Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
erre nem számítottam, ezért most hatalmas pacsi nektek, köszönöm! cserébe most mondjatok egy csapatot, hogy kivel kezdjek, mit néznétek szívesen nem ez nem a mondjatok egy csapatot mert nem tudok kivel kezdeni, csak érdekel, hogy ha már rám szavaztatok akkor hátha van valami kívánság! offlineból nem feltétlen szállok ki, de valahogy nem vonz ez a svájci pofozkodás, félretettem.

mégegyszer <#worship>

Avanti Crociati!

DONGUBA
Huni mar leirta nem kell ugyanazt masnak is koszonom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mor3llo
Kaptál 5 szavazatot, most nem te nyertél, nem kell ezért reklamálni.
Fõleg annak fényében, hogy felhozod az elõítélet dumát, holott tudod jól, hogy van/volt vaj a füled mögött. Egyébként nem hinném, hogy egy ilyen abszolút "vérremenõ" szavazásnál ez bármit is számítana...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Mar vartam mikor fenyitesz be de vettem....torolheted ezt is azzal hogy ertettem....es a teidet is hogy nem basszuk szet a topikot kosz.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
nyilván. nagyon szépen megkérlek, hogy ha a jövõben még látogatni szeretnéd a topikot, akkor az ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseidet tartsd meg magadnak. nálam tiszta lappal indultál, nem vagyok balfasz veled, de ha folyamatosan beszólogatsz, hamarosan elintézem, hogy ne tudj ide bejönni. a jelenlegi topiklátogatók fele sem tudja, hogy ki vagy te, és mi történt itt az elmúlt években, erre mérget veszek, így az ilyen elõítéletes dumáknak nem látom létjogosultságát. ha meg netán az elõítéleteknek is köze volna itt a dolgokhoz, arról sem a topikot látogatók vagy én tehetünk, remélem ez tiszta sor.
nem kell a feszkó, tessék elkönyvelni, hogy a 3. helyet tudtad megszerezni. nem akarok ez ügyben -és egyébként semmiféle más ügyben sem- szólni többé, mer csúnya vége lenne.

DONGUBA
Felesleges ide rakni kepet ugyis o vagy geo nyer😊
Sok az eloitelet.

Kösz, megvan mindenki csak az összeérés lassú.
Huni92
25 szavazat alapján, igencsak szoros küzdelemben Fyrex megvédte a Hét Menedzsere címét, így az érem ezen a héten is az õ nyakában lóghat. 😊

DONGUBA
Ha segit az EL-ben majd 1 millio fontot kaptam evente.

DONGUBA
Sebastian Toro
Thiago Heleno.
Ezek eljonnek

Mindegyik védõ tök lassú, kivéve Gonzálvest, értelmes középpályás meg nuku, ez 6 ember ha a sérüléseket beszámítom, mert az mindig van.muszáj.
Azéis.<#nevetes1>
Sziasztok,elég rég voltam már..😊 FC Ajkával vagyok még mindig már jó hosszú karrier ez, 2017nél tartok... 2szer léptünk ki a nemzetközi kupasorozatba mindkétszer a kupa gyõzelem miatt (15ben az Aston Villa a 2.körben szezonban meg a Szpartak Moszkva a play off körben...). Elég jó magra épült a csapatom,sok fiatalt hoztam és beérve erösitették a csapatot,sajnos most télen 2 legjobbamat is elvitték,védõ Szücs Istvánt elég olcsón de még olcsóbban Andrét,aki magyar nb1 klasszisa volt 30meccsen 34 gólt lött stb,ebböl a pénzbõl majdnem 9 hónap után elösször igazoltam pénzért a játékban... talán nem nyúltam mellé de a bajnokságban 1 pontal megyek a DVTK elött...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

horrorpops
természetesen a következõ meccsen kikaptam otthon a 20. Burnleytõl - pont, ahogy számítani lehetett rá...

blüh im ganzen dieses glückes.

horrorpops
a tavalyi hatodik és az újonc csatája. alakul ez. 18 forduló után a 3. helyen vagyunk.

blüh im ganzen dieses glückes.

penge96
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mivel jelenleg se pénzem, se módom nincs az FM 2012 megvételére, így maradok a 2011-nél. Ezért érdekelne, hogy van-e hozzá-e olyan frissítés, ami a jelenlegi adatbázisra formálja a dolgokat. Szóval a mostani átigazolások, stb. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna linkelni egy ilyen kis patchet. Köszi elõre is.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DONGUBA
Nalam meg is latszott sok dontetlen vereseg alig lettem 8. ...3 pontal a 10.helytol es 1 pontal az osztalyozos 9.helytol.

bakkerman
mint IRL...ha a kezdõbe akarsz beépíteni egyszerre 5-6 új játékost,már akkor kell legalább egy fél szezon,amíg összeszoknak,és hogy jöjjenek a meccsek...lásd idei videoton,õsszel nehezen indultak,tavaszra nagyon szépen összeálltak. persze a játékban 4 sikertelen hónap után kibasznak...:/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
akkor meg ne cseréld ki a fél csapatot 😄

Fyrex
mi az hogy nincs idõ ilyesmire? 😄 lol

akkor ne nyomd azt.

Avanti Crociati!

Mor3llo
Ezzel a gyõzelemmel mostmár 99%-ban biztos a bajnoki címvédés😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tudom én, de -36 pontnál nincs idõ ilyesmire.
bakkerman
a team blend-et kell nyomatni very high-on,akkor 1-2 hónap elég ahhoz,hogy összeérjenek

szabii98
Kár hogy az elsõ 3 ligakupa meccset akkor kellett játszani, mikor még rossz formában voltunk 😞

már esélytelen a továbbjutás :|

I met God. She's black

Kérdezném, hogyha jön egy csomó új játékos akiknek össze kell szokni plusz a match preparation a nullához közelít 1 hónap felkészülés mellett, hogy a jó életbe lehet sorba nyerni a meccseket?No offense, csalásgyanú meg hasonlók csak én ebben a cipõben járok.
zorrobomber
Sejtettem már, csak az elején a pénznem hiánya és a 16milla együtt megkavart.
"Nem mindegy hogy az erek között egy injekció vagy az ínyek között egy erekció" 😊

DONGUBA
sorry 1.6-ot kimaradt a pont jogos.

zorrobomber
És Vanczákért 16 millió fontot kaptál?

DONGUBA
Fontban jatszok.

zorrobomber
16 milla dínár vagy mi? 😊

DONGUBA
Ne haragudj nem vadaskodni akartam csak irtam hogy nem alltak szoba velem...de pl hozzam bressan jott el 1 millaert 48 honapra.Ya es en 9.75 millat koltottem igazolasra cakli pakli es 16 ert arultam ki a 24 jatekost...a legtobbet .16 milllat Vanczak Viliert kaptam Al Hilal-tol.Akit nekem reszletre akartak venni egybol el is utasitottam csak kp-ra adtam szinte akit tudtam.

bexinho
Luccin Peter Fradinál húzott le pár évet. Nem volt már fiatal, mikor hozzám került, de remek játékos volt még Európa Ligában is.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

myl0
ha nem lenne pontlevonás 9 ponttal vezetném a bajnokságot (azért volt 3-4 meccs amikor az utolsó pillanatban akadt be a gyõztes gól), majd meglátjuk mi lesz, ki kéne tartania a jó formának...

Fyrex
12 forduló után -5 az nem rossz

Avanti Crociati!

myl0
Nálam 12 forduló után a Basel a 8. (2gy 4d 6v). 😊 (a Zürich vezet 2. a Luzern)

Hozzám egyetlen játékos érkezett (Matteo Ferrari ingyen) 12 forduló után van -5 pontom.
Az EL-ben a PSV-n keresztül mentünk 3-2(idegesben) 2-1 otthon idegenben lõtt góllal. Braga, AEK, BATE a csoportom, a Braga ellen 6-0 az AEK ellen óriási zakó (0-4), Páran elmentek, de számottevõ játékost nem adtam el. Október 20. van az egyenlegem 1,19M a profitom 2,9M

Huni92
meglátjuk. benne van, hogy szívok ezzel, köv. szezon elején majd kiderül, amikor adnak (vagy épp nem adnak) pénzt igazolni.

Fyrex
azért mondom én hogy érdekes lesz, havi 210k, és törlesztés nélkül is veszteséges a klub, pedig jól szerepelünk...

Avanti Crociati!

Huni92
most nézem, havi 210k eurót kell törlesztenem.
egyébként ez a költekezés simán visszaüthet ha jövõre nem jutok be az EL-be, 3. évben pedig a BL csoportkörbe. ha ez meglesz -és fõleg a BL-, akkor nincs gond. ha nem, akkor beszoptam 😄

mor3llo: én sem szoktam használni, de ez a ratyi modise csak így írt alá.

4. Football Manager topik <#idiota>

Fyrex
transzferek nálam

Avanti Crociati!

Mor3llo
Azt a záradékot én még anno az FM11-ben nyaltam be a Napolinál. Már jöttek a nevesebbnél nevesebb játékosok, nagy fizetéssel, csak a régiek közül volt egy jó pár játékos ezzel a záradékkal. Aztán így lett, hogy 5-6 ember keresett heti 100k felett. Na, azóta ez az a záradék, amit ha csak tudok, azonnal nyomok ki.

Fyrex
nekem 4,4 millió és nem kell részleteket fizetnem

ennek ellenére december 1 van és -700k euró az egyenleg

ha te jobban fogsz állni anyagilag mint én a második év elejére, én ott ki is szállok a picsába 😄

Avanti Crociati!

Huni92
ha maxra állítom a fizukeretet, akkor évi 4,9 milliót költhetnék fizetésekre, de ezt átléptem, 5,7 millió megy el évente.
ezt egyébként elbasztam egy kicsit, mert modiset amikor megvettem, akkot betettem neki egy highest earner clauset, aztán shikabala évi 600k euróért írt alá, modise fizuja meg szinte megduplázódott, diarraért pedig érdeklõdött még valami klub, aztán 500k eurós évi fizut kap.

Fyrex
még egy kérdés! fizetések összesen mennyi?

Avanti Crociati!

Fyrex
beszarás... nekem emeléssel együtt volt 75.

Avanti Crociati!

Huni92
nem vagyok én megsértõdve rexikém, csak fura volt ez az egész nekem. ha nem tudnám, hogy évek óta járok ide és az emberek többsége ismer, akkor kivertem volna itt a díszhisztit. 😊

az online meg jó ötlet 😊

Huni92
Nekem 90%-on van, így majdnem 2,9 milliót forgattak vissza.

Fyrex
azt a részét a dolognak még mindig nem értem, hogy minek indítassz offline bajnokságot, ha meg vagy lepõdve/sértve hogy folyamatosan összehasonlítjuk hogy kinek mi merre hány méter 😊

de egyébként ha ennek vége én javasolnék egy online kupát is egymás ellen, azonos erõsségû csapatokat kijelölünk, aztán hajrá!

Avanti Crociati!

Fyrex
akkor felteszem másként a kérdést

azért mert te eladsz 3.2 milláért embereket, abból nagyjából 2 millát ad a vezetõség, hogy el is költsd

te pedig azt állítottad hogy ezt a 3.2 millát mind megkaptad igazolni, amihez 100%os arány kéne, amit nekem nem adott meg a vezetõség, pedig kérésre emeltek is

Avanti Crociati!

Huni92
a képek gubának szóltak.
egyébként én azt mondom, hogy próbaképpen nézd meg te is, hogy megoldható-e ilyen formában az igazolás és a 10 milliós kiadás.

#81703: éreztem egy rejtett basztatást az egészben, és úgy jött le nekem, hogy nem gondolod/gondoljátok tisztának az igazolásaimat. csak szerettem volna tisztázni az egészet.

de tényleg csak azt tudom mondani, hogy aki kételkedik, vagy nehezen tudja megérteni ezt, az próbálja ki.

#81705: ebben nem tudom mit magyarázhatnék meg. látod, hogy kiket adtam el és mennyiért. így is a nyakamon maradt jó pár ember akit eladtam volna, mert csak 48 hónapos részletben fizettek volna értük, az meg nekem nem üzlet, hogy évente kapjak 100k eurót.

Fyrex
ha van valami amit megmagyarázhatnál, az hogy hogyan kaptál kézhez te 3.2 millát

Avanti Crociati!