Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
A magyar bajnokság pár év után rém unalmassá válik. Ti elkezdtetek már két csapatot irányítani, hogy legyen valami kihívás?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én kényes vagyok arra, hogy saját fejlesztéssel játsszak, csak kíváncsiskodom, hogy más, hogy áll hozzá az alapokhoz... :)

www.smart-bus.hu

DONGUBA
Ha esetleg kene elado:)Ingyen....nem titkolom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Sziasztok!nekem olyan friss transfer database kéne amiben már bent van Huszti Hannoverbe szerzõdése.....Valaki tud valami ilyesmit?
DONGUBA
Ingyen volt tarcsi meccseken jatszott csak 20 meccs 8 gol tarcsiban

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zavbal
Németh Krisztián? :D
Amúgy hasonló taktikkal vittem sikerre én a Toulouset csak annyiban volt más hogy az egyik támadóm mélységi támadó volt támogató szerepkörrel
DONGUBA
tessek

es igaz hogy ez a MANUTD de akkor is szepen termelt ROONEY

kösssz
Kicsomagolod a RAR-t, majd a kapott fájlt bemásolod a X:\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2012\Editor Data mappába. Játék indításakor pedig betölteted vele!
és hova kell betölteni a kiegészítõ packet??
bocs a sok kérdést
köszi :)
honnan tudok letölteni plussz válogatottakat és ligákat???
DONGUBA
Megmutitom szivesen....Fyrex is adott hozza tanacsot ugy lett vegso belole..nemsoka muti lesz a kep:)

szabii98
én úgy vagyok vele hogy a 3 pont a fontos, és nem az hogy mennyi a végeredmény...ennek ellenére magasan nekünk van a legjobb gk-n, legtöbb gólunk és legkevesebb kapott gólunk :P az idei egy sikeres év, már csak a hajrát kellene jól csinálnunk

I met God. She's black

Készüljön mutiból! :DD

www.smart-bus.hu

DONGUBA
Nekem van egy sajat keszitesu taktikam ami nagyaon bevalt 442 es eleg sok golt rugok barkivel is vagyok....persze en ugy jatszok hogy sose valtok taktikat ha nem megy akkor sem..begyakoroljuk es azzal jatszok vegig

Nyilván én is szeretek sok gólt rúgni, viszont kapni nagyon nem! :D De ez már a managerek közti felfogás béli különbség... :)

www.smart-bus.hu

utálok 1-0-ra nyerni :D inkább legyen 3-1 vagy 4-2
Engem zavar a sok kapott gól... inkább nyerek 1:0-ra, mint 3-1-re... :D

www.smart-bus.hu

mindig is a támadójáték híve voltam, sokszor elõfordult hogy kevesebb figyelem maradt a védekezésre, így jópár karrieremben elõfordult hogy sok gólt kaptunk, viszont sokkal többet lõttünk egy-egy meccs/bajnokság során. de hát Puskás is megmondta anno hogy mindegy mennyi gólt kapunk amíg többet lövünk. :)
Ebben nem is kételkedtem, csak meglepett... ;)

www.smart-bus.hu

de mûködik, ez a lényeg :)
Tudom! :)

Fluid + Control mellet például support beállítás mellett támadó a BWM, defend mellett csak normál a mentalitása...

www.smart-bus.hu

mármint a labdaszerzõ (BWM) beállításnál
Philosophy függõ... van amikor support esetén jóval elõrébb helyezkedik, plusz felfutás is van...

www.smart-bus.hu

a support és a védekezõ között annyi a különbség hogy a supportosnál fontos a passz, de különben az is védekezõ...
Üdv.

Nyírbátor 2. szezon:
Féltávnál írtam utoljára, akkor ugyebár az 5. helyen álltunk aminek nagyon örültem, hiszen a bent maradás volt a fõ cél. Télen kaptam egy kis pénzt igazolni végre, amit el is költöttem úgy tûnt elég jól.

Mocivnik és Mgwenya tûnt nagy fogásnak elsõre, a csapatom többi tagjához nézve. De Polonkaiban is bíztam.

Jól is kezdtük a szezont de mindkét külföldi csatáromnak nehéz volt megszokni a légkört ráadásul Mgwenya mikor belelendült, meg is sérült. Jött egy kisebb hullámvölgy, és végül a 8. helyen zártunk, ami elsõre tökéletes.

Nyáron eléggé átalakul a keret, sok fiatal magyart igazolok lejárt szerzõdéssel, és titkon bízok hogy harcban leszünk a feljutásért.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Forza Italia
Megint maradt az EL-a. Talán jövõre sikerül a csoportból való továbbjutás

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

horrorpops
fasza. 3 játékosomat rúgják le, és egyetlen sárgát se kaptak érte. az egyik 2 hét, a másik 6, a harmadik 7 hét pihenõre szorul, pedig a bajnokság hajrája közeledik, plusz FA meg BL meccsek. idén egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor játszott a legerõsebb felállásban a védelmem...

blüh im ganzen dieses glückes.

Fyrex
ottapont

Avanti Crociati!

Ezt mondom én is... :) De a képen amit linkeltél egyik sem az, ez lepett meg... :)

www.smart-bus.hu

eddig fõleg 4-2-4-et játszottam, ott is csak az egyik középsõ középpályás volt védekezõ mentalitású és ez hosszútávon mûködõképes volt. (pl. Honvéd.)
Barcelonával tesztlegetek különbözõ taktikákat, semmi extra... bár ma elkezdtem egy MTK-t... csak magyarokat igazolok, kíváncsi vagyok mire lehet jutni! :)

www.smart-bus.hu

Egyetertek! :)

Amugy te most melyik csapattal jatszol?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fyrex
tekintve hogy a bajnokságban õ a legerõsebb, nem meglepõ

nemzetközi szinten lehet, és ahogy nézem volt is belõle gond

Avanti Crociati!

Nálam is a labdaszerzõ defend beállításon van... ezért lepõdtem geo beállításán...

De ezért jó, ha ezeket megosztjuk egymással, ilyenekbõl sokat lehet egymástól tanulni...

www.smart-bus.hu

szabii98
Alapvetõen nem bajlódik a csapatom, de majd a nehezebb falatok ellen ezt fogom használni..nagyon egy g*ci taktika :D elõrefutnak 3man, ha az 1. lövése kapufa/kapusról kipattan még jöhet min. 1 lövés :D

I met God. She's black

Nalam is ez volt,de az egyik kozeppalyasomat beallitottam Defendbe es az sokat tud segiteni. Valamint a vedelmet is melyebbre tettem,csak akkor tolom fol,ha az ellenfel nagyon piskota :)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hmmm... ha nekem nincs védekezõ szerepkörben játékos a középpályán, akkor átjáróház az egész...

www.smart-bus.hu

egy szûrõ bõven elég. badelj is tud védekezni a szerepköre ellenére.
<#eljen> Köszi...

Nem sok védekezés van középpályán... ennyire jó az az egy szem szûrõ? :)

www.smart-bus.hu

idei lényegesebb igazolások

ferreyra (még bele kell rázódnia, nem igazán megy neki a bajnokságban.)
nangis (jobbszélsõként számolok vele, pláne most hogy tomecak 3 hónapra offos.)
terziev (padra tökéletes)
sok szó esett mostanában a taktikákról, itt az enyém. mondjuk még elég képlékeny, így a második szezon hajnalán.

Fyrex
mennyi bevételt várhatok a szezon végén?

Avanti Crociati!

<#eljen>
Zenszkij
Engem az a katasztrófa ért a Fradival, hogy csoportelsõként a Barcelonát kaptam. Idegenben 1-0-ra kikaptunk, otthon 0-0 lett....bye bye BL. Ha továbbjutottam volna a Cityvel kerülök össze. Ennyit a csoport elsõségrõl. A csoport második Real Madrid a CSZKA Moszkvát verte ki, majd megkapta a Lyont, akit ugyancsak megvert. Oda vissza vertem õket a csoportban. Bosszantó. Vicc.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fyrex
sajnos a b csapat kiesett a két kupából, de a bajnokság is nagyon szoros, az utolsó harmad kezdõdik

Avanti Crociati!

sorsolásos nézet.