a Pacifikus Játékokat,és megint nem tudjuk magunkat kvalifikálni az Óceániai Nemzetek Kupájára,mert nincs selejtezõ,és nem tudom mi alapján rakja össze a gép a csoportokat.De mert idióta szervezés van,ezért csak az ONK-ról juthatok ki a VB-re.<#gun>
Pedig idén szétbombáztam a térségem....
Rudee
Annyiban nehéz igazából, hogy a valóságtól eltérõen a Xamax itt nem kerül kizárásra. Így valóban a bent maradás elérése lehet a cél.

Lassan vége a 2015-s naptári évnek Cook Szigeteken!!!!Igaz 4évem ment rá,hogy valamit össze tudjunk kaparni,de most aztán odacsaptunk a térségnek 😄
Huni92
36, bár abban igazad van, hogy a mostani szezonban vonták le tõlük, rosszul emlékeztem.

DONGUBA
nem 30?
meg nem ugy volt hogy most vontak le toluk az idei szezonban?
nekem fekszik mert mar nyomtam veluk es jol sikerult veluk

Huni92
mert a következõ szezonban -36 pontról indulnak a valóságban is, ugyanis az uefa megbüntette õket.

Darthmushroom
utálom a spanyolokat meg a bajnokságukat is.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szycsu
Szerintem Zsákos Bilbao elég jónak tûnik.

Les Dogues

Darthmushroom
hát ezek a csapatok annyira unszimpatikusak h az már fáj 😄 de viszont ötletem nincs h mit írhatnék helyettük 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

látom szeretitek a kihivást,h sionra szavaztak..de mért -36pont? mire összezszedem velük lemegy a szezonx ddd
Szycsu
Holnap gyövök (vagyis ma..) egy féltávi (van ilyen szó?) összefoglalóval. Én már elértem, de Lyonra meg Nancy-ra még várni kell (csak, hogy összeálljon minden).

Les Dogues

Fyrex
most csak azért nyomok egy kommentet hogy lássam a díjamat.

Avanti Crociati!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
Nem célom rendõröset játszani, mert nem vérre megy ez az egész. Többé-kevésbé tudom, hogy kire "kell odafigyelni", de mivel nem lesznek itt óriási tárgynyeremények, csupán egy kitüntetés a fejlécbe, így nem látom értelmét a visszatöltögetésnek és csalásnak. Na, nem mintha tárgynyeremény esetén lenne értelme. 😊

Szóval a lényeg az, hogy ha valami gyanús, akkor hamar rá lehet jönni a stiklire, ha tudod, hogy mit keresel, de jórészt az emberek lelkiismeretére van bízva, hogy hogyan játszik.