Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dudusrac
Most hál' istennek nem húzta le nálam annyira a BL szereplés a csapatot, de így is elég nagy lett a küzdelem az elsõ helyért, ahhoz képest, hogy tavaly simán nyertem. A Debrecen mocskos nagy "csítcsapat" még így 2015-ben is, egyelõre úgy tûnik, hogy behúzzák az NB1-et, bár még lesz egy meccsem ellenük.

Ramox
Ugyanígy jártam én is... csak vergõdtünk egész õsszel... Egyszerûen 2-3 naponta végig meccsek vannak szinte õsszel, a játékosok meg baromi fáradtak, sérülések stb... Nekem úgy tûnik így is meglesz a bajnokság, legalábbis remélem, mert a riválisok irdatlan nyomorékok, de... Egy igazán bõ keretre lesz szükségem a 3. szezonomra...

bocs, erre 😄

Roland10
LFC Marshall legújabb Transfer Update-ját csak a 12.2.0-val lehet használni, vagy a 12.0.4-el is?

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

LasDen
igazolások....pff...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dudusrac
nem, a játékon belül küldtem scoutokat Afrika különbözõ részeire.

használsz valamilyen segédprogramot
dudusrac
Volt egy kis idõm, úgyhogy összedobtam a harmadik szezon beszámolóját is, hogy ne unatkozzatok.
ZTE 2013/14

Az elõzõ szezon ötödik helye után nem mertem bajnoki címet ígérni a vezetõségnek, inkább az európai porondra való újbóli kijutást tûztem ki célul. Szerencsére pénzben nem volt hiány, így tovább tudtam erõsíteni – a magyar bajnoksághoz viszonyítva így is bombaerõs- keretemet. Ebben az idényben nyolc játékost igazoltam, közölük hatan fiatalok, 21 év alattiak voltak. A legnagyobb szerzeményem Didier Diallo volt, sajnos csak fél szezont húzott le nálam, mert a tulajdonos nem tudott visszautasítani egy ilyen jó ajánlatot. Szerencsére sok pénzt kerestem a srácon, majdnem 340 milliót, ami több mint az összes átigazolásra fordított kiadásom.
Igazolások:

Diallo 2015-ben, szerintem nem rossz játékos:

Idén sajnos újra csak a bajnokságra, és a kupákra kellett összpontosítanunk. Egy kicsit átdolgoztam a taktikámat, ami remek húzásnak bizonyult, sorra húztuk be a meccseket. A szezon során ráadásul sikerült 23 meccsen keresztül veretlennek maradni , ami abszolút rekordnak számít a klub történetében. Ezek után szerintem nem meglepõ, hogy végül az elsõ helyen végeztünk, nem is akárhogyan.
Tabella:

Az idényben végre kupafronton is sikerült áttörést elérnünk. A Magyar Kupában végre túljutottunk azon az átkozott negyeddöntõn, sõt egészen a döntõig meneteltünk. Itt a Debrecen várt ránk, szerencsére elég egyszerûen sikerült legyõznünk õket. Végre megszületett az elsõ kupagyõzelmem is.
MK:

A ligakupa is jól alakult, itt szintén a döntõig mentünk, ahol újra a Debrecennel találkoztunk. Sajnos a triplázás nem sikerült, a DVSC ünnepelhette a ligakupa gyõzelmet. Szoros meccsen kaptunk ki, bár szerintem a srácok sajnálták a Debrecent, nehogy már két kupát is elveszítsenek a bajnokságban 😄 ( erre csak a Bayern képes).
LK:

Magyar viszonylatban ebben az évben a legjobb szezonomat futottam, az elsõ év után ismét az év menedzsere lettem. Méyé 22 góllal elhozta pluszként még a gólkirályi címet, és nem mellékesen Afrika legjobb csatárának is megválasztották. Vagyis inkább a legjobb afrikai csatárnak, nem tudom melyik a helyesebb.
A vezetõség ráadásul másodszor fejlesztette a youth facilities-t (talán az ifik edzõközpontja a megfelelõ magyar kifejezés rá).
Jó évet futottunk, és végre újra a Bl-be indulhatunk. Lassan járna egy szobor nekem Zalaegerszegen😄

Ramox
Szerintem jobban jártál az EL-val 😊 Én ugyanebben az évben bejutottam a BL csoportkörbe, és egy gyenge Barcelona, Schalke, Fenerbahce csoportba kerültem... Nou Camp:

Az eredmény a statisztikához képest nem is lett rossz... :- ) (3-0) ráadásul hazai pályán csak 2-t kaptam tõlük... Háh 😊 4 meccs után 0 pont, bár a Schalke ellen legalább egy X-et hoznunk kellett volna 😞 0-1 lett... 😞

Rudee
A "magyar" csapatnév 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Huni92
Olvass privátot! Nézd meg, hogy ki melyik hozzászólásra reagál!

hát az Interrel kezdeni😄
Forza Italia
mivan???? 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Inter?szerintetek?
az nagyonszép!
horrorpops
ugyan nekem nincs közöm ehhez a meccshez, de mindig örömmel tölt el, ha ilyeneket látok: Celtic 7-0 Man Utd

blüh im ganzen dieses glückes.

dudusrac
Kicsit megkésve ugyan, de hozom a ZTE-s karrierem második évét.

ZTE 2012/13

Az elõzõ bajnokság vége után nagy elvárásokkal ugrottunk neki ennek a szezonnak is. A szezon elõtt a vezetõségnek ismételten európai kupaszereplést érõ helyet ígértem, amit õk egy viszonylag testes átigazolási kerettel háláltak meg. Mellette még kibõvítették a scouting range-t, így semmi sem gátolt meg abban, hogy a figyelõimet rászabadítsam Afrika nyomornegyedeire, csodagyerekek után kutatva. Jöttek is bõven jónak mondható játékosok (ráadásul a legtöbb afrikai fiatal bagóért aláírt), nem csak Afrikából. Számszerûen 17 játékos érkezett, nagyrészük a tarcsiba, õket egy két szezon alatt akartam kinevelni. Képpel illusztrálva így néztek ki az igazolások:

A BL- selejtezõkkel folytatnám röviden. Viszonylag simán jutottunk el a playoff körig, ahol azonban a Viktoria Plzen általam nem várt arányú gyõzelemmel gázolt át rajtunk. Szerencsére az, hogy itt estem ki egyben azt is jelentette, hogy bennvagyunk az EL csoportkörben, ami Zalaegerszegen viszonylag ritkán fordul elõ😄. Nehéz csoportot kaptunk, ahol végül nagy harcok árán a 3. helyet sikerült elérnünk. A játékosok nagyon összekapták magukat az európai kupákra, alaposan túlteljesítették az elvárásaimat. Képeken így néz ki a dolog:

Ám amilyen jól ment nekik „Európában”, annyira rosszul sült el a bajnokság. Talán a BL/EL meccsek vettek ki ennyit a fiúkból, vagy talán a taktikát kellet volna újra átnézni, finomítani rajta; de egyszerûen nem jöttek az elvárt eredmények. Szégyenszemre csak az 5. helyet sikerült elcsípnie a csapatnak, ami sajnos azt jelentette, hogy ugrott a következõ évi BL szereplés, merthogy a Magyar Kupában megint csak a negyeddöntõ jött össze. Ráadásul, a ligakupában már a csoportkörben kiestünk, úgyhogy ezt a szezont trófeák nélkül tudtuk le.
Tabella:

Pénzügyileg viszont remekül zártuk a szezont, a 0 Ft-hoz közeledõ egyenleget sikerült 1,5 milliárd forintra feltornázni, úgyhogy egy jó idõre elfelejthettem az anyagi gondokat (nem mintha korábban lettek volna).
Finances:

Ennyire futotta a játékosoktól a szezonban, amit a jó európai kupaszereplés ellenére csalódásként éltem meg, bár az már itt is látszott a csapaton, hogy elkezdõdött valami, csak egy kis idõ kell nekik a még nagyobb sikerek eléréséhez. (Hú de régóta leakartam írni egy ilyen Egerváris sablonszöveget😄). Hamarosan jövök a harmadik szezonnal, remélem kibírjátok addig.

Huni92
Meg is válaszoltad a saját kérdésed 😊

Jó lett volna ez a Bate de lehetetlen igazolni. Nincs ötletetek ,hogy melyik csapattal kezdjek? Nem akarok naggyal. Pont ilyen közepes. Erõs meglepi csapat. Pl bratislava,steaua,dinamo, stb...

értem köszi 😄D

kis adatbázis és nincs betöltve a fehérorosz bajnokság, így egy szem játékos sincs (már) ott szerintem, de ha mégis van akkor legfeljebb 1-2 generált falábú belorusz... 😄
geo a baténak a keretérõl tudsz dobni egy képet? elõre is köszi.

köszönöm <#worship>
Rudee
PhotoShoppal például.

Srácok vki nem tudja hogyan lehet mezt készíteni a játékhoz? <#confused>
szabii98
gratula!<#eljen>

I met God. She's black

horrorpops
köszönöm a szavazatokat, huni kollégának meg a precíz betûzést.

blüh im ganzen dieses glückes.

Rudee
Beni-Jász <#violent>

Forza Italia
hát nem mindegyik után de általában 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
és amennyire ismerem az idei FM-et,mindegyik szöglet után gondolom...😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
nem tom. ami transfer update-t használok abba így volt. csapat nélkül

hogyhogy szabadon igazolható volt?

Forza Italia
nagyon durva 😄

jelenleg 9 bajnoki 9 gól 😄😄😄

boulahrouz baszod xdxd
Forza Italia
elsõ pár bajnoki

Forza Italia
+ Pantelic 900k ért jött még

Forza Italia
Igazolásaim

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Huni92
A Hét Menedzsere szavazást lezártam, ezúttal horrorpops (és jól írtam le!!44NÉGY!!!) kolléga elsöprõ gyõzelmét ünnepelhetjük!

ki is léptem a francba... az nem módszer ,hogy 5 milkát teremtek eladással 22 milliója van a klubnak és adnak ilyen hangyafasznyi fizu keretet amivel semmit nem lehet kezdeni...<#boxer><#violent>

Forza Italia
kiket érdemes megvenni?? te kiket tudtál??

Rudee
Biztos sok pontot szerzünk a következõ bajnokikon 😄

10.07. Skonto Riga (1.) - Metta/LU
10.18. Metta/LU - Metalurgs Liepaja (2.)
10.22. Skonto Riga (1.) - Metta/LU
10.25. Ventspils (3.) - Metta/LU
10.28. Ventspils (3.) - Metta/LU
11.08. Metta/LU - Jurmala (7.)

megvan a csapatom. <#pias>

google segítségével lehet találni ilyen fake amerikai címgenerátorokat, azt megadod és ennyi. bankkártyát elfogadja. úgyis e-mailre küldik ki a cd-keyt. már 2x vásároltam rajta és nem volt semmi probléma.

Huni92
Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

Kösz geryboy99 ! Sérülésrohamra nem tudtok semmit ??
Igaz nem $5, hanem $15, de még így is jóval olcsóbb mint steamen vagy maga a dobozos verzió. steamen regisztrálható a kulcs.

Klattty

Szekeres Adrián,Völgyi Dani,Vadnai Dani,Bogunovic nekem ezek nagyon jó teljesítményt nyújtanak! De még a Fradiból Sváb és Fülöp Noel is jó! Egyébként Massimo Cannizzaro hatalmas csatár!!
Fyrex
vb címig meg sem állunk

Avanti Crociati!

Fyrex
dupla

Avanti Crociati!