Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Amúgy hasonló taktikkal vittem sikerre én a Toulouset csak annyiban volt más hogy az egyik támadóm mélységi támadó volt támogató szerepkörrel
es igaz hogy ez a MANUTD de akkor is szepen termelt ROONEY

bocs a sok kérdést
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Fluid + Control mellet például support beállítás mellett támadó a BWM, defend mellett csak normál a mentalitása...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nyírbátor 2. szezon:
Féltávnál írtam utoljára, akkor ugyebár az 5. helyen álltunk aminek nagyon örültem, hiszen a bent maradás volt a fõ cél. Télen kaptam egy kis pénzt igazolni végre, amit el is költöttem úgy tûnt elég jól.
Mocivnik és Mgwenya tûnt nagy fogásnak elsõre, a csapatom többi tagjához nézve. De Polonkaiban is bíztam.
Jól is kezdtük a szezont de mindkét külföldi csatáromnak nehéz volt megszokni a légkört ráadásul Mgwenya mikor belelendült, meg is sérült. Jött egy kisebb hullámvölgy, és végül a 8. helyen zártunk, ami elsõre tökéletes.
Nyáron eléggé átalakul a keret, sok fiatal magyart igazolok lejárt szerzõdéssel, és titkon bízok hogy harcban leszünk a feljutásért.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
blüh im ganzen dieses glückes.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amugy te most melyik csapattal jatszol?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nemzetközi szinten lehet, és ahogy nézem volt is belõle gond
Avanti Crociati!
De ezért jó, ha ezeket megosztjuk egymással, ilyenekbõl sokat lehet egymástól tanulni...
www.smart-bus.hu
I met God. She's black
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
Nem sok védekezés van középpályán... ennyire jó az az egy szem szûrõ? :)
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Avanti Crociati!