Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Les Dogues
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jatek statusz miert kell?
Hogy ki mennyit jatszik vele?
Alig talaltam epkezlab csatart....aki nagyon jo lett volna szoba se allt velem.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

leszedtem egy ligaaktiválót és kezdtem egyet a francia negyedik ligás us orléans-al. meglátjuk mi sül ki belõle. dióhéjban róluk: félprofi klub, 8 ezres stadion, 12 ezer eurós fizukeret, viszont meglepõen jó játékoskeret. (nemrég estek ki a harmadosztályból.) persze azért igazolgattam.
féltáv, egyelõre nem találtunk legyõzõre.
vezetjük is a bajnokságot.
messze a legjobb igazolásom, kilóg a csapatból, ráadásul fiatal és van benne potenciál, szerintem marad még vagy 2-3 évet.
õ alapból a keretben volt, nem terveztem játszatni a kezdõben, de ahogy lehetõséget kapott az egyik sérült csatárom helyén, egybõl bejátszotta magát.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nekem tudod mennyi idõ kiszámolni a dolgokat, leellenõrizni mindent? :)
Szabályzat
Az Offline bajnokság az FC Sion csapatával kerül megrendezésre. A szezon 36 pontos hátránnyal indul. Fontos tudnivalók:
Az offline bajnokságban csak és kizárólag az általam legenerált és publikált mentéssel játszók vehetnek részt! A fájl szabadon letölthetõ INNEN
Letöltés után a fájlt be kell másolni a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2012/games mappába, majd a játékot elindítva betölteni azt.
A mentés a 12.0.4-es patch alatt van legenerálva, ami azt jelenti, hogy ez a verzió, vagy ennél frissebb patch megléte szükséges ahhoz, hogy a mentést be lehessen tölteni!
A mentésben a svájci elsõ- illetve másodosztály van betöltve. Tilos újabb bajnokságokat hozzáadni!
Szigorúan tilos a visszatöltés! Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem képesek a helyén kezelni ezt a játékot, és egy gyengébb eredmény után újra megpróbálkoznak a meccs lejátszásával abban bízva, hogy másodszorra (harmadszorra, és így tovább) számukra kedvezõ lesz a végkifejlet. A helyzet az, hogy jelenleg nem áll rendelkezésre olyan program, amellyel ellenõrizhetõ lenne, hogy a játékos töltötte-e vissza a mentést, avagy sem. Ennek ellenére biztosíthatok mindenkit, hogy az 5 éves FM-es tapasztalatommal észre tudom venni, ha valami nincs rendben. Próbálkozni persze lehet, viszont fenntartom azt a jogot, hogy bármikor (!) elkérjem a mentést és megvizsgáljam azt. Ha úgy látom, hogy visszatöltés vagy editor használata is közrejátszott az elért eredmények kialakulásában, akkor a játékos kizárásra kerül, valamint a jövõben az általam a topikban szervezendõ összes versenyrõl eltiltom. Nevét nyilvánosságra hozom, ez a bélyeg pedig sokáig rajta marad, ebben biztos vagyok. Nem vérre megy a játék, nincs felajánlva értékes nyeremény, így nem látom értelmét a csalásnak.
Az offline bajnokság teljesítése 3 szezon lejátszását jelenti az FC Sion csapatával. Ugyanakkor, számolva azzal, hogy lesznek olyanok, akik megunják vagy idõhiány miatt nem tudják lejátszani a 3 évet, minden szezon végén lesz egy gyõztes, valamint egy összesített elsõ helyezett is.
Ahhoz, hogy sorrendet lehessen felállítani, szükség van néhány képre és egy pontrendszerre.
Minden szezon végén képet kell küldeni a következõkrõl:
1. szezon:
Bajnoki tabella
Kupában elért eredmény
Átigazolások
Játék státusz
Menedzser profil
Gólkirályi cím (bajnokság)
Év csapata (bajnokság)
Év csapata (kupa)
2. szezon:
Bajnoki tabella
Kupában elért eredmény
Átigazolások
Játék státusz
Menedzser profil
Év csapata (bajnokság)
Év csapata (kupa)
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga eredmény
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga gólkirályi cím
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga álomcsapat
3. szezon:
Bajnoki tabella
Kupában elért eredmény
Átigazolások
Játék státusz
Menedzser profil
Év csapata (bajnokság)
Év csapata (kupa)
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga eredmény
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga gólkirályi cím
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga álomcsapat
Európai Szuperkupa eredmény
Klub VB eredmény
A képeket az [email protected] e-mail címre kell küldeni, megjelölve benne a fórumon használt nicknevet. Lehet szezononként is küldeni és a 3 szezon lejátszása után is az összeset, de ez utóbbi esetben 3 különbözõ e-mailben tessék elküldeni! Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy NE tömörítve küldje a képeket, hanem az e-mailhez csatolva! A tömörítéssel az a baj, hogy rengeteg esetben ugyanazzal a fájlnévvel küldik az emberek a képeket, egy idõ után pedig zavaró és nehezen követhetõ.
Pontozási rendszer
1.szezon:
Minden plusz pozíció a kezdeti 10. helyhez képest 10 pontot ér. Tehát aki az elsõ szezont az 5. helyen fejezi be, az 50 pontot kap érte.
Európa Ligát érõ helyezés megszerzése: 50 pont
Bajnokok Ligáját érõ helyezés megszerzése: 100 pont
Bajnoki cím megszerzése: 200 pont
Kupa negyeddöntõ: 10 pont
Kupa elõdöntõ: 20 pont
Ezüstérem: 30 pont
Kupagyõzelem: 50 pont
Gólkirályi cím (bajnokság): 15 pont
Év csapata (bajnokság, kupa): 5 pont/kezdõjátékos
2.szezon:
Európa Ligát érõ helyezés megszerzése: 40 pont
Bajnokok Ligáját érõ helyezés megszerzése: 70 pont
Bajnoki cím megszerzése: 100 pont
Gólkirályi cím (bajnokság, BL, EL): 15 pont
Év csapata (bajnokság, kupa, BL): 5 pont/kezdõjátékos
Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutás: 20 pont
Nyolcaddöntõ: 40 pont
Negyeddöntõ: 70 pont
Elõdöntõ: 100 pont
Ezüstérem: 150 pont
Bajnokok Ligája gyõzelem: 200 pont
Európa Liga csoportkörébe való bejutás: 15 pont
Legjobb 32: 25 pont
Nyolcaddöntõ: 35 pont
Negyeddöntõ: 50 pont
Elõdöntõ: 75 pont
Ezüstérem: 90 pont
Európa Liga gyõzelem: 120 pont
3. szezon:
Európa Ligát érõ helyezés megszerzése: 40 pont
Bajnokok Ligáját érõ helyezés megszerzése: 70 pont
Bajnoki cím megszerzése: 100 pont
Gólkirályi cím (bajnokság, BL, EL): 15 pont
Év csapata (bajnokság, kupa, BL): 5 pont/kezdõjátékos
Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutás: 20 pont
Nyolcaddöntõ: 40 pont
Negyeddöntõ: 70 pont
Elõdöntõ: 100 pont
Ezüstérem: 150 pont
Bajnokok Ligája gyõzelem: 200 pont
Európa Liga csoportkörébe való bejutás: 15 pont
Legjobb 32: 25 pont
Nyolcaddöntõ: 35 pont
Negyeddöntõ: 50 pont
Elõdöntõ: 75 pont
Ezüstérem: 90 pont
Európa Liga gyõzelem: 120 pont
Európai Szuperkupa gyõzelem: 25 pont
Klub VB gyõzelem: 25 pont
A képek beküldésének határideje: 2012. július 31.
A szabályzat .doc formátumban letölthetõ INNEN
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lezártam a szavazást, megvan az -egyébként elég sima- eredmény. A válaszadók 38%-a az FC Sionnal szeretne játszani, 36 pontos mínuszról indítva a szezont.
Annak ellenére, hogy szombat van, úgy gondolom, hogy lesz pár ember, aki már ma este belemerülne a játékba, így arra jutottam, hogy felteszem a mentést, letölthetitek, játszhattok. Éjfél körül jövök egy részletes szabályzattal, pontrendszerrel, elvárásokkal. Mindenféle elõítéletektõl mentesen azt azért elmondom, hogy a játék mindenkinél ugyanaz, szóval az feltûnõ lesz ha Pedro Leónt vagy Kevin Gameirot igazolja le valaki :)
Mivel a svájci bajnokságban nem sokan játszottak szerintem, így azt tudom tanácsolni, hogy az igazolások megkezdése elõtt a szabályokat olvassátok el. Ezt úgy éritek el, hogy rámentek a bajnoki tabellára, aztán megkeresitek a menüben a Rules (Szabályok) menüpontot.
A játékot a 12.0.4-es patch alatt generáltam, így ez, vagy ennél frissebb kell ahhoz, hogy be tudjátok tölteni a mentést. Továbbá azt már most elmondom, hogy csak és kizárólag ezzel a mentéssel szabad játszani! Hogy miért? Azért, hogy mindenkinek ugyanaz és ugyanakkora játékosállomány álljon a rendelkezésére és legalább az elején egyenlõek legyenek a feltételek.
Betöltöttem a másodosztályt is, gondolván arra, hogy elõfordulhat, hogy nem sikerül benntartani a csapatot.
A mentést letölthetitek INNEN, de a bannerban is elhelyeztem a letöltési linket. Elkerülvén a fölösleges kérdéseket: a letöltött fájlt bemásolod a dokumentumok/si/fm12/games mappába, majd betöltöd a játékban.
Nos, részletesebb szabályzattal éjfél körül jövök majd, addig pedig kellemes játékot kívánok nektek.
az ilyen logó és mez packok zavarják a magyarosítást vagy használhatom õket??:)
I met God. She's black

Elkeztem a játékot az Újpest FC-vel.Házon belüli barátságos mérkõzésen vagyok túl ahol, 2:0-ra vertük a B csapatot.Kabát és Lázár Bence góljaival.A folytatással majd jelentkezem.
Nemrég beszereztem a 11es játékot, és szeretném megkérdezni, hogy a morált mivel növelhetném? A Juventusszal vagyok egyébként, de ez nemfontos szerintem.
I met God. She's black
Nos hanyagolva a Körmend karriert folytattam a vándorkarrieres mentésemet.Jelenleg 2033-ban járok. A toulousei idõszakot követõen (7 év: 3 bajnokság 1 kupa 1 Bl 1 Eu szuperkupa és egy klub vb) lemondtam.Mivel válogatott szinten csak egy eb címem van viszont klubszinten minden így válogatottakkal nyomulok.Elõször Algériát vettem át.A vb kvalifikációs csoportból kiestünk pedig a nekem jutó 4 meccsbõl 10 pontot gyûjtve másodikak lettünk.Nem rúgtak ki ezértvinkább lemondtam.Jelentkeztem a portugálokhoz és a törökökhöz klubszinten pedig a Standardhoz és a Fenebahcehoz.Mindenki vissza igazolt és én a portugálok és a Standard ajánlatát fogadtam el.Féltávkor jövök egy összefoglalóval
ezzel a képpel alanyi jogon kiérdemelted <#idiota>#idiota>