Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.smart-bus.hu
blüh im ganzen dieses glückes.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Régebben játszottam az FM 2012-vel de egy idõre abbahagytam és most újra el szeretnék kezdeni játszani. Magyar bajnokságba ZTE FC vel szeretnék elkezdeni úgy hogy már az NB 2 ben vannak. Van már ilyen frissítés ? Illetve magyarosítás csak a 81%os van? Milyen kiegészítõket töltsek le hogy jobb legyen a játék? elõre is köszi!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Viszonylag rég jártam már erre. Legutoljára mikor itt voltam még az 1860 kispadján voltam az FM11-ben. Látom ismét fellendült itt a fórumélet, ennek örülök! :-) Gyakrabban fogok így én is posztolni ide! :-)
Jelenleg az NB1-ben vagyok az Újpest kispadján, az elsõ szezonban. Most csak egy eredményt hoznék 1 hatalmas nagy meccsrõl. 15 percig tartott mire lejátszottam a sok-sok esemény miatt.
Eredmény
Értékelések
Hiába a meddõfölény, nem bírt nagyon mit kezdeni vele a Debrecen, jól tartottuk magunkat emberhátrányban is és a végére is maradt 2 csattanó. Nagy meccs volt, sok ilyet még!! :-) Hajrá mindenkinek! :-)
A 4-3-3 a játékosállomány alapján szerintem egyáltalán nem a Barcához való... ettõl függetlenül mondjuk velük szinte hibázni sem lehet.
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
Les Dogues
Kupák:
-BL-ben továbbjutottunk a kieséses szakaszba, ahol a Napoli-t kaptuk. Cavani-tól rettegek...
-Hazai kupákban még talpon vagyunk.
Mióta IF-ként játszatom Hazardot, azóta egy állat.
Hétvégére szeretném letudni ezt az idényt. Részletesen majd akkor.
Les Dogues
Les Dogues
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Les Dogues
Nektek az alt+tab-ot, hogy viseli a játék? Nálam már nem az elsõ kék halál jelentkezik amikor visszalépek... S:
www.smart-bus.hu
Pedig idén szétbombáztam a térségem....

meg nem ugy volt hogy most vontak le toluk az idei szezonban?
nekem fekszik mert mar nyomtam veluk es jol sikerult veluk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szóval a lényeg az, hogy ha valami gyanús, akkor hamar rá lehet jönni a stiklire, ha tudod, hogy mit keresel, de jórészt az emberek lelkiismeretére van bízva, hogy hogyan játszik.