Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd jövõre megpróbálom énis az EL csoportot
I met God. She's black
BL playoff kör
Rosenborg-Skenderbeu 2-0
Skenderbeu-Rosenborg 1-2
Ez a (nemvárt) menetelés anyagilag,és szakmailag is nagyon rendbe teszi a klubot jópár évre,a playoff körös búcsúzással kaptunk 2.1m€-ót,az EL csoportkörért pedig 1m€-ót,és majd még fogunk év végén a TV-s jogdíjakból is valamennyit lecsippenteni :) a koefficiensünk pedig alaposan megfog ugrani jövõre.
az EL csoportunk: Atletico,Spartak Moscow,OB Odense
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vass Ádám nálam a Juvében teljesedett ki, majd parkolópályára helyezték (pedig jó formát mutatott). Szerzõdés lejárta után leigazoltam a Fradi. Csereként még mindig remek játékos, pedig már nem fiatal :)
Terminátor14: Szerencsére én még annyira nem unom, már csak azért sem, mert régebben is mindig akkor untam rá egy mentésemre, amikor igazán beindult volna az, amit annak idején el akartam érni. (Annak idején a York City-vel jutottam fel a premier ligába, majd EL helyet érve nem folytattam tovább. Ha jól emlékszem jött is az új rész). Most szeretnék kiteljesedni ezzel a mentéssel, és majd idõvel talán egy Fulham-et bevállalom a negyedosztályban, ha csak ki nem esik onnan is.
...vagy ha kijön egy megye1-2 adatbázis, akkor azzal kezdek egyet :)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Újpesti karrierem: http://fm-alvazez.blogspot.hu/
Én újabb idényen vagyok túl a Fradival, hazai meccsek szabin töltve folytak, mindent sikerült megnyerni. 100m euró értékben adtam el játékosokat, már akik öregek voltak. Távozott a csapat 2 legendája is, úgyhogy kíváncsi leszek a következõ idényre. Valószínûleg ez lesz az utolsó, kezdem kicsit unni a dolgot. Vártam egy igazi magyar sztárt a saját utánpótlásunkból, de úgy látszik túl sokra vágytam...:P
CSAK a Fradi
Megkerdezhetem,hogy milyen felallasban es milyen taktikaval jatszatod a csapatot?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

A szezon elején úgy gondoltam itt az ideje költekezni, hogy végre meglegyen a tripla, és minden kupából legyen egy a vitrinben. Ennek fényében igazoltam a nyáron.
A bajnokságban a tavaly 10. helyen végzett Fiorentina, és a gép által favorizált szupervédekezésû Milan között folyt a verseny idén, de hálistennek minden jó ha a vége jó! :)
Az olasz kupában végig a fiatalok és padozók játszottak, de így is könnyedén hoztak minden meccset.
A BL menetelés is jól sikerült, mi több, kitûnõen! TRIPLA! :)
A házi gólkirály idén is, zsinórban harmadszor Julio Irusta lett 23 góllal, míg a gólpasszokat sorozatban második alkalommal Ignacio Vendakis nyerte 27 asszisztal. Utóbbi lett a szurkolók szemében az Év Játékosa is.
Köszönöm a figyelmet! Ha kérdés/kérés van nyomassátok! <#pias>#pias>

Avanti Crociati!

Ezt a Baltic Champions League-t a tolta már valaki az FM-ben?
Találtam hozzá jó kis adatbázis bõvítést. Elég jó ez a kiterjesztés, fél Afrika is játszható lesz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én is most játszom a felkészülési meccseket.Átigazolásnál 4 játékos jött ebbõl a kapusom nagy fogás bár érte el ment minden pénzem de nem érdekel viszont a szerzõdésébe bele foglaltam egy zsíros 700 ezres kivásárlási árat.A második felk. meccsem eligaztásánál felbukkant egy pici fail:

hazaiban egy nagy pofonba beleszaladtunk(4-1) , tehát minimum 3-0ra kellene nyerni hogy hosszabbítás legyen. :S
I met God. She's black
Grat az albán bajnoknak :D
--------------------
jöhet a Rosenborg,de a fix EL csoportkör már megvan
Míg a Bayernnel játszottam gondolkoztam kivel is kéne lenni amit komoly kihívásnak érzek. Elõször a görög 2. osztállyal szemeztem, aztán beugrott a ciprusi liga :D innen nem lesz egyszerû világverõ csapatot összedobni az tuti... választott csapat Omonia Nicosia. Már a barátságos meccsek legvégén vagyok, lassan kezdi az idényt is! :-) majd írok a szezonról, lehet idõközben is.
bakkerman gratula! :D ezzel a Skenderbeuval te is elleszel 1 darabig az tuti! :P :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nálam viszont sajnos a fizetések kissé szarba hoztak. Három játékosom kap heti 55e fontot (igaz a három legjobb), ebbõl 2-nek automatikusan emelkedett 45e-rõl (szerzõdésben kitétel volt, elfelejtettem). Az is igaz, hogy még így is fizetési kereten belül vagyok, de hajszálnyira (520e / hét engedett, 502e / hét a valós fizetések összesítve). De legalább tutira maradnak a legnagyobbak 2023-2024-ig. Utána többségét eladom, bevételt megnövelem, amennyire csak tudom, majd beépítem az újakat, illetve akiket most is igazolok az ifibe, vagy éppen tartaléknak.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
lényegesen eredményesebb év volt, sikerült visszább kúszni a világranglistán is. a nigériai megkeresésen amúgy eléggé meglepõdtem, hiszen nem voltam eddig túl eredményes és amatõr elõélettel, tehát "nulla" reputációval kezdtem ezt a karriert. íme:

4E7AAB
4E7AAB
4E7AAB
4E7AAB
4E7AAB

Szerencsére idén nem sok dolga volt csapatorvosunknak, így játsztottak legjobbak általában. Aki egyébként nem más mint Dr. Jamuk, ki bizonyította, hogy nõagy sokkal kisebb férfiagynál.

Idõvel majd ráérzel, hogy mikor mit kell meghúzni a siker érdekében.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nagyon meglepõdtem h Balogh Jani eljött hozzám, hiszen nála kevésbé ismert játékosok szóba se álltak velem. De benne és a brazil csatáromba bízok h húzóemberek tudnak lenni.
Szóval kezdõdjék a szezon, hétvégén lesz idõm csak játszani, fél távnál majd jelentkezem.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Les Dogues

Befejeztem az elsõ szezont Nyírbátor élén, voltak kisebb hullámvölgyeim és nagyon szoros volt a vége csak az utolsó fordulóban dõlt el minden. Azért volt nehéz mert télen szétkapták kicsit csapatot, és nem nagyon találtam minõségi pótlást, meg kevesen is voltunk, de szerencsére sikerült feljutni.
Ahogy feljutottunk átváltott a klub profi csapatra. Végre tudok normális szerzõdést ajánlani, de nem lesz könnyû dolgom mert magyarok és külföldiek is egyaránt nehezen akarnak jönni. Nem is tudom megérteni hogy miért, de volt olyan csatár aki velem szóba se állt, de NB3as, csapathoz meg eligazolt... Célom a bent maradás.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Reims v Lyon
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Amúgy, Dennis Masina/szvázifõldi, Orlando Pirates elvileg:)/ vagy Vujovics a Vidibõl..nálam mindkettõ bentvan az El top 5 góllövõ közt 6-6 góllal :P
I met God. She's black