Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
elírtam 😄 amúgy sg-n nem lehet nicknevet változtatni amennyire én tudom.

zavbal
Tehát akkor a beígért beszámoló:
A csapat címvédõként indult minden szezonban.A keretet így nem bántottam nagyon inkább a peremembereket dobtam ki mert nem szeretem a 30 fõs keretet.3 igazolásom volt de ebbõl talán csak a jobb bekkem vált be.Alapszakasz bajnokként jutottunk a rájátszásba amit végül meg is nyertünk.A csapat legjobbja egyértelmûen a klub saját nevelése Thibaut Morel volt. Itt megtalálható a csapat statisztika itt pedig a játékosoké.
A csapat a kupát is behúzta a döntõben a Monst verve. Az Európai menetelésrõl itt találtok képet.Az Európa ligáról nem tudtam képet betenni de ott kiejtettük az Olympiakost (0-0,3-1) majd a Siont (2-2,1-0) de a Besiktas agyonvert (5-2,5-1).

Portugália:megint nem néztem hova megyek hiszen úgy jártam mint annó az angolokkal hiszen mi vagyunk a rendezõk és a címvédõk is a vb-re pedig elõdöm nem jutott ki.Így pörgetem a napokat legutóbb a németekkel játszottam 2-2-t.
horrorpops
horrorHOPs? 😄 mondjuk sokkal mókásabb mint az eredeti. nem lehet megváltoztatni a nicket? 😄
de persze köszöntem!

blüh im ganzen dieses glückes.

Huni92
Betettelek téged is a szavazásba 😊

horrorpops
elérkezett a szezon vége, én pedig maximálisan elégedett vagyok a teljesítményünkkel. ugye bár újoncként nyertük meg a másodosztályt, szóval nagy lépésekkel haladunk az elismerés felé. döcögõsen kezdõdött a szezon, sokszor bizony a fejemet fogtam a játékunk miatt. igen, valahogy így. 😄
aztán a szezon második felében megtáltosodtunk és stabilan tartottuk a 3. helyet, végül bronzérmesként zártuk a szezont, ami -mondanom se kell- messze az elvárt céljainkon túl mutat, fõleg, hogy ugye a ligakupát is behúztuk. a bajnokságban végig kétcsapatos küzdelem zajlott az elsõ helyért - eléggé a spanyol bajnokságra emlékeztetett. a harmadik legjobb játékos a bajnokságban az én balszélsõm lett, gólkirályi címért folyó küzdelemben pedig második helyen futott be a játékosom.
jövõre kilépünk a nemzetközi porondra, nem tudom hogyan fogjuk bírni a több frontos terhelést.
egy kis érdekesség Európából: Mo.-on ez a helyzet.
Spanyolországban a Valencia lett a bajnok, a Barca csak 5.

Huni92
Kint van a szavazás. Ha rákattintotok a névre, akkor bedobja azt a hozzászólást, amelyben a beszámoló le van írva. 😊

LasDen
beállítások/display and mittoménmi részen lehet kivenni az ID mutatását...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Valaki nem tudja hogy ,hogy lehet kikapcsolni azt hogy ne mutasson ID számot ? Idegesít mar...

LasDen
szerintem valamelyik eb/vb selejtezõ után távozik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok! Editorban melyik résznél tudom beállítani kik induljanak az Európai kupában? ( Magyar bajnokság) Köszi a választ elõre is 😄
Hali. Meg tudjatok mondani nekem hogy Egervari mikor szokott visszavonulni??😄 Koszi
bakkerman
352-höz bivaly középhátvédek kellenek,és egy fasza szûrõ,egy vasasnál ez azért bajos,csak szopná a gólokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
magyar bajnokságban nincs értelme komolyabb taktikákkal próbálkozni,nyomass egy alap 442-t,vagy 4411-et,a többi csapat is ezeket tolja

LasDen
akkor meg nem a felállás hibája a sikertelenség....
de ha nagyon akarod, tessék....3-5-2..

szabii98
Tudtok valami jó taktikát, felállást?
Eddig 4-4-2ben játszattam a volt csapatom(Kaposvár), most a Vasasnál is ezt próbálom, de nemigen megy...valami más kellene, leginkább 2 csatáros játékot szeretnék, de tippem sincs hogy hogy legyen.😞
Amúgy szégyen , hogy milyen gyenge az alap csapat...kb az egész csapatot kicseréltem 😄

szerk.:
lehet elkiabáltam

I met God. She's black

Fyrex! Megmondanád a szétpasszolgatós taktikádnak a rejtelmeit? 😄D
zavbal
este végzek én is a Standard szezonnal.Van még 4 meccsem 3 bajnoki rájátszás és a kupadöntõ. Ha mindent behúznék nagy szó lenne elsõ évben de egy címvédõ elsõ helyen várt gárdától elvárható. A többit késõbb..

Niang nagy zseni ahogy Fierro is de nekem a legjobb csatárom az Fm-ben Hervin Ongenda volt.De azért szép gyõzelem és nájsz wörk sas96!
Forza Italia
jaj szegény real 😄 Niang egy állat.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Szycsu
Igen, ehhez már Én is hozzászoktam, hogy Mandanda, Carrasso és Lloris bevehetetlenek...

Les Dogues

Gratulálok! Szép eredmények! Én a 12-vel játszok de meghoztad a kedvemet a magyar bajnoksághoz....bár már próbálkoztam benne de eddig nagyon nem jött be! Most ráveszem magamat hogy sokáig játszak benne! És meg is van hogy melyik két csapat között gondolkodok! Újpest ezek a képek nagyon hizelgõek 😄 A másik pedig a nehéz helyzetben lévõ ZTE! 😊))
Fyrex
nekem is gyanús hogy ezek bazz nem rúgnak gólt egymásnak... mi a halál ez a kapott gólok száma egy csomó csapatnál?

Avanti Crociati!

Szycsu
Ronaldinho mennyire jó playa még fm 11-ben? 😄

Les Dogues

szabii98
engem a Vidi vert meg Hazai pályán 4-2re....az a b*** Mbélé akit igazoltak nyáron(in fm) 3 gólt lõtt.....köcsg negró..😄

I met God. She's black

LasDen
amúgy meg 1-0-ra kiszoptunk 😄DD

LasDen
mit rágalmazod itt az embert??? 😄 nekem az a parma mentés mindig is gyanús volt....

cheater

bakkerman
egyértelmû ban <#banplz>

Fyrex
visszatöltöget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444négynégy

Avanti Crociati!

LasDen
tegnap éjszaka elindítottam játékot...korábban a city elleni meccs elõtt fejeztem be. tudtzam hogy nem lesz egyszerû, de belevágtunk....a 4. percben már 2-0 volt, a 20.-ban már 4-0 volt....úgy fölbaszott, hogy ott nyomtam ki azonnal 😄DD
most újra megpróbáljuk 😄

Sziasztok!

Befejeztem az Újpest FC-vel az elsõ idényemet, ami felemás érzésekkel fog bennem megmaradni minden bizonnyal! :-) Az átigazolások jól sikerültek, hatalmas erõsítést jelentettek ezek a játékosok a csapatnak. Így a szezonra a végleges keret így nézett ki. Ezekkel a játékosokkal futottunk neki mindennek és mindenkinek! :-) A Magyar kupában múltkor lehet rosszul írtam, mert nem a 8 között, hanem a 16 között búcsúztunk el a ZTE ellenében. A Liga Kupát a 4 között fejeztük be...egyszerûen nem volt érdemes kockáztatni jobban a szezon 2. felére hogy az alapembereim elhulljanak még nagyobb számban így a kieséses szakaszban is az Újpest II játszott. Haladás ellen ki is estünk 2-1-es összesítéssel.
Mint ugye említettem rengeteg sérültünk volt..mintha a játék érezte volna hogy kik a csapat húzóemberei és szépen leaprította a meccseken õket, míg el nem jutottam odáig hogy a 2. csapatból kellett felhoznom pl csatárt mert nem maradtak...ennek köszönhetõen rengeteg meccsen ikszeltünk ahol nyerhettünk is volna...
Mérkõzések 1 / Mérkõzések 2
Ha egyetlen döntetlen helyett 1-el több gyõzelmet szerzünk, akkor most a bajnoki címet ünnepelnénk...de a sérüléshullámmal tarkított tavaszból így is kihoztuk amit csak lehetett... Bajnokság Végeredménye 2010-2011
Véleményem szerint õ volt a csapat legjobbja igaz egyik kora tavaszi meccsen fél évre leaprították, valószínûleg a selejtezõkön is nélküle kell majd mennem 1-2 kört...hát nehéz lesz.
Ami biztató a jövõre nézve hogy csak 2 ponttal maradtunk a Loki mögött és 1-el a Vidi mögött, de kis szerencsével most mi ünnepelhetnénk...mint már írtam! :-) Na meg mindkét csapatot oda-vissza elvertük a bajnokságban! :-)
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban, remélem nem lett túl hosszú ez a beszámoló! :-)

sorry még egy hsz:

a másik kedvencem az amikor rendre a legfontosabb meccseken (BL kiesési szakasz illetve bajnokságban Barca elleni meccsek) elõtt vagy piros lapot kapnak a legjobbjaim, vagy egyszerûen lerúgják õket pont 2-3 hétre hogy PONT ne játszhassanak a meccsen

nálam edzésen törte el Tevez Pepének a lábát (7 hónap kiesés volt Pepenek) és amikor visszatért olyan szar értékei voltak hogy 1 milláért se tudtam eladni 😄

bakkerman
igen,kedvencem azis!...ASD:ASSDG meg már már törvényszerû,hogy ha egy játékosnak nagyon jólmegy,például csatár,és zsinórban lövi a gólokat,akkor elõbb-utóbb lerugják 4 hónapra 😄

a legjobb amikor a +2 hosszabbításnál a 94. percben kapod a gólt amivel vereséget szenvedsz / továbbjutást vesztesz el<#eplus2>

horrorpops

horrorpops
egész jó formában vagyunk. már csak két forduló választ el minket az abszolút meglepetéstõl. hamarosan jövök a beszámolóval, ha van rá igény. ha nincs, akkor is. 😄

Forza Italia
na szép kis sérüléshullám a csapatnál 😄

Xavi, Messi, Iniesta, M'Vila, Niang, Cissoko

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szabii98
ugyan így jártam tegnap..
a szpari ellen játszok , félidõ 1-1 majd kb az egész 2. félidõt le skippelte, a 84. percben szabadrúgás nekik 20ról aztán 1-2 majd megint skippelt..lent a csík meg végig az enyém volt, labda birtoklás 60-40 és kikapok hazaiban 😄

I met God. She's black

Mor3llo
Akkor én már megpróbálok nem is idegeskedni (persze kevés sikerrel), hozzászoktam az évek alatt...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
annyira tipikusan FM betegség,hogy amikor én vezetek egy kiélezett meccsen 1-0-ra,akkor a 80. perctõl tucatszámra játssza be az ellenfél helyzeteit a meccsmotor,amikor meg egy hulladék csapat ellen esélyesként játszok,és valamilyen szar gólt talál az ellenfél,akkor általában csak 1 PERC a hosszabbítás a meccs végén,és persze a 80. perctõl VÉGIGPÖRGETI a hátralévõ idõt a gép,nem játszik be helyzetet egyik csapattól se.

felbasz a debrecen..2szer is gólt lõttem nekik,és mind a kétszer 2percen belül pontrugásból gólt lõttek..nemadtak meg egy a játék szerint is szabályos gólom..és ezzel a gyõzelemmel a loki bajnok..tuti bundaaaaaaaaaaa
Fyrex
<#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

LasDen
<#eljen><#taps><#taps><#eljen>

Szycsu

Les Dogues

bakkerman
<#eljen>

dudusrac
Megválasztották a szezon igazolásának, úgyhogy elég jól. Legtöbbször a szélen játszott Nagy Dani folyamatos sérülései miatt, elég sok asszisztot kiosztott õ is.

bakkerman
gratula!!! <#eljen> Nikolicot elég olcsón elhoztad,hogy muzsikált?

dudusrac
Ahogy ígértem belekezdek ZTE-s karrierem elmesélésébe. Habár sok mindent nem tudok majd dokumentálni, mert a képeket a 4. szezon közepén, utólag mentettem ki.

ZTE 2011/12-ES SZEZON
A média az új patch miatt (12.0.04-es) az utolsó helyre várt, de tudtam, hogy ennél azért jóval több van a csapatban, úgyhogy a vezetõségnek a középmezõnyben való helyezést ígértem. A csapat azért erõsítésre szorult fõleg a védelmet próbáltam masszívvá tenni. Az igazolások a következõk voltak:

Tourabi és Bergmann a védelembe érkezett, de a legtöbbet szélsõt igazoltam, szükség is volt rájuk, mert két „feltolt” (AM R és AM L) szélsõ szerepelt a szezon elõtt megálmodott taktikámban. Eléggé támadó szellemû taktikát vizionáltam, az elején azt hittem, hogy sok gólt fogok kapni (de legalább többet lövünk), de hál istennek nem így történt. Sõt, az elsõ gólunkat csak a hatodik fordulóban kaptuk be, ami szerintem megsüvegelendõ. A szezon végére ugyan viszonylag sok lett a kapott gólunk, szám szerint 36, de erre a srácok 71 rúgott góllal válaszoltak. Szerencsére az egész szezonban jól jött ki a lépés - így óriási meglepetésre-, ha csak minimális különbséggel is, de megnyertük a bajnokságot:

A szezon legjobbjai nálam Méyé és Delic voltak, utóbbi remekül szolgálta ki az afrikait, aki meg sem állt 29 mérkõzésen 30 gólig, amivel természetesen gólkirály lett(nem elõször, ez a képrõl talán leszûrhetõ😄):

Érdekesség, hogy 2011 –ben õ lett Afrika 2. legjobb csatára, igazán illusztris társaságba került (késõbb megnyerte, ez is látszik a képen):

A kupában sajnos már az 5. körben kiestünk a Paks ellen, a ligakupában már a negyeddöntõig is elvergõdtünk.
Összességében nagyon jó szezon volt, és nagy izgalommal vártam, mit tartogat számomra a Bajnokok Ligája. Errõl azonban majd csak holnap csinálom meg a beszámolót, remélem azt is elolvassátok.

bakkerman
just do it!