Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Igazolások nélkül is fel kell jutni velük. Nem tudom, mennyire kihívás, bár az NB1 azért már az lehet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kérekszépen tanácsokat😄 szerintetek MTK val kezdeni?! 😊

elsõ bajnokok ligája meccsem a játékban... 😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

bexinho
http://www.youtube.com/watch?v=L9dXUoabc-4&feature=BFa&list=HL1341505893

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

ez engem is érdekelne amúgy😄 meg "több játék lehetõséget is akart" de hát na..😄
Szolnok meg Kecsóba volt kölcsön de tény hogy jobban megél abból amit most csinál

bakkerman
kecsóban volt asszem egy féléve,amikor úgy ahogy alapember volt,és nem játszott rosszul,a vezetõk marasztalták is,de az UTE visszarendelte. De tény,hogy akkor médiaszemélyiség lett,hogy sokkal jobban megél már,mint ha focizna.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
És mire kérte azt a fizetést? Mert én futballista megnyilvánulására nem emlékszem, pedig nézem hébe-hóba az nb1-et.

közös megegyezéssel bontottak ez így van de úgy tudom a rapkarriernek nem volt ehhez köze lényeg a lényeg nem fizették ki azt az összeget amit kért volna a klubbtól

bakkerman
te UTE-s vagy jobban vágod,de én azt tudtam eddig amit én is leírtam

bakkerman
közös megegyezéssel bontottak szerzõdést hivatalosan,de szerintem a rap karrierje miatt kirakták a csapatból

Több pénzt kért a klubtól szerzõdés hosszabításnál aztán inkább távozás mellett döntött.

szabii98
úgy hallottam kirúgták, nem??😄

I met God. She's black

bakkerman
és még Curtis tesó is betalált! <#nyes>

Fisicofan
Jaja, nem kicsit tehetséges a srác 😄
Az Ajkát nem sikerült legyõznünk, 1-1 lett nagy mákkal, de ez a meccs visz mindent 😄 Jó érzés végre egyszer annak a bizonyos f*sznak a jó végén állni, Kamaté szerencsére megúszta sérülés nélkül, pedig egy lábtörés kinézett neki egy ilyen teljesítmény után 😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Szycsu
Novothny IRL is visszajöhetne 😄

Les Dogues

Hali!
Természetesen tudok képet feltenni és már hoztam is! :-)
Szóval az átigazolások a következõek. Ezekbõl 5 középpályás, 1 védekezõ középpályás (Gyan), 1 kapus és 1 bal oldali védõ. Az Angliából érkezõ a tartalék keretben szerepel az NB2-ben. Hleb újabban csatár pozícióban játszik és igen kellemetlen gondokat okoz sok magyar védõnek, nagyon tudja õket forgatni! :-) Íme a teljes keret, akik általában az NB1-es meccseken játszanak, bár néha a tartalékokból is elõkerül 1-2 emberke.
Ugye téli szünet van, eddig 2 meccset játszottunk felkészülés gyanánt, a Hertha ellen 0-0 otthon illetve a Mezõkövesdet vertük 2-0-ra. Jön még 1 minitorna meg a Gas Metan (román) és a BKV Elõre. Aztán jöhet a Loki elleni Ligakupa negyeddöntõ! :-) Sok sikert mindenkinek!

Fisicofan
Van 1-2 viszonylag tehetséges fiatal a keretben, bennük bízom azért, meg a legnagyobb erõsítés a jövõre nézve hogy Novothny jön majd vissza Nápolyból, sikerült szerzõdést hosszabbítanom vele, úgyhogy csatárszinten rendben leszek.
Egy hét és kiderül mit sikerült a télen összehozni, megkezdjük a tavaszt rögtön a megyei rangadóval, Ajkán gyõztünk a nyitófordulóban, jó lenne most otthon is.

horrorpops
"vielen dank, für die bluuumeeeen"
az egyetlen baj az az angol bajnoksággal, ami a valóságban is, nevezetesen alig van értékelhetõ angol játékos a piacon, aki van az meg baromi drága. a legdrágább igazolásaim mind-mind angolok voltak, és egytõl-egyig befürödtem velük. ez a jövõt nézve nem túl kellemes probléma.

blüh im ganzen dieses glückes.

Szycsu
Danke
Hát igen, elég gyenge a keret az NB 1-hez, sõt, az NB2-ben sincs a legjobb, de hosszú keresgélések után lehet találni olyanokat, akik emelik a csapatot és oda is igazolnak.

Les Dogues

szabii98
Grat, és hajrá!😄

I met God. She's black

horrorpops
korrigálva. miért nincs elõnézet?

horrorpops
március elsõ napja mostantól nem csak arról híres, hogy e napon vonták ki hazánkban az 1 és 2 ft-os érméket, vagy hogy ekkor alapították meg az MTI-t, hanem hogy a Cardiff City közel 100 év, 1927 után most érte el legnagyobb sikerét, ugyanis most jutott be elõször a Liga Kupda döntõjébe, melyen sikerült is gyõzedelmeskednie az Everton ellen. a menetelés során legyõztük többek között a Liverpoolt is!

várd meg a januárt és igazolj lejáró szerzõdésû játékosokat
Fyrex
nah, végre azt mondhatom hogy végleges a hazai és az idegenbeli verziója is a barca/spanyol foci mintájára készült labdajáratós taktikámnak, ma jövök képekkel hogy ez hogyan néz ki számokban, folytatom a Parma-t

Avanti Crociati!

zyndar
Standard Lüttich 2034-ben. Aha, értem <#idiota><#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fisicofan
Tess 😊
Kamatét jó hogy leigazoltam, nélküle sehol nem lennénk, a csatársor viszonylag rendben van vele meg Bélánkkal, a többi posztról ne beszéljünk, kéne erõsítés mindenhova csak nincs mibõl 😄

Szycsu
Keretrõl dobnál egy képet? 😄

Les Dogues

szabii98
2100 euró nem oszt nem szoroz a havi 200k-s veszteségek mellé 😄 Lehet én csinálom rosszul, de ezvan

I met God. She's black

myl0
aminek semmi értelme nem volt ugyanis elkölteni (a játékban) ugy se tudod, de legalább a fizetési keretet megterhelted 2100 euroval 😊

szabii98
lol, buták a vezetõk..3 éves szerzõdést kínáltak 2000 ojróért, én meg aláírtam 4,100ért ugyanúgy, ahogy eddig szólt a szerzõdésem 😄

I met God. She's black

Fisicofan
Féltáv a Veszprémmel
Alapvetõen nem rossz az állás, de a bajnokság elsõ felében még a dobogón álltunk, aztán jöttek a gyenge eredmények, az utolsó 5 fordulóban 2 pontot szereztünk. Remélem sikerül jól felkészülni tavaszra, akkor még egy dobogó azért benne lehet, a bajnoki cím azt hiszem elment már.

szabii98
Nálam idén a Fradi esett ki, de nagyon sajnáltam õket, mert viszonylag jók voltak csak nembírtak fel lendülni..Utolsó három meccsen a Paks kikapott(aki elõttük volt), de az a baj hogy õk is...😄

I met God. She's black

zavbal
bundagyanús.....
Közben újabb 5 hónapos sérülés de legalább bent vagyok a kupadöntõben
LasDen
hét csapata...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
upszi dupszi...😄DD Westwood és Adebayor is formában voltak 😄DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zavbal
késõ esti agyf.sz.Volt itt minden.
Természetesen mindhárom pár hónappal megúszta.Plusz lehet tippelni a hosszabbítás hosszára is...
Mor3llo
Én is 2018-ban vagyok, a Dortmund kb. évrõl évre bucira veri a Bundesligát, jól igazol, a BL-ben is ott van. Egyébként fel a fejjel 😄
Más: azt viszont megfigyeltem, hogy a Bayern évrõl évre minden FM-ben borzalmasan igazol, ilyen másod-, harmadrangú brazilokat legfõképpen, ez pedig sosem volt jellemezõ a valódi életben. Ezen javíthatnának a készítõk, mert valami katasztrófa 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
<#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szia! Nem teszel fel képet a csapatról és az igazolásokról? Én is a Magyar bajnokságban akarok kezdeni csak nem tudom kivel! Érdekelne hogyan tudtad megerõsíteni az Újpestet! 😊
Hát remélhetõleg ezzel a kerettel amit itt sikerült most kialakítanom ilyen bajok nem lesznek! :-) bár erõsítés nélkül lettek volna gondok szerintem.. :-)

bexinho
Egy jó Újpest nagyon kellene az én mentésembe. 3 vagy talán már 4 év is eltelt úgy, hogy az NB2ben vitézkednek. Tavaly majdnem onnan is kipottyantak.

bexinho
Ez a magyar válogatott 2018 õsszel annyira gyenge (114.), hogy nem tudok velük nyerni, se X-elni.

Selejtezõ utolsó meccse: 3-0-ra nyertem Andorra ellen

Felkészülési meccsek:
Iceland 3-1 elvertek
Azerbajdzsán 1-0 (csak itt NYERTEM)
Dánok ellen 2-0
Görögök ellen 1-0
Bulgárok ellen 2-1 (utolsó percben lõttek gyõztest)
Ausztria ellen 2-1 (92percben lõttek gyõztest)

Selejtezõ:
Csehország ellen 4-1 (sanszunk nem volt)

Úgy ki fognak rúgni, mint a sz*rt.

Eddigi mérlegem: 1-0-6 Rémes. Persze Fradis karrierem viszem, sajnos ott beszoptam Dortmund ellenében az Európa Szuperkupát 3-0ra. Korszakos német csapat, nagyon jó playak vannak ott.

Huni92
a gólkirályi címet a játékos statisztikák képernyõn is meg lehet nézni.
a másik úgy néz ki, hogy akkor kiesik. holnap leszabizom a szezont próbaképpen, hogy megnézzem, mi a szitu ezzel az egésszel, aztán jövök pontos infoval.

Sziasztok! Mint picit korábban írtam, Újpesttel nyomom az FM11-et. Féltávnál vagyok körülbelül, bár 2 forduló át lett hozva tavaszról õszre.
Tehát az állás 17 forduló után

Magyar kupából 16 között búcsúztunk a Zalaegerszeg ellen...otthon sérülésekkel voltunk teletûzdelve, így 2-0-ás zakó, idegenben nyertünk 1-0-ra, de ez kevés volt.
Liga Kupában a kispadra illetve a kezdõbe be nem férõ játékosokkal továbbjutottam a Kaposvár, Siófok csoportból. 8 között természetesen a lehetõ legerõsebb csapatot kaptam, a Lokit! :-)
Szezon végén jelentkezem 1 teljes összefoglalóval! :-) Addig is hajrá mindenkinek!

Mike94
nyomd meg az f6-ot

The Sopranos
Sziasztok!!
Kis segítség kellene az FM2010-hez. Egyszerûen sehol sem találom benne a gyorslistát. Addig rendben, hogy a játékosokat felteszem rá, de itt megáll a tudományom...
Szal ha valaki segítene, megköszönném!

FORzA PALeRMO

ha jönnek az eredmények akkor majd a nézõk is legyél türelemmel. Anno nekem a max. az 48000 nézõ volt a Debrecennel.