Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Szolnok meg Kecsóba volt kölcsön de tény hogy jobban megél abból amit most csinál
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az Ajkát nem sikerült legyõznünk, 1-1 lett nagy mákkal, de ez a meccs visz mindent 😄 Jó érzés végre egyszer annak a bizonyos f*sznak a jó végén állni, Kamaté szerencsére megúszta sérülés nélkül, pedig egy lábtörés kinézett neki egy ilyen teljesítmény után 😊
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Természetesen tudok képet feltenni és már hoztam is! :-)
Szóval az átigazolások a következõek. Ezekbõl 5 középpályás, 1 védekezõ középpályás (Gyan), 1 kapus és 1 bal oldali védõ. Az Angliából érkezõ a tartalék keretben szerepel az NB2-ben. Hleb újabban csatár pozícióban játszik és igen kellemetlen gondokat okoz sok magyar védõnek, nagyon tudja õket forgatni! :-) Íme a teljes keret, akik általában az NB1-es meccseken játszanak, bár néha a tartalékokból is elõkerül 1-2 emberke.
Ugye téli szünet van, eddig 2 meccset játszottunk felkészülés gyanánt, a Hertha ellen 0-0 otthon illetve a Mezõkövesdet vertük 2-0-ra. Jön még 1 minitorna meg a Gas Metan (román) és a BKV Elõre. Aztán jöhet a Loki elleni Ligakupa negyeddöntõ! :-) Sok sikert mindenkinek!
Egy hét és kiderül mit sikerült a télen összehozni, megkezdjük a tavaszt rögtön a megyei rangadóval, Ajkán gyõztünk a nyitófordulóban, jó lenne most otthon is.
az egyetlen baj az az angol bajnoksággal, ami a valóságban is, nevezetesen alig van értékelhetõ angol játékos a piacon, aki van az meg baromi drága. a legdrágább igazolásaim mind-mind angolok voltak, és egytõl-egyig befürödtem velük. ez a jövõt nézve nem túl kellemes probléma.
blüh im ganzen dieses glückes.
Hát igen, elég gyenge a keret az NB 1-hez, sõt, az NB2-ben sincs a legjobb, de hosszú keresgélések után lehet találni olyanokat, akik emelik a csapatot és oda is igazolnak.
Les Dogues
Avanti Crociati!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Kamatét jó hogy leigazoltam, nélküle sehol nem lennénk, a csatársor viszonylag rendben van vele meg Bélánkkal, a többi posztról ne beszéljünk, kéne erõsítés mindenhova csak nincs mibõl 😄
I met God. She's black
I met God. She's black
Alapvetõen nem rossz az állás, de a bajnokság elsõ felében még a dobogón álltunk, aztán jöttek a gyenge eredmények, az utolsó 5 fordulóban 2 pontot szereztünk. Remélem sikerül jól felkészülni tavaszra, akkor még egy dobogó azért benne lehet, a bajnoki cím azt hiszem elment már.
I met God. She's black
Természetesen mindhárom pár hónappal megúszta.Plusz lehet tippelni a hosszabbítás hosszára is...
Más: azt viszont megfigyeltem, hogy a Bayern évrõl évre minden FM-ben borzalmasan igazol, ilyen másod-, harmadrangú brazilokat legfõképpen, ez pedig sosem volt jellemezõ a valódi életben. Ezen javíthatnának a készítõk, mert valami katasztrófa 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Selejtezõ utolsó meccse: 3-0-ra nyertem Andorra ellen
Felkészülési meccsek:
Iceland 3-1 elvertek
Azerbajdzsán 1-0 (csak itt NYERTEM)
Dánok ellen 2-0
Görögök ellen 1-0
Bulgárok ellen 2-1 (utolsó percben lõttek gyõztest)
Ausztria ellen 2-1 (92percben lõttek gyõztest)
Selejtezõ:
Csehország ellen 4-1 (sanszunk nem volt)
Úgy ki fognak rúgni, mint a sz*rt.
Eddigi mérlegem: 1-0-6 Rémes. Persze Fradis karrierem viszem, sajnos ott beszoptam Dortmund ellenében az Európa Szuperkupát 3-0ra. Korszakos német csapat, nagyon jó playak vannak ott.
a másik úgy néz ki, hogy akkor kiesik. holnap leszabizom a szezont próbaképpen, hogy megnézzem, mi a szitu ezzel az egésszel, aztán jövök pontos infoval.
Tehát az állás 17 forduló után
Magyar kupából 16 között búcsúztunk a Zalaegerszeg ellen...otthon sérülésekkel voltunk teletûzdelve, így 2-0-ás zakó, idegenben nyertünk 1-0-ra, de ez kevés volt.
Liga Kupában a kispadra illetve a kezdõbe be nem férõ játékosokkal továbbjutottam a Kaposvár, Siófok csoportból. 8 között természetesen a lehetõ legerõsebb csapatot kaptam, a Lokit! :-)
Szezon végén jelentkezem 1 teljes összefoglalóval! :-) Addig is hajrá mindenkinek!
Kis segítség kellene az FM2010-hez. Egyszerûen sehol sem találom benne a gyorslistát. Addig rendben, hogy a játékosokat felteszem rá, de itt megáll a tudományom...
Szal ha valaki segítene, megköszönném!
FORzA PALeRMO