Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapat címvédõként indult minden szezonban.A keretet így nem bántottam nagyon inkább a peremembereket dobtam ki mert nem szeretem a 30 fõs keretet.3 igazolásom volt de ebbõl talán csak a jobb bekkem vált be.Alapszakasz bajnokként jutottunk a rájátszásba amit végül meg is nyertünk.A csapat legjobbja egyértelmûen a klub saját nevelése Thibaut Morel volt. Itt megtalálható a csapat statisztika itt pedig a játékosoké.
A csapat a kupát is behúzta a döntõben a Monst verve. Az Európai menetelésrõl itt találtok képet.Az Európa ligáról nem tudtam képet betenni de ott kiejtettük az Olympiakost (0-0,3-1) majd a Siont (2-2,1-0) de a Besiktas agyonvert (5-2,5-1).
Portugália:megint nem néztem hova megyek hiszen úgy jártam mint annó az angolokkal hiszen mi vagyunk a rendezõk és a címvédõk is a vb-re pedig elõdöm nem jutott ki.Így pörgetem a napokat legutóbb a németekkel játszottam 2-2-t.
de persze köszöntem!
blüh im ganzen dieses glückes.
aztán a szezon második felében megtáltosodtunk és stabilan tartottuk a 3. helyet, végül bronzérmesként zártuk a szezont, ami -mondanom se kell- messze az elvárt céljainkon túl mutat, fõleg, hogy ugye a ligakupát is behúztuk. a bajnokságban végig kétcsapatos küzdelem zajlott az elsõ helyért - eléggé a spanyol bajnokságra emlékeztetett. a harmadik legjobb játékos a bajnokságban az én balszélsõm lett, gólkirályi címért folyó küzdelemben pedig második helyen futott be a játékosom.
jövõre kilépünk a nemzetközi porondra, nem tudom hogyan fogjuk bírni a több frontos terhelést.
egy kis érdekesség Európából: Mo.-on ez a helyzet.
Spanyolországban a Valencia lett a bajnok, a Barca csak 5.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de ha nagyon akarod, tessék....3-5-2..
Eddig 4-4-2ben játszattam a volt csapatom(Kaposvár), most a Vasasnál is ezt próbálom, de nemigen megy...valami más kellene, leginkább 2 csatáros játékot szeretnék, de tippem sincs hogy hogy legyen.😞
Amúgy szégyen , hogy milyen gyenge az alap csapat...kb az egész csapatot kicseréltem 😄
szerk.:
lehet elkiabáltam

I met God. She's black
Niang nagy zseni ahogy Fierro is de nekem a legjobb csatárom az Fm-ben Hervin Ongenda volt.De azért szép gyõzelem és nájsz wörk sas96!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Les Dogues

Avanti Crociati!
I met God. She's black
Avanti Crociati!
most újra megpróbáljuk 😄
Befejeztem az Újpest FC-vel az elsõ idényemet, ami felemás érzésekkel fog bennem megmaradni minden bizonnyal! :-) Az átigazolások jól sikerültek, hatalmas erõsítést jelentettek ezek a játékosok a csapatnak. Így a szezonra a végleges keret így nézett ki. Ezekkel a játékosokkal futottunk neki mindennek és mindenkinek! :-) A Magyar kupában múltkor lehet rosszul írtam, mert nem a 8 között, hanem a 16 között búcsúztunk el a ZTE ellenében. A Liga Kupát a 4 között fejeztük be...egyszerûen nem volt érdemes kockáztatni jobban a szezon 2. felére hogy az alapembereim elhulljanak még nagyobb számban így a kieséses szakaszban is az Újpest II játszott. Haladás ellen ki is estünk 2-1-es összesítéssel.
Mint ugye említettem rengeteg sérültünk volt..mintha a játék érezte volna hogy kik a csapat húzóemberei és szépen leaprította a meccseken õket, míg el nem jutottam odáig hogy a 2. csapatból kellett felhoznom pl csatárt mert nem maradtak...ennek köszönhetõen rengeteg meccsen ikszeltünk ahol nyerhettünk is volna...
Mérkõzések 1 / Mérkõzések 2
Ha egyetlen döntetlen helyett 1-el több gyõzelmet szerzünk, akkor most a bajnoki címet ünnepelnénk...de a sérüléshullámmal tarkított tavaszból így is kihoztuk amit csak lehetett... Bajnokság Végeredménye 2010-2011
Véleményem szerint õ volt a csapat legjobbja igaz egyik kora tavaszi meccsen fél évre leaprították, valószínûleg a selejtezõkön is nélküle kell majd mennem 1-2 kört...hát nehéz lesz.
Ami biztató a jövõre nézve hogy csak 2 ponttal maradtunk a Loki mögött és 1-el a Vidi mögött, de kis szerencsével most mi ünnepelhetnénk...mint már írtam! :-) Na meg mindkét csapatot oda-vissza elvertük a bajnokságban! :-)
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban, remélem nem lett túl hosszú ez a beszámoló! :-)
a másik kedvencem az amikor rendre a legfontosabb meccseken (BL kiesési szakasz illetve bajnokságban Barca elleni meccsek) elõtt vagy piros lapot kapnak a legjobbjaim, vagy egyszerûen lerúgják õket pont 2-3 hétre hogy PONT ne játszhassanak a meccsen
Xavi, Messi, Iniesta, M'Vila, Niang, Cissoko
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a szpari ellen játszok , félidõ 1-1 majd kb az egész 2. félidõt le skippelte, a 84. percben szabadrúgás nekik 20ról aztán 1-2 majd megint skippelt..lent a csík meg végig az enyém volt, labda birtoklás 60-40 és kikapok hazaiban 😄
I met God. She's black
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ZTE 2011/12-ES SZEZON
A média az új patch miatt (12.0.04-es) az utolsó helyre várt, de tudtam, hogy ennél azért jóval több van a csapatban, úgyhogy a vezetõségnek a középmezõnyben való helyezést ígértem. A csapat azért erõsítésre szorult fõleg a védelmet próbáltam masszívvá tenni. Az igazolások a következõk voltak:
Tourabi és Bergmann a védelembe érkezett, de a legtöbbet szélsõt igazoltam, szükség is volt rájuk, mert két „feltolt” (AM R és AM L) szélsõ szerepelt a szezon elõtt megálmodott taktikámban. Eléggé támadó szellemû taktikát vizionáltam, az elején azt hittem, hogy sok gólt fogok kapni (de legalább többet lövünk), de hál istennek nem így történt. Sõt, az elsõ gólunkat csak a hatodik fordulóban kaptuk be, ami szerintem megsüvegelendõ. A szezon végére ugyan viszonylag sok lett a kapott gólunk, szám szerint 36, de erre a srácok 71 rúgott góllal válaszoltak. Szerencsére az egész szezonban jól jött ki a lépés - így óriási meglepetésre-, ha csak minimális különbséggel is, de megnyertük a bajnokságot:
A szezon legjobbjai nálam Méyé és Delic voltak, utóbbi remekül szolgálta ki az afrikait, aki meg sem állt 29 mérkõzésen 30 gólig, amivel természetesen gólkirály lett(nem elõször, ez a képrõl talán leszûrhetõ😄):
Érdekesség, hogy 2011 –ben õ lett Afrika 2. legjobb csatára, igazán illusztris társaságba került (késõbb megnyerte, ez is látszik a képen):
A kupában sajnos már az 5. körben kiestünk a Paks ellen, a ligakupában már a negyeddöntõig is elvergõdtünk.
Összességében nagyon jó szezon volt, és nagy izgalommal vártam, mit tartogat számomra a Bajnokok Ligája. Errõl azonban majd csak holnap csinálom meg a beszámolót, remélem azt is elolvassátok.