Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégegyszer <#worship>#worship>
Avanti Crociati!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Fõleg annak fényében, hogy felhozod az elõítélet dumát, holott tudod jól, hogy van/volt vaj a füled mögött. Egyébként nem hinném, hogy egy ilyen abszolút "vérremenõ" szavazásnál ez bármit is számítana...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nem kell a feszkó, tessék elkönyvelni, hogy a 3. helyet tudtad megszerezni. nem akarok ez ügyben -és egyébként semmiféle más ügyben sem- szólni többé, mer csúnya vége lenne.
Sok az eloitelet.
Thiago Heleno.
Ezek eljonnek
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
blüh im ganzen dieses glückes.
blüh im ganzen dieses glückes.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel jelenleg se pénzem, se módom nincs az FM 2012 megvételére, így maradok a 2011-nél. Ezért érdekelne, hogy van-e hozzá-e olyan frissítés, ami a jelenlegi adatbázisra formálja a dolgokat. Szóval a mostani átigazolások, stb. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna linkelni egy ilyen kis patchet. Köszi elõre is.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Nem mindegy hogy az erek között egy injekció vagy az ínyek között egy erekció" 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Hozzám egyetlen játékos érkezett (Matteo Ferrari ingyen) 12 forduló után van -5 pontom.
Az EL-ben a PSV-n keresztül mentünk 3-2(idegesben) 2-1 otthon idegenben lõtt góllal. Braga, AEK, BATE a csoportom, a Braga ellen 6-0 az AEK ellen óriási zakó (0-4), Páran elmentek, de számottevõ játékost nem adtam el. Október 20. van az egyenlegem 1,19M a profitom 2,9M
Avanti Crociati!
egyébként ez a költekezés simán visszaüthet ha jövõre nem jutok be az EL-be, 3. évben pedig a BL csoportkörbe. ha ez meglesz -és fõleg a BL-, akkor nincs gond. ha nem, akkor beszoptam 😄
mor3llo: én sem szoktam használni, de ez a ratyi modise csak így írt alá.
4. Football Manager topik <#idiota>#idiota>
ennek ellenére december 1 van és -700k euró az egyenleg
ha te jobban fogsz állni anyagilag mint én a második év elejére, én ott ki is szállok a picsába 😄
Avanti Crociati!
ezt egyébként elbasztam egy kicsit, mert modiset amikor megvettem, akkot betettem neki egy highest earner clauset, aztán shikabala évi 600k euróért írt alá, modise fizuja meg szinte megduplázódott, diarraért pedig érdeklõdött még valami klub, aztán 500k eurós évi fizut kap.
az online meg jó ötlet 😊
de egyébként ha ennek vége én javasolnék egy online kupát is egymás ellen, azonos erõsségû csapatokat kijelölünk, aztán hajrá!
Avanti Crociati!
azért mert te eladsz 3.2 milláért embereket, abból nagyjából 2 millát ad a vezetõség, hogy el is költsd
te pedig azt állítottad hogy ezt a 3.2 millát mind megkaptad igazolni, amihez 100%os arány kéne, amit nekem nem adott meg a vezetõség, pedig kérésre emeltek is
Avanti Crociati!
egyébként én azt mondom, hogy próbaképpen nézd meg te is, hogy megoldható-e ilyen formában az igazolás és a 10 milliós kiadás.
#81703: éreztem egy rejtett basztatást az egészben, és úgy jött le nekem, hogy nem gondolod/gondoljátok tisztának az igazolásaimat. csak szerettem volna tisztázni az egészet.
de tényleg csak azt tudom mondani, hogy aki kételkedik, vagy nehezen tudja megérteni ezt, az próbálja ki.
#81705: ebben nem tudom mit magyarázhatnék meg. látod, hogy kiket adtam el és mennyiért. így is a nyakamon maradt jó pár ember akit eladtam volna, mert csak 48 hónapos részletben fizettek volna értük, az meg nekem nem üzlet, hogy évente kapjak 100k eurót.